Valnevan Covid-19-rokote – Vasta-aineita Wuhanin virukseen

Lue ääneen tämä artikkeli

Euroopan lääkevirasto (EMA) on suositellut luvan myöntämistä Valnevan Covid-19-rokotteelle. Se sisältää inaktivoitua SARS-CoV-2-virusta ja on niin sanottu perinteinen rokote. Onko se maailman pelastaja?

SARS-COV-2 virusta rokotteessa

Aikaisemmat mRNA-injektiot ovat olleet ns. mRNA-injektioita. Niissä kehoosi asennetaan mRNA-sekvenssi, joka saa oman elimistösi solut tuottamaan SARS-CoV-2 erittämää patogeeniä (myrkkyä) eli piikkiproteiinia.

Uudessa rokotteessa sanotaan olevan inaktivoitua SARS-CoV-2 virusta. Virus ei ole elävä olento, joten sitä ei voi tappaa.

Nyt PIIKILLE!

Vaikuttaa hyvältä, mutta kun tiedämme, että asiantuntijat ovat valehdelleet kaikesta viimeiset 2.5-vuotta, miksi nyt tehtäisiin poikkeus?

Ennen kuin juokset ottamaan ainetta sisääsi, katsotaan ensin sen [1]tuote-selostetta.

Tuotteen nimi on COVID-19 Vaccine (inactivated, adjuvanted) Valneva suspension for injection.

Sen tärkeimmät ainesosat ovat:

 • Wuhan strain hCoV-19/Italy/INMI1-isl/2020
 • Produced on Vero cells (African green monkey cells)
 • Adsorbed on aluminium hydroxide (0.5 mg Al3in total) and adjuvanted by 1 mg CpG 1018 (cytosine phospho-guanine) in total.

Oletettavasti huomasit? Se sisältää Wuhanin viruksen kantaa vuodelta 2020. Sitä alkuperäistä, johon ei nykyisillä mRNA-injektioilla ole mitään vaikutusta.

Valneva lääketutkimukset

Normaalisti lääketetkimukset tehdään siten, että on olemassa kaksi ryhmää. Toinen saa aitoa lääkettä ja toinen lumelääkettä (suolaliuosta), jotta lääkkeen teho saadaan selville.

Tässä rokotteessa on inaktivoitua Wuhanin virusta ja tiedetään, että nykyisillä rokotteilla ei ole tehoa Omicronia vastaan. Valnevan lääketutkimuksissa etsittiikin vasta-aineita, jotka muodostuvat elimistössä Wuhanin kantaa vastaan.

Kun tiedetään, että mRNA-rokotteet, jotka muodostavat vasta-aineita Wuhanin kantaa vastaan, eivät toimi ollenkaan Omicronin nykyisiin alavariantteihin BA.2.12.1, BA.4, ja BA.5, miten voidaan olettaa, että tämän injektion vasta-aineet tehoaisivat?

[2] Neutralization Escape by SARS-CoV-2 Omicron Subvariants -tutkimuksessa sanotaan, että kuuden kuukauden jälkeen tarttuvuus mRNA-rokotetulla on suurempi kuin rokottamattomalla. Rokotteiden teho on negatiivinen, ja tämä Valneva-injektio kopioi mRNA-injektioita.

Nollateho

Kun tiedetään valmiiksi, että rokotteella ei ole tehoa, on hyvin vaikea keksiä sellaista lääkekoetta, jolla pystyttäisiin osoittamaan tehokkuus. Se kuitenkin onnistuu.

Valnevan lääketutkimuksessa ei ole rokottamatonta vertailuryhmää. Vertailyryhmänä toimii (ChAdOx1-S [recombinant]) ryhmä.

Sanooko se sinulle mitään? No, se on Astra Zenecan mRNA-injektio. Lääketutkimuksessa on siis kaksi ryhmää. Ne, jotka saavat Valnevan piikkiä ja ne, jotka saavat Astra Zenecaa. Tutkimuksen koko on 4181 ihmistä, joten ei järin suuri.

Ei teho – vaan vasta-aineet

Tutkimuksessa ei tutkita sitä, auttaako rokote tautiin, vaan verrataan sitä, kuinka paljon toimimattomiksi tiedettyjen vasta-aine tasojen määrä nousee elimistössä. Myös haittavaikutuksia verrataan Astra Zenecan haittavaikutuksiin.

Astra Zenecaa ei enää anneta Suomessa, koska se aiheutti niin paljon vakavia haittavaikutuksia.[4] Täten vertailukohta on aika huono, mutta antaa paperille hyvän tuloksen.

Miksi sitä pistetään ihmisiin?

Jos tiedetään, että oletusarvoisesti rokotteen kehittämät vasta-aineet eivät toimi omicron- variantteihin, miksi se tuodaan edes markkinoille?

Liittyykö se jotenkin “Produced on Vero cells (African green monkey cells)” tuotantoon. Sitä myy sama kasaarimafian lääkeyhtiö MERCK, joka myy myös aitoa [6]adrenokromia.

MERCK

Tämä tuli nyt kasaarimafian reisille!

Ymmärrät varmasti, että kaikki viranomaiset tietävät rokotteen olevan tehoton nykyiseen tautiin. Sen tarkoitus on oletettavasti saada epävarma vähemmistö ottamaan injektio itseensä. Miksi kaikkien on otettavat injektioita, joiden tiedetään aiheuttavan ainoastaan haittavaikutuksia?

Suuri kysymys on: MIKSI? Siihen voit lukea vastauksen alla olevasta artikkelista.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] SUMMARY OF PRODUCT CHARACTERISTICS https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-inactivated-adjuvanted-valneva-epar-product-information_en.pdf

[2] Neutralization Escape by SARS-CoV-2 Omicron Subvariants BA.2.12.1, BA.4, and BA.5 https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2206576

[3] EU Drug Regulator Warns Against Overuse of COVID Booster Shots https://www.voanews.com/a/eu-drug-regulator-warns-against-overuse-of-covid-booster-shots/6395174.html

[4] AstraZeneca Covid-19 koronavirusrokote https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronavirusrokotteet-eli-covid-19-rokotteet-ohjeita-ammattilaisille/astrazeneca-covid-19-koronavirusrokote

[5] VERO Cell Line https://www.sigmaaldrich.com/FI/en/product/sigma/cb_84113001

[6] Adrenochrome https://www.sigmaaldrich.com/FI/en/product/sigma/a5752

21 vastausta artikkeliin “Valnevan Covid-19-rokote – Vasta-aineita Wuhanin virukseen

  1. Hae tietoa Novavaxista sanoilla Dr Fleming ja Novavax.Hän varoittaa siitäkin piikistä. Voi aiheuttaa hullunlehmän taudin kaltaisia muutoksia aivoihin.

 1. Mitenkäs hätäkäyttöluvan voi saada rokotteeseen sellaista virusta vastaan, jota ei käytännössä enää esiinny?

  1. Ainakin siksi että harva piikille menijä sanoon näin: “Otan rokotteen koska lankomiehellä oli pari vuotta sitten paha flunssa.” Koska kenenkään ei odoteta saati toivota itse rakentavan minkäänlaisia kokonaisuuksia. Ei huonolaatuisia mutta varsinkaan ei hyvälaatuisia. Kummatkaan eivät kiinnosta asiantuntijaa.

 2. Niin ja Pzizer sekä Moderna kehittävät rokotetta Omicroniin, sillä kiireellä että kliinisiä tutkimuksia ei ehditä tekemään OLLENKAAN! No ei varmaan kun kyseinen rokote on jo auttamattomasti vanhentunut tullessaan tarjolle, jos siitä muutenkaan olisi mitään apua..

 3. Astrazeneca (ja J&J) rokote on adenovirusvektorirokote eikä mRNA rokote. Siinä geneettinen materiaali tuodaan elimistöön manipuloidun adenoviruksen mukana. mRNA rokotteita ovat Moderna ja Pfizerin kamat.

  Kaikissa noissa vaikutusmekanismina on, että elimistössä muodostuu piikkiproteiinia, joka on ikävä kyllä myrkyllinen, mutta adenvirusvektoriipiikistä ei tule immunosuppressiota ja alustavasti näyttäisi, että ne eivät ole lisänneet kuolleisuutta vuoden aikajanalla.

  Viimeisen 20 vuoden aikana kaikki koronavirusrokotteyritelmät ovat epäonnistuneet ja koe-eläimet kuolleet joukottain. Ilmeisesti tässäkin käy samalla lailla, teknologiasta riippumatta, mutta koe-eläimet on nyt ihmisiä.

  1. Ero on periaatteessa se, että sekvenssin kuljettimena Astrazeneca ja J&J toimii simpanssin adenovirus. Moderna ja Pfizer menee nanolipidin avulla. Kaikki koodaavat samaa ainetta.

 4. Kiitos, näistä kirjoituksista! Olen lukenut jokaisen artikkelin ja jakanut eteenpäin ihmisille, osa heränneet osa nukkuu edelleen. Eiköhän kohta jokainen herää😎

 5. Onko kukaan lukenut missään sheddingin kautta rokottamattomaan siirtyneestä piikkiproteiinista?Onko niiden aiheuttamat vahingot ”samanveroisia” kuin rokotetuilla?

  Mikä olikaan syy,miksi rokotus jo taudin sairastaneelle on vaarallinen?Piikkiproteiiniöverit?

  1. Itsekin haluaisin tästä tutkimustietoa. Saan oireita rokotetuista työssäni, kun olen ihokontaktissa asiakkaisiin. Viimeksi ihottumaa sääreen, kun ihoni siltä osin paljaana ja hierontapöydän alla käy jalkani, mihin jonkun rokotetun sylki tietysti osunut. Kunhan en saisi piikkiproteiineja tai mitään rokotteiden kehoissaan aikaansaamaa heidän iholtaan itseeni.

  2. Täällä saattaisi olla jotain aiheesta:

   https://expose-news.com/?s=shedding
   eli sheddingiin liittyviä artikkeleita The Expose:ssa, saattaa löytyä asiaa jonkun muunkin otsakkeen alta.

   Jostain muistan lukeneeni myös, että rokote aiheuttaa säteilya (radiation), ja siirtyy siten toisiin ihmisiin. En valitettavasti muista lähdettä.

   Käytän itse seuraavaa käännösohjelmaa:
   https://www.deepl.com/Translator

   Kääntää pitkiä kopioituja kappaleita todella hyvin.

 6. Kertasin Kalevi Korennon ohjeet neulasista (hajottaa piikkiproteiinia). Yksi tl neulasia (puolet männyn ja puolet kuuset) pilkotaan 5mm palasiksi. Kaadetaan 1.5dl kuumaa vettä ja annetaan hautua 2minuuttia, minkä jälkeen siivilöidään neulaset pois. Aikuinen voi juoda kolme kuppia päivässä.

 7. Hei ihmiset! Käykää lukemassa MKR-sivustolta uusi tosi perusteellinen ja silmiä aukaiseva suomennettu kirjoitus Covid tilannekatsaus: Mikä on totuus. Sitä kannattaa myös jakaa erityisesti niille, jotka juuri nyt odottavat neljättä rokotetta. Ei jää mitään epäselvyyttä mistään tähän asiaan liittyvästä!

 8. A. Ralph Eppersonin kymmenien vuosien tutkimustyön tuloksena hänen paljastuskirjansa NEW WORLD ORDER julkaistiin jo 1989. Kirjassa kuvataan tarkasti myös viimeaikojen tapahtumia, jotka ovat osa perimmäistä New World Order suunnitelmaa, tosin osin uusilla nimillä mm. Great Reset, Liberal World Order, 4th Industrial Revolution (4IR), Agenda2021, Agenda2030.

  Tämän voi löytää myös muilta sivustoilta ilmaiseksi:

  https://www.slideshare.net/RobGraham7/the-new-world-order-ralph-epperson

  Toinen samasta aiheesta tehty teos:

  A FINAL WARNING: The history of the New World Order:

  https://apologet.spb.ru/images/st/1655/img_1655_c2a7c1d000ffb83eda71d282466215bb.pdf

 9. The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary ( Geoengineering Watch )

  https://m.youtube.com/watch?v=rf78rEAJvhY

  Lisää paljastavaa tietoa Puppetmastereiden nukkehallitusten (NATOn?) ym. toteuttamista chemtrail kemikaali ym. “sadetuksesta” maaperän tuhoamiseksi, metsäpalojen voimistamiseksi (etukäteen metallihiukkasilla) sekä ihmiskunnan sairastuttamiseksi löytyy dokkarin tekijöiden sivustolta:

  https://www.GeoengineeringWatch.org/

 10. Seuraavassa artikkelissa voisitte kommentoida körönänhoitoon tarkoitettujen tablettien sisältöä.

Vastaa