Pahan ilman ennustaja – pommi ihmisten ja virusten väliseen tasapainoon

Lue ääneen tämä artikkeli

Geert Vanden Bossche on pandemian alusta varoittanut, että massarokottaminen näillä tuotteilla synnyttää uusia variantteja ja saattaa myös heikentää rokotettujen immuniteettia.

Virologi Geert Vanden Bossche

Toimittaja Sami Antinniemi on tehnyt ohjelman, jossa käydään läpi virologi Geert Vanden Bosschen ennustuksia mRNA-injektioiden vaikutuksesta pandemiaan. Ohjelma käy lävitse hänen väitettään sekä syytä sille, miksi hänen kaltaistaan ääntä ei kuulla päätöksenteossa.

Katso video suoratoistopalvelussa

Antiviraalit

Suomessa ei saa mainostaa lääkkeitä, mutta olen tilannut itselleni sekä läheiselleni Geert Vanden Bosschen mainitsemat antiviraalit ulkomailta ja tilaan jatkossakin. Voin antaa linkin, mutta ei voi tehdä sitä tässä. Lisäksi annan sen vain luotettaville ihmisille, koska haluan, että sitä on saatavilla jatkossakin.

Immuunipuolustusta tukevia aineita on laaja joukko. Voit parantaa immuunipuolustustasi aivan tavallisilla lisäravinteilla huomattavasti.

Lue tästä mitä ne ovat ja kuinka niiden käyttöä määrätietoisesti ehkäistään koko läntisessä maailmassa.

Aiheeseen liittyvää:

6 vastausta artikkeliin “Pahan ilman ennustaja – pommi ihmisten ja virusten väliseen tasapainoon

 1. Kiitos artikkelista, luotettavan tuntuisia miehiä! Olisi myös hyvä, jos joku kirjoittaisi tähänkin ketjuun, mitä ne antiviraalit tuotteet ovat.

   1. Juu kiitos! Törkeetä on, ettei ivermektiiniä anneta ihmisille, mutta täytyy sitten vaan käyttää jotain korvaavia tuotteita.

 2. Syön voikukan tuoreita lehtiä ja juon savijuomaa – ne puhdistaa kehon. Ja lisäravinteena marja-aroniaa, levää, kalaa, kanaa ja gheetä. Näin saan kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet. Välttelen keinoaineita, synteettisiä lääkkeitä, päihteitä, viljoja ja sokereita. Maksan ja kehon puhdistukseen osallistuvat sisäelimet ja suolisto kannattaa pitää hyvässä terässä.
  Jostain syystä näin toimien ei ole ollut flunssaa moneen vuoteen.

  En tarvitse rokotteita, enkä synteettisiä lääkkeitä mitään kautta sisääni. En halua häätää mitään eliöitä pois kehostani edes tulehduksen aikana. Kuume saa noista vaikka miten pahaksi, jos on noustakseen.
  Olen varmaankin kävelevä bakteeri- ja viruspesäke, mutta so what. En jostain syystä itse sairastu niistä. 0 sairauslomapäivää kahteen vuoteen.

 3. Sivustollasi on “hiukan” ristiriitaisia artikkeleita. Toisaalta todistetaan, että viruksia EI ole olemassa (ainakaan luonnossa) ja toisaalta markkinoit nyt tuotteita, jotka auttavat viruksilta suojautumisessa. Ei näin.Aiheuttaa vain lisää hämmennystä ihmisten keskuudessa, jotka seuraavat sinänsä mainioita artikkeleita. Hyvää työtä teet muuten.

  Koita nyt päättää, mitää linjaa “vedät”.

Vastaa