Luonnonlaki – Jumalan laki

time lapse photography of waterfalls during sunset
Lue ääneen tämä artikkeli

“Totuus on ainutkertainen ja ikuinen. Totuus on aina ollut keskuudessamme ja tulee aina olemaan. Ette kuule mitään uutta tänään. Nämä ovat ikuisia totuuksia, jotka ovat aina olleet keskuudessamme”. Seminaarin puhujalla, Mark Passiolla, on kymmenien vuosien kokemus aiheesta. Nyt hän tuo piilotetun tiedon kaikille ja sen avulla saavutettavan viisauden kaikkien ulottuville. Seminaarin aihe on: Natural Law.

“Tosiasia on, että totuus on luonteeltaan sotaisa. Syy miksi totuus on sotaisa on se, että se on itse asiassa sodassa valheen kanssa, se on sodassa petoksen ja mielenhallinnan kanssa. Totuus voi olla sotaisa ja monet ihmiset eivät halua kuulla sitä, kun he kohtaavat sen ensimmäistä kertaa” – Mark Passio

NATURAL LAW

Yhdeksän tunnin seminaari, jossa Mark Passio avaa isolta yleisöltä piilotettua tietoa. Ymmärrä luonnonlakia ja kohtaa totuus!

NATURAL LAW: THE REAL LAW OF ATTRACTION 1/3

NATURAL LAW: THE REAL LAW OF ATTRACTION 2/3

NATURAL LAW: THE REAL LAW OF ATTRACTION 3/3

Videoiden tekstitys: FinSubtitles

Aiheeseen liittyvää:

2 vastausta artikkeliin “Luonnonlaki – Jumalan laki

  1. Minua häiritsi noissa Mark Passionin videoissa hiukan tuo omistamisen ylistys, kai niin amerikkalaista. I own sijaan käyttäisin I am. Keneltäkään ei saa varastaa mitään, nyt tuo ilmaisu käsittää vain pienen aineellisen osuuden siitä, mitä suvereenilta ihmiseltä ei saa varastaa. Omistaminen ja vauraus on mielestäni itse asiassa usein syy, miksi toinen haluaa alistaa ja orjuuttaa toista.

  2. Kiitos! Upea! Ensimmäisen kerran nyt katsottu, jaoin kolmelle päivälle. Odotan vain, että ehdin katsoa uudelleen 🙂 Suosittelen kaikille, tämä on todellakin ajankäytön arvoinen. Tämä kyllä herättää ihmisiä – kannattaa jakaa.

Vastaa