THL Sampo kertoo tilanteen – kolmesti rokotetut edustavat valtaosaa tilastoissa

Lue ääneen tämä artikkeli

Meille on jo yli 1.5 vuoden ajan kerrottu, kuinka mRNA-injektiot suojaavat tartunnalta sekä vakavalta tautimuodolta. Nyt vihdoin myönnetään, että ne eivät suojaa tartunnalta. Nyt jätetään kuitenkin kertomatta, että ne altistavat tartunnoille.

THL-Sampo tilastopalvelu

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Sampo- palvelun avulla saa esiin erilaisia tietokantaraportteja. Koronan kohdalta tiedot päivittyvät kuukauden välein ja nyt heinäkuun data on julkistettu. Tässä kirjoituksessa käsitellään 01.05.2022 – 31.07.2022 välisen ajan tietokannan tartunta-, sairaalahoito- sekä kuolleisuustilastoja.

Rokotuskattavuus Suomessa

On hyvä ymmärtää, että artikkelissa käsitellään absoluuttisia lukuja. Niitä todellisia lukuja, jotka on merkitty tilastoihin. Tästä syystä on myös hyvä tietää rokotuskattavuudet.

Taulukoissa on esitetty: Ei rokotussuojaa, osittainen rokotussuoja (yksi piikki), täysi rokotussuoja ilman tehostetta (kaksi piikkiä), täysi rokotussuoja ja tehoste (kolme piikkiä) sekä rokotteen saaneet yhteensä (saanut rokotteen).

YLE:llä on sivu, josta näkee [1]Suomen rokotekattavuuden. Siitä huomaamme, että yhden injektion on saanut 80,3% ja kolme injektioita saaneita on 53,9%. Täysin rokottamattomia on 19,7%.

Koronavirus lukuina

Koronarokotusten vaikuttavuus alttiissa väestössä

Vuodenvaihteen tienoilla lanseerattiin uusi tilastointimalli, [2]vaikuttavuus alttiissa väestössä.

Lainaus laskentatavasta: “Aineistossa kuvataan ilmaantuvuutta alttiissa väestössä, jolla tarkoitetaan henkilöitä, jotka eivät ole saaneet vielä koronavirustartuntaa. Rokotussuojan suhteen väestö jakautuu kolmeen ryhmään eli henkilöihin, joilla ei ole vielä rokotussuojaa sekä henkilöihin, joilla on osittainen tai täysi rokotussuoja. Esimerkiksi täysi rokotussuoja tarkoittaa, että henkilö on saanut vähintään kaksi koronarokoteannosta ja viimeisestä rokotuksesta on kulunut vähintään seitsemän päivää.

Tämä tilasto on helposti manipuloitavissa

Tässä tilastomallissa siis veikataan, moniko on saanut tartunnan, moniko on saanut 1. piikin alle 30 päivää sitten, tehosteen alle 14 päivää sitten ja boosterin alle 7 päivää sitten ja saanut tartunnan. Nämä hiljattain piikitetyt henkilöt ovat siis tilastollisesti rokottamattomia.

Tämä malli perustuu veikkauksiin ja ei ole kovin luotettava. Kun uusi rokotekierros alkaa, piikin saaneet ovat 30-7 vuorokautta rokottamattomien ryhmässä. Tilasto on oletettavasti tehty ainoastaan propagandatarkoituksessa.

2021 kevät – mRNA-injektio estää todella hyvin tartuntoja

Vuoden 2021 kevään aikana mRNA-injektioita mainostettiin sillä, että ne estävät hyvin tehokkaasti tartuntoja. Se oli median kuumin mainoskikka. Jokaisen piti ottaa rokote, jotta laumaimmuniteetti saavutetaan.

Pfizerin koronarokote estää 94% oireettomista koronatartunnoista ja 97% oireilevista tartunnoista.

Mediuutiset

Joka mediasta tuli tuutin täydeltä tutkimuksia rokotteen uskomattomasta tehosta tartuntoja vastaan.

https://www.youtube.com/watch?v=-GXQwsLz1RI

Suojaa itseäsi ja läheisiä. Muistat varmaan. Nyt jo myönnetään, että mRNA-injektioit eivät suojaa tartunnalta kovin hyvin.

Varmistetut COVID-19 tartunnat 01.05.2022 – 31.07.2022

Sampon tilastoista näkyy, että rokottamattomat ovat saaneet tartuntoja 10 989 kpl kyseisellä ajanjaksolla.

Täydellä rokotussuojalla ja tehosteella (3. piikkiä) tartuntalukema on 117 940 kpl.

THL Sampo

Koko väestössä tartuntoja on ollut 164 042 kpl. Rokottamattomien osuus (10 898 kpl) tästä on 6,70% kun täysi rokotussuoja ja tehoste (3. piikkiä) osuus (117 940 kpl) on 71,90%.

Kaikki rokotteen saaneet (osittainen + täysi ilman tehosteita + täysi ja tehoste) yhteensä tekee 153 053 kpl, joka on 93.30 % kaikista tartunnan saaneista.

Boosteroitujen osuus tartunnoista on huikeat 71,90%. Heidän rokotekattavuutensa on kuitenkin vain 53,9%!

Tästä voi päätellä sen, mikä on ollut jo pitkään tiedossa. Boosterit laskevat rajusti immuunipuolustusta! Siitä on varoittanut myös [4]EMA eli Euroopan lääkevirasto.

2022 tammikuu- Boosteri mRNA-injektio estää Omicron- tartuntoja ja suojaa vakavalta taudilta

Koronarokottteet antavat siis hyvän suojan vakavaa tautia vastaan. Alla olevassa videossa Hanna Nokynek kertoo, että 3. annos eli boosteri antaa erittäin hyvän suojan tartuntaa ja vakavaa tautia vastaan. Ylilääkäri Hanna Nohynek THL:stä vastaa kysymyksiin 3. rokoteannoksista.

Kolmannet koronarokoteannokset

Sairaalahoito 01.05.2022 – 31.07.2022

Kulkutauti on vakava, jos sen vuoksi joutuu sairaalaan. Alla olevassa kaaviossa sairaalassa olleet koronapositiiviset rokotusstatuksen mukaan.

Sairaalahoitoa vaatineiden tartuntojen lukumäärä

Ajanjaksolla sairaalassa on ollut 2 496 ihmistä. Heistä 11,78% (294 kpl) on ollut rokottamattomia. 3 kertaa piikitettyjen osuus (1 841 kpl) on 73,76%.

Näyttää siltä, että se ei suojaa vakavalta taudilta

Näyttää siltä, että rokote ei suojaa edes vakavalta taudilta. Nykyisin asiantuntijoiksi naamioituneet lääke-edustajat hokevat mantraa: “He ovat sairaalassa muusta syystä, heillä on vain korona. ” Se on ollut aina niin.

Jos ihminen on sairaalassa, hänellä on jokin vakava vaiva, jonka vuoksi hän on joutunut sairaalaan. Jos hänellä on suunniteltu elektiivinen toimenpide ja tartunta todetaan, hänet lähetetään kotiin sairastamaan ja toimenpide siirtyy. Silloin ei jäädä sairaalaan, siinä ei ole mitään epäselvää.

Sairaaloissa makaa koronan kanssa henkilöitä, jotka eivät ole kotikuntoisia. Mikä heitä siis vaivaa?

Jos se suojaa vakavalta taudilta – se suojaa silloin myös kuolemalta

Koronarokotteiden sanotaan vieläkin suojaavan erittäin hyvin vakavaa tautimuotoa vastaan. Aikoinaan valtioneuvosto määräsi rokotusjärjestyksen ja terveydenhoitohenkilökunta oli jonossa ensimmäisenä, jonka jälkeen tulivat vanhukset ja muut riskiryhmät. Nyt FDA on antanut myyntiluvan 3-14:n kuukauden ikäisille vauvoille, joille tauti ei ole ollenkaan vaarallinen. Jostain syystä piikityksiä laajennetaan vauvojen ryhmään.

Kuka saa rokotteen ensin ja miksi?

Kuolemat 01.05.2022 – 31.07.2022

Kuolemia ajanjaksolla oli yhteensä 855 kpl. Tässä vaiheessa täytyy huomauttaa, että on kesä ja silloin perinteisesti on hyvin rauhallista flunssien suhteen. Vuonna 2020, kun ei ollut mRNA-injektioita saatiin koko vuonna kasaan [5]koronaan kuolleita vain 558 henkilöä. Nyt pelkkinä kesäkuukausina on kuollut lähes 1.5- kertainen määrä.

Rokottamattomien osuus on (131) 18,09% ja kolme kertaa piikitettyjen (607) on 70,99%

Kuolemat koronatartunnan yhteydessä, lukumäärä

Täysi rokotesarja

Olen saanut erinäisiä viestejä, joissa luullaan, että ensimmäinen, toinen, kolmas ja neljäs jne. mRNA-injektio olisi jotenkin toisistaan poikkeavia. Eivät ne ole.

mRNA-injektiot ovat Wuhanin virusta vastaan

Ne ovat aivan samaa Wuhanin virukseen ennalta kehitettyä ainetta, jota on pistetty ihmisiin jo 1,5 vuoden ajan. [6]New York Magazinen mukaan Modernan mRNA-1273-rokote saatiin valmiiksi tammikuun 13. päivänä. Viruksen genomi oli mallinnettu Kiinassa tammikuun alussa ja julkaistu 11. päivänä. Huikeasti mRNA-injektion kehittämiseen meni siis kaksi päivää!

Nyt virus on muuttunut täysin ja edelleen pistetään samaa mRNA-injektioainetta, mitä 1,5 vuotta sitten.

Miksi uutta rokotetta ei ole tehty, kun ensimmäisen kehittämiseen meni kaksi päivää? Herää myös kysymys, kuinka paljon mRNA-injektioita oli varastossa ennen pandemian lanseerausta?

Tilatut mRNA-injektiot menevät vanhaksi – vanhenemispäivämäärän saa tussittaa yli

Tietooni on tullut, että 7/2022 eriä on mennyt vanhaksi. Ohje on, että vanhaksi menneen lagenulan päiväys tussitetaan yli ja se laitetaan mingrippussiin, johon merkataan päivämääräksi kuukausi avauspäivästä.

Asia aiheutti hiukan hämmennystä kun se tuli julki, mutta Pfizer oli ilmoittanut että sen tuotteen säilyvyys muuttuu. Mika Salminen ei ollut ollenkaan tietoinen asiasta, se kuvaa ns. “asiantuntijoiden” tietotasoa.

Tärkeä kestoajan päivitys
COMIRNATY®

Joten kun mRNA-injektioita on maailman varastoissa valtavat määrät menossa vanhaksi ja kukaan [8]kehitysmaa ei niitä huoli, muutos säilyvyysaikaan on helpoin vaihtoehto.

Jos olet jo ottanut kolme injektiota, mene hakemaan neljäs

Jos olet tietoinen, kuka on kehittänyt rRNA-injektiot ja olet sitä mieltä, että haluat seistä tämän ryhmittymän takana, suosittelen sinulle ja haluan sinun ottavan neljännen ja viidennen jne. mRNA-injektion. Kohta neljättä kierrosta on jo varmasti kaikille tarjolla! Syksyllä terveydenhuollossa pitää olla sellainen kaaos, että vanhemmat, joilla on pieniä lapsia, heräävät. Pienten vauvojen piikitykset alkavat pian oletettavasti myös Suomessa.

Jos olet ottanut jo kolme mRNA-injektioita, seisot tanakasti EU-määräysten takana ja palvot EU-päättäjiä, mene hakemaan 4. injektio, pyydän sitä.

Vauvat pitää pelastaa! Sitä ei tehdä valistamalla koronarokotteiden haitoista. Se tehdään aikuisten mRNA-injektioiden aiheuttamilla rokote- ja COVID-19- kuolemilla. Varaa siis aika piikille, jos kuulut ennalta mainittuun kansanryhmään.

Jos vuonna 2020 luulit pelastavasi vanhukset, nyt saatat pelastaa oikeasti pienet vauvat. Hae siis piikki!

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Koronavirus lukuina https://yle.fi/uutiset/3-11300232

[2] THL julkaisee uuden avoimen datan aineiston median ja kansalaisten käyttöön https://www.sttinfo.fi/tiedote/koronarokotusten-vaikuttavuus-suomessa-thl-julkaisee-uuden-avoimen-datan-aineiston-median-ja-kansalaisten-kayttoon?publisherId=69817778&releaseId=69925606

[3] Pfizerin rokotteesta odotettuakin paremmat tutkimustulokset – Estää tehokkaasti myös tartuntoja https://www.mediuutiset.fi/uutiset/pfizerin-rokotteesta-odotettuakin-paremmat-tutkimustulokset-estaa-tehokkaasti-myos-tartuntoja/af0134a0-cfe1-4a55-b6bd-adcb58ab5d65

[4] Euroopan Lääkevirasto: Toistuvat tehosterokotteet voivat heikentää immuunivastetta https://www.mediuutiset.fi/uutiset/euroopan-laakevirasto-toistuvat-tehosterokotteet-voivat-heikentaa-immuunivastetta/9abe13f0-414c-4d09-843c-93ab0c57a41b

[5] KoronavirustautiKoronavirustauti kuolemansyynä vuonna 2020 kuolemansyynä vuonna 2020 https://www.tilastokeskus.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/koronavirus_kuolemansyyna

[6] We Had the Vaccine the Whole Time https://nymag.com/intelligencer/2020/12/moderna-covid-19-vaccine-design.html

[7] Tärkeä kestoajan päivitys COMIRNATY® -COVID-19-mRNA-rokotteelle (nukleosidimuokattu) https://www.fimea.fi/documents/160140/11834292/Comirnaty+DHPC-FI+2022-01-26.pdf/4ae2497d-b344-4f41-dfc9-9f1ac14a7a97?t=1643206110518

[8] Suomi on lahjoittanut miljoonia koronarokotteita ulkomaille, mutta nyt vastaanottajia on vaikea löytää https://yle.fi/uutiset/3-12472480

9 vastausta artikkeliin “THL Sampo kertoo tilanteen – kolmesti rokotetut edustavat valtaosaa tilastoissa

 1. Eräs kirjoittaja kertoo avoinmediassa, että elokuussa pitäisi myös tulla Fimeasta uusin selvitys paljonko rokotehaitta ilmoituksia käsitelty….

 2. Niin, olen pitkään ihmetellyt tätä, miksi sairaalat on täynnä? Puhutaan, että heillä on sivulöydöksenä korona, ahaa, no miksi sinne sairaalaan on jouduttu alunperin?
  Eikö tässä maassa ole hoitohenkilökunnassa yhtään ihmistä, joka kertoisi mitä siellä sairaalassa tapahtuu?

  1. Hoitoalalla sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja vanhustenhuollossa henkilökunta.. siis tietyt järkevät lääkärit ja hoitajat kyllä tietävät ja näkevät omassa työssään nämä geenipiikin haitat. Verenkierto ja hermostolliset sairaudet sekä näistä seuraavat kuolemat ovat lisääntyneet valtavasti. Jo ennen piikitysten aloitusta osalla hoitohenkilökunnasta oli epäluulo piikkejä kohtaan eivätkä niitä ottaneet. Rikollisen koronapiikkipakon seurauksena joutuivat siten jäämään pois töistä. Nyt kun totuus piikeistä on paljastunut entistä runsaampi joukko lääkåreitä ja hoitajia kieltäytyvät niistä. Tämä on johtanut katastrofaaliseen henkilöstöpulaan hoitolaitoksissa ja terveydenhuoltojärjestelmämme on romahtamisen partaalla. Potilaat lisääntyvät ja henkilökunta vähenee.. BOOM.

   Milloinkahan nähdään 1 miljoona+ kansalaista eduskunnan portailla osoittamassa mieltä että nyt tämä riittää ja tunkeutumaan eduskuntaan ja heittämässä nuo pellet ulos? Kukahan olisi sellainen taho jonka tämän järjestäisi ja organisoisi? Ei siinä armeijakaan pysty mitään ei kerkeä estämään.

 3. En tiedä näenkö väärin, mutta tuntuu että huippu-urheilussa tulostaso on laskenut tämän rokotuskampanjan aikana ja enemmän hyytymisiä näkyy juoksulajeissa.

 4. Mitä esim. Italiassa ja Wuhanissa tapahtui ennen ensimmäistäkään covid-tapausta 2019-2020?

  Hyvä kysymys. Siellä Italiassa (ja joka puolella eurooppaa ja myös Wuhanissa) annettiin 2019-2020 ennätysmäärä ihan uudenlaisia influenssarokotuksia. Esim. Pohjois-Italian Lombardiassa annettiin ikääntyneille ennätysmäärä kokeellisia aivan uudenlaisia nelivalenttisia influenssarokotteita (samoja piikkejä annettiin vanhuksille myös Suomessa) vuoden 2019 joulusta – vuoden 2020 tammikuuhun.

  Eli ennätykselliset 1.2 miljoonaa annosta piikitettiin yhden maakunnan, nimeltä Lombardia – alueella. Aikamoinen sattuma, että tämä piikityskampanja tapahtui juuri ennen k-pandemian puhkeamista ja niitä valtavia ”tartuntapesäkkeitä” noilla nurkilla. Joiden perusteella WHO julisti sitten k-pandemian maaliskuussa 2020.
  Oheisessa dokkarissa alkuperäiset lähteet Italiankielisten lehtien aineistoihin ko. rokotusaiheesta:
  https://docs.google.com/document/d/17j5nvofjl739pbI_hKcfRrl-5OzOMfP5ue6sA2MSlUU/edit

  Jonkun pitäisi tutkia tämä, Liittyvätkö nämä asiat yhteen? Onko tämä pelkkää foliohattua? Näinkö Covid-19 oikeasti alkoi? Oliko kyseessä vain pieleen mennyt nelivalenttisen influenssarokote kampanjan seurausten peittely? Vai tahallinen teko?

 5. Miksi kehotat tämän kirjoituksen lopussa ottamaan piikin, leikilläänkö?
  Meidän perheessä kukaan ei ole ottanut, eikä ota, kyseistä pistosta. Ja aloin miettiä, kannattaako mitään rokotetta antaa lapsilleni ylipäätään.

  1. Lue se kunnolla. Sellaiset jotka tietävät piikin taustat ja ovat ottaneet jo kolme piikkiä saavat puolestani ottaa myös neljännen ja viidennen jne.. Israelissa 4. piikkiä otettiin ja siellä ilmeisesti huomattiin niiden vaikutus. Siellä on 780 000 vauvaikäistä ja kahden ensimmäisen päivän aikana uhrattiin vain 348 vauvaa.

   Ne jotka haluavat palvoa Molokia EU:n kautta ovat täysin vapaita ottamaan injektioita, jotta vauvojen vanhemmat huomaavat niiden ongelmat ja vauvat säästyvät. Vauvat ovat tämän lahkon kohde, olleet jo vuosisatoja.

   Raamatussa on rajua tekstiä tästä ja sitä ei kannata ihan kuvaannollisesti ottaa. Siellä sanotaan myös turhan tarkasti mitä tulee tapahtumaan, Kirjoitan niistä joskus, mutta en vielä.

   Alla ote. Symbolisarja kertoo tästä. Heinäkuussa kuuntelin Vanha Testamentin ensimmäistä kertaa.

   “Sano israelilaisille: Jos joku israelilainen tai israelilaisten keskuudessa asuva siirtolainen uhraa lapsensa Molokille, hänet on surmattava; sen seudun väki kivittäköön hänet hengiltä. Näin minä käännyn häntä vastaan ja poistan hänet kansansa keskuudesta, koska hän on uhrannut lapsensa Molokille ja siten saastuttanut minun pyhäkköni ja häpäissyt minun pyhän nimeni. Jos seudun väki kuitenkin ummistaa silmänsä siltä, että hän on uhrannut lapsensa Molokille, eikä surmaa häntä, minä itse käännyn häntä ja hänen perhettään vastaan ja poistan kansansa keskuudesta sekä hänet että kaikki muut, jotka hänen esimerkkiään seuraten ovat olleet minulle uskottomia ja ryhtyneet palvelemaan Molokia.”

   Vanhempi, joka tietää piikkien kehittäjien taustat ja uskonnon ja vie silti vauvansa piikille, ja jos vauva kuolee on se uhraus Molokille. Arpi jää joka tapauksessa vauvan sydämeen.

   https://raamattu.fi/raamattu/KR92/LEV.20/3.-Mooseksen-kirja-20

 6. Kustaa Kullervo II, kuinka sinulle voi lähettää yksityisviestiä? Haluaisin pohtia ja kysyä muutamia asioita. Itselläni ei ole koskaan ollut (eikä ole käytössä) Facebookia tai mitään vastaavaa. Kiitos sinulle tästä sivustosta.

Vastaa