Totuus alkaa paljastua – pidä huoli itsestäsi ja muista

Lue ääneen tämä artikkeli

Nyt on kulunut 2.5 vuotta pandemian alkamisesta. Ensimmäinen vuosi mentiin ilman mRNA-injektioita ja viimeiset puolitoista vuotta on mitä eriskummallisimmilla kampanjoilla yritetty saada jokainen kansalainen vauvasta vaariin piikille. Nyt on kesä ja periaatteessa flunssakausi on ohi. Kuitenkin Portugali (Euroopan mallimaa rokotuksissa) on hurjan tartunta- aallon kourissa. Samoin Taiwan, Australia ja Uusi- Seelanti. Mikä näitä maita yhdistää? Valitettavasti se, että niissä on suurin rokotekattavuus.

Parhaimmat rokottajat – suurimmat tartunta aallot

Maat joissa on paras boosterikattavuus, ovat nyt tilastoissa kärkisijoilla tartunnoissa. Lisäksi nyt on kesä, flunssan esiintyvyyden pitäisi olla minimissään, kuitenkin nyt tapahtuu juuri päinvastoin.

Our World In Data

mRNA-injektio suojaa vakavalta taudilta

Asiantuntijat ovat hokeneet tätä mantraa koko rokotuskampanjan ajan. Nyt on kuitenkin käynyt [1]tutkimuksista selkeästi ilmi, että rokotteet estävät kehon kykyä tuottaa keskeisiä vasta-aineita. Tästä asiasta kirjoitin artikkelissa “Ruotsalaistutkimus: Piikkiproteiinista mahdollisia haittoja DNA-korjaukseen ja adaptiiviseen immunitettiin” jo 8.11.2021. Syy immuniteetin kapea-alaisuuteen on ollut selvillä jo pitkään. mRNA-injektion koodaama täyspitkä stabiloitu piikkiproteiini estää V(D)J-rekombinaation ja haittaa tätä kautta vasta- aineiden monimuotoisuutta. 

Käyrällä on myös Intia. Maat jotka ovat rokottaneet paljon, kärsivät vakavasta ylikuolleisuudesta. Suomi mukaanlukien.

[3]Kukaan Suomessa ei tiedä, mitä mRNA-injektiot sisältävät” – artikkeli kertoo miten Suomessa toimitaan. Miljooniin suomalaisiin on injektoitu ainetta, jonka sisältöä kukaan viranomainen ei ole tarkistanut kertaakaan laboratoriossa, eikä tarkista.

Alla olevassa kuvassa on sama “parhaat” rokotusmaat kuolleisuuden osalta.

Our World in Data

Intia ei suostunut piikittämään kansaa ilman omia tutkimuksia – Suomi tekee sitä vieläkin

Intia on rokotuskattavuuden häntäpäässä ja lisäksi Intia ei suostunut ottamaan Pfizerin injektioita ilman omaa tutkimusta ja [2]Pfizer päätti jättää 1.3 miljardin asukkaan Intian ilman sopimusta. Intia valmisti rokotteet itse, mutta suositteli koko kansalleen ennaltaehkäiseviä, immuunipuolustusta kohottavia lisäravinteita ja 80% kansasta söi niitä. Intiassa ei käytännössä ole enää koronaa.

Mitä Intia teki kun pandemia alkoi?

Intiassa on vanha perinnelääketiede nimeltään Ayurveda. Ayurvedaa kutsutaan Intian kruununjalokiveksi, ja sitä varten on perustettu maahan oma ministeriökin. WHO lukee ayurvedan yhdeksi niistä täydentävistä hoitomuodoista, joiden käyttöä rinnakkain länsimaisen lääketieteen kanssa tulisi kehittää edelleen.

Intian terveysministeriö antoi suositukset, joka sisälsi ayurveda-yrttirohtoja, ja jopa 86% intialaisista otti yrttivalmisteet ja muut ohjeet käyttöön osana ennaltaehkäisevää COVID-19- hoitoa.

Myös ivermektiini- niminen lääke sisältyi kotipakkaukseen joissain liittovaltioissa. Ministeriön tutkimusten mukaan Ayurveda oli kuitenkin hyvin suuressa osassa COVID-19 torjuntaa.

Olemme tehneet paljon töitä, jotta voisimme tarjota suomalaisille samat rohdot

Olemme käyneet Intian ministeriössä ja ministeriö on antanut meille kaiken tukensa ja tutkimusmareriaalit käyttöön.

Tullihärdelli

Aineet tulivat maahan jo aikaisemmin, mutta vasta 2.6.2022 tulli vapautti laboratorio tutkimusten jälkeen Suomeen tuodut rohdot ja ne menivät pakkaamoon. Ne ovat saatavissa muutamassa viikossa riippuen pakkaustehtaan työtilanteesta.

Ensimmäisen erän saamiseen Suomeen meni kauan, koska tulli tarkasti ne erityisen tarkasti. Jatkossa toimitus on nopeampaa. Oletettavasti ensimmäinen erä menee nopeasti loppuun, mutta jatkossa toimitukset tulevat nopeammin perille.

Kirjoitan näistä aineista erillisen jutun myöhemmin ja laitan linkin, mistä niitä voi tilata. Paketti on siis immuunipuolustuksen parantamiseen luomurohdoilla. Intiassa on tehty tutkimuksia niiden tehosta.

Jos luulitte, että ainoastaan tehtaassa tehty kemiallinen seos on tehokasta, olette väärässä. Lääkkeet yrittävät matkia parhaansa mukaan luonnosta löytyvien rohtojen ominaisuuksia.

Detox?

Detox-aineiden kanssa tehdään vielä töitä, mutta myös ne saadaan myös Suomeen, se vie vain hiukan kauemman.

PosiTV – Uusi televisio kanava

“POSI TV on uusi kotimainen tv-kanava. Kanava keskittyy uutisiin kotimaasta ja maailmalta, inspiroivaan ja viihdyttävään sisältöön. Kohderyhmä ovat ihmiset, jotka haluavat hyvänolon tunteen. Ihmisen mieli on ihmisen tärkein työkalu, me annamme suomalaisten mielille vaihtoehdon inspiroitua, kokea ja tuntea sitä kaikkea hyvää mitä maastamme löytyy.”

PosiTV:n ensimmäinen lähetys käsitteli mRNA-rokotuksia. Se kannattaa katsoa. Siinä on selitetty lyhyesti koko mRNA-injektiokampanjoiden taustat.

Me tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat valmiit laittamaan itsensä likoon muiden auttamiseksi ja oikean tiedon esiin tuomiseksi. PosiTV on sellainen, anna sille tukesi.

https://positv.fi/

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] COVID vaccines may impair long-term immunity to the virus https://www.israelnationalnews.com/news/328102

[2] Pfizer drops India vaccine application after regulator seeks local trial https://www.reuters.com/world/india/exclusive-pfizer-withdraws-application-emergency-use-its-covid-19-vaccine-india-2021-02-05/

[3] Kukaan Suomessa ei tiedä, mitä mRNA-injektiot sisältävät https://injektiopiikki.com/2022/02/21/kukaan-suomessa-ei-tieda-mita-mrna-injektiot-sisaltavat/

8 vastausta artikkeliin “Totuus alkaa paljastua – pidä huoli itsestäsi ja muista

 1. Ivermectinistä on kevyempi luomuversio kversetiini (tuotenimi Allervex) joka edistää sinkin imeytymistä soluun joka taas estää viruksien lisääntymistä.

  THL on kyllä puhunut itsensä täydellisesti pussiin kuolemien osalta:
  1) Kuolleisuutta on paljon koska tautia on paljon.
  2) Suhteessa tautimäärään kuolleita ei ole enempää kuin aiemminkaan.
  3) Jos rokotteet auttaisivat kuolleisuuteen niin kuolleita pitäisi olla suhteessa vähemmän.
  4) Virus on muuttunut vähemmän vaaralliseksi, eli ilman rokotuksia kuolleita olisi suhteessa vähemmän per sairastetut tapaukset.

 2. Oot melkoinen tietäjä. Muistan sun jossain täällä sivistolla kirjoittaneen, että 2022 loppuun mennessä rokotekampanja kosahtaa. Tällä hetkellä n. 60v. “täyden suojan” rokotettujen terveys alkaa pettää.

 3. Luen juuri ravinto-aiheista kirjaa ja muutenkin välillä netistä tarttuu anekdootteja, niin kversetiiniä saa paljon kapriksista ja sipulin kuoresta. Kun sipulin kuoren ( jättää multaiset osat pois tai huuhtelee) ja tekee teetä, niin siten saa sitä elimistöönsä. Sipulin kuorta käytetään muutenkin vaatteiden kasvivärjäyksessä ja tee ei maistu yhtään sipulille.

 4. Ennaltaehkäisyä on harrastettu jo pitkään ja terveenä pysytty. Käykääpä ihmiset lukemassa myös Koronarealistit-sivustoa. Sinne on viime päivinä tullut tosi pysäyttävää faktatietoa.

 5. Itse en vielä tänä päivänäkään usko, että pandemia oli todellinen. Ensimmäinen peruste uskottavuudelle oli se, että vaikutusalue oli koko maailma, toiseksi kestoaika oli poikkeuksellisen pitkä yli 2 vuotta, kolmanneksi ei kerrottu totuutta injektion sisällöstä, neljänneksi yritettiin pakkokeinoin ajaa ihmisiä piikille, minkä piti olla vapaaehtoinen ja viidenneksi rokotteet olivat niin heikkoja, että vaikutus heikkeni puolessa vuodessa. Itse katsoin aiheesta useita videoita, joissa kerrottiin injektioiden sisällöstä ja niiden vaikutuksesta ja päädyin siihen lopputulokseen, että tuota ei pidä ottaa. En ole ottanut ainuttakaan injektiota. Olen pysynyt terveenä käyttämällä kalsium, magnesium. rauta, C- ja D-vitamiini ravintolisiä.

Vastaa