Yksi vuotta vanha Injektiopiikki

Lue ääneen tämä artikkeli

Injektiopiikin ensimmäinen kirjoitus julkaistiin 8.6.2021 otsikolla “Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia?“. Olin siinä vaiheessa vielä töissä anestesia- ja tehohoitoyksikössä ja en keksinyt muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa tuomaan esiin mahdollisia haittoja blogi-kirjoitusten avulla. Haitat tulivat esiin toukokuussa 2021, kun toinen mRNA-injektiokierros alkoi. 

Suuri suosio

Artikkeli sai suuren suosion ja lähti “viraaliksi”, koska sitä jaettiin sosiaalisessa mediassa paljon. Yllätyin suuresta kiinnostuksesta.

Blogista verkkosivustoksi

13.6.2021 blogi siirrettiin injektiopiikki.com osoitteen alle. Sitä ennen se oli wordpress- blogikirjoitus. Nyt artikkeleita on kertynyt jo 116 kappaletta.

Jokaisen kirjoittamiseen ja taustatyöhän on kulutettu useita päiviä. Artikkelit pohjautuvat lähdeaineistoon ja lähdelinkkejä voi olla useita kymmeniä yhdessä artikkelissa.

Twitter

Elo- syyskuun vaihteessa perustin Twitter- tilin, joka on varsin aktiivinen. Seuraajia on nyt noin 8000 ja postaan sinne mielenkiintoisia siemenjuttuja tulevista artikkeleista. Twitter tilin avulla saa myös yhteyden minuun nopeasti. Laita Injektiopiikin Twitter seurantaan tästä.

Irtisanoin itseni työpaikasta

Irtisanoin itseni ja viimeinen työpäiväni SOTE- alalla oli 30.10.2021. Siirryin kokonaan eri alalle, mutta päätin käyttää vähintään puolet päivästä injektiopiikin tutkimuksiin ja kirjoittamiseen. 

Päivääkään en ole katunut päätöstäni, en olisi mitenkään voinut jatkaa työssäni tietäen, että mRNA-injektiot aiheuttavat valtavasti haittaoireita, vammautumisia ja jopa kuolemia ja en olisi siitä saanut kenellekään sanoa mitään.

Kirjoitukset käyvät nyt toteen

Oikeastaan kaikki kirjoitukset ovat nyt käymässä toteen. [1]Ylikuolleisuus on aivan valtavalla tasolla maailmanlaajuisesti. Islannissa ja Kreikassa ylikuolleisuus oli maaliskuussa yli 40% tavanomaiseen verrattuna. Lähes jokaisessa Eutroopan maassa oli huhtikuussa 10-20% ylikuolleisuus. Kreikka ja Islanti eivät ole ilmoittaneet enää tietojaan huhtikuussa.

Apinarokko

Nyt lanseerataan uutta pandemiaa ja hyvin todennäköisesti apinarokko julkistetaan kansain­väliseksi kansan­terveys­uhaksi 23.6.2022. Kaikki alkaa uudelleen, samalla kaavalla. 

Kirjoitan apinarokosta uuden artikkelin, koska sen historia on hyvin erikoinen. Siihen liittyy Wuhan, NIH sekä kuollut apinarokkotutkija, joka varoitti rokotteiden vaikutuksista immuunipuutteisille. Kun tiedetään, että boosterin saaneilla on heikentynyt vastustuskyky, on yhtälö aika karsea.

Media keskittyy Marinin takapuoleen

Media on keskittynyt Ukrainen sotaan, Natoon ja Marinin takapuoleen. Apinarokkotapauksia on yllätten ilmaantunut kuitenkin [2]ympäri maailmaa (paitsi Afrikan mantereelle) ja niitä on tällä päivällä 1879 kpl. [3]Apinarokkoon kerrotaan kuolleen 72 ihmistä.

CDC apinarokko kartta

Pandemia rakenteilla

Kaikki viittaa siihen, että tästä rakennetaan samanlainen saagaa kuin COVID-19 taudista, joka oli alunperin nimellä Wuhanin virus.

Lainaus [3]HS-artikkelista: “Apinarokkoviruksen ja sen varianttien nimeäminen on saanut viime aikoina osakseen kritiikkiä, jonka mukaan viruksen nimi on leimaava ja syrjivä.” Huokaus. Toinen huokaus, ei siitä sen enempää.

Joukkopako teho- ja akuuttiosastoilta

Sairaanhoitajat ovat saaneet tarpeekseen. Tehy ilmoitti kymmenien tehohoitajien irtisanoutuneen kevään aikana [4]Oulussa ja [5]Tampereella. Jos viranomaistaho puhuu kymmenistä, niin todellisuus on todennäköisesti paljon suurempi.

Muistatte varmaan, että sote- alalla on pakkorokotus vielä voimassa. Se on pakkorokotus siinä suhteessa, että jos et ota piikkiä sinun palkanmaksusi lopetetaan. Et saa myöskään mitään ansioturvaa. Jäät täysin tyhjän päälle!

Hoitajat, jotka nyt lähtevät, ovat kokeneita ja nähneet sika- ja lintupandemiat. Heillä on pitkä kokemus siitä, mikä on normaalia ja mikä ei. Tuollaista määrää anestesia- ja tehohoitajia ei korvata hetkessä. Tilanne on hyvin paha.

Miksi akuutti- ja teho osastoilla käy kato?

Akuutti- ja teho- osastoilla työskentevät ovat “eturintamassa”. He näkevät mitä tapahtuu. Minä sanoin itseni irti, koska en voinut osallistua peittelyyn. Se oli ainut vaihtoehto. Jos edes epäilet, sinut ristiinnaulitaan työpaikalla. Valtamedian ja “asiantuntijoiden” luoma loitsu on niin voimakas.

Koska lopetan blogin kirjoittamisen?

Toivoin, että voisin lopettaa blogin kirjoittamisen kun kesä tulee ja COVID-19 loppuu luonnollisesti kesäksi.  Näyttää kuitenkin siltä, että apinarokon ja rokotettujen COVID-19- kesäpandemian myötä asioista kirjoittaminen on vielä tärkeämpää.

Oletettavasti kaikki toistuu, vielä kovemmalla otteella ja kaksinkertaisena.  Pian meillä on riesana COVID-19, apinarokko ja EU- tasolta tulevat rajoitukset.

Parlamentti vie eteenpäin EU:n perussopimusten muuttamista

[6]Epressi palvelussa oli 9.6.2022 Euroopan parlamentin Suomen toimiston tiedote. Sen sanoma on varsin pelottava. Käytännössä Suomi menettää lopullisesti ja täydellisesti itsenäsyytensä kun asetukset otetaan voimaan. Alla kopio tiedotteesta (tärkeitä kohtia lihavoituna).

EU-parlamentti hyväksyi torstaina päätöslauselman, jossa se pyytää Eurooppa-neuvostoa aloittamaan EU:n perussopimusten muutosprosessin.

 • Valtionjohtajia pyydetään kutsumaan koolle valmistelukunta sopimusten muuttamiseksi
 • Mepit esittelivät ensimmäiset ehdotukset EU-instituutioiden muuttamiseksi
 • Loppu veto-oikeuksille, lisää toimivaltaa EU:lle terveyteen, energiaan, puolustukseen sekä sosiaali- ja talouspolitiikkaan
 • Parlamentille täysimääräinen ja suora aloiteoikeus

Mepit käyttävät oikeuttaan pyytää EU-sopimusten muuttamista seuraavin tavoin:

 • muutetaan neuvoston äänestysmenettelyjä esim. siirtymällä yksimielisyyspäätöksistä määräenemmistöpäätöksiin muun muassa pakotteiden ja niin sanottujen siirtymälausekkeiden yhteydessä, sekä hätätapauksissa
 • lisätään EU:n toimivaltaa erityisesti terveyspolitiikassa ja rajat ylittävien terveysuhkien kohdalla, energiapolitiikassa kansainvälisten ilmastosopimusten toteuttamiseksi, puolustuspolitiikassa ja sosiaali- sekä talouspolitiikassa
 • toteutetaan Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilari, lisätään sopimuksiin sosiaalista edistystä koskevia kohtia (esim. pöytäkirja)
 • vahvistetaan EU:n taloutta, tuetaan pk-yrityksiä, tarkistetaan kilpailukykytilanne ja edistetään investointeja, jotka edistävät oikeudenmukaista, vihreää ja digitaalista siirtymää
 • annetaan parlamentille oikeus ehdottaa, muuttaa tai kumota lakeja ja täydet yhteispäätösoikeudet EU:n talousarvion suhteen
 • vahvistetaan EU:n perusarvojen suojaprosesseja ja selkeytetään perusarvojen loukkausten määrittelyä ja seurauksia (SEU-sopimuksen 7 artikla ja Euroopan unionin perusoikeuskirja)

Lue koko tiedote tästä

Radiohiljaisuus valtamediassa

Erikoista asiassa on se, että yksikään valtamedia ei ole kirjoittanut tästä sanallakaan. EU ottaa vallan terveyteen, energiaan, puolustukseen sekä sosiaali- ja talouspolitiikkaan liittyvissä asioissa ilman veto- oikeutta. Yksimielisyyspäätöksistä luovutaan ja lisätään EU:n toimivaltaa erityisesti terveyspolitiikassa ja rajat ylittävien terveysuhkien kohdalla, energiapolitiikassa kansainvälisten ilmastosopimusten toteuttamiseksi, puolustuspolitiikassa ja sosiaali- sekä talouspolitiikassa.

Tästä valtamediat ovat täydellisessä hiljaisuudessa! Tästä hyvin tärkeästä asiasta ei ole kirjoitettu yhtään mitään! Älä sinä ole hiljaa, jaa tämä artikkeli. Jaa se ihan jokaiseen mediaan. Valtamedian on hiljaa Suomen tärkeimmistä päätöksistä.

P.S. Voitte olla varmoja, että Injektiopiikki ei lopeta vielä pitkään aikaan. Minä olen polkuni valinnut ja teen sen minkä olen itselleni luvannut. Suojelen ja hoidan ihmisiä parhaan kykyni mukaan.

Asiaan liittyvää (varaudu jo nyt 🙏):

Lähteet:

[1] Excess Mortality 2022 Apr https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=File:Map01_Excess_Mortality_2022_Apr.png

[2] 2022 Monkeypox and Orthopoxvirus Outbreak Global Map https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/response/2022/world-map.html

[3] WHO pohtii apina­rokon nimen vaihtamista ja taudin julistamista kansain­väliseksi kansan­terveys­uhaksi https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008885712.html?share=87d1a50ae81c91803693959daeb1075b

[4] Kymmeniä irtisanoutuneita hoitajia – osaamisvaje uhkaa Taysin ja Oysin tehohoitoa https://www.tehylehti.fi/fi/uutiset/kymmenia-irtisanoutuneita-hoitajia-osaamisvaje-uhkaa-taysin-ja-oysin-tehohoitoa-kesalla

[5] Kymmeniä irtisanoutunut Taysin akuuttihoidosta – yhden sairaalan yöensiapu kiinni kesäksi https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/32d12841-c6c4-45b0-88c7-8b4fd3f3d8e2

[6] Parlamentti vie eteenpäin EU:n perussopimusten muuttamista https://www.epressi.com/tiedotteet/politiikka/parlamentti-vie-eteenpain-eun-perussopimusten-muuttamista.html

17 vastausta artikkeliin “Yksi vuotta vanha Injektiopiikki

 1. Tää ei ihan liity tähän asiaan mut en tiedä mistä saisin tiedon, kun kukaan ei kerro..

  Mistä tietää sisältääkö lääke abortoitua sikiötä tai soluja abortoiduista sikiöistä? Onko sille koodia jonka kautta sen saa selville?

 2. Kiitos Sinulle. Onneksi on kaltaisiasi toisista välittäviä ihmisiä. Tarvitsemme toisiamme tulevaisuudessa enemmän kuin pystymme kuvittelemaankaan.

 3. Valtavasti kiitoksia tästä ajasta ja vaivannäöstä. Itse en näe tässä muuta mahdollisuutta, kuin että aika olisi meidän puolella ja vaikken toivo kenellekään mitään pahaa, niin ylikuolleisuus ehtisi herättää kansat tajuamaan missä ollaan menossa ja pysäyttämään EU:n, WHO:n ja WEF:n pyrkimykset. Itse jaksan uskoa, että hyvä lopulta voittaa.

  1. Selvitä Euromomon rahoituslähteet. Suomen ja kaikkien euroopan maiden tilastoskeskukset valehtelevat, mutta ei Statens Serum Institutin ylläpitämä tilasto. Sama kuin Rämet pitäisi kirjaa Suomen rokotehaitoista.
   Se on yksityinen firma. Kun pandemia alkoi Gatesin logo oli etusivulla. Myös apinarokon löytäjällä on siteet tuohon puljuun.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Statens_Serum_Institut
   Apinarokon löytäjä: https://en.wikipedia.org/wiki/Preben_von_Magnus
   “he explained that respiratory viruses such as influenza and the common cold were unsuitable as biological weapons as they rarely produced severe effects and were already common among human populations, resulting in some level of immunity”

   1. Nyt heitit semmoisen syytteen virkamiesten päälle, että sinulla on varmaan jotain todisteita asian tueksi. Tilastokeskuksen tilastoista vastaavien nimet löytyy helposti Tilastokeskuksen internet-sivuilta. Voisitko yksilöidä, kuka näistä virkamiehistä valehtelee, ja mikä hänen motiivinsa olisi siihen?

   2. Jos luet uudelleen? Joko yksityinen rokotetutkimuskeskuksen euromomo näyttää uudelleen laskettua tietoa tai jokaisen maan tilastokeskus valehtelee. Voit täätellä kumpi. Tilastokeskuksista saa oikeaa raaka dataa. Euromomo on erilaisilla kaavoilla siloteltu.
    Euromomo ei näytä raakaa tietoa vaan kertoimien kautta muokattua. Se on rokotetutkimuslaitoksen ylläpitämä. Ketka rahoittavat rokotetutkimuskeskuksia… Niinpä.

   3. Tilastokeskuksen julkaisema “Kuolleet viikottain”-tilasto on Suomessa avointa dataa. Sieltä voi kuka tahansa käydä tarkastamassa että kuolemien määrän kasvu (mikä on eri asia kuin “ylikuolleisuus”), painottuu Suomessa hyvin vahvasti ikäluokkaan 75+. Itse asiaasa ikävakioiduissa kuolleisuusluvuissa havaitaan nousua ainoastaan hyvin iäkkäiden, yli 80-vuotiaiden, ikäryhmässä. Ja tämän voi ihan jokainen itse todentaa tuosta tilastosta, Samasta tilastosta, jota itse käytät lähteenä Eurostatin kautta.Väität muuten myös tekstissäsi, ettei Kreikka olisi toimittanut huhtikuun kuolleisuustietoja Eurostatille. Kyllä on.

   4. >Siinä vaiheessa kun kuva oli tehty niin ei ollut. Islanti ja Kreikka on harmaa.

 4. Olet tehnyt todella hienoa työtä.
  On täysin ala-arvoista, etteivät lääkärit ja hoitajat avaa suutaan. Tämä tekee heidät osasyyllisiksi todelliseen kansanmurhaan, kuten on jo maailmalla moneen kertaan sanottu. Joykkoirtisanoutumiset, ja esim. jos Suomen Lääkäriliitto , eli ainakin 20.000 lääkäriä olisi kirjoittanut avoimen “rokotteita” vastustavan kirjeen hallitukselle olisi estänyt “rokotukset” Suomessa. Näin ovat mm. tehneet nyt Uuden Seelannin lääkärit, tosin myöhään. Globalisti hallituksen päätöksellä muutenkin eristynyt saarivaltio määrättiin vielä kovempaan eristykseen, ja siellä olikin vain ihan muutama koronatapaus, mutta en sijaan erittäin korkea “rokotus”-prosentti. Ei voitu kuten muualla siis lainkaan väittää, ettö yhtäkkinenen korkea kuolleisuus johtuisi koronasta, vaan se johtui yksin “rokotteista”, sillä ylikuolleisuus seurasi tiukasti “rokote”-käyrää. Todella särähtää korvaan Suomen johtavien lääkäreitten valheet, mediasta ja hallyuksesta puhumattakaan. Emme lainkaan tunne myrkkypiikkien pitkäaikaissivuvaikutuksia, paitsi että niitä on, esim. syövät. Kuitenkin “rokottedt”, ja ämä kaikki on vain merkki jostain vielä paljon pahemmasta, sillä todistamme maailmanlaajuisen hirmuvaltion esiinmarssia. “Pahan voittoon riittää se, ettei hyvät miehet tee mitään.” Nythän on käymässä juuri niin.
  Hyväksytkö siis sen, että sinut ja vielä lapsesikin murhataan “rokotteilla”? Se ,että niin on käymässä, oli alusta saakka selvää, mutta varsinkin nyt, kun todistuaineistoa on yllin kyllin.

 5. Todella iso kiitos tästä sivustosta, josta kaikkein nopeimmin ja parhaiten selviää tämä kauheus, jota nyt olemme todistamassa. Itselleni nämä asiat alkoivat selvitä vähitellen, kun onnekseni en päässyt 1.koronarokotukseen. Sieltä täältä alkoi tihkua tietoa, joka sai epäilemään, että kaikki ei olekaan ihan sitä mitä sanottiin. Sitten löytyi sivustoja, joista totuus alkoi valjeta. Ja lopulta myös tämä sivusto, jossa mikään ei jää epäselväksi.
  Valitettavasti en voi uskoa hyvän voittoon tässä pahassa maailmassa, mutta aina kannattaa tehdä parhaansa, että pahuuden voitto siirtyisi mahdollisimman kauas. Ja että mahdollsimman moni pystyisi varautumaan ja torjumaan pahaa omasta ympäristöstään. Todella tärkeää on levittää tätä silmiä avaavaa tietoa. Kiitos, että jatkat sitä edelleen!

 6. Suuri kiitos kovasta työstä muiden hyväksi! Todellista kuvaa on vaikeaa saada näinä aikoina. Tietoa pitää osata etsiä useista lähteistä ymmärtääkseen suuren kuvan. Teet mittaamattoman arvokasta työtä.

 7. Isot kiitokset loistavasta sivusta.
  Edelleen kaveriporukas ihmetellään et millä hemmetin systeemillä kaikki lääkärit ja muut on uhkailtu hiljaseks.
  Jotenki vois kuvitella että liuta lääkäreitä nukkuu hemmetin huonosti edelleen.
  Hippokrateen valaa ei vissiin enää kukaan tunne.

 8. Juuri tuo, Mikki. Miksi lääkärit ovat hiljaa? Miksi kaikki valtamediat ovat hiljaa haitoista ja toistavat samaa mantraa kuin koko pandemian ajan? Mikä heidän suunsa on sulkenut? Onko koko maamme täysin korruptoitunut lukuun ottamatta näitä sivustoja, joilla kuitenkin vain harvat osaavat käydä hakemassa oikeaa tietoa? Missä on se suuri vika, joka sulkee suun lähes kaikilta? Miten tähän on tultu? Kuka osaa vastata tähän, kuka pystyy avaamaan tämän Gordionin solmun?

 9. Ainakin suomalaiset lääkärit pitävät itseään terveyspoliiseina ja heillä on vahva usko siihen mihin lääketeollisuuden agitaattorit käskevät uskoa. Oikeastaan suurin osa heistä on siis pelkureita. totuutta rakastaviakin on ja heitä vihataan. Ei mitään uutta ihmisen historiassa. Medialle taas on edullista hännystellä virallista oppia kuten keskiajalla oli edullista ja terveellistä toitottaa litteää maata. Media ei ole totuuden vahtikoira, se on tavallista kansaa räkyttävä rakki vallasväen nuorassa.

Vastaa