Apinarokkoa havaittu ympäri maailmaa – onko pandemian seuraava versio tulossa?

Lue ääneen tämä artikkeli

Apinarokkoa kerrotaan havaitun useassa eri maassa viime aikoina. Muun muassa Englannissa, Portugalissa, Espanjassa, Amerikassa ja Ruotsissa. Vaikuttaa siltä, että jotain on jälleen tapahtumassa. Valtamedia on aloittanut samantapaisen uutisoinnin kuin ennen COVID-19- pandemian lanseeraamista. Mikä on apinarokko ja onko siihen lääkettä? Katsotaan aihetta hiukan enemmän.

Apinarokko

[1]Apinarokko on isorokon sukulaisviruksen aiheuttama, isorokkoa muistuttava sairaus. Sairautta esiintyy apinoilla, ja se voi tarttua myös ihmiseen. Isorokon hävittyä apinarokkoa pidetään ihmiselle vaarallisimpana [2]rokko-viruksen aiheuttama sairautena.

Oireet alkavat kuumeella, päänsäryllä, lihaskivuilla, turvonneilla imusolmukkeilla ja väsymyksen tunteella, jota seuraa ihottuma, joka muodostaa rakkuloita. Aika altistumisesta oireiden alkamiseen on noin 10 päivää. Oireiden kesto on tyypillisesti kahdesta neljään viikkoa.

Isorokkorokote voi estää tartunnan 85 prosentin tehokkuudella. Apinarokolle spesifisiä hoitoja ei ole. Sidofoviirista tai brinkidofoviirista voi olla hyötyä. Afrikassa raporttien mukaan kuolemanvaara on hoitamattomana jopa 10 prosenttia.

Taudin historia

[1]Apinarokko ihmisillä esiintyvänä tautina yhdistettiin ensimmäisen kerran sairauteen Kongon demokraattisessa tasavallassa (entinen Zaire) Basankusun kaupungissa Équateurin maakunnassa vuonna 1970. Toinen ihmisillä esiintynyt tautitapaus todettiin Kongon demokraattisessa tasavallassa/Zairessa vuosina 1996-1997.

Ensimmäinen raportoitu tautiesiintymä Afrikan mantereen ulkopuolella tapahtui Yhdysvalloissa vuonna 2003. Taudinpurkaus jäljitettiin Gambiaan tuodusta pussirotasta tartunnan saaneeseen preeriakoiraan. Tartunnan sai 71 henkilöä, kuolemantapauksia ei sattunut.

Syyskuussa 2018 Yhdistyneessä kuningaskunnassa todettiin ensimmäinen apinarokkotapaus. Henkilön, Nigerian kansalaisen, uskotaan saaneen apinarokon Nigeriassa ennen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan matkustamista.

Tauti on ollut suhteellisen harvinainen. Vuonna 2019 apinarokkoon tarkoitettu [3]rokote sai myyntiluvan.

Duodecimin artikkeli vuonna 1999

[4]“Apinarokko näyttää isorokkoon verrattuna ainakin toistaiseksi kesyltä, mutta isorokkorokotusten lopettaminen on synnyttänyt uuden, vakavamman uhkakuvan: isorokkoviruksen mahdollisen käytön bioaseena. ”

Duodecimin kirjoituksessa käsiteltiin apinarokon vaaroja sen mahdollisesta käytöstä bioaseena. Isorokko julistettiin virallisesti voitetuksi vuonna 1980. Siihen saakka kaikki rokotettiin isorokkoa vastaan ja se suojasi myös apinarokolta.

Apinarokkoa vastaan ei ole luontaista immuunisuojaa ja varsinaisia parantavia hoitoja ei ole. Sen johdosta apinarokko olisi varsin hyvä biologinen ase. Se myös leviää varsin helposti. Zairessa olleessa tutkimuksessa havaittiin, että yhdestä potilaasta alkanut tartuntaketju sai aikaan jopa kahdeksan henkilön sairastumisen.

Jostain syystä valtamedian nykyisistä artikkeleista saa käsityksen, että se tarttuu vain homosuhteissa mieheltä miehelle. Se ei ole tutkimusten mukaan totta. Zairessa tehdyssä tutkimuksessa sen todettiin olevan suhteellisen helposti leviävä.

Apinarokon löytyminen liittyy poliorokotuksiin. Niiden valmistukseen tarvittiin apinan munuaissolukoita, ja rokote-erien turvallisuus testattiin apinoilla, joita tuotiin erityisesti Aasiasta ja Länsi-Afrikasta. Apinarokkoon ei kiinnitetty huomiota, koska isorokkorokote tehosi siihen.

Tautipurkaukset vuonna 2022

Viime päivinä valtamediassa on uutisoitu apinarokkotapauksista ympäri maailmaa. Viimeisimpänä [5]Ruotsi. Tautia on havaittu myös Englannissa, Portugalissa, Espanjassa, Amerikassa ja Kanadassa aivan viime päivinä.

Kuten taudin historiasta voimme havaita viimeisen 50 vuoden aikana tauti on ollut erittäin harvinainen koko maailmassa, varsinkin Kongon ulkopuolella. Jotain on selkeästi tapahtumassa, koska tapauksia raportoidaan nyt ympäri maailmaa.

JYNNEOS – apinarokko rokote

CDC eli Yhdysvaltain tautikeskus [6]kertoo että isorokkorokotetta, tsidofoviiriä, ST-246:ta ja rokotusimmuuniglobuliinia (VIG) voidaan käyttää apinarokkoepidemian hallintaan.

Yksi rokote, JYNNEOSTM on hyväksytty Yhdysvalloissa apinarokon ja isorokon ehkäisemiseksi.

JYNNEOSTM ei ole tällä hetkellä suuren yleisön saatavilla. Apinarokkoon on siis olemassa rokote, mutta se ei ole yleisesti saatavilla, joten sitä ei ole vielä monikaan saanut.

JYNNEOS – myyntilupa

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston [7]FDA:n sivuilta löytyy JYNNEOSTM rokotteen myyntilupa, joka on myönnetty 2019. Valmistaja on Bavarian Nordic A/S.

On hienoa, että tautiin mitä ei juurikaan ole esiintynyt 50 vuoteen on kuitenkin satsattu vuosien varrella ja myyntilupakin on valmiina. Rokotetta ei tosin ole vielä yleisesti saatavilla.

Tukea kehitystyöhön

NIH eli National Institutes of Health, jonka johtajana on Anthony Fauci, on antanut [19]100 miljoonaa dollaria Bavarian Nordicille sekä Acambikselle vuonna 2006 rokotteen kehitystyöhön.

NIH:n virkamiehet antoivat Acambikselle näytteitä Bavarianin käyttämästä muunnetusta isorokkoviruksesta, mikä sai Bavarianin nostamaan kanteen siviilioikeuteen ja patenttivalituksen [20]Acambista vastaan. Tiedot Acambis- yrityksestä johtavat nykyään Sanofi- lääkeyhtiöön.

Tapaus Wuhan SARS-CoV

YLE uutisoi 8.9.2021 [21]Wuhanin laboratoriossa tutkittiin ja muunneltiin lepakoiden koronaviruksia – Yhdysvaltain rahoituksella“. Artikkelissa on kerrottu Wuhanin virologisen tutkimuslaitoksen työtä, jonka tehtävä oli identifioida ja muunnella koronaviruksia, jotka saattoivat tarttua ihmiseen. Jutussa käsiteltiin myös tutkimuslaitoksen saamaa rahoitusta Yhdysvaltain hallitukselta. Tutkimukset olivat ns. Gain of Function- tutkimuksia, joissa SARS-CoV viruksen ominaisuuksia parannettiin lepakon piikkiproteiinilla sekä pyrittiin tekemään siitä ihmiseen tarttuva. Virus tunnetaan nykyään nimellä SARS-CoV-2.

Apinarokkoon yhdistyy jälleen NIH, Antohony Fauci ja tällä kertaa muunneltu ISOROKKOVIRUS. Muunnellun ja patentoidun isorokkoviruksen vuoksi on menty jopa [24]siviilioikeuteen Bavarian Nordicin toimesta.

Bavarian Nordic A/S

[8]Bavarian Nordic A/S on Tanskalainen yritys. Toimitusjohtaja on Paul Chaplin.

Bavarian Nordic A/S on saanut myyntiluvan myös Ebola- sekä Marburgin virus– rokotteille vuoden 2020 heinäkuussa. Ebola sekä [9]Marburg ovat erittäin vakavia verenvuotokuumetauteja. Marburgvirus on luokiteltu riskiryhmän 4 bioaseiden luokkaan. [26]Apinarokko on bioaseiden luokassa 3.

Bavarian Nordic A/S talous on kunnossa. Vuonna 2021 se teki 1.89 miljardin kruunun tuloksen. Toukokuun 18. 2022 se ilmoitti päättävänsä osakkeiden takaisinosto ohjelman. Yhtiö takaisin osti 9.-18. toukokuuta 2022 välisenä aikana 71562 kpl osakkeita.

Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA)

[13]BARDA osti 119 miljoonalla dollarilla JYNNEOS®rokotteita vuosille 2023-2024. Varaus koskee 13 miljoonaa annosta. Kaupasta ilmoitettiin 18. toukokuuta 2022.

7. toukokuuta 2021 noin tasan vuosi sitten Bavarian Nordicin tiedotteessa mainitaan BARDA:n käyttäneen viimeisen 12 miljoonan dollarin option yhteensä [14]202 miljoonan dollarin tilauksesta, joka kirjataan vuosille 2020-2022.

BARDA on näiden tietojen mukaan tilannut apinarokkorokotteita 321 miljoonan dollarin arvosta kahden vuoden aikana!

Maailman bioaselaboratoriot – onko niitä?

[29]Journalisti Dilyana Gaytandzhieva kysyy [28]Robert Kadlecilta Assistant Secretary of Health and Human Services (Preparedness and Response) Euroopan parlamentissa 2018 Yhdysvaltojen biologisten aseiden laboratorioista ja ohjelmista Ukrainassa ja Georgiassa.

[27]Katso koko dokumentti – Pentagon Biolaboratories – Investigative Documentary

Bavarian Nordic A/S osakkeen arvo

Olen kirjoittanut aikaisemmin pandemioihin liittyvien lääkkeiden [16]äkkinäisistä pörssiheilahteluista ennen pandemian alkamista.

Bavarian Nordic A/S (BAVA.CO) Yahoo! Finance

Apinarokko on ollut harvinainen tähän saakka

En löytänyt mitään viittausta, että JYNNEOS- rokotteella olisi rokotuskampanjoita missään päin maailmaa. Myös kliinisten lääketutkimusten kirjo on aika suppea. Löysin [18] yhden kliinisen kokeen. Sekin sisältää vain isorokko-rokotteen (IMVAMUNE) tutkimuksia. Bavarian Nordic A/S Imvamune ja Imvanex ovat eri rokotteita kuin JYNNEOS. [8]Myyntiluvat rokoteisiin on annettu eri vuosina.

FDA:n mukaan immuunivaste on mitattu [30]400:lta henkilöltä Jynneos- rokotteen jälkeen. Luonnollisesti aitoa tehoa ei voi mitata, koska virusta ei vielä esiinny juurikaan luonnossa. Rokotetta on pistetty 7800 ihmiseen turvallisuuskokeiden ajatuksella.

Apinarokko on ollut hyvin harvinainen viimeiset pari tuhatta vuotta. Sitä on esiintynyt pienellä alueella Kongossa. Viimeisen vuoden aikana siihen on kuitenkin varattu kymmeniä miljoonia annoksia rokotteita.

Onko pandemian versio 2.0 nyt alkamassa

Tämä tapaus noudattaa samaa kaavaa kuin SARS-CoV-2 pandemia. NIH ja Anthony Fauci on rahoittanut lääkeyhtiöitä bioterrorismin torjunnan varjolla ja mukana kuvioissa on muunneltu virus. Tässä tapauksessa muunneltu sekä patentoitu isorokkovirus ja siitä on käyty aikoinaan jopa [24]oikeutta.

Sisäpiiri on tietoinen alkavasta pandemiasta ja rokotteiden tulevasta menekistä. Bavarian Nordicin osakkeiden takaisinosto- ohjelma alkoi samaan aikaan, kun ensimmäiset tiedot tartunnoista tulivat julkisuuteen. Osakkeiden takaisinosto-ohjelmat ovat [22](EU) 2016/ 1052 sääntelemiä toimenpiteitä, joten toimenpide oli oletettavasti valmisteltu jo ennakkoon.

Kun yhtiö päätti 18.5.2022 takaisinosto-ohjelman, julkistettiin tieto BARDA:n 119 miljoonan JYNNEOSrokotekaupasta ja osake lähti hurjaan nousuun.

Bavarian Nordic A/S (BAVA.CO) Yahoo! Finance

Bavarian Nordic ilmoitti 19.5.2022 sopineensa kaupan [23]“julkistamattoman Eurooppalaisen maan kanssa” JYNNEOS® rokotteiden toimittamisesta.

Munich Security Conference – Simuloitu apinarokko pandemia

Ennen COVID-19- pandemiaa pidettiin lokakuussa 2019 [31]Event 201, jossa simuloitiin pandemiaa. Se toteutui simulaation mukaisesti.

NTI Nuclear Threat Initiative on pitänyt marraskuussa 2021 samantapaisen harjoituksen apinarokosta. Samojen tahojen edustajat olivat koolla. Marraskuussa 2021 tehdyn simulaation mukaan apinarokko vapautetaan 15.5.2022. Kansainvälinen hälytys annetaan 5. kesäkuuta 2022.

[32] NTI Paper – Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats

Suuri kysymys on: Onko pandemian versio 2.0 laskettu vapauteen vai onko vain maailman suurin rokotekampanja alkamassa?

P.S. Jos sinulle tuli sellainen kuva, että muunneltu virus on laskettu tarkoituksella liikkeelle ja et ymmärrä miksi kukaan tekisi niin, sinun kannattaa lukea Paljastavat symbolit– artikkelisarja. Se johdattaa sinut historian kautta nykyhetkeen ja voit ymmärtää sen antaman tiedon avulla mitä juuri nyt maailmassa oikein tapahtuu.

Voit antaa tukesi injektiopiikin toiminnalle tästä linkistä.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Monkeypox https://en.wikipedia.org/wiki/Monkeypox

[2] Poxviridae https://en.wikipedia.org/wiki/Poxviridae

[3] Jynneos https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/jynneos

[4] Isorokosta päästiin – tuleeko apinarokko tilalle? https://www.duodecimlehti.fi/duo90095

[5] Erittäin harvinainen apinarokko rantautui Ruotsiin – uuden havainnon alkuperää ei tiedetä https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/erittain-harvinainen-apinarokko-rantautui-ruotsiin-uuden-havainnon-alkuperaa-ei-tiedeta/8430914#gs.0nfipv

[6] Smallpox and monkeypox treatment CDC https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/clinicians/treatment.html#anchor_1545414760080

[7] Smallpox and Monkeypox Vaccine, Live, Non-Replicating https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/jynneos

[8] Bavarian Nordic https://en.wikipedia.org/wiki/Bavarian_Nordic

[9] Marburg virus https://en.wikipedia.org/wiki/Marburg_virus

[10] Bavarian Nordic – Transactions in Connection with Share Buy-Back Program and Termination of Share Buy-Back Program https://www.globenewswire.com/news-release/2022/05/18/2446347/0/en/Bavarian-Nordic-Transactions-in-Connection-with-Share-Buy-Back-Program-and-Termination-of-Share-Buy-Back-Program.html

[11] Monkeypox case confirmed in England https://www.bbc.com/news/uk-61363896

[12] Buyback of Shares https://www.ouryclark.com/resource-library/quick-guides/corporate/buyback-of-shares.html

[13] Gain-of-Function Deliberative Process Written Public Comments https://osp.od.nih.gov/wp-content/uploads/2013/06/Gain_of_Function_Deliberative_Process_Written_Public_Comments.pdf

[14] U.S. GOVERNMENT EXERCISES OPTION FOR SUPPLY OF ADDITIONAL SMALLPOX VACCINES FROM BAVARIAN NORDIC https://www.bavarian-nordic.com/investor/news/news.aspx?news=6333

[15] Jynneos pakkausseloste https://www.fda.gov/media/131078/download

[16] WHO suositti lääkettä jonka TEHO ON OLEMATON – Nyt uusi lääke suosituksiin! https://injektiopiikki.com/2021/09/12/who-on-estanyt-covid-19-varhaisen-hoidon-suosittaa-laaketta-jonka-hinta-on-yli-2000e-potilas-ja-teho-pyorea-nolla/

[17] Lab Leaks Are a Small But Real Risk in Ukraine https://time.com/6162111/ukraine-lab-leaks-disinformation/

[18] JYNNEOS trials https://www.rxlist.com/jynneos-drug.htm#description

[19] Wall Street Journal Examines NIH Funding for Anti-Bioterrorism Medications, Vaccines https://khn.org/morning-breakout/dr00034151/

[20] Acambis https://ezlocal.com/ma/canton/pharmacy/09218752

[21] The Intercept: Wuhanin laboratoriossa tutkittiin ja muunneltiin lepakoiden koronaviruksia – Yhdysvaltain rahoituksella https://yle.fi/uutiset/3-12090742

[22] COMMISSION DELEGATED REGULATION (EU) 2016/ 1052 https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R1052&from=EN

[23] BAVARIAN NORDIC SECURES VACCINE ORDER FROM EUROPEAN COUNTRY AFTER CONFIRMED MONKEYPOX CASES https://www.bavarian-nordic.com/investor/news/news.aspx?news=6574

[24] Intellectual Property: Patent war over smallpox vaccine https://sciencebusiness.net/news/73868/Intellectual-Property%3A-Patent-war-over-smallpox-vaccine

[25] Recombinant Modified Vaccinia Virus Ankara (MVA) Filovirus Vaccine (Marburg virus) https://patents.google.com/patent/US20200268872A1/en?assignee=Bavarian+Nordic+A%2fS&oq=Bavarian+Nordic+A%2fS

[26] Pathogen Safety Data Sheets: Infectious Substances – Monkeypox virus https://www.canada.ca/en/public-health/services/laboratory-biosafety-biosecurity/pathogen-safety-data-sheets-risk-assessment/monkeypox-virus.html

[27] Pentagon Biolaboratories – Investigative Documentary https://www.youtube.com/watch?v=_8hQi2Zv1L0

[28] Robert Kadlec https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kadlec

[29] Dilyana Gaytandzhieva https://www.linkedin.com/in/dilyana-gaytandzhieva-1740aa112/?originalSubdomain=ukhttps://armswatch.com/

[30] FDA approves first live, non-replicating vaccine to prevent smallpox and monkeypox https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-live-non-replicating-vaccine-prevent-smallpox-and-monkeypox

[31] Event 201 https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

[32] Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats

12 vastausta artikkeliin “Apinarokkoa havaittu ympäri maailmaa – onko pandemian seuraava versio tulossa?

 1. Onneksi en ottanut körönäpiikkiä niin immuniteetti on kunnossa. Monista lähteistä olen huomannut, että levät voisivat olla hyviä viruksia vastaan. Spirulina, kelp, chlorella. Tuossa yksi kooste

  “Evaluation of Microalgae Antiviral Activity and Their Bioactive Compounds”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8234452/

  1. “Monista lähteistä olen huomannut, että levät voisivat olla hyviä viruksia vastaan.”

   😀

 2. Voisi hyvinkin olla osa NWO -agendaa, jota USA:n superrikaat siionistit ajaa. Näillä bioaseilla saadaan yhteiskunnat lamautettua ja ne ovat sitten poimittavissa NWO:hon kuin omenat puusta.

  Kyllä tästä voi taas sulkutilat seurata. Tällä kertaa ei maski riitä vaan päähän pitää vetää muovipussi. Lähikaupan pussi ei kuitenkaan riitä vaan ne on jotain “erikois” muovipusseja, jotka taas tilataan Kiinasta. Mitään havaittavaa eroa niillä ei kuitenkaan ole lähikaupan kassiin, paitsi että kaupan logo puuttuu ja väri on valkoinen tai musta.

 3. Tuossa Apinarokon Skenaario suunnitelmassa kohdassa Move 2 lukee, että Monkeypox on suunniteltu resistentiksi rokotteille, eli toivottavasti KUKAAN EI NIITÄ OTA.

  Oletan niiden piikkien olevan ainakin yhtä tappavia mRNA geeniterapiapiikkejä, grafeenihydroksidi nanopartikkeleineen, hydra ym. parasiitteineen eli loisineen. Itse uskon, että juuri “rokotteilla” levitetään tätä Apinarokkoa.

  Bill Gates on tunnettu mm. Intiassa, että poliota sairastivat juuri poliorokotetut lapset. Häntä vastaan on nostettu rikossyyte Intiassa, en muista oliko juuri poliopiikeistä.

  Tuossa Move 3 kohdassa näyttäisi olevan keksittynä valmiiksi jo alkuperäkin? Että ihan terroristien tekosia, kun ovat tunkeutuneet siivili biolabraan. Röyhkeitä ja ylimielisiä ovat ja valheita tulee heidän ja CIAn hallitsemat lännen massapsykoosimediat suoltamaan 24/7.
  Epäilen, että kazaarisatanistit tyypilliseen tapaansa tulevat syyttämään muita omista rikoksistaan eli todennäköisesti false-flag syytös venäläisiä kohtaan odotettavissa?

 4. Astrazenecan c19 piikki on adenovektoriteknologiaa jossa adenovirus on simpanssista.. eli jospa tämä tauti rajoittuu vain AZ piikin saaneisiin..

  NTIn paperissa on että kesäkuussa havaitaan apinarokkorokote toimimattomaksi.. mutatoituu nopeaan.

 5. Vahvasti alkaa vaikuttaa siltä, että olet oikeassa myös tässä asiassa. Äkkiä tämä aiemmin täysin tuntematon rokko on noussut esiin joka puolella. Kyllä on helvetti irti muuallakin kuin Ukrainassa! Herra meitä auttakoon, ei tässä taida muuta apua näitä voimia vastaan enää olla!

  1. Olet oikeassa. Tämä on uskonsota. Ukraina on keskiössä kaikessa.

 6. Jos isorokko on julistettu voitetuksi 80l-uvulla niin eikös sitten 60- 70- luvulla syntyneillä ole immuniteetti isorokko rokotuksen takia? Tosin mrna piikit ovat tietenkin tuhonneet useimpien immuniteetin.

 7. No nythän se siis tuli ja näin pian. Kumma, jos ei ihmisten silmät tästäkään aukea, mutta tuskinpa monenkaan. Jokohan tällä saadaan maailma niin sekaisin, että “Pelastaja” esitellään meille? Eihän se voi enää kaukana olla, kun kaikki on jo niin valmiina. Jokohan tunnemme petovaltion tulevan yksinvaltiaan, olisiko vaikka Macron?
  Ollaan Ilmestyskirjan viimeisissä tapahtumissa varmasti jo hyvin pian! Tämä totaalisen pahuuden määrä koko maailmassa on todella järkyttävää.

 8. Huomasin vain että eikös tuossa kuvassa 5. Kesäkuuta 2022 lue päinvastoin että “ei kansainvälisiä varoituksia” 🙂

 9. Eihän tässä “apinarokossa” ole sittenkin kysymys VAIDSista? Piikityksenhän on todettu aiheuttavan monenmoisia ongelmia, jotka tietenkin on osattu markkinoida median avustuksella koronan aiheuttamiksi. Toisaalta onhan “apinastakin” tehty gain of function tutkimusta…

 10. No niin, nyt se on sitten juuri sitä, mitä täällä arveltiinkin! Minkähän nimen mahtavat taudille keksiä? Tämä olisi jo koomista, jos ei olisi niin traagista taas koko maailmalle. Mitähän sitten seuraavaksi?

Vastaa