Salaliittoteorioiden kuningas – 5G

pexels-photo-6200343.jpeg
Lue ääneen tämä artikkeli

5G on ollut koko koronapandemian ajan salaliittoteorioiden syvintä päätyä. Koronan ja [1]5G:n yhteys lähti liikkeelle, kun lääkäri Kris Van Kerckhov kertoi , että 5G on hengenvaarallinen keksintö ja sillä saattoi lisäksi olla yhteys koronavirukseen. Vuoden 2019 jälkeen Wuhanin ympäristöön oli pystytetty useita 5G-tukiasemia. Korrelaatio näytti todistavan syy-yhteyden. Mutta mikä on 5G? Katsotaan sitä ilman salaliittoteoriakytköstä.

Mikä on 5G?

5G on nykyisen 4G-verkon kehittyneempi versio. Nykyiseen verkkoon verrattuna 5G tarjoaa suuremman nopeuden, paremman kapasiteetin ja vähemmän viiveitä. Tämä kehitys mahdollistaa täysin uudenlaisen teknologian käyttöönoton. 5G tarjoaa kymmenen kertaa 4G-verkkoa nopeamman yhteyden.

Suomi on 5G:n edelläkävijä niin ensimmäisenä 5G:n käyttöönottajana kuin 5G:n tutkimus- ja kehitystyössä. Euroopassa 5G-verkkojen keskeisiksi pioneeritaajuuksiksi tunnistetut taajuusalueet, 700 MHz, 3,4–3,8 GHz ja 26 GHz ovat kaikki myönnetty käyttöön. Uudet tukiasemat lähettävät aluksi 3,5 gigahertsin taajuista mikroaaltosäteilyä. Pian aletaan käyttää todennäköisesti myös niin sanottuja millimetriaaltoja eli 26–28 gigahertsin taajuista mikroaaltosäteilyä.

Suomen lainsäädäntö

Helsingissä 22. päivänä marraskuuta 2018 Perhe- ja peruspalveluministeri [2]Annika Saarikko allekirjoitti lain, jossa määritellään ionisoimattoman säteilyn altistuksen raja- arvot.

Lain liitteenä on PDF-tiedostot, jossa raja- arvot on määritetty. Taulukossa 1.7 on määritetty 5G raja-arvot.

G5 on taajuudella 2-300 Ghz. Siinä ekvivalenttinen tehotiheys W/m2 on määritetty 10W/m2. Tilaston mukaan tehotiheys saa olla 10W/m2.

Huomautus 5 kuitenkin sanoo, että huippuarvo saa olla tuhat (1000) kertainen eli hetkellinen arvo voi olla ilman lain rikkomista 10 000 W/m2. Huippuarvon aikarajaa ei ole asetettu millään tavalla.

Maakohtaiset raja-arvot

Suomen 10 W/m2 (wattia neliömetrillä) on mikrowateiksi neliösentillä muutettuna 1000 mikrowattia/cm2, joka on kansainvälisesti korkea luku. Tosin laki sallii sen olevan hetkellisesti (aikaa ei määritetä) 1000 kertainen eli 1 000 000 mikrowattia/cm2.

[5]Esimerkkejä muista maista:

Taajuuksien 300Mhz-300GHz mikrowattia/cm2 altistusrajat

 • Kiina 10 mikrowattia/cm2
 • Venäjä 10 mikrowattia/cm2
 • Italia 10 mikrowattia/cm2
 • Ranska 10 mikrowattia/cm2
 • Puola 10 mikrowattia/cm2
 • Unkari 10 mikrowattia/cm2
 • Sveitsi yleinen 9.5 mikrowattia/cm2
 • Sveitsi- koulut ja sairaalat 4.25 mikrowattia/cm2
 • Belgia 2.4 mikrowattia/cm2
 • Bulgaria 2.4 mikrowattia/cm2
 • Luxembourg 2.4 mikrowattia/cm2
 • Ukraina 2.4 mikrowattia/cm2
 • Lichtenstein 0.1 mikrowattia/cm2

Suomi on 5G edelläkävijä niin ensimmäisenä 5G:n käyttöönottajana kuin 5G:n tutkimus- ja kehitystyössä. Ovatko meidän raja- arvomme sen vuoksi 100- kertaiset muihin maihin verrattuna?

Kuinka paljon mikroaaltoja on 5G- säteilijän läheisyydessä?

Säteilymittareita on saatavissa yleisiltä markkinoilta ja alla on saksankielinen lyhyt video, jossa säteilyä on mitattu suhteellisen kaukaa 5G- lähettimestä.

Videolla (oletettavasti Saksassa) säteilyn määrä on lähes 7000 μW/m2 satojen metrien etäisyydellä lähettimestä. Mikroaaltosäteily on raja-arvojen sisällä.

Paljonko se on lähettimen läheisyydessä Suomessa? Suomessa sallittu raja-arvo on noin 100 – 100 000 kertainen muihin maihin verrattuna.

Kaupungissa voit asua jopa muutamien metrien päässä säteilijästä tai säteilijöistä. Lisäksi mikroaaltoa voi tulla monesta eri suunnasta. Säteilyn määrä on selvitettävä.

Mikä on 5G-lähetin?

5G- antenneja täytyy olla lyhyin välimatkoin, koska mikroaaltosäteily ei läpäise kovin hyvin esteitä. 5G- antenneja onkin kaupungeissa rakennusten katoilla ja mitä ihmeellisimmissä paikoissa.

Turun kupittaan jalkapallostadion

Sain kuvia Turussa asuvalta henkilöltä, joka oli kiinnittänyt huomion jalkapallostadionin 5G- säteilijöihin keväällä. Ne on sijoitettu katsomoihin.

Jalkapallostadionille on asennettu useista suunnista 5G- säteilijöitä ja ne on suunnattu kohti pelikenttää. Se vaikuttaa varsin oudolta, koska hyvin harvoin kentällä tarvitaan 100% häiriötöntä linjaa. Miksi 5G- säteilijät on suunnattu kohti kenttää?

Mystinen 5G

Asun “kupari” alueella ja minulle soitettiin mahdollisuudesta vaihtaa 5G- kotiliittymään. Tiedustelin, missä lähin 5G- antenni on, jotta saisin jotain kuvaa mahdollisesta kuuluvuudesta, koska tiesin että esteitä ei juuri saa olla välissä. Myyjä sanoi, että se on salaista tietoa. Kysyin uudelleen, että missä antenni on? “Se on idän suunnassa” Kuinka kaukana se on? “Se on salaista tietoa, mutta ei kovin kaukana”. En ottanut 5G- kotiliittymää.

Miksi antennien paikka on salainen? Nehän ovat näkyvissä! Maaseudulla ne on laitettu radiomastoihin, mutta niiden paikkaa ei saa kuitenkaan paljastaa.

STUK eli Säteilyturvakeskus

Säteilyturvakeskus valvoo Suomessa säteilyä. Päätin soittaa Säteilyturvakeskukseen ja kysyä onko 5G-antennien paikkoja säädetty tai valvotaanko niitä mitenkään? Puhelua ei yhdistetty asiantuntijalle, vaan kehotettiin jättämään soittopyyntö.

Keskuksesta ei yhdistetä asiantuntijalle vaan asia pitää esittää ja jättää yhteystiedot. Sieltä soitetaan takaisin. Kukaan ei ole tosin ole soittanut takaisin soittopyynnöstä huolimatta.

Stukin sivuilla lukee [6]Vastuu raja-arvoista on viranomaisilla, vastuu niiden noudattamisesta on operaattorilla“. Siinä on vastaus. Antennien perustamista ja paikkoja ei valvo kukaan.

Toinen lainaus: “Matkaviestinverkkojen säteilyturvallisuuden varmistamiseksi säteilylainsäädännössä on määritelty altistuksen raja-arvot. Ne perustuvat parhaaseen tieteelliseen näyttöön ja kattavat kaikki nyt käytössä olevat taajuudet sekä tulevaisuudessa käyttöön tulevat uudet 5G-verkon taajuudet.”

Kolmas lainaus:”Radiotaajuisen säteilyn ainoa tieteellisesti todettu vaikutus on kudosten lämpeneminen.”

Kodinkone, joka lämmittää ruoan

Tiedättekö yleensä keittiöstä löytyvän kodinkoneen, jolla lämmitetään ruokaa ja sen nimi on mikroaaltouuni? Siinä ruoan lämpeneminen perustuu mikroaaltoihin.

Mikroaallot ovat ionisoimatonta sähkömagneettista energiaa. Ne saavat ruuan vesimolekyylit liikkeeseen, jolloin ruoka kuumenee. Mikroaallot kuumentavat ruuan suoraan eli lämpö syntyy ruuassa.

Samalla tapaa “Radiotaajuisen säteilyn ainoa tieteellisesti todettu vaikutus on kudosten lämpeneminen” johtuu siitä, että ne saavat kehon molekyylit liikkeeseen. Silloin lämpö syntyy ihmisessä.

Veren koaguloituminen tapahtuu jo noin 43:ssa asteessa

Ihmisen veri koagoloituu eli sille käy kuten kananmunalle pannulla jo noin 43:ssa asteessa. Äärimmäisen kova kuume ja hypertermia (ylilämpöisyys) on vaarallinen[7], koska se aiheuttaa tukoksia ja ne voivat saada aikaan pahimmillaan monielinvaurion.

Kuinka tarkasti radiotaajuisen säteilyn tieteellisesti todettua vaikutusta on kudosten lämpenemiselle on tutkittu?

Hypoteesi: Jos joku kehon osa lämpenee sisältä käsin mikroaalloilla esimerkiksi 44:n asteeseen, se saa aikaan veren hyytymistä. Ihminen ei oletettavasti huomaa ollenkaan, ainakaan urheilusuorituksen aikana “kuuman” tunnetta, joka syntyy ilman ulkoista lämmönlähdettä sisäsyntyisesti.

5G on esineiden internet

World Economic Forumin (WEF) agendassa [10]5G on yksi agendan kulmakivistä. Se mahdollistaa ns. esineiden internetin sekä trashumanismin, jolloin ihminen liitetään tietoverkkoon.

Nokian Pekka Lundmark puhui tästä [11]04.06.2022 Davosissa WEF:n kokouksessa.

Digitaalinen ja fyysinen maailma vähitellen sulautuvat yhteen. On tulossa paljon uusia laitteita, jotka tulevat toimimaan meidän kehomme jatkeena ja loistavina apuvälineinä.

Jostain syystä Sveitsi ilmoitti 29. helmikuuta 2020 4G- ja 5G- tekniikan käyttöönoton lykkäyksestä kolmeksi vuodeksi. Esimerkiksi Ukrainassa raja on 2.4 mikrowattia/cm2 kun Suomessa se on 1000 mikrowattia/cm2.

WEF sijaitsee Sveitsin Davosissa ja myös koulutuskeskus on Sveitsissä. Tässä on vähän samanlainen kaava kuin koronassa.

Ukraina on WEF agendaa ajavan eliitin historiallinen kotiseutu (Khazaria). Siellä on rokotettu ainoastaan [11]36% kansasta (oletettavasti slaavit/gulakit) ja ja 5G säteilyarvojen rajat ovat hyvin matalia.

Säteilymittari on jo tilattu

Saan oletettavasti jo tällä viikolla säteilymittarin ja alan tekemään videoita, jossa kartoitan säteilymääriä läheltä ja kaukaa 5G- antenneja. Tämä asia täytyy oikeasti selvittää.

5G- asia on mystinen ja tietyt asiat ovat samalla tavalla peitelty ja mustamaalattu kuin koronapandemiassa.

Miten suuria ovat säteilymäärät kaupungeissa, kattohuoneistossa, joissa 5G- antennirypäs on muutaman metrin päässä ja mitä tasot ovat maaseudulla? Onko Suomesta tulossa matalatehoinen mikroaaltouuni?

Olen tilannut säteilymittarin ja voit antaa siihen ja tuleviin videoihin tukea tästä. Videoissa saattaa näkyä, minkä näköinen karvanaama tai siloposki on Injektiopiikki- blogin takana. Videoissa selvitetään mitkä ovat säteilymäärät eri kohteissa.

Se voi olla helpottava tieto tai jos säteilyarvot ovat korkeita asialle on oikeasti tehtävä jotain. STUK ei halua vastata kysymyksiin. Meidän pitää oikeasti selvittää säteilytasot ja vaatia toimenpiteitä, jos se on tarpeen.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Salaliittoteoria koronaa levittävästä 5G-verkosta lähti lääkärin oudosta väitteestä https://www.mediuutiset.fi/uutiset/salaliittoteoria-koronaa-levittavasta-5g-verkosta-lahti-laakarin-oudosta-vaitteesta/5009d061-4912-48b3-a192-62c32dbfc594

[2] Sosiaali- ja terveysministeriön asetusionisoimattoman säteilyn väestölle aiheuttaman altistuksen rajoittamisesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2018/20181045

[3] STM:a ionisoimattoman säteilyn väestölle aiheuttaman altistuksen rajoittamisesta https://www.finlex.fi/data/sdliite/liite/6942.pdf

[3] Conversion Chart, World Exposure Limits, Human Exposures EMR/EMF https://mdsafetech.org/conversion-and-exposure-limits-emr-emf/

[4] LONG-TERM EXPOSURE TO MICROWAVE RADIATION PROVOKES CANCER GROWTH: EVIDENCES FROM RADARS AND MOBILE COMMUNICATION SYSTEMS https://exp-oncology.com.ua/article/1845/long-term-exposure-to-microwave-radiation-provokes-cancer-growth-evidences-from-radars-and-mobile-communication-systems

[5] Kansainvälisiä suosituksia 300Mhz-300Ghz taajuusalueille https://mdsafetech.files.wordpress.com/2018/09/conversion-chart-microwave-electromagnetic-radiation-pdf.pdf

[6] 5G-verkon säteilyturvallisuus https://www.stuk.fi/aiheet/matkapuhelimet-ja-tukiasemat/matkapuhelinverkko/5g-verkon-sateilyturvallisuus

[7] Thresholds for thermal damage to normal tissues: An update https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3609720/

[8] Thermal Reactions of Blood Vessels in Vascular Stroke and Heatstroke https://www.karger.com/Article/Pdf/92999

[9] THREE-YEAR MORATORIUM ON 4G & 5G IN GENEVA, SWITZERLAND https://ehtrust.org/three-year-moratorium-on-4g-5g-in-geneva-switzerland/

[10] World Economic Forum 5G https://www.weforum.org/agenda/archive/5g/

[11] Nokian Pekka Lundmarkilla hurja visio: 6G-verkko siirtää kännykät historiaan https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nokian-pekka-lundmarkilla-hurja-visio-6g-verkko-siirtaa-kannykat-historiaan-kayttajan-nakokulmasta-jopa-nykyista-helpompaa/8443428

[12] Ukraina fully vaccinated https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&uniformYAxis=0&pickerSort=desc&pickerMetric=new_cases_smoothed_per_million&Metric=Excess+mortality+%28count%29&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=~UKR

23 vastausta artikkeliin “Salaliittoteorioiden kuningas – 5G

 1. Langattomien taajuuksien terveyshaitat eivät kiinnosta ketään,koska laitteet ovat jo liian iso bisnes..

  StarLink satelliittijärjestelmän ansioista suojautuminen langattomalta säteilyltä on yhä vaikeampaa. Jäljelle jää suojautuminen,vaatetus SilverCell kankaalla,tai asunnon maalaaminen suojaavalla maalilla…
  Tiedoksi alumiinifolio EI estä mitenkään langatonta säteilyä,vaan toimii lähinnä antennina.
  Sen sijaan tiehä alumiiniverkko rikkoo tehokkaasti langattomat taajuudet.
  Tämäntapaista tutkimusta tarvittaisiin enemmän.. https://mdsafetech.org/blood-brain-barrier/

  1. “alumiinifolio EI estä mitenkään langatonta säteilyä”
   täyttä puppua. kokeile kääriä puhelin alumiinifolioon ja sitten soita siihen toisella puhelimella. ei yhteyttä GSM:llä eikä internet-puhelulla. tuttavani sanoi samaa kuin sinä joten oli demonstroitava.

 2. Odotan mielenkiinnolla tulevia 5G-tutkimusia. Mieleeni tuli sellainen asia, että jos nämä 5G-antennit lämmittävät ympäristöä – miten se vaikuttaa kaikkeen elolliseen missä on vettä? Olisiko tässä myös selvittelyä siihen, miten nämä härvelit vaikuttavat sitten kokonaisuudessaan esimerkiksi maapallon lämpötilan kohoamiseen. Alkaisiko jota kuta asia kiinnostaa, jos tämän voisi todistaa.

  1. minä rupean tekemään tutkimuksia kuinka paljon nämä kaikki langattomat verkot vaikuttavat maapallon ionitasapainoon jos ne lisäävät maan pinnalla noin 10 km korkeuteen asti positiivisesti varautuneita ioneita niin ennen kun tätä ionipatjaa ei ollut avaruudesta sateli hiljakseen positiivisesti varautuneita ioneita ja toivat mukanaan avaruudesta kylmenpää ilmaa mutta nyt kun on keinotekosesti tenty ionikerros niin maan nekatiivisesti varautuneet ionit ei enää pysty vetämään avaruudesta positiivisesti varautuneita ionia ja nämä eivät sara maanpinnalle asti koska vetovoima ei vaikuta enää niihin lisäksi mannerten ja merten yläpolella oleva normaali ionisaatio vetäytyy manner laattojen pälle ja aiheuttaa ilmavirtausten muutoksia ja esim manner laattojen lämpiämista koska ilmavirtaukset on muuttuneet

 3. Jospa olemme koe-eläimiä? On jo melko yleisesti tiedossa, että Netanjahu myi Israelin kansan ( n 10 milj.) Pfizerin piikkikokeeseen. Meitä on Suomessa näppärät vajaa 6 milj. .

  1) Maailman talousfoorumin ja Suomen hankekumppanuus digitalisaatio-datatalous-ja automaatiokehitys
  https://valtioneuvosto.fi/hanke?tunnus=LVM042:00/2020

  https://valtioneuvosto.fi/-/valtio-ja-helsingin-kaupunki-aloittavat-yhteistyon-maailman-talousfoorumin-kanssa

  2) Oulun yliopisto johtaa 6G-tutkimusta.

  6G-tutkimukselle jatkorahoitus Suomen Akatemialta
  https://www.oulu.fi/fi/uutiset/6g-tutkimukselle-jatkorahoitus-suomen-akatemialta

  Suomeen on pe­rus­tet­tu uusi 6G-yh­teen­liit­ty­mä – pe­rus­ta­ja­jä­se­nis­sä mukana Oulun ylio­pis­to, Oulun am­mat­ti­kor­kea­kou­lu ja Bu­si­ness Oulu
  https://www.kaleva.fi/suomeen-on-perustettu-uusi-6g-yhteenliittyma-perus/4590182

  Oulu valmistautuu 6G-testiverkkoon ja uuteen terahertsitekniikkaan
  https://www.uusiteknologia.fi/2020/05/27/oulu-valmistautuu-6g-testiverkkoon-ja-uuteen-terahertsitekniikkaan/

 4. Entäs tämä sitten:

  “Muuan Pentti Leinonen:
  Tällainen kertomus ameriikasta :Erään ystäväni sisko työskentelee Modernan rokotevalmistus tehtaalla. Hän sanoo, että heille kaikille on maksettu valtavia summia rahaa siitä, että eivät kerro mitä rokote sisältää ja mitä sen on tarkoitus tehdä rokotetuille ihmisille. Hän puhui miljoonista dollareista jotka kukin saavat ja lisäksi he joutuvat allekirjoittamaan vaitiolosopimuksen ja muita lakipapereita. Joten kukaan ei tule puhumaan koskaan siitä. Lyhyesti: kun otat rokotteen, minuuteissa muovin kaltainen synteettinen mikroskooppinen rakenne leviää kehon läpi ja valtaa hiussuonet. Se kiinnittää itsensä kaikista hauraimpiin (heikentyneisiin) sisäelimiin mitä sinulla on. Siellä se säteilee tähän sisäelimeen ja koko kehoon 24/7 kunnes sisäelin vaurioituu huomattavasti. Sen seurauksena jotkut ihmiset joilla on sydänvaivoja saavat sydänlihastulehduksen tai sydänkohtauksen, toiset joilla on (ilmeisesti) hyvänlaatuinen kasvain munasarjassa syövän munasarjaan tai keuhkoihin, munuaisiin, eturauhaseen pahanlaatuisia ongelmia. Hän sanoi, että tämän aineen lisääminen rokotteeseen on TARKOITUKSELLISTA. Se ei ole suunnitteluvirhe, ei vahinko, vaan sen tarkoitus on säteilyttää kehoasi samalla tavalla kuin plutonium, mutta hitaammin / mahdoton jäljittää. Tämä selittää sen miksi geiger mittarit mittaavat suuremman määrän säteilyä rokotetuista ihmisistä kuin rokottamattomista. Tämä selittää myös sen miksi kun olet lähellä rokotettuja ihmisiä tai intiimissä kontaktissa heidän kanssaan vaikuttaa sinuun EMF elektromagneettisella kenttätasolla ja sinä sairastut, alat vuotamaan verta tai saat migreenin ja saat säteilyn kaltaisia oireita joita kutsutaan “sheddingiksi”. Melko täydellinen biologinen ase. Sama pätee KAIKKIIN muihinkin MRNA rokotteisiin hän sanoi.”

 5. Tässä on hyvä muistaa että auringon säteilyteho Etelä-Suomessa on noin 800W/m2 maksimissaan. Eiköhän tuon 5G:n vaarallisuus perustu juurikin siihen että sillä on helppo seurata ihmisiä ja luoda tämä ”datatalous”.

  1. Auringon ultravioletti ulottuu 10 nanometristä noin 400 nanometriin. Yhden millimetrin ja muutaman kymmenen senttimetrin välillä on mikroaaltojen kaista, sen jälkeen tulee radioaallot. Kai niiden vaarallisuuden laskemiseen joku kaava on. Toivottavasti mittari näyttä, että voimme unohtaa tämän asian.

  2. Auringon valo ei ole sama asia kuin tekninen mikroaaltosäteily.Ensinnäkin taajuusalue on täysin eri. Näkyvä valo on n. 400-800 THz (terahertsiä), kun mikroaaltosäteily on yleisesti 0,3 – 300 GHz:n (gigahertsin) taajusalueella. Taajuudella on suuri merkitys, sillä se määrittää paljon säteilyn ja erilaisten aineiden vuorovaikutuksesta.

   Ja tästä päästäänkin kaikista tärkeimpään eroon valon ja ihmisen tuottaman teknisen mikroaaltojen välillä, ja se on se että maapallo on ollut näkyvän valon säteilyn alaisuudessa käytännössä koko elinkaarensa aikana. Tämä tarkoittaa että kaikki elävät olennot maapallolla ovat evuluutionsa aikana ehtineet ADAPTOITUMAAN tähän säteilyyn.

   Adaptoituminen tarkoittaa esim. ihmisen kohdalla suojamekanismia (melaniini, rusketus), tai hyötymekanismia (D-vitamiinin tuotanto).

   Adaptoitumista voi siis tapahtua monella eri tavalla: suojamekanismin, hyötymekanismin, ja/tai tuntoaistien kehitystä säteilyn identifioimiseksi.

   Tämä adaptoituminen on tärkeä ymmärtää, koska mikroaaltosäteilyä taas ei esiinny maan pinnalla juuri lainkaan. Luonnollinen taustasäteily 1Ghz:n taajuusalueella on noin 10e-18 W/m2. Se on siis yhtä kuin 0,0000000000000000001 W/m2.

   Tämä tarkoittaa ettei biologista adaptoitumista mikroaallille ole tapahtunut lainkaan evoluutiomme aikana, ja nänollen millään eliöllä ei ole ehtinyt kehittyä vastaavia suoja- tai hyötymekanismeja tätä säteilyä kohtaan.

   Ja tämä on se tärkeä ero.

   Ja lisäksi vaikka valolle on tapahtunutkin adaptoitumista, niin valokin voi olla haitallista. Kokeile esimerkiksi nukkua huoneessa, jossa on voimakas satunnaisesti välkkyvä valo. Ei tarvitse montaa wattia per neliömetri, murto-osa auringon säteilystä, niin yöuni on mahdotonta.

   Ja mitä sitten on tekninen mikroaaltosäteily verrattuna maanpinnalla olevaan taustasäteilyyn? No sehän on juuri tällaista satunnaista 24/7 säteilyä, jonka sallituksi maksimiaroksi on laitettu 10W/m2, joka on yli 10e18 kertaa suurempi teho kuin taustasäteilyn määrä. Se on siis yli kvintiljoona kertaa suurempi säteilymäärä kuin luonnollinen taustasäteily 1GHz:n taajuusalueella.

   Ja tämä on se syy miksi mikroaaltosäteily on haitallista. Taajuus on eri, adaptoitumista ei ole, säteily on jatkuvaa, ja altistus verrattuna luonnon taustasäteilyyn on moninkertainen.

 6. Säteilymittari, joka toimii 5G taajuusalueella on ylettömän kallis ja sitä ei myydä kuluttajille (onko oikea tieto?). Minäkin ostin halvahkon mittarin, mutta se toimii vain mikroaaltouunin taajuudella (kalibroitu taajuudelle 2.45 MHz), siis sillä ei pysty mittaamaan näitä korkeampia 5G taajuuksia.

  1. Tuo mittari menee minkä ostin mittaa 200 MHz-8 GHz. Se niputtaa kaikki samaan ja äänestä voi päätellä mikä taajuus on kyseessä. 5G toimii suomessa 3400–3800 MHz . Tampereella taitaa olla testissä korkeammat 26 GHz taajuudet. Jonkun amerikkalaisen verkkoinsinöörin mukaan tuo mittari on paras mitä saa kohtuurahalla, lisäksi se niputtaa ja näkee kokonaismäärän. Muut 5G mittarit menevät sitten kymmeniin tuhansiin.
   Tuolta vai ostaa sellaisen https://sahkoailmassa.fi/tuote/safe-and-sound-pro-ii/

 7. No missä ne tulokset viipyy? Tässä on jo kuukausi mennyt… mitään ihme huippuraportteja tai elokuva tason youtube videoita tarvita lyöt excelit vaa julki..

 8. Hyvin tärkeä aihe, kiitos! Päättäjät ovat taas pyrkineet salaamaan asioita ja tekemiään päätöksiä.
  Olen pitänyt viime kuukausina silmällä, missä tällaisia antenneja on, ja nähnyt satoja antenneja. En ole nähnyt yhtään lintua istumassa niiden päällä tai lähellä. En ole nähnyt lintujen myöskään lentävän aivan tällaisten laitteiden vierestä. (Lähin havainto on, että pikkulintu istui seinän ulokkeessa pari metriä laitteen alapuolella.) Linnut näyttävät siis karttavan näitä.
  Sähköä kaiketi riittää tulevanakin syksynä näihin laitteisiin, valvontateknologian lisäämiseen ja energiasyöppöön kryptovaluutan louhintaan, mutta ei perusasioihin, kotitalouksien sähkönkäyttöön. Tämä on väärin.
  Puut suojaavat meitä. Arvelen että isojen puiden kaataminen kaupunkialueilla liittyy joissakin tapauksissa näiden laitteiden vaikutusalueisiin.

 9. sinällää 300GHz taajuus ei ole vaarallinen electrodit pitäis helposti suojata ydintä röntgenkuvaus toimii 3000THz kun 1000THz alkaa olee vaarallista ihmisille fotoneis alkaa olee tarpeeksi nopeutta että voi rikkoa solujen DNAta mutta onneksi meillä on immuniteetti olemassa

  tietty jos se tulee väärässä taajuudessa atomit imee fotonit ja tapahtuu “termodynamiikan ensimmäinen pääsääntö ja muuttaa sen lämmöksi”

 10. Talomme viereiseen mastoon (välimatka noin 100-150m) tuli 5G 1,5kk sitten. En edes ajatellut asiaa enkä uskonut “hörhöilyyn”, mutta pari päivää tuon jälkeen migreenit räjähti käsiin ja loppua ei näy. Huomasin vasta myöhemmin tarkistaa tuon maston muutostyön ajankohdan ja jännä juttu. “Ei ole näyttöä” jankataan netissä. Ulkomailla migreenit loppuu. Suomessa ei enää 5G:tä pääse pakoon oikein mihinkään, ellei halua muuttaa ihan umpimetsään (ja töiden ja perheen puolesta en voi). Pitääkö tässä oikeasti järkevän koulutetunkin ihmisen vetää se kuuluisa foliohattu päähänsä?

Vastaa