PRIMACOVID – selvitä kuinka altis olet saamaan COVID-19- taudin!

angry man is screaming
Lue ääneen tämä artikkeli

Ilta-Sanomat uutisoi 28.8.2022 uudesta Primacovid- testistä, jolla voi selvittää koronan vasta-aineet kehossa. Testi eroaa PCR- testistä siten, että se otetaan vasta oireiden päätyttyä ja veritipasta. Prismoissa ympäri Suomen alkoi samaan aikaan mainoskampanja mainostauluilla, jossa viesti on yksinkertainen: “SELVITÄ TARVITSETKO UUDEN KORONAROKOTTEEN!” Perheemme sairasti COVID-19- taudin vähän aikaa sitten, joten halusin testata, kuinka hyvin tämä uusi testi toimii.

Primacovid

Primacovid- testi kertoo, onko henkilö sairastanut koronainfektion. Antigeenitesti otetaan tyypillisesti nenästä tai syljestä, mutta vasta-ainetesti taas sormenpäästä otettavasti verinäytteestä. Vasta-ainetesti otetaan vasta korona-infektion oireiden päätyttyä.

Erottaako se viruksen ja mRNA-injektion tuottamat vasta-aineet?

Suomalaisia asiantuntijoita haastateltiin Ilta-Sanomien [1]jutussa. He eivät ole testiin tutustuneet, mutta tietävät, että vasta-aineet näkyvät aikaisintaan toisella viikolla oireiden alkamisesta. Heidän mukaansa testin hyöty riippuu siitä, pystyykö se erottelemaan rokotteen ja sairastetun infektion luomat vasta-aineet.

Nukleokapsidi vasta-aineet

Virusta ympäröi proteiinikuori eli kapsidi. Yksinkertaisimmillaan virus koostuu ainoastaan genomista ja kuoresta. Joillain viruksilla nukleokapsidia ympäröi vielä lipidikalvosta ja siihen uponneista proteiineista koostuva vaippa (SARS-COV-2).

Jos sairastat SARS-CoV-2- viruksen aiheuttaman taudin, sinulle muodostuu nukleokapsidivasta-aineita. Sairastetun taudin ja mRNA-injektion vasta-aineet ovat erotettavissa.

Alapuolella olevassa kuvassa näkyy laboratoriotesti, laaja tutkimus. Rokottamaton henkilö valehteli olevansa rokotettu, koska rokottamaton ei saa laajaa tutkimusta. Hän oli sairastanut oireellisen koronan parin päivän kuumeilulla, muutamaa viikkoa ennen labratestiä.

Testi näyttää, että nukleokapsidivasta-aineet (virustaudin tuottamat) vasta-aineet ovat positiiviset, mutta vasta-aineita mRNA-injektiolle ei ole havaittavissa.

Vasta-aineita on siis kahdenlaisia

Vasta-aineita on siis kahdenlaisia mRNA-injektioiden vuoksi. SARS-CoV-2- virusta vastaan tuotetut ja mRNA-injektioita vastaan tuotetut vasta-aineet. Injektioita vastaan tuotetut vasta-aineet kohdistuvat ainoastaan mRNA-injektion aikaansaamaan piikkiproteiiniin ja sitä tuottaviin soluihin.

Nanolipidit eivät pysy olkapäässä

Kun mRNA-injektio pistetään olkapäähän, mRNA-koodin sisältävät nanopartikkelit leviävät ympäri kehoa verenkierron mukana ja menevät solun sisään nanorasvapartikkelin sisässä, joka polttaa reiän solukalvoon. Tämän jälkeen ihmisen oma solu alkaa tuottamaan Wuhanin viruksen aikaista piikkiproteiinia (2,5-vuotta vanhaa). Piikkiproteiini on myrkky. Omien solujen tuottama piikkiproteiini leviää verenkiertoon ja elimistö tekee sitä vastaan antigeenejä. Kun antigeenit ovat muodostuneet, ne tunnistavat piikkiproteiinin ja hyökkäävät omia mRNA-injektion saastuttamia soluja vastaan ja yrittävät tappaa ne, koska ne erittävät myrkkyä.

Toimimattomia vasta-aineita

mRNA-injektion tuottamat vasta-aineet ovat ainoastaan piikkiproteiiniin kohdistuvia. Valitettavasti piikkiproteiini, jota omat solut tuottavat injektion jälkeen on jo monta sukupolvea vanhaa ja vasta- aineet eivät toimi Omicron- variantteihin, päinvastoin. Siitä myöhemmin.

Iso mainoskampanja

Sain viestejä, että testejä myydään Prismoissa ja mainostetaan näkyvästi mainosruuduilla. Viestejä tuli ympäri Suomen. Mainoksen viesti on: “SELVITÄ TARVITSETKO UUDEN KORONAROKOTTEEN”. Testejä siis myydään siltä näkökannalta, että voit tarkistaa, tarvitsetko uuden koronarokotteen.

Sairastin koronan muutama viikko sitten

Olimme perheeni kanssa Espanjassa ja sairastuimme kaikki koronaan loman aikana. Minulla se alkoi ensimmäisenä ja ensimmäinen oire oli alaselkäkipu. Seuraavana yönä nousi kuume, joka kesti yhden yön ja muuttui pieneksi lämmöksi.

10-vuotias lapseni valitti seuraavana päivänä selkäkipua ja oli yhden yön 39-asteen kuumeessa. Vaimo sai sen seuraavaksi. Olemme kaikki rokottamattomia.

Tein kolmantena päivänä antigeenitestin, joka näytti positiivista. Soitin paikalliselle lääkärille ja pyysin ivermektiini- reseptin. Sain reseptin sähköpostiini ja hain apteekista lääkkeet. Olimme syöneet D-vitamiinia 100 mikrogrammaa, sinkkiä 50 mg päivässä sekä kurkumatabletteja heti kun saimme oireita.

Noin 24 tuntia ivermektiinin syömisestä jokainen oli kuumeeton. Kotiin palattuamme otimme vielä toisen annoksen ivermektiiniä varmuuden vuoksi long-covidin varalta. Kukaan ei ole kärsinyt minkäänlaisista jälkioireista.

Perheelläni on vasta-aineet veressä 100% varmasti

Vasta-aineiden muodostuminen vie noin kaksi viikkoa tartunnasta, joten perheellämme on nyt laaja-alaiset nukleokapsidivasta-aineet veressä. Halusin testata heti tämän uuden vasta-ainetestin toimivuuden.

Prismassa tosiaankin mainoskampanja!

Paikallisessa Prisma- supermarketissa tosiaankin näkyi mainos, vaikka mihin katsoi. Tämä kampanja on ilmeisesti Suomen laajuinen.

SELVITÄ TARVITSETKO UUDEN KORONAROKOTTEEN!

Selvitetään, kun kerran kehotetaan. Ostin kaksi pakettia ja niiden hinta oli noin 15€ kappale.

Primacovid testejä edustaa 2021 perustettu Co-Test Finland Oy. Paketin tuoteselosteesta ilmenee, että testi tunnistaa vasta-aineet, sekä rokotetun että rokottamattoman. Testillä ei voi siis havaita ovatko vasta-aineet laaja-alaisia taudin tuottamia vai injektion vanhaa Wuhanin viruslinjaa vastaan tuottamia.

Testi otetaan sormenpäästä verikokeena

Testi otetaan sormenpäästä verikokeena, joten ajatuksena se vaikuttaa luotettavalta. Verikoe tuntuu paljon tarkemmalta kuin nenästä kaivettu näyte, ajatuksena. Paketti sisältää kaksi neulaa, puhdistusliinan, pipetin, varsinaisen testin ja laimennusnestettä.

Testin ottaminen on helppo. Otetaan pieni veritippa sormesta, se laitetaan pipetillä testiliuskalle, sen päälle tiputetaan laimennosainetta ja odotetaan 10 minuuttia. Kaksi viivaa tarkoittaa, että vasta-aineita on ja et tarvitse uutta mRNA-injektiota. Yksi viiva tarkoittaa, että tarvitset uuden boosterin.

Testin mukaan tarvitsemme uuden boosterin

Sairastimme oireellisen COVID-19- taudin koko perhe. Testin mukaan minä ja vaimoni tarvitsemme koronarokotteen! Kumpikaan testi ei tunnistanut laaja-alaisia vasta-aineita, joita on 100% varmasti kummankin veressä.

Onko tämä vain suuri rokotekampanjan osa?

Prismoissa ympäri Suomen on mainoskampanja. Katsot mihin suuntaan tahansa, on näkyvissä: “SELVITÄ TARVITSETKO UUDEN KORONAROKOTTEEN”– mainos. Tällä hetkellä Suomessa on paljon sellaisia, jotka ovat vähän aikaa sitten sairastaneet koronan ja jos testi näyttää väärin, on se ongelma.

Testi tunnistaa Wuhanin piikkiroteiinin vasta-aineet?

Kaikki nykyiset mRNA-injektiot saavat aikaan elimistössä 2,5 vuotta vanhan Wuhanin viruslinjan piikkiproteiinin tuotannon. Niiden pohjalta syntyneet vasta-aineet eivät toimi Omicron- variantteihin, päinvastoin. Katso alla oleva video.

https://www.youtube.com/watch?v=69iCapONtDs

mRNA-injektion tuottamat vasta-aineet kohdistuvat Omicron- varianttiin, mutta ne eivät pysty neutraloimaan virusta. Niiden kyky neutraloida virus on jopa 20 kertaa heikompi kuin alkuperäistä Wuhan- varianttia kohtaan.

https://www.youtube.com/watch?v=69iCapONtDs

Mutta: Minkä tahansa variantin aiheuttama luonnollisesti sairastettu tauti antaa hyvän suojan mitä tahansa eri Omicron- varianttia vastaan.

Nyt täyttää, että mRNA-injektiot pahentavat tautia

Pahimmillaan toimimattomat vasta-aineet voivat saada aikaan vasta-aineriippuvaista taudin vaikeutumista. Näin on käynyt jo monesti historian aikana.

Hanna Nohynekillä on siitä kokemusta tapaus [7]Dengue- rokotteen osalta. Siinä rokotetut saivat 10% kuolleisuudella olevan verenvuotokuumeisen tautimuodon, jos saivat rokotuksen jälkeen dengueviruksen.

Mika Rämet kirjoitti suomalaisessa [8]Duodecim -lääketieteen julkaisussa vuonna 2020 näin.

Kuinka todennäköisiä COVID-19-rokotteeseen liittyvät mahdolliset haittavaikutukset sitten ovat? Historian perusteella ne ovat ainakin mahdollisia, sillä inaktivoituun RS-virukseen perustuva rokote ei 1960-luvulla ainoastaan epäonnistunut bronkioliitin ehkäisyssä vaan pahensi tautia. Tällöin 80 % RS-virusta vastaan rokotetuista lapsista sairastui poikkeuksellisen vakavaan tautiin altistuessaan RS-virukselle rokotuksen jälkeen (38).

Haitallisia rokotteiden aiheuttamia vasteita voi ilmetä epätoivotun immuunivasteen polarisaation lisäksi vasta-aineiden haitallisen vaikutuksen kautta. Vasta-aineriippuvaista taudin vaikeutumista (antibody dependent enhancement, ADE) on havaittu myös koronavirusrokotteiden yhteydessä.

Kilpa COVID-19-rokotteen kehittämiseksi – Duodecim

Kuten artikkelin lähdeluetteloon linkitetyistä tutkimuksista käy ilmi, kolme kertaa piikitetyt ovat nyt pahimmassa tilanteessa. Se näkyy myös THL:n tilastoissa. Olen aikasemmissa kirjoituksissa viitannut absoluuttisiin lukuihin. Siinä kolme kertaa rokotetut edustavat yli 90% potilasmassasta, kun vain noin 54% kansasta on ottanut boosterin.

Median asiantuntijat

Mediassa haastatellaan asiantuntijoita, jotka vastaavat ennalta annettuihin kysymyksiin. Mitä he vastaavat, jos heiltä kysytään oikeita kysymyksiä?

https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-43/

Tuntuu hyvin absurdilta, että infektiolääkäri Markku Broas, joka on esiintynyt koko pandemian ajan julkisuudessa, ei tiedä edustamansa organisaation eli THL:n datasta yhtään mitään. Hän ei myöskään tiedä yhtään mitään [3]uusimmista maailmalla julkaistuista hälyttävistä tutkimuksista.

Pohdinta

mRNA-injektioiden haitat alkavat nyt tulla esiin suurelle yleisölle. Moni 2-3 kertaa piikitetty on jatkuvasti sairaana, sen vuoksi pitäisi ihan jokaisen hälytykellot alkaa soimaan.

4. kierros

Media on aloittanut 4. mRNA-injektiokierroksen mainostamisen. Myös uusi “SELVITÄ TARVITSETKO UUDEN KORONAROKOTTEEN”– testi sai palstatilaa Ilta-Sanomien isona uutisena samaan aikaan, kun kampanja Suomen Prismoissa alkoi.

Tunnistaako se vain Wuhanin piikkiproteiinin vasta-aineet?

Onko niin, että testi tunnistaa vain Wuhanin piikkiproteiinin? Minulla on nyt viisi negatiivista tulosta ihmisiltä, jotka ovat rokottamattomia ja sairastaneet vähän aikaa sitten oireellisen taudin. Näyttävätkö testit ainoastaan vasta-aineet mRNA-injektiolle, mutta eivät tunnista Omicronin vasta-aineita?

Moni on sanonut, että ei ota enää uusia mRNA-injektioita siitä yksinkertaisesta syystä, koska tietävät että rokote ei toimi.

Triggeri piikille?

Mutta, mitä teet jos otat testin ja se kertoo, että sinun pitää mennä piikille? Olet puhkaissut ihosi ja ottanut itseltäsi verta. Kuinka suuri triggeri se on mennä ottamaan uusi piikki? Psykologisesti kannuste uudelle piikille on hyvin suuri.

Jos olet sairastanut taudin, ÄLÄ MENE TÄHÄN HALPAAN, ÄLÄ TEE TÄTÄ TESTIÄ!

Nyt jo viisi varmaa positiivista on näyttänyt negatiivista. Jos olet sairastanut taudin lähiaikoina, yli kaksi viikkoa sitten ja jos haluat, tee testi ja ilmoita tuliko myös sinulle negatiivinen tulos. Lähetä tieto injektiopiikki(e)gmail.com. Jos testit ovat järjestään negatiivisia, ilmoitan siitä.

Laaja-alaiset nukleokapsidi vasta-aineet hyökkäävät piikkiproteiinin kimppuun

Jos olet sairastanut taudin, sinulla on paljon paremmin suojaavat vasta-aineet veressä kuin mitä voit koskaan saada mRNA-rokotteella. Jos menet hakemaan sairastetun taudin jälkeen mRNA-injektion, laaja-alaiset vasta- aineet tunnistavat injektion saastuttamat solut viruksiksi ja hyökkäävät niiden kimppuun koko immuunipuolustuksen voimalla.

Silloin voit vain toivoa, että sydän- tai aivosolut eivät saa mRNA-koodia sisäänsä. Ne tuhotaan. Älä raiskaa mRNA-rokotteella immuunipuolustustasi!

Mitä jos testin tulos on positiivinen, olet sairastanut taudin ja olet rokottamaton?

Se on hyvä. Se tarkoittaa, että testi löytää vasta-aineet ainakin joskus. Sinulla on laaja- alaisia nukleokapsidi vasta-aineita. Ne suojaavat hyvin.

Mitä jos testin tulos on positiivinen, olet sairastanut taudin ja olet rokotettu?

Se on periaatteessa hyvä. Se tarkoittaa, että sinulla on joko piikin tai viruksen vasta-aineita veressä. oletettavasti myös nukleokapsidi vasta-aineita

Mitä jos testin tulos on positiivinen, ET OLE sairastanut tautia ja olet rokotettu?

Uusimpien tutkimusten mukaan se tarkoittaa sitä, että olet noin [4]20 kertaa alttiimpi saamaan COVID-19 infektion uusimmilla omicron varianteilla.

Lopuksi

Testi on täysin turha.

Jos olet sairastanut COVID-19 taudin, sinulla on vasta-aineet.

Jos jostain syystä haluat tehdä rokotettuna testin ja se on positiivinen ilman tautia, sinulla on toimimattomia (ehkä ADE) vasta-aineita veressä. Se ei ole ollenkaan hyvä uusimpien tutkimusten mukaan.

Mieti tarkasti, haluatko myrkyllistä piikkiproteiinia ja toimimattomia vasta-aineita mRNA-injektion avulla lisää kehoosi.

Testin kehittänyt laboratorio on Sveitsissä. [9] Yrityksen omistajatieto on piilotettu.

Päivitys 10.9.2022

Jos haluat tukea Injektiopiikin työtä voit tehdä sen tästä linkistä

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Koronan vasta-aineet kehossa voi nyt selvittää nopealla koti­testillä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009031404.html

[2] Increasing SARS-CoV2 cases, hospitalizations and deaths among the vaccinated elderly populations during the Omicron (B.1.1.529) variant surge in UK https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.06.28.22276926v1.full

[3] Vaccine negative effectiveness – COVID-19 vaccines update 56 https://www.youtube.com/watch?v=69iCapONtDs

[4] Neutralization Escape by SARS-CoV-2 Omicron Subvariants BA.2.12.1, BA.4, and BA.5 https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2206576

[5] Antibody evasion by SARS-CoV-2 Omicron subvariants BA.2.12.1, BA.4, and BA.5 https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.05.26.493517v2.full

[6] Protection of SARS-CoV-2 natural infection against reinfection with the Omicron BA.4 or BA.5 subvariants https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.07.11.22277448v1

[7] Helpot rokotteet on jo keksitty, jäljellä on vain haastavia ja vieläkin haastavampia https://sic.fimea.fi/verkkolehdet/2018/4_2018/tarjolla-verkossa/helpot-rokotteet-on-jo-keksitty-jaljella-on-vain-haastavia-ja-vielakin-haastavampia-tapaus-dengvaxian-oppitunnit

[8] Kilpa COVID-19-rokotteen kehittämiseksi https://www.duodecimlehti.fi/duo15608

[9] PRIMA Lab SA https://www.moneyhouse.ch/en/company/prima-lab-sa-9106280511

3 vastausta artikkeliin “PRIMACOVID – selvitä kuinka altis olet saamaan COVID-19- taudin!

  1. Minulla oli samanlainen k-lentsu kuin sinulla, eli juilivaa lihas- tai hermosärkyä alaselässä ja päivä kuumetta. Seuraava päivä lämpöä. Se oli sitten siinä. Ihmettelin, ettei mitään hengitystieoireita – edes nuhaa. Suolisto oli vähän levoton ja tyhjennyksen tarvista oli, mutta suht normaalissa koostumuksessa. Ei noita oireita voi oikein flunssaksi kuvailla, mutta hyvin moninaisia oirekuvia olen kuullut. Ainoa yhdistävä tekijä on infektio eli kuume ja positiivinen testi. Joko pcr tai antigeenitesti.

    1. Kyllä. Hengitystieoireita ei juurikaan ollut. Selkäkipu oli niin kovaa, että ei meinannut päästä kävelemään. Yleinen inhottava olo oli pari päivää. Ei tuntunut normaalilta flunssalta. Omicronin oire on juuri alaselkäkipu. Se oli jokaisella.

  2. “Olen aikasemmissa kirjoituksissa viitannut absoluuttisiin lukuihin. Siinä kolme kertaa rokotetut edustavat yli 90% potilasmassasta, kun vain noin 54% kansasta on ottanut boosterin.”

    Tilastoa voi tulkita monella tapaa. Se kertoo kuitenkin vain sen mitä on mitattu. Tässä tapauksessa kolme kertaa rokotetut ovat vanhoja ihmisiä, joilla on suurin riski sairastua vakavasti, jopa rokotettuna. Nuori, rokottamatonkin, joutuu sairastuttuaan harvoin potilastilastoihin.

Vastaa