Katse kulisseihin – Massiivinen vallansiirto meneillään

group of photographers inside the building
Lue ääneen tämä artikkeli

COVID-19- pandemia päättyi lehdistössä samana päivänä kun Ukrainan sota alkoi. Se ei ole kuitenkaan totta, samaan aikaan tartunta- ja kuolleisuusluvut olivat suurempia kuin koskaan, kaikki huomio vietiin Ukrainan sotaan. Kulisseissa kuitenkin tapahtuu paljon ja suuria muutoksia on tekeillä. Liittyvätkö erilaiset valtaa siirtävät toimenpiteet toisiinsa? Jos olet lukenut “Paljastavat symbolit“- sarjan, osaat oletettavasti yhdistää meneillään olevien muutosten tarkoitusperät varsin helposti.

Maailmassa on nyt meneillään samanaikaisesti kolme isoa valtaa siirtävää muutosta

 1. [1]WHO:n selkeä tavoite on ohittaa kansallinen lainsäädäntö ja kansallinen itsenäinen päätöksenteko. WHO ei enää antaisi suosituksia, vaan maailmanlaajuisia määräyksiä. Tilanne Kiinassa on tällä hetkellä hyvin hämmentävä ja valitettavasti Kiina on toiminut tähän saakka esimerkkinä pandemian hoidossa.
 2. [2] EU:n yksimielisyysperiaatteesta luopuminen. [3]Ursula von der Leyen ja Emmanuel Macron ovat sitä mieltä, että yksimielisen EU- päätöksenteon aika on ohi. EU:n perustamissopimuksia tullaan tarkastelemaan kesäkuussa 2022. Jos yksimielisyysperiaate murretaan, yksittäisellä maalla ei ole määräysvaltaa, jos EU:n enemmistö päättää jotain.
 3. [4] Suomi jättää jäsenhakemuksen Natoon ilman reunaehtoja. [5]Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on sanonut, ettei Turkki tule puoltamaan Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyyttä. Oletettavasti tästä syystä myös Naton yksimielisyysperiaate tullaan murtamaan tai Turkille annetaan myönnytyksiä hyvin tärkeissä asioissa.

WHO muuttumassa maailmanlaajuiseksi auktoriteetiksi

[6] Mikko Kemppe on haastatellut erikoislääkäri Rauli Mäkelää asian johdosta. Videolla käydään läpi, mistä WHO asiassa on kyse. Video kannattaa ehdottomasti katsoa, siinä on hyvin tärkeää informaatioita. Siinä on aivan ensiarvoisen tärkeää tietoa. Katso se!

Rumble – Mikko Kemppe

Haastettelun aiheet

00:00 – Intro
02:00 – Mistä WHO:n pandemian sopimuksessa on kyse?
06:30 – Kannattaako pandemian hoito keskittää WHO:lle? Mitä hyötyjä siitä voisi olisi?
09:00 – Miltä WHO:n toiminta kenties voisi näyttää tai tarkoittaa pandemia tilanteessa?
10:00 – Miksi tätä asiaa ollaan nyt kiirehtimässä?
12:00 – Voisiko Kiinan malli koronahoito malli olla hyvä tapa hoitaa pandemian hoito?
15:00 – Kumpi on parempi, Suomen itsenäinen päätösvalta vai päätösvallan luovuttaminen?
17:00 – Voiko WHO:n sopimuksesta myös ns. “opt-out”?
17:30 – Mitä mieltä Rauli on STM:n ja muiden tahojen avoimesta keskustelusta?
20:00 – Mistä Rauli Mäkelä on huolissaan?
21:00 – Onko WHO:n uusi pandemian määritelmä parempi? Miksi WHO muutti Pandemian määritelmää?
24:30 – Miksi WHO muutti laumasuojan määritelmää?
32:00 – Millä tavalla WHO kommentoi Yhdysvaltojen VAERS dataa?
34:00 – Mitä Raulin mielestä olisi tullut WHO:n tehdä?
36:00 – Minkä takia WHO toimii niin kuin se toimii?
40:00 – Miksi Kiina ja Venäjä suurvaltoina eivät tue WHO:n toimintaa enempää?
41:00 – Voiko rahoitus vaikuttaa siihen miten WHO:ta ohjataan?
45:00 – Mitä mieltä Rauli on Pfizerin tutkimuksista?
50:00 – Mitä Raulin mielestä sinun pitäisi tehdä?
52:00 – Olisko tästä asiasta hyvä keskustella enemmän? Aioitko sinä jakaa tämän videon ja osallistua keskusteluun?

WHO on yksityisten rahoittajien järjestö

Haastattelusta käy ilmi, että WHO:n suurin rahoittaja on Bill Gates. Lisäksi erilaiset lääkeyhtiöt ovat WHO:n suuria rahoittajia ja heillä on suuri määräysvalta WHO-linjauksiin. Nämä yksityiset tahot saisivat tällä muutoksella määräysvallan koko maailman karanteeni-, pakkorokotus- ym. toimenpiteisiin.

Bill Gates WEF – Rokotteiden ROI on yli 20!

Alla on ote Bill Gatesin haastattelusta, jossa hän sanoo WEF-kokouksessa Davosissa rokotebisneksen ROI:n olevan yli 20 (return on investment). Hän on sijoittanut 10 miljardia, joten oletettu tuotto on täten yli 200 miljardia.

Suomi jättää Nato jäsenhakemuksen

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan [8]Jussi Halla-ahon (ps) mukaan olisi äärimmäisen epätodennäköistä, että ydinaseita edes ehdotettaisiin asetettavaksi Suomeen. Valiokunnan mukaan Suomella ei ole tarvetta asettaa mitään reunaehtoja jäsenyydelle.

18.5.2022 Suomi jätti jäsenhakemuksen natoon.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008809832.html

Ei reunaehtoja

Mitään reunaehtoja ei haluttu/tarvittu Natoon liittymisessä. Jussi Halla-ahon kommentissa korostuu tuttu kaava koronapandemian ajalta. “olisi äärimmäisen epätodennäköistä”, “edes ehdotettaisiin”. Ylisanoja on totuttu kuulemaan aivan riittävästi.

EU:n yksimielisyysperiaateesta luopuminen

On äärimmäisen epätodennäköistä, että ydinaseiden sijoittamista Suomen maaperälle edes ehdotetaan. Sillä ei ole mitään väliä.

Jos EU luopuu yksimielisyysperiaateesta ja päättää, että ydinaseet tuodaan Suomi- nimisen alueen maaperälle, ne tuodaan. PISTE.

Mitään reunaehtoja kun ei ole sopimuksessa asetettu. EU- määräykset menevät jo nyt yli kansallisten lakien.

Mitä jos kaikki nämä vallansiirtoon keskittyvät hankkeet toteutuvat?

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että cabal saa täydellisen hallinnan koko Euroopasta ja lähes koko maailmasta. Ja jos olette lukeneet cabalin päämäärät, ne eivät ole meidän kannalta kovin suotuisat. Jos et tiedä cabalin tavoitteita ja päämääriä, lue tämä artikkelisarja.

Maailmanpankin järjestelmä

Maailmanpankki on kehittänyt yhteistyössä Yhdistyneiden Kansakuntien kauppa- ja kehityskonferenssin (UNCTAD) kanssa ja yhteistyössä sellaisten organisaatioiden kanssa World Integrated Trade Solution (WITS) -järjestelmän. Tämän ohjelmiston avulla käyttäjät voivat käyttää ja hakea tietoja kaupasta ja tulleista. Alla sivu web-arkistosta (palvelu joka tallettaa websivuja arkistoon). [10]COVID-19 testejä on ollut liikkeellä jo vuodesta 2017!

[9]Suomeen on tilattu ennen pandemia alkua valtavat määrä testipaketteja jo vuodesta 2017.

Kuinka tämä on mahdollista? Ja ennen kaikkea, KIINNOSTAAKO KETÄÄN?

Keskustele twitterissä ⬇️

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Special session of World Health Assembly 29 November 2021 https://www.who.int/news-room/events/detail/2021/11/29/default-calendar/second-special-session-of-the-world-health-assembly

[2] Removing unanimity rule would be a ‘big mistake’ and is the next step towards a federal Europe, warns Polish MEP https://rmx.news/poland/removing-unanimity-rule-would-be-a-big-mistake-and-is-the-next-step-towards-a-federal-europe-warns-polish-mep/

[3] Von der Leyen wants to lift unanimous decision-making in the EU, calls for treaty change https://rmx.news/article/von-der-leyen-wants-to-lift-unanimous-decision-making-in-the-eu-calls-for-treaty-change/

[4] Valtioneuvoston selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/PoytakirjaAsiakohta/Sivut/PTK_56+2022+3.aspx

[5] Turkin presidentti: Emme hyväksy Suomea ja Ruotsia Natoon – “ei kannata vaivautua Turkkiin taivuttelemaan” https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/turkin-presidentti-emme-hyvaksy-suomea-ja-ruotsia-natoon-ministerien-turha-tulla-neuvottelemaan/8428312?mtv_ref=twb_uutiset_uusimmat#gs.12uciz

[6] WHO:n pandemia sopimus – kannattaako Suomen allekirjoittaa? – Rauli Mäkelä #128 https://rumble.com/v152mmv-whon-pandemia-sopimus-kannattaako-suomen-allekirjoittaa-rauli-mkel-128.html

[7] Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/VNS_3+2022.pdf

[8] Suomi ja Ruotsi jättivät Nato-hakemuksensa https://rumble.com/v152mmv-whon-pandemia-sopimus-kannattaako-suomen-allekirjoittaa-rauli-mkel-128.html

[9] Finland COVID-19 Test kits (300215) imports in 2017 https://web.archive.org/web/20200906064311if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/FIN/year/2017/tradeflow/Imports/partner/ALL/nomen/h5/product/300215

[10] COVID-19 Test kits (300215) imports by country https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

6 vastausta artikkeliin “Katse kulisseihin – Massiivinen vallansiirto meneillään

 1. Kiitos Kustaa Kullervo, enpä olisi melkein vuosi sitten osannut kuvitella millaiselle matkalle syvälle historiaan tämä injektiopiikki onkaan minut vienyt!! Ja miten tämä injektiopiikki ja suuri kysymys miksi ihmeessä jotain näin käsittämätöntä voi tapahtua, liittää tämän kaiken nykyhetkessä tapahtuvan saumattomasti historian syvään päätyyn.
  Kaikki se pahuus ahneus vallanhimo ja kostonhalu, mihin ihminen kykenee, vetää mielen hiljaiseksi ja sanattomaksi.
  Kuitenkin on ihmisiä, joilla on sydän ja jotka kuuntelevat sen kutsua tekemään työtä Hyvyyden oikeudenmukaisuuden totuuden rakkauden ja rauhan puolesta.
  Kiitos ja Korkeimman siunausta Sinulle ja perheellesi 💖💫💞💗

 2. Bill Gates on ääri-ihminen ja monen asiantuntijana pitämäni mielestä marionetti… Miten vain, mutta nämä erikoisuudet vaikuttavat tosilta:

  1) Useimmat Gatesin äänekkäimmistä kriitikoista kirjoittavat kuin tietäisi kaiken oleellisen maailman “negaeliitistä”, mutta eivät avaa mitenkään monia selittämättömiä isoja asioita joita jatkuvasti tapahtuu.
  Se laskee esitysten kokonaisuskottavuutta.

  Tässä jotain mitä pitäisi avata (ja joihin tarvittaisiin uusia artikkeleita, joten en itsekään tässä avaa).

  – Miksi negaeliitti on niin avoin pahuuksissaan?

  – Jos on vain yksi negaeliitti, miksi Brexit? (Vaikka digivaalivilppiä olisi voitu käyttää sen estämiseen, kuten käytettiin esim. Ranskassa: https://mvlehti.net/2022/04/25/paivan-kuvat-marine-le-penille-laskettiin-jo-suurinta-aanisaalista-ranskassa-kunnes/ + Marine Le Pen -haut)

  – Jos katsotaan vaikkapa jo vain virallisesti turvallisuusluokiteltuja salaisuuksia (esim. USA:ssa tuhannet patentit), niin ne ovat huimasti suurempi kokonaisuus kuin vaikkapa tämän Injektiopiikin maailma… Toisaalta on pelkästään ymmärrettävää, ettei kaikkea voi ja kannata käsitellä.

  *

  2) Gates on hänen äänekkäimpien kriitikoidensa keskuudessa ymmärretty usein (yleensä?) seuraavissa väärin.
  Toki hän varmasti oikeasti ajattelee paljon ikävämmin, mutta

  – 2009 TED -puheessaan hän puhuu väestönkasvun rajoittamisesta 10-15 % suhteessa silloiseen *ennusteeseen* eikä siitä että sen verran voisi vaikkapa murhata jos muu ei auta;

  – jos (esimerkiksi) Gatesin ydinmotiivi on vallantavoittelu, niin suuremmat kiksit sellainen veikko saa alistamalla zombiemaisia alamaisia kuin murhauttamalla suuren enemmistön Maan pinnan ihmisistä… ja pidänkin vuosisatamme isoimpana riskikimppuna transhumanismiin liittyviä riskejä;

  – negaeliitti on varsin avoin mutta rajansa kaikella, esim. ei Gatesilla ole mitään syytä puhua sijoitusbisnestensä tuotto-odotuksista Lännen vallanmediassa eli kaikelle kansalle… ja yllä Injektiopiikin julkaisemalla videolla Gates ilmaisee mielestäni selvästi, että se 20-kertainen hyötyvaikutus on yleinen, yhteiskunnallinen, globaali.

  Meidän on sitä tavallaan vaikea ymmärtää, jos tiedämme että on kaksi tieteellistä tutkimustakin siitä, miten paljon Gates on kuolemantuottanut ja vammauttanut Afrikassa ja Intiassa. Mutta kyseessä on se ideologia, jolla hän globaalisti markkinoi toimintaansa maailman hallituksille ja jättiorganisaatioille.

  Toinen vaihtoehto on vieläpä varsin merkillinen: jokainen tietää, ettei Gatesin omaisuus ole 20-kertaistunut rokotteisiin liittyen, vaan asiantuntijat ovat sitä mieltä että kaksinkertaistunut. Toisin sanoen, jos oletamme, että Gates puhuu tuolla videolla rahasta, se tarkoittaa, että lähes kaiken rokotteista saamansa tuoton hän olisi salannut viranomaisilta. – Itse en usko, että noin olisi. Ja jos olisi, niin ei hän sitä julkisesti ilmaisisi.

  *

  YLLÄ OLEVIIN
  olen yrittänyt saada kovasti vastauksia noilta Gatesin kriitikoilta. Parhaimmillaan olen saanut uskomattoman epämääräisiä chattailyjä.

 3. WHO vallankaappaupsella on kiire koska syksyn vaalit voittaisi republikaanien oikea siipi ja he estäisivät USA n itsenäisyyden luovuttamisen. Kun WHO ottaa vallan Bidenin hallinto pystyy estämään vaalit pandemiaan vedoten.
  Ap

 4. Kommenttia Sepon kysymyksiin:
  (1) Miksi negaeliitti on niin avoin pahuuksissaan?

  En ole ihan varma sainko kiinni siitä mitä avoimuutta tarkoitat, mutta vaikuttaisiko taustalla toisaalta ylpeys ja toisaalta tietynlainen vahvalta näyttäminen keinona vedota ihmisiin..?

  (2) Jos on vain yksi negaeliitti, miksi Brexit? (Vaikka digivaalivilppiä olisi voitu käyttää sen estämiseen…)

  Tässä hyvän ja pahan taistelussa tilanteet vaihtelevat, ja luulen että esim. vaalivilpin osalta on tärkeää, millainen vaalidatan käsittelyjärjestelmä missäkin on ja minkälaisia henkilöitä avainpaikoilla. (Ranskan jutun osalta täytyisi perehtyä tarkemmin.)

  Ja mitä tulee mainitsemaani “vahvalta näyttämiseen keinona vedota ihmisiin”, sellaiseen kuulunee organisaation sisäisten ristiriitojen salaaminen tai vähätteleminen… Eli sikäli kyse ei välttämättä ole niin ongelmattoman yhtenäisestä pyramidihierarkiasta kuin tuollaisen ajatusmallin esittelevä artikkeli saattaa antaa ymmärtää.

  Tämä vain tällaisena MuTu-näkemyksenä. Pysykää lujina Valossa, veljet ja sisaret…

Vastaa