Tutkintapyyntö jätetty Keskusrikospoliisille THL-johtajista

Lue ääneen tämä artikkeli

Keskusrikospoliisille on jätetty tutkintapyyntö THL-johtajien toimista koronapandemian aikana. Tutkimuspyynnössä pyydetään, että keskusrikospoliisi tutkii, ovatko Markku Tervahauta, Pekka Rissanen, Mika Salminen, Tiina Laatikainen ja muut tutkinnassa ilmenevät henkilöt yksin tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa syyllistyneet seuraavassa asiassa virkavelvollisuuden rikkomiseen, tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen, virka-aseman väärinkäyttämiseen, törkeään virka-aseman väärinkäyttämiseen, terveysrikokseen, markkinointirikokseen ja/tai muihin rikokseen.

Tutkintapyynnöt eivät normaalisti johda mihinkään

Yksi tutkintapyyntö on tehty liittyen THL:n tietokannan muuttumiseen vuoden 2022 alussa. Ensimmäisen kuukauden aikana THL:n järjestelmiin kirjatut ICD-10 diagnoosikoodit ovat nousseet hälyttävästi. Kirjoitin siitä artikkelin ja se nosti asian julkisuuteen. MTV3 haastatteli THL tietojohtajaa ja hän kertoi järjestelmävirheen kestäneen pari päivää vuodenvaihteessa, ennen kuin se huomattiin.

Virheen korjauksen jälkeen THL:n tietokanta kuitenkin muuttui kolmen vuoden ajalta. Asiasta tehtiin tutkintapyyntö, joka ei johtanut mihinkään. Mitään vastausta ei tullut ja sähköposteihin ei ole vastattu.

Tutkintapyyntö THL:n johtajia kohtaan on nyt jätetty

Tutkintapyyntö THL:n eri vastuuhenkilöitä kohtaan on jätetty Keskusrikospoliisille. Tutkintapyynnön on laatinut Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy.

EU:n lainsäädännössä edellytetään rokoteyritysten ohella kansallisten toimivaltaisten viranomaisten (kuten THL:n) ja EMA:n noudattavan erinäisiä seurantaprosesseja sen jälkeen, kun valmisteelle on myönnetty ehdollinen myyntilupa.

THL:lla ei kuitenkaan ole minkäänlaista seurantajärjestelmää todetuille rokotehaitoille. Fimea kerää vapaaehtoisesti lähetettäviä rokotehaittoja. THL ei ole tietoinen todellisesta tilanteesta, eikä se edes pysty tietoja saamaan, vaikka haluaisi. Mitään seurantajärjestelmiä ei ole.

Tutkintapyyntö

Alla on [1]tutkintapyyntö kokonaisuudessaan. Klikkaamalla kuvaa pdf-tiedosto latautuu laitteellesi.

Johtaako se mihinkään?

Vielä yksikään tutkintapyyntö ei ole johtanut mihinkään. Huomaat varmasti kun luet tutkintapyynnön, että kaikki ei ole kohdallaan. Haittailmoituksia on jätetty Fimealle aivan valtava määrä.

Kun asiantuntijoilta on kysytty mediassa niiden määrästä, he ovat toistuvasti kertoneet, että ne ovat vain potilaan omia tuntemuksia. Totuus on kuitenkin, että THL:lla ei ole mitään keinoa tai järjestelmää todellisten haittojen esiin tuomiseen. mRNA-injektiota on kuitenkin kehuttu 1,5 vuotta erittäin tehokkaaksi ja turvalliseksi.

Kaikki Suomen ensiavut/päivystykset ovat nyt täynnä

YLE uutisoi, että [2]päivystykset ovat tukossa koko Suomessa. Mediassa on ollut monesti juttua juuri ensiapujen täyttymisestä. Selitys on se, että jatkohoitopaikkaa ei saa ja se on täysin paikkansapitävä.

Kuvittele, että sairaala on pullo. Päivystys on pullon kaulaosa. Kun sen läpi kaataa vettä, pullo alkaa täyttyä. Jos pullo on täynnä se läikkyy yli. Jos sairaalat ovat täynnä, ne läikkyvät yli päivystyksistä.

YLE

Vainajien säilytystilat ovat ruuhkautuneet 

Myös vainajien logistiikassa on hankaluuksia. Koko Suomessa on YLE:n haastattelun mukaan hankaluuksia ja joudutaan turvautumaan kylmäkontteihin, jotta kaikille vainajille riittää asianmukaiset tilat.

Olen kirjoittanut Suomessa olevasta suuresta ylikuolleisuudesta ja myös tutkintapyynnössä on tämä on otettu esiin. Nyt ylikuolleisuus tulee järkyttävällä tavalla esiin. Ylikuolleisuus näkyi tilastoissa välittömästi 2. injektiokierroksen alkaessa.

Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia 2021

4. kierros on aloitettu

Neljäs mRNA-injektiokierros on aloitettu yli 60-vuotialle. Se näkyy myös tilastoissa. Valitettavasti jokaisen piikityskierroksen jälkeen tartunnat ovat lähteneet jyrkkään kasvuun. Niin nytkin. THL päivittää tietoja hyvin harvoin. Kuolemat tilastoidaan vasta kuukauden ja ylikin, kuluttua. Emme voi tietää, mikä on tilanne juuri nyt. Sen tiedämme, että sairaalat ja ruumishuoneet ovat täynnä.

https://www.koronatilastot.fi/fi/

THL:n absoluuttiset luvut touko-kesäkuulta (uusimmat)

Koronatartuntojen lukumäärä

Sairaalahoitoa vaatineiden tartuntojen lukumäärä

Kuolemat koronatartunnan yhteydessä, lukumäärä

Sampo THL

64% kansasta kolme kertaa piikitettyjä ja he täyttävät sairaalat

Luvut ovat absoluuttisia. Täysin rokotesuojattuja ja buustattuja ihmisiä on 64% koko Suomen kansasta. Silti heidän osuutensa sairaanhoidosta ja kuolemista on järkyttävän suuri. Jos THL-johtajat ovat 1,5 vuotta ylistäneet mRNA-injektion tehoa se ei tilastoissa näytä ollenkaan siltä.

Kysymys kuuluu: Miksi sairaalat ja ruumishuoneet ovat täynnä?

Our World In Data

Pelastetaan vauvat

Kun aloitin Injektiopiikki- blogin kirjoittamisen tarkoituksenani oli tuoda esiin mRNA-injektioiden haittoja, jotta ihmiset eivät joutuisi kärsimään sen seurauksista. Tie on ollut pitkä, mutta äärettömän opettavainen. Viime kuussa minulle selvisi, että kaikkia ei voi pelastaa. Suuri osa ei usko, vaikka rokotteisiin kuolleita tuotaisiin kadulle makaamaan.

FDA hyväksyi vähän aikaa sitten vauvojen rokottamisen mRNA-injektioilla. Tutkimusten mukaan niiden teho oli tautia vastaan 14% ja yleisesti piikin saaneet vauvat sairastivat enemmän. Kirjoitan tulevaisuudessa asiasta oman artikkelin. Hätälääkkeen tehon täytyy olla yli 50%, jotta hätäkäyttöön tarkoitettu lääke voi saada ehdollisen myyntiluvan. Tutkimukset sivuutettiin ja mRNA-injektio sai piikitysluvan vauvoihin.

Vauvat pitää pelastaa

Nyt tilanne on se, että pian vauvojen piikitys alkaa myös Suomessa, se on alkanut jo esim. Israelissa. Tosin siellä ihmiset ovat jo heränneet. Maassa on 780 000 pientä ja kahtena ensimmäisenä päivänä vanhemmat veivät piikille vain 376 lasta. Niin täytyy asiat mennä myös Suomessa. Vanhempien täytyy tietää. Joten jaa tämä artikkeli!

Päivitys 12.8.2022

Kun tutkinnanjohtaja saadaan tietoon, hänen nimi ja virka-asema lisätään artikkeliin. Jos tutkintapyyntö hylätään, sitten päätöksentekijän nimi ja virka-asema.

Jaa tämä artikkeli:

Sukella asian ytimeen

9-osainen artikkelisarja vie sinut koko COVID-19 ja maailmantilanteen ytimeen. Sinun kannattaa lukea se.

Muuta aiheeseen liittyvää:

[1] Tutkintapyyntö https://injektiopiikki.com/wp-content/uploads/2022/08/THL_tutkintapyynto.pdf

[2] Päivystykset ovat tukossa koko Suomessa, selvisi Ylen kyselyssä https://yle.fi/uutiset/3-12566516

15 vastausta artikkeliin “Tutkintapyyntö jätetty Keskusrikospoliisille THL-johtajista

 1. Kaikki tää touhu todistaa sen, että meillä on psykopatit ja sosiopaatit vallassa niin eduskunnassa ja hallituksessa kuin myös virkamieskoneistossa. Nämä henkilöt eivät välitä pätkääkään muiden ihmisten kohtaloista vaan ajattelevat vain ja ainostaan omaa napaa. Toki joukossa on myös tyhmiä ja heikon itsetunnon omaavia, jotka on helpompi manipuloida vaikka mihin.
  Vai onko kansa myös samanlainen?

 2. Koronapiikki ylistystä ei ole jatkunut 2,5 vuotta vaan 1,5 vuotta. Koronatyrannia alkoi 2,5 vuotta sitten, mutta rokotteet tulivat vasta noin vuoden myöhemmin.

  Kunnolla aivopesty ihminen ei myönnä mitään vaikka sille mitä todistettaisiin. Näin sanoi muuan KGB dirika, joskus ennen muinoin (en muista hänen nimeään) ja neukkulassa kyllä osattiin aivopesuhommat.

 3. En ihmettele väärennöksiä, niitä tehdään oman tavoitteen saavuttamiseksi, mikä se kulloinkin on. Ollessani lääkeyrityksessä töissä, jopa minua jonka hallussa ao. järjestelmä oli, pyydettiin vääristelemään raporttia. En suostunut. Potkut. Ylpeä niistä potkuista.

 4. Muistan aina alkuaikojen tiedotustilaisuuden, kun Markku Tervahauta niiskutti ja pärski. Vaikutti todella sairaalta, mutta muisti mainita, ettei tämä ole koronaa 😀
  Olikos ensimmäiset nuhatapaukset Suomessa maaliskuussa 2020 ja rokotukset alkoivat 27.12.2020? Siitä tämä helvetti alkoikin sitten rullata.
  Työssäni olen huomannut, miten vanhukset huononevat ja osa kuolee pois. Monella on liikuntakyky huonontunut ja kotona pärjääminen on kiikun kaakun.
  Sairaalat ja ruumishuoneet täynnä, kohta ei vedä myöskään hautaustoimistot, eikä krematoriot.
  Tää on yhtä painajaista, mutta onneksi vielä itse on ajantasalla ja toivottavasti tutkintapyyntö etenee👍🏻

 5. Suomi on kaapattu. Järjestelmän sisältä tätä ei enää muuteta

 6. On todella kunnioitettavaa, että olet tehnyt tämän meidän kaikkien puolesta. Ja erityisesti lasten pelastamiseksi tältä kauheudelta. Elämme kyllä niin hirveitä aikoja, että ilman Raamatun tuntemista ei voisi todeksi uskoa. Mutta Ilmestyskirjassahan tämä kaikki on ennustettu jo 2000 vuotta sitten. Kauheaa sitä silti on omin silmin seurata ja odottaa, mitä seuraavaksi tuleekaan. Ja aivan erityisen järkyttävää se on lasten kannalta. Ilman uskoa Jumalan lopulliseen voittoon kaikista Pimeyden voimista olisi jokseenkin toivotonta elää tätä aikaa. Toivotan Jumalan runsasta siunausta sinulle, jonka Hän ilmeisesti on valinnut aseekseen tähän viimeiseen taisteluun Pahan voimia vastaan! Antakoon Hän sinulle tarvittavan voiman ja viisauden tässä tärkeässä tehtävässäsi!

 7. Totuuspuolueen perustaja lakimies Jaana Kavonius on muistaakseni jo aiemmin tehnyt rikostutkintapyynnön näistäkin – mutta kuten hän on kertonut, tutkinnantappotoiminnalla saadaan tarvittaessa hidastettua ja pysäytettyä sellaisten asioiden eteneminen joita ei haluta yleiseen tietoon. Joten saa nähdä voittaako oikeus ainakaan tässä elämässä…

 8. Kiinnostuneena odotan tuota kirjoitusta. Sarjan olen jo lukenut. Onkin oikeastaan niin, että Raamatun ensimmäinen kirja kertoo siitä, miksi viimeisen kirjan tapahtumat ovat niin kauheita. Kun ihminen alussa valitsi pahan, maailma on Pahan vallassa. Sen määrä vain lisääntymistään lisääntyy, kunnes saavutetaan tila, jossa Jumala sen viimein lopettaa ja ottaa kaiken vallan myös maan päällä. Sitähän tässä lähestytään. Mutta onneksi noiden väliin sijoittuu Raamatun tärkein osuus, joka kertoo siitä, että meille on lähetetty Vapahtaja. Hän on jo antanut mahdollisuuden vapautua tuosta maailmaan tulleesta kirouksesta. Se tieto on tänään varmaan tärkeämpi kuin koskaan, kun pahuuden lonkerot muuttuvat yhä kuristavammiksi. Onneksi kuitenkin Herra Jeesus on lopullinen Voittaja.

 9. Se tässä eniten ottaa päähän, että periaatteessa mitä tahansa voi tapahtua, esim. miljoona suomalaista vähemmän vuoden kuluttua, mutta koska ihmisten laaja tietoisuus tuntuu muodostuvan median kautta, ei juuri ketään olekaan kuollut ihmisten mielestä. Ihmiset tietävät vain sen oman lähipiirin kuolemat, mutta eivät tiedä kokonaisuutta, koska media hallitsee. Ihmisten tietoisuuden yhtyminen ja sen totuuden tuleminen jostain muualta kuin valtamediasta, olisi se seikka, joka tarvottaisiin, jotta vaikutus olisi sama kuin että valtamedia kertoisi “miljoona kuollut rokotteisiin”. Kun tuollainen tieto saavuttaisi ihmiset se olisi hallituksen päiden menoa saman tien.

  Ehkäpä ihmiset vielä jotenkin pystyvätkin verkostoitumaan ja saamaan tietoisuuden muuten kuin valtamedian kautta, ja korvaamaan valtamedian sellaisena tahona, joka säätelee todellisuutta.

  On niin raivotuttavan tuntuista, että pahoja asioita tapahtuu, mutta on median vallassa, että ihmiset eivät tiedä!

 10. Suomen Eduskunta on niin korruptoitunut, että lapsetkin pantiin koekaniineiksi
  vauvasta lähtien kokeelliseen geenimanipuloitujen koronapiikkikokeeseen ensimmäisenä maailmassa. Meillä on varmaan maailman pienin lapsiluku, vaikka meillä on suuri maa. On surullista mitä Krista Kiuru ja Sauli Niinistö allekirjoittivat ja tekivät vielä lisäksi lain, ettei annettaisi heille vankeutta näistä päätöksistä, kuin enintään 1 vuosi. ja tekivät lain, että he saisivat koronarokotuskorvauksia jopa 4 miljoonaa
  haitoista. Eduskunta hyväksyi kaiken.

 11. näin toimitaan “demokraattisessa kansan tasavallassa” planet of the apes!(tom of finlandia)

 12. Surettaa ja ahdistaa tämä meno, eikö tätä jo saataisi loppumaan.

Vastaa