Jauhojengi – pääministerin parhaat ystävät

coca cola cans and glasses with lines
Lue ääneen tämä artikkeli

Sanna Marinin ja hänen ystäviensä kahden viikonlopun juhlinta on noussut koko maailman tietoisuuteen. Kieltämättä se on aika hämmentävää katsottavaa, mutta miksi aikuinen, naimisissa oleva 36-vuotias pienen lapsen äiti ei saisi juhlia kolmea päivää viikonlopussa parhaiden, noin 15 vuotta nuorempien ystäviensä seurassa? Olemmeko tehneet kärpäsestä härkäsen?

Ruisrock

Sanna Marin oli näkyvästi esillä Ruisrockissa, jossa valokuvaaja Janita Autio otti hienon kuvan nahkatakissa esiintyvästä pääministeristä.

Ilta-Sanomat haastatteli Janita Autiota ja hänen mukaansa he törmäsivät sattumalta alueella. Hän oli laittanut Sanna Marinille etukäteen viestiä olevansa Ruisrockin valokuvaaja.

Marin oli kuvattu Ruisrockissa myöhemmin aviomiehensä Markus Räikkösen kanssa. Ruisrockista on myös kuvia, joissa on henkilöitä myöhemmin esiintulevasta “jauhojengistä” sekä yökerhokuvista.

Mitä Ruisrockin aikaan tapahtui Suomessa?

Samaan aikaan Suomessa oli Fortum/ Uniper- jupakka. Saksalainen Uniper myy kaasua saksalaisille halvemmalla kuin ostaa sitä ja sen johdosta [3] Uniperille syntyy noin sadan miljoonan tappio päivässä.

Lauantaina 9.7.2022 [4]Saksan talousministeri Robert Habeck vaati Fortumia osallistumaan tappioihin, koska Suomen valtion enemmistöomistuksessa oleva Fortum omistaa Uniperista 78%. Kuluvan kauden arvioidut tappiot olivat silloin 10 miljardia euroa.

Uniper sai jo keväällä rahoituspaketin, jonka arvo oli 10 miljardia. Enemmistöomistaja Fortum kertoi, että rahat on nyt melkein käytetty. Fortumin lainojen ja takausten osuus on kahdeksan miljardia euroa.

YLE uutisoi seuraavaa:

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on ollut viikonloppuna yhteydessä Saksan liittokansleri Olaf Scholziin kaasujätti Uniperin tilanteen vuoksi, pääministerin esikunnasta kerrotaan.

STT–YLE
12.7. 18:19•Päivitetty 12.7. 20:34

Sanna Marin oli esikunnan mukaan ollut yhteydessä Saksan liittokansleri Olaf Scholziin. Se tiedetään, että tuona viikonloppuna hän oli viihteellä Ruisrockissa.

Ruisrockviikonlopun sunnuntai Kesärannassa

Ruisrock jatkui Kesärannassa. Sabina Särkän Tiktok- tilillä on jaettu videoita ja kuva, joita on kuvattu Kesärannan puutarhassa ja tiedotustilassa.

[5]Pääministeri vahvisti materiaalin olemassaolon ja myönsi, että se on kuvattu Ruisrock-festivaalin jälkeisenä sunnuntaina Kesärannassa.

“Se on tissit, kaks muijaa, tänää mennäänn, tuu munkaa, se on finland, kesärata”
KUKA ON KUVANNUT VIDEON?

Marin sanoi, että tällä rymyjengillä oli pääsy vain Kesärannan alakerran WC-tiloihin. Siitä huolimatta he olivat onnistuneet pääsemään valtioneuvoston tiedostustilaan, jossa alla oleva kuva on otettu. Missä oli vartiointi?

Päivitys 26.8.2022

Your Local Drugdealer

Alman sisko oli Sanna Marinin kutsumana Kesärannassa ilman turvallisuusselvitystä. Katiska-vyyhdin päätekijä Janne ”Nacci” Tranberg oli tykännyt aikoinaan “your local drugdealer” eli “paikallinen huumediileri” kuvasta.

Tämän kuvan löytämisen jälkeen 10,2 k seuraajan @annacyber Instagram tili muuttui yksityiseksi.

Milloin Sanna Marin soitti Saksaan?

Sanna Marin oli perjantaina aloittanut lomansa ja oletettavasti perjantai, lauantai ja sunnuntai meni railakkaissa tunnelmissa. Suuri kysymys on: Milloin soitettiin Saksan liittokansleri Olaf Scholzille?

Kysymyksessä on Suomen historian ja talouden kannalta hyvin suuri asia. Oliko Marin varmasti työkykyinen? Pääministerin esikunnasta on vahvistettu YLE:lle Marinin soittaneen Saksaan viikonloppuna. Hänet oli nähty selvästi päihtyneenä Ruisrockissa ja sunnuntain puolella juhlat jatkuivat, jolloin häpäistiin joukolla valtioneuvoston juhlatilaa.

Jotta saatte jotain kuvaa Uniper sotkusta, [14]Olkiluoto 3 kustannusarvio oli alunperin 3 miljardia. Kaikkien viivästysten jälkeen sen arvioitu kustannus on 8.5 miljardia. Se on maailman viidenneksi kallein rakennus. Suomen valtio maksaa loppupelissä Fortumin sotkut ja tuona aikana pelissä oli paljon. Marinilla mielessä oli Ruisrock.

Kesän bileviikonloppu

Bileviikonloppu, josta on kuvattu kuuluisat bilevideot, alkoi jo [6]perjantaina 5.8.2022. Silloin Sanna Marin ei ollut enää kesälomalla, vaan oli pääministerin valtaoikeuksilla oleva pääministeri.

Ykköspäivä 5.8.2022- perjantai

Bileet olivat alkaneet Lauttasaarelaisen yksityisasunnon terassiparvekkeelta ja päätyivät Babylon- yökerhoon.

Pääministerin seurueeseen kuuluivat muun muassa Helsingin varapormestari Nasima Razmyar, hevosvalmentaja Marko Björs ja kansanedustaja Ilmari Nurminen.

Myöhemmin bileseurueeseen liittyivät myös Sabina Särkkä ja Shirly Karvinen, poppari Alma sekä juontaja Veronica Verho.

Kakkospäivä 6.8.2022 – lauantai

Bileviikonloppu jatkui lauantaina, jolloin myös osa videoista kuvattiin. Videon alussa radiojuontaja Tinni Wikström leikittelee nuuskapurkilla ja sen perusteella on helppo nykytekniikalla paikallistaa asunto. Kattohuoneisto sijaitsee Helsingin Kampissa.

Drinksuja – ne näkyvät videolla

Jotain alkoholia bileissä tietenkin juotiin. Se oli ilmeisen kesäistä, mansikanväristä juomaa. Sitä juotiin viskilaseista vain muutamia senttilitroja kerrallaan. Ilmeisen päihdyttävää tämä juoma on.

“Ota ne linkut”

[7]Linkut – Nuuskattavan huumeen käyttöannos.
Nautitaan joko viivana pöydältä, jolloin käyttäjä on niin sanotusti linkussa tai suoraan linkkuveitsen eli taittoveitsen kärjeltä”

Videolta on kuultavissa lause “Ota ne linkut”. Yllä olevassa videossa se on kuultavissa varsin selkeästi. Se on suoraan huumeisiin viittaava lausahdus.

“Tuuppa testaan!”

Seuraavaksi kuuluu, että “tuuppa testaan”. Mitähän bileissä testattaisiin? Linkut oli jo sanottu. Ne tarkoittavat nuuskattavia huumeita, joita ovat amfetamiinit, kokaiini ja opiaatit.

“Vittu että tästä tulee hyvä fiilis”

On oletettavaa, että “linkkuja” on juhlissa ollut tarjolla ja nyt kehotetaan testaamaan. Tuleeko alkoholista yht’äkkinen hyvä fiilis? Joku sanoo videolla: “Vittu, että tästä tulee hyvä fiilis!” Joku vastaa “Kiitos samoin!”. Antaako sanoja jotain toiselle, josta tulee hyvä fiilis?

Jauhojengi

Ensimmäinen huumeisiin viittaava sanonta videolla, joka tuli julkisuuteen oli “jauhojengi”. Se on ilmeinen slanginimitys “jauholle”.

Sitten koko video

Alla sosiaalisessa mediassa ja valtamediassa esiintynyt video kokonaisuudessaan. Siinä on filmatisointia kattohuoneistosta sekä toisesta, jauhojengiin kuuluvan henkilön kotoa.

Yökerho Teatteri

Sanna Marin oli kuvattu helsinkiläisessä yökerho Teatterissa tanssimassa Olavi Uusivirran kanssa hyvin läheisissä tunnelmissa. Kuvat levisivät valtamediaan ja Marinilta kysyttiin hänen suhteestaan Olavi Uusivirtaan. Videoon on myös lisätty Olavi Uusivirran 2022 julkaistu [9]“Kielletty leikki”- kappale.

Marin Sanoo katsoneensa videon ja päätetelleensä sen perusteella, mitä oli tapahtunut. Tahaton hymy kuitenkin ilmestyy kasvoille, kun Olavin nimi lausutaan. Videon lopussa Sanna ei muista, että on mennyt kaupunkiasuntoonsa.

Seuraavana viikonloppuna Sanna tapasi Olavi Uusivirran Flow- festivaaleilla Instagramin mukaan.

Flow- festivaali järjestettiin 12.-14.8.2022 eli seuraavana viikonloppuna edellisistä bileistä. Flow- festivaali on Sannalle ilmeisen tärkeä. Se sai koronatukea [10]780 000€, vaikka jakoi osinkoja kaksi miljoonaa euroa samana vuonna. Flow- festivaalien tukisumma vastaa 11%:a koko Suomen avustussummasta.

Jauhojengi

Vesa Silver

Vesa Silver työskentelee [11]stylistinä julkkiksille. Hänen asiakaskuntaansa kuuluvat muun muassa Antti Tuisku, Chisu, Seela Sella, Toni Wirtanen, Sipe Santapukki, Saara Aalto, Redrama, Mikael Gabriel, Samu Haber, Juha Tapio, Krista Siegfrids, Laura Närhi, Robin Packalen ja Anna Abreu.

[12]Seiska uutisoi 21.08.2022 Silverin 139 680 euron ulosottovelasta.

Janita Autio

Janita Autio on julkkisvalokuvaaja. Hänen asiakaskuntaasa kuuluu Instagram- kuvien perusteella samoja julkkiksia, kuin Silverin asiakaspiiriin.

Janita Autio Oy:llä on talous kunnossa. Koronasta huolimatta yritys tekee vahvaa tulosta.

Finder

Ilmari Nurminen

Ilmari Nurminen on SDP:n kansanedustaja ja Sanna Marinin luotettu bilekaveri.

Alma ja Anna

Vuoden 2013 Idolsissa kilpaillut Alma Miettinen teki kansainvälisen läpimurron Karma- kappaleellaan. Sir Elton John valitsi Karman Elton John’s Rocket Hour -ohjelmaansa soitettavaksi. Se oli ensimmäinen suomalainen kappale, jota on soitettu ohjelmassa. Alma ja Anna ovat kaksosia ja ovat erottamattomat.

Vuototili

Instagramtili @rayharautio on tili, jolla on 88 seuraajaa. Tämä käyttäjätili on yksityinen, mutta seuraajiin sisältyy seuraavia Instagram- nimimerkkejä: sannamarin, janitaautio, robinpackalen, antti_tuisku, tuureboelius, olaviuusivirta, eliaskaskinen, benjaminpeltonen, cyberalma, mariieveronicaofficial, mariaveitola, annihautala, tuominenkaroliina, sabinasarkka, johannapuhakka, meerikoutaniemi, jaakkoparkkali, maryam.razavi, ischensmamma, annimink, sitasalminen, nurminenilmari.

Oletettavasti tältä yksityiseltä tililtä on jaettu videoita. Se, kuinka paljon enemmän videoita on ja kuinka rankkaa aineistoa ne sisältävät, on arvoitus. Päivänselvää on, että Sanna Marin ei ole peitellyt ystävien kesken yhtään mitään. Päivänselvää on myös se että kaikki on kuvattu jauhojengin toimesta.

Katsotaan vielä yksi video

Katso tarkkaan taustalla olevaa naista. Ottaako hän mieheltä suihin? Vai mahdollisesti niistää jotain tarjottimelta? Ei tässä asiassa ole hirveästi epäselvää. Mietoja juomia kohtuudella.

Vuodettuun videoon on jätetty taitavasti vihjeitä huumeidenkäytöstä. Onko mahdollista, että joku olisi niin tyhmä, että jakaisi lähes 100 seuraajan tilille tällaisen videon ilman tarkoitusta?

Ruutulattia

Jokainen, joka on seurannut Injektiopiikin kirjoituksia tietää, mitä ruutulattia tarkoittaa symboliikassa. Jos tutkitte enemmän, huomaatte, että julkisuuteen ponnahtavista löytyy siihen liittyviä kuvia. Jos et vielä tiedä, mitä se tarkoittaa, niin voin kertoa, että se liittyy salaseuran symboliikkaan. Se on tuttua viihdemaailmasta. Jotkut artisistit saavat koko koneiston taakseen, toiset eivät, vaikka olisi kuinka taitava tahansa. Menestyvillä artisteilla on salaseurojen symboliikka silmiinpistävää.

Se on myös kaikissa valtarakenteissa

Kirkko on yksi tärkeä instituutio yhteiskunnan kannalta. Se on kuitenkin rapautettu vuosikymmenten aikana lähes täydellisesti. Suuri ihme koettiin viime jouluna, kun rokottamattomat eivät päässeet kirkkoon sisään. He lauloivat joululaulut kirkon ulkopuolella.

Yksi suurimpia rokotefanaatikkoja on piispa Teemu Laajasalo. Hän kirjoitti, että [13]rokottamaton kantaa vastuun lähimmäisen kärsimyksestä ja kuolemasta. Taitaa kuitenkin käydä aivan toisin. Teemu Laajasalo kantaa vastuun jokaisesta ev. lut. kirkon mRNA-injetiokuolemasta sekä vastustuskykynsä menettäneistä kirkon jäsenistä. Hän saattoi toki olla tietämätön, mutta se on epätodennäköistä.

Tässä hän poseeeraa Antti Tuiskun kanssa kirkossa, johon on tehty jonkin muun uskonnon alttari. Antti Tuiskulla on käsissään tuplaV- merkki. Piispateemu on antanut tuoda kirkkoon jotain, mikä ei sinne kuulu. Hän ei voi olla niin tyhmä, että ei tietäisi, mikä on kyseessä. Hän on PIISPA! Haluatko antaa kolehtisi tuollaisen tyypin johtamalle organisaatiolle? Mieti sitä.

Antti Tuisku – Valittu kansa

Antti Tuiskun kappale “Valittu kansa” on Jumalanpilkkaa. Eikä vain Jumalanpilkkaa, siinä on nähtävissä myös Saatananpalvontaa.

Huomaa, kun Antti tulee lampaiden kanssa ulos, jostain syystä köydet ovat ruutukuvioisia. Miten tämä liittyy jauhojengiin? Anttitapani oli vuototilin seuraaja, Vesa Silver on Antin stylisti, Janita Autio on Antin valokuvaaja.

https://www.youtube.com/watch?v=AsgZZSXcEOk

Suunniteltua?

Kun ruutupaperiin käärityt somejulkkikset menivät kesärantaan he lauloivat: “Se on tissit, kaks muijaa, tänää mennään, tuu munkaa, se on finland, kesärata“. Sen jälkeen he ottivat laulun mukaisen kuvan valtioneuvoston tiedotustilassa. Se kertoo selkeästi, että heillä oli edeltävä suunnitelma tissikuvan ottamiseksi.

Lahti 24.8.2022

Sanna Marin piti puheen Lahden torilla keskiviikkona 24.8.2022. Marin pillahtaa itkuun ja sanoo videoita todennäköisesti tulevan lisää. Hän tekee itsestään uhrin, koska joku on niitä ilman lupaa jakanut ja käskee siirtämään huomion Ukrainaan, jossa on todellinen hätä. Hän ei sanallakaan mainitse Suomea, jonka talvi tulee olemaan hyvin vaikea harjoitetun EU-politiikan johdosta. Hän ei sanallakaan mainitse, että olisi itse tehnyt jotain väärää. Väärin ovat tehneet ne, jotka jakavat Marinin sekoiluvideoita.

Kolme päivää ränniä viikonlopussa ja virkeänä töihin

Jokainen, joka on juonut perjantain, lauantain ja sunnuntain tietää, että sen jälkeen maanantain työpäivä on rankka, juhliminen/ryyppääminen näkyy päälle.

Muistatte varmasti tapaus Sillanpään. Hän käytti metamfetamiinia ja tuomas embusken haastattelussa pillahti itkuun ja vetosi, että tekee työnsä 100%:sti aina ja ei ole tehnyt kenellekään pahaa. Marinin harjoitellusta tunteenpurkauksesta tulee samanlainen tunne.

Huumeseula tutulla lääkärillä

Valtioneuvosto ilmoitti Marinin käyneen huumeseulassa, joka on otettu vitsasta. Se ei tarkoita yhtään mitään. Huumeet näkyvät virtsassa 1-5 päivää. [15]Valtioneuvoston mukaan testin oli allekirjoittanut työterveyslääkäri Paavo Halonen. Marin ilmoitti haastattelussa lääkärin olevan tuttu. Huumetesti jossa selvitetään huumeiden käyttö viikkojen tai kuukausien ajalta otetaan hiuksista.

Butchers-yökerhoravintola joulukuussa

Seiska- lehti uutisoi edellisen Marinin skandaalin jälkeen: [16]“Ilmari Nurmisella on lääkärirakas – kosteiden bileiden seuralainen paljastui!

Ilmarin rakas on osoittautunut samaksi henkilöksi, joka oli mukana Sanna Marinin suuren bilekohun aiheuttamissa kosteissa ”corona”juhlissa helsinkiläisessä Butchers-yökerhoravintolassa joulukuussa.”

Paavo Halonen omistaa Sulcus Oy:n jossa on henkilöstöä yksi kappale. Liikevaihto on varsin muhkea 455 000€ vuonna 2021. Firma on toiminut kaksi vuotta, mutta http://www.sulcus.fi/ verkkosivusto on vielä tekemättä.

https://www.finder.fi/Terveydenhuolto/Sulcus+Oy/Helsinki/yhteystiedot/3319068

Paalo Halosen Linkedin profiili on poistettu kohun jälkeen. Profiilikuvaus oli: “I have been working extensively on large animal models of cardiovascular disease, especially on the models of myocardial ischemia. My PhD research is focused on gene therapy and therapeutic angiogenesis.”

Onko Paavo Halonen mystinen kardiovaskulaariseen geeniterapiaan erikoistunut työterveyslääkäri edellisen Marinin skandaalin lääkärirakas?

Vapaamuurarit

Vapaamuurarit lopetettiin Suomessa rikollisjärjestönä vuonna 1822 Aleksanteri I toimesta. Nyt tämä salaseura on toiminut Suomessa 100 vuotta ja raotti eilen ovia temppeliinsä Iltalehdelle. Vapaamuurarit ovat Illuminati- salaseuran sivuhaara.

Iltalehti

“Pöydällä oli kuvaushetkellä Raamattu, mutta Viinasen mukaan yhtä hyvin siinä voisi olla jokin muu pyhä kirja”. Yläpuolella olevassa kuvassa on Helsingissä oleva vapaamuurareiden temppeli. Alapuolella säätytalolla otettu kuva, jossa on lavastettuna kaikki vapaamuurareiden temppelin elementit.

“Joulutervehdys”- kuvan ottajaa on arvuuteltu. Mielestäni sitä ei enää tarvitse arvuutella. Sen ottaja löytynee jauhojengistä.

Ymmärrätkö nyt yhtään mikä tässä on taustalla? Jos et, suosittelen sinua lukemaan “Paljastavat Symbolit“- artikkelisarjan ja kaikki sen 9-osaa. Sen jälkeen ymmärrät.

Jos haluat tietää jotain näiden salaseurojen rituaaleista lue tämä. Totuus on tarua ihmeellisempää.

Onko bilesaaga ohi?

En usko. Pääministeristä on liikkeellä valtamediassa lesbotanssivideo ja olisi hyvin epätodennäköistä, että mitään muuta ei tulisi esiin. Sitä on sentään juhlittu aivan aamuun saakka ja monelle miehelle annettu sylitanssit.

Sokka on lähtenyt Marinilta täysin irti ja jokaisella ihmisellä on mukanaan nykypäivänä huippuluokan videokamera. Luuleeko hän, että maksetut somejulkkikset eivät petä häntä heti kun saavat riittävän korvauksen? Hänen kallisarvoiset ruutupaperiin käärityt “ystävänsä” , joihin hän on tutustunut pääministeriaikana voivat tehdä ihan mitä tahansa.

Jos jauhojengi on vienyt Marinia kuin pässiä narusta, mitä on tapahtunut EU-kabineteissa joissa on täysin eri luokan pelaajat? Nämä EU/WEF-pelaajat käärivät vaikuttajia ruutupaperiin maailmanlaajuisesti.

Suomi on velkaantunut 40 miljardia Sanna Marinin aikana. Se on tähtitieteellinen summa Suomen mittakaavassa.

Mitä olemme saaneet? Emme yhtään mitään, jos varastossa vanhenevia miljoonia mRNA-injektioita, tulevaa hallitsematonta koronapandemiaa syksyllä 2022 ja alati kasvavaa sodanuhkaa ei lasketa.

Jos haluat tukea kirjoittajan työtä voit tehdä sen tästä linkikstä

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Näin Sanna Marinin Ruisrock-kuva syntyi – nyt puhuu kuvaaja https://www.is.fi/viihde/art-2000008939560.html

[2] Pääministeri Marin ollut yhteydessä liittokansleri Scholziin Uniper-ongelmasta https://yle.fi/uutiset/3-12533881

[3] Analyysi: Uniperin tappio on hirvittävä, ja tulevaisuuden ratkaisevat uudet kaasunlähteet – myös Suomen talous mukailee kaasuyhtiön kohtaloa https://yle.fi/uutiset/3-12580113

[4] Saksan talousministeri vaatii Fortumia osallistumaan pahasti tappiollisen Uniperin pelastamiseen https://yle.fi/uutiset/3-12530278

[5] Kesärannassa bailattiin roisisti Ruisrockin jälkeen https://www.is.fi/politiikka/art-2000009022258.html

[6] Sanna Marinin bileputki alkoikin jo perjantaina https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marinin-bileputki-alkoikin-jo-perjantaina-Kiskoi-lasikaupalla-samppanjaa-seurassa

[7] Linkut https://urbaanisanakirja.com/word/linkut/130341/

[8] “Jauhojengi”-sanasta leimahtaneeseen riitaan puuttuu nyt huumeslangia tutkinut kielitieteilijä https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4796690#cxrecs_s

[9] Kielletty leikki – Olavi Uusivirta https://www.youtube.com/watch?v=1pv9MWo-avI

[10] Flow Festival sai ministeriöltä alan suurimman koronatuen, 780 000 euroa https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/il-flow-festival-sai-ministeriolta-alan-suurimman-koronatuen-780-000-euroa-yhtio-jakanut-kahden-edellisvuoden-tuloksestaan-osinkoja-yli-kaksi-miljoonaa/7953242#gs.9jgyuh

[11] Olen Vesa Silver. https://fourreasons.fi/referenssit/vesa-silver/

[12] Pääministerin bileystävällä Vesa Silverillä rikostuomio ja karmeat verovelat https://www.seiska.fi/Kotimaa/Paaministerin-bileystavalla-Vesa-Silverilla-rikostuomio-ja-karmeat-verovelat-nain

[13] Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo: Rokottamaton kantaa vastuun lähimmäisen kärsimyksestä ja kuolemasta https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008340490.html

[14] Olkiluoto 3 -ydinvoimalan rakennushanke https://fi.wikipedia.org/wiki/Olkiluoto_3_-ydinvoimalan_rakennushanke

[15] Pääministerin huumausainetestissä ei todettu huumausaineita https://valtioneuvosto.fi/-//10616/paaministerin-huumausainetestissa-ei-todettu-huumausaineita

[16] Seiska: Ilmari Nurmisella on lääkärirakas – kosteiden bileiden seuralainen paljastui! https://uutisankka.com/viihdeuutiset/seiska-ilmari-nurmisella-on-laakarirakas-kosteiden-bileiden-seuralainen-paljastui/

17 vastausta artikkeliin “Jauhojengi – pääministerin parhaat ystävät

 1. Marinille huumetestin teki hänen bestiksensä Ilmari Nurmisen seurustelukumppani Paavo Halonen, eikö hän olisi ollut tähän tehtävään jäävi? Valtioneuvoston sivulta: Pääministeri Sanna Marinilta 19.8.2022 otetusta huumausainetestistä ei ole todettu huumausaineita.

  Tiedotusvälineille tarkempaa tietoa testistä, siitä tehdyistä seulonnoista ja testin tekotavasta saa valtioneuvoston kansliasta. Pääministeri maksaa itse testin kustannukset.

  Huumausainetestilausunnon on allekirjoittanut työterveyslääkäri Paavo Halonen Terveystalosta.

 2. Loistava blogi. Se jolle nämä tapahtumat tulivat täydellisenä yllätyksenä ei ole pitänyt silmiään auki. Marinin kriisi on myös nykyisen puoluevallan ja perustuslain kriisi. Laajemmin ottaen eliitinmuodostuksen ja siis koko maan, paitsi että tällä tasolla kriisi on liian laimea sana. (Vähän niin kuin “skandaali” tarkoittaa että mikään ei muutu.) Näistä syistä Marin ei voi erota heti. Yhtä varmaa että jossakin vaiheessa erotetaan. Suomalaista “kriisinhallintaa”.

 3. Mietin vaan, kun jenkkiauto ja rock ‘n’ roll piireissä on “ralliruutua”, ei tietääkseni he liity millään tavalla vapaamuurareihin?? Vai leimaantuvatko nyt ruutujen myötä?

  1. No ei. Ei niiden kanssa hölmö tarvitse olla. Se riippuu viitekehyksestä. Nämä poseeraa tarkoituksella.

   1. Ja eiks ralliruudun ole kohtisuorassa? Nämä muut näyttäisivät olevan vinossa.

 4. Eli pikkupennut tai yli-ikäiset sellaiset valtasivat nyt valtion tilojakin bilettämiseensä. Nuo aineiden käytöt nykyaikana jo pikku juttu. Tärkeämpää tietää mitä pennut tekevät ylipäänsä virka-asunnon tiloissa kun muutkaan eivät sinne noin vain pääse.

 5. Kiitos hyvästä jutusta, jonka tekemiseen on myös aikaa varmaan jonkun verran mennyt. Tämä on juuri sitä tutkivaa journalismia jota valtamedia ei harrasta, onkin hälyttävää että vaihtoehtomedia tarjoaa tällä hetkellä paljon laadukkaampaa journalismia kuin valtamedia.

 6. Tällainen on nykyään esivaltamme, jota pyydetään kunnioittamaan. Kellot soi kohta…

  1. Niin, paitsi että tässä(kin) tapauksessa kansa joutuu sellaisen esivallan alle jonka ovat valinneet. Jumalattoman, huolettoman, ateistisen, tuhlailevan, vahingollisen.. siis Jumalasta luopunut kansa saa jumalattoman hallinnon. Siinä sitä sitten kärsitään.

 7. Minusta case Marinissa kyseessä on virhearvioinneista jotka nyt satavat persujen äärilaidan laariin.

  Sun kirjoittelu liittyen uskontoon ja symbolismiin kaipaisi vähän enemmän asiaa. Ei kristinusko ole ainoa oikea uskonto eikä kukaan ole pystynyt todistamaan todeksi sitä. Se että okkultismi on puhtaasti saatanasta on aika hirveää kärjistämistä ja oikomista. Maailma ei pyöri salaseurojen ja salaliittojen kautta. Jutut täällä alkaa muistuttamaan Q-anon harhaa. Missä on Occamin partaveitsi?
  Olen yhtä mieltä kuitenkin koko tämän blogin teeman kanssa, rokotteita myyvät yhtiöt ovat vastuuttomia ja rikollisia. Isot rahat liikkuvat ja sen myötä on tietenkin korruptio ja moni käsi ojossa osingolle tulossa. Tämä on sama pätee myös aseteollisuuteen.
  Mitä salaliittoihin tulee niin se ei ole salaisuus että lääkkeillä, huumeilla ja aseilla tehdään rahaa. Ukrainan sodasta hyötyy aseteollisuus. …Mutta joo, toivoitan hyvää syksyä blogin pitäjälle. Itse en ole huolissani huomisesta, maailma ja Suomi pyörii huomennakin. Klaus Schwabb tekee suunnitelmiaan ja unelmoi Great Resetistä mahdollisuutena mutta siihen se jääkin melkein. Mitä seuraavina vuosina tulee, rakennemuutosta ajaa uusi tekniikka ja nämä kriisit. Maailma olisi muuttunut ilman koronaakin, nyt se vähän ehkä nopeutuu. Etätyö, virukset, sodat ja energiariisi. Silti me pärjätään! Pärjää sinäkin!

  1. Persut ovat vain valeoppositio.Kaikki sataa aina samaan laariin, koska Suomessa on nykyään vain yksi sallittu laari ja se on vapaamuurarien laari. Persut = Kookomus = SDP = Keskusta

   Puolueet vuorottelevat vallassa ja syyttävät heikennyksistä toinen toisiaan. Kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, että varsinaisia korjauksia ei koskaan tapahtu, vaan jokainen puolue vuorollaan heikentään suomalaisten asemaa.

   Tarkoitus on ajaa kansaa kahtia, ja estää heitä huomaamasta, että Suomessa on oikeasti vain yksi puolue, joka tarkoitus on ajaa alas keskiluokka, kulttuuri ja perintö.

   Meillä on vihollinen vallassa. Se pitää ajaa pois, tai tällä kansalla ei ole selviämismahdollisuuksia. Tällä hetkellä Suomen sukuisilla kansoilla Venäjällä on paremmat tulevaisuuden kuvat, kuin meillä Suomessa. Syyt ovat yksinkertaiset. Koska Neuvostoliittoa ei enää ole, kulttuurien sulatusuuni on kadonnut Venäjältä. Venäjällä tutkijat ovat löytäneet sukuyhteyden venäläisten kansojen ja suomalaisheimojen väliltä, joka on tulevaisuudessa entisestään nostava suomalaisheimojen asemaa Venäjällä.

   Suomi aiotaan kansoittaa vierailla kulttuureilla, joita meidän pieni väestömme ei pysty sulauttamaan. Kun tänne iskee nälänhätä ja sosiaaliturva ajetaan alas, nämä vieraat heimot tulevat väkivalloin viemään ruuan suomalaisten suusta. Tullaan näkemään todella nopea siirtymä Etelä-Afrikasta tuttuun järjettömän raakaan väkivaltaan, kun eri etniset ryhmät koittavat päästä kukkulan kuninkaaksi romahtaneessa maassa.

   Lopulta vieraat heimot tietysti lähtevät pois, koska Suomessa ei voi elää ilman pohjoismaista mentaliteettia, ei varsinkaan jos on niin tumma iho, ettei saa ohuesta valosta juuri lainkaan D-vitamiinia. Geneettisen soveltuvuuden kehittyminen näihin oloihin kestää kauan. Vaan onko suomalaisia enää jäljellä kun raakuudet ovat ohi? Kuinka paljon? Ja mitä meillä enää on?

 8. Rakennemuutos, kriisit yms ovat osa suunniteltua resetointia, joten ei se pelkkää Schwabin unelmointia ole… Nyt hyökätään joka suunnalta monin eri tavoin jotta saataisiin täysi kontrolli ja ellei lampaat heräile niin se myös toteutuu. Digi-id ja (ohjelmoitava) digivaluutta ovat viimeinen niitti kontrolloinnin saavuttamiseksi. Kannattaisi tutustua vaikka agenda 2030:een ja WEFin sivuihin (et omista mitään, syöt toukkia, olet täydessä kontrollissa ja onnellisempi kuin koskaan??).
  Mikä tai mitä muuten on “Q-anon harha”?

 9. Lämmin Kiitos jälleen taitavasta tutkivasta journalismista kirjoittajalle! 💛

  Rukoilen hänelle ja rakkailleen sekä koko Jumalan Luomakunnalle, ihan jokaiselle, Hyvän Rakastavan Luojamme Jumalan lohdutusta, varjelusta, siunausta ja vahvaa elävää Uskoa, ikuista Toivoa ja ylitsevuotavaa Jumalan Rakkautta ♥️ Ainoan pelastajamme Jeesuksen Kristuksen johdatusta synnintuntoon ja pelastukseen Hänen nimessään ja sovintoveressään sekä Pyhän Hengen ja Jumalan Sanan Väkevää Voimaa ja haarniskoivaa suojaavaa läsnäoloa tässä ajattomassa taistelussa Saatanaa ja hänen langenneiden enkeleidensä sekä käärmeen siementen eli Kainin jälkeläisten tehdessä välimiestensä ja – naistensa avulla tuhojaan ihmisyyttä vastaan🙏✝️ Jumala voittaa!♥️

 10. Maailman Talousjärjestön WEF on EI vaaleilla valittu, globaalien ylikansallisten korporaatioden keskusliittouma. Se on ikiaikaisten “pankkitoiminnoilla” eli koronkiskonnalla, rahanvaihdolla, rahanpesulla, verotuksella ym. moraalittomilla riistotoimillaan & lukemattomilla rikolliseksi tulkittavalla toimillaan maailman vauraimmiksi nousseiden, ns.”eliitti”sukujen & “olympian jumalina” itseään pitävien luomakunnan parasiittien hallitsema todellinen mafiasyndikaatti, jonka lonkerot ulottuvat maailman ääriin sen vasallien toimiessa niin vapaamuurari, jesuiitta, uskontoliikkeissä kuin lääketieteen, koulutuksen & opetuksen kuin valtioiden ja nimellisten hallitusten sisältä käsin.

  Ice-Nine projektilla WEF maiden talous tullaan romahduttamaan mahdollisesti jo joulukuussa-22, aikataulua on lykätty ainakin kertaalleen suunnitelman paljastuttua. Jim Rickards on eliitin whistle blower ja kertoo tästä tulevasta eliitin talouspetoksesta erittäin selkeästi:

  https://youtu.be/yAB4gy9FXeg

  Kaikissa valtapuolueissamme on WEFin kouluttamia globalistimyyriä; korruptoituja, aivopestyjä ja/tai MK ultrattuja, laittomasti maamme ja sen kansan etua vastaan toimivia, kansallisen suvereniteetin, omavaraisuuden, demokratian ja kansalaisten ihmis- sekä perusoikeuksien romuttajia, jotka toimivat WEF Great Reset (Suuri Nollaus) Agenda2021/2030 ohjeiden ja kerronnan mukaan tuhoten koko Suomen, jotta se voidaan mahdollisimman pian liittää “kansalaisten pyynnöstä” YK/WHO/WEF avustuksella globaaliin digitaaliseen, korpotokraattiseen uuskommunismiin eli One World Governmentin alaiseen maailmanhallintoon eli Illuminatien jo USAn dollarinsetelissään ennustamaan Uuteen Maailmanjärjestykseen New World Orderiin. Siinä EI ole enää suvereeneja kansallisvaltioita, EI keskiluokkaa, eikä pien- keskisuuria yrityksiä, et omista mitään ja olet “onnellinen”.

  Nämä parasiittieliittimafian yritysmaailmanmyyrät toimivat myös yhdistysten kautta, niiden veronvapauden ja muun lainkierron & korruption takia. Ns. NGO “hyväntekeväisyys” ja muiden “säätiöiden” kautta lahjotaan päättäjiä ja pestään rikollista rahaa kuin myös ohjataan veronmaksajien rahaa eliitille ja heidän syndikaattikoneistoonsa.

  Jo yli sadan vuoden ajan lukemattomat petrokemian eli länsimaisen (eli Rockefelleriläisen) “modernin” lääketeollisuuden “lääkkeiden” ja “rokotteiden” riskit, haitat ja vaarat, he ovat pesseet korruptiorahalla “tutkituiksi ja turvallisiksi”.

  Samoin kaikenlainen EMF säteily, 2G, 3G ja 4G RF säteily on aikoinaan rahapesty korruptiolla turvalliseksi. Viimeisimpänä Wi-Fin ja Bluetoothin kautta meidät jatkuvasti ympäröivä/lävistävä, ja mRNA bioteknologian avulla sekä myös arkikäyttökemikaaliemme (meikit, shampoot ym.ym.) sisältämien PEG lipidien avustuksella, myös aivomme aivoveriesteen (BBB) läpäisevä 5G MW säteily on suurella rahalla pesty “vaarattomaksi”.

  Hypoxia eli aivojen hapenpuute, sen aiheuttamat muut sairaudet ja vaivat, vauriot, kuten aggressiiviset aivosyövät ja muut syövät lisääntyvät huimaa vauhtia. 5G verkot otettiin käyttöön ympäri maailmaa kaikessa hiljaisuudessa juuri korona plandemian suunniteltujen lockdownien aikana, Wuhanissa ja Italiassa ensimmäisten joukossa(!) ja oireet koronassa sekä hypoxiassa ym. 5G MW aaltojen haitoissa ovat samoja! MW oskillaation eli värähtelyn voimakkuus saa ilman happimolekyylit pyörimään niin nopeasti, ettei punasolut kykene ottamaan niitä sisäänsä, eikä verenkierto, elimistö, eivätkä aivot saa riittävästi happea. Punasolujen muoto ja verenlaatukin muuttuu hapenpuutteesta.

  Oheisessa ulkomaalaisessa artikkelissa (en ymmärrä itsekään kieltä) on tekstin seassa upotettuina 4-5 todella mielenkiintoista whistle blowereiden/ilmiantajien tekemää 5G ja korona yhteyttä koskevaa englanninkielistä videota, jotka suosittelen katsomaan ihan alusta loppuun silmät tarkasti auki kuulokkeiden kautta vaikka pariinkin kertaan.

  https://burebista2012.blogspot.com/2022/04/fostul-sef-vodafone-dezvaluie-agenda.html?m=1

  Jotkut lääkärit kertoivat ensimmäisten korona-aaltojen potilaista osalla olleen ihmeellisiä muista hengitystiesairauksista poikkeavia oireita joita kuvasivat kuin vuoristotaudin oireiksi hapenpuutteineen, light-headidness, jne. Sairaaloissa ympäri maailmaa on muuten 5G verkot käytössä…

  Mobiililaitevalmistajat ja teleoperaattorit ovat rahoittaneet EUssakin säätiötä, jonka jäseniä istuu muissa elimissä päättämässä siitä, olisiko oikeasti & tutkitusti kaikille eläville organismeille vaarallinen 5G MW säteily sittenkin “vaaraton ja turvallinen” ihmisille.

  Valtavista 5G vastaisista mielenosoituksista ympäri maailmaa ennen koronaplandemiaa ei toki maamme puolueellinen ja korruptoitu mafian valtamedia kertonut juuri mitään. Vaikka jo vuosia sitten sadat eettiset 5G tutkineet tiedemiehet ovat tehneet yhteisen, julkisen 5Gappeal vetoomuksen maailmamme päättäjille 5G verkkojen käyttöönoton lykkäämiseksi.

 11. Jack P. Eihän tässä mitään hätää tosiaankaan ole! Mitä nyt energiakriisi, ruokakriisi, ilmastokriisi, sota lähialueellamme, atomivoimalan kriisi siellä, koronakriisi, Uniper, jne, jne…Hyvinhän tässä pärjätään, ainakin jos suljetaan silmät ja lopetetaan ajatteleminen. Mitäpä pienistä, pää pensaaseen vaan!

  1. Ilmastokriisin voit heivata tuosta heti vittuun ja koronakriisin, vitun lammas.

Vastaa