Lasten mRNA-injektioiden aloittamisen jälkeen raju ylikuolleisuuden kasvu Euroopassa – Tanska ja Englanti rajoittaa mRNA-injektion saatavuutta

Lue ääneen tämä artikkeli

Euroopan viralliset kuolleisuusluvut osoittavat, että lasten ylimääräiset kuolemantapaukset ovat lisääntyneet rajusti sen jälkeen, kun [1]Euroopan lääkevirasto antoi toukokuussa 2021 Pfizerin Covid-19-rokotteen hätäkäyttöluvan 12-15-vuotiaille lapsille. Suomalaiset asiantuntijat ja valtamedia korostivat lasten rokottamisen tärkeyttä ja turvallisuutta. Oliko se tarkoituksellista valhetta vai tietämättömyyttä?

Lasten koronarokotukset

Euroopan lääkeviraston Eman mukaan ylikuolleisuus vuonna 2021 ennen mRNA-piikityksiä oli keskimääräisen normaalin alapuolella. Korona ei aiheuttanut lapsille minkäänlaista ylikuolleisuutta. Miten olisikaan? Korona on lapselle pääsääntöisesti hyvin vaaraton tauti.

Hätäkäyttöluvan hyväksymisen jälkeen vuoden 2021 loppuun mennessä lasten ylikuolleisuus nousi 1,599 prosentilla. Tämä trendi on jatkunut vuonna 2022.

euromomo.eu

Euromomo tilasto

EuroMOMO on eurooppalainen kuolleisuuden seurantajärjestelmä. Sen tavoitteena on “havaita ja mitata kausi-influenssaan, pandemioihin ja muihin kansanterveysuhkiin liittyviä ylimääräisiä kuolemantapauksia”.

Virallisia kansallisia kuolleisuustilastoja toimitetaan viikoittain EuroMOMO- yhteistyöverkostoon kuuluvista 29:stä Euroopan maasta. Verkostoa tukevat [3]Euroopan tautienehkäisy- ja valvontakeskus (ECDC) ja [4]Maailman terveysjärjestö (WHO), ja sitä hallinnoi [2]Statens Serum Institut Tanskassa.

Eurooppalaisten 0-14 vuotiaiden ylikuolleisuus 2020 – 2021

Alapuolella olevassa kaaviossa esitetään 0-14-vuotiaiden lasten viikoittainen liikakuolleisuus vuosina 2020 ja 2021 eri puolilla Eurooppaa. Lähde on [5]EuroMOMO.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Kuten yllä olevasta taulukosta näkyy, lasten ylikuolleisuus oli vuonna 2020 odotettua vähäisempää. Tämä suuntaus jatkui koko vuoden 2021 ajan aina viikkoon 22 asti, jolloin ylimääräisiä kuolemantapauksia kirjattiin viikoittain vuoden loppuun asti.

Jostain syystä ylimääräisiä kuolemia alettiin kirjata lasten keskuudessa viikolla 22 vuonna 2021.

Ylikuolleisuus alkaa

Euroopan lääkevirasto (EMA) myönsi lapsia koskevan hätäkäyttöluvan “Ensimmäinen COVID-19-rokote hyväksytty 12-15-vuotiaille lapsille EU:ssa.” Tiedote on kirjattu päivälle 28.5.2021.

https://www.ema.europa.eu/en/news/first-covid-19-vaccine-approved-children-aged-12-15-eu

28.5.2021 oli viikkonumero 21. [6]Seuraavalla viikolla 22 alkoi lasten ylikuolleisuus nousta.

Kumulatiivinen ylikuolleisuus

Alla olevassa kaaviossa esitetään ylimääräisten kuolemantapausten kumulatiivinen kokonaismäärä vuosina 2020 ja 2021 viikosta 22 , jolloin Covid-19-rokote hyväksyttiin lapsille vuoden loppuun.

EuroMOMO:n mukaan Euroopassa kirjattiin 1 015 ylimääräistä kuolemantapausta lasten keskuudessa kyseisenä ajanjaksona vuonna 2021. Vuonna 2020 kirjattiin 491 kuolemantapausta odotettua vähemmän kyseisenä ajanjaksona.

Viikottainen ylikuolleisuus

Seuraavassa kaaviossa esitetään 0-14-vuotiaiden lasten viikoittaiset ylimääräiset kuolemantapaukset vuonna 2022 eri puolilla Eurooppaa.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Tähän mennessä saadut tiedot kattavat vuoden 2022 viikolle 35 asti. Valtaosassa viikkotilastoja lasten kuolemantapaukset ovat olleet selvästi odotettua suurempia. Viikolla 24 oli ennätykselliset 101 ylimääräistä kuolemantapausta 0-14-vuotiaiden lasten keskuudessa.

Alla olevassa kaaviossa on kolmen vuoden kumuloitu ylikuolleisuus. mRNA-injektoinnin aloitusviikko 21-22 on käänteentekevä. Jotain selkeästi tapahtui.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Tarkastellaan lukuja ennen COVID-19 rokotusten alkamista

Seuraavassa esitetään 0-14-vuotiaiden lasten ylimääräisten kuolemantapausten kokonaismäärä vuonna 2021 sen jälkeen, kun EMA on hyväksynyt Covid-19-rokotteen 12-15-vuotiaille (viikot 22-52), verrattuna aikaisempien vuosien vastaavaan ajanjaksoon.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

EuroMOMO viikkotiedote – viikko 36/2022

This week’s overall pooled EuroMOMO estimates of all-cause mortality for the participating European countries show elevated excess mortality. Since mid-2021, the accumulated level of mortality in Europe in the age group of 0-14 years seems to have increased. The possible explanations are being investigated.

Tämän viikon yhdistetyt EuroMOMO-arviot kaikkien syiden aiheuttamasta kuolleisuudesta Euroopan maissa osoittavat kohonnutta ylikuolleisuutta. Vuoden 2021 puolivälistä lähtien 0-14-vuotiaiden ikäryhmässä kuolleisuuden kumuloitunut taso Euroopassa näyttää kasvaneen. Mahdollisia selityksiä tutkitaan parhaillaan.

EuroMOMO Bulletin, Week 36, 2022

Ylikuolleisuus on siis havaittu ja sen syitä tutkitaan. Se sattuu valitettavasti samaan ajankohtaan kuin mRNA-injektioiden aloitus.

Onko Suomessa havaittu samaa

Kyllä on. Artikkeli “2020: Ei ylikuolleisuutta – 2021: Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia” on julkaistu Injektiopiikki- blogissa 21.4.2022 ja siinä kerrotaan Suomen ylikuolleisuudesta. Se kannattaa lukea. Sivun lopussa on linkit asiaa liittyviin artikkeleihin.

Tanska ei suosittele mRNA-injektioita alle 50-vuotiaille

Ilman suurempaa mediahuomiota Tanska on antanut suosituksen, että alle 50-vuotiaita ei piikitetä. Käytännössä suositus tarkoittaa sitä, että alle 50-vuotiaat eivät voi saada mRNA-injektiota.

Alle 50-vuotiailla ei yleensä ole erityisen suurta riskiä sairastua vakavasti COVID-19:ään. Lisäksi nuoremmat alle 50-vuotiaat ovat hyvin suojattu vakavasti sairastumiselta COVID-19:stä, sillä hyvin suuri osa heistä on jo rokotettu ja saanut aiemmin COVID-19-tartunnan, joten tällä osalla on hyvä immuniteetti väestöstä.

The Danish Health Authority

Muutoksia Britanniassa

Myös Britannia on tehnyt muutoksia, [10]Joint Committee on Vaccination and Immunisation, JCVI on päättänyt, että Covid-19- rokotteita ei pitäisi antaa alle 12-vuotiaille lapsille.

Mitä tästä pitäisi päätellä?

Viralliset tilastot näyttävät ylikuolleisuuden nousseen hurjasti. Kaikki viittaa siihen, että mRNA-injektiot ovat osallisia. Niin ne ovatkin. Näin aitiopaikalta toukokuussa 2021 ollessani vielä terveydenhuollon palveluksessa, mitä piikitysten aloittamisen jälkeen alkoi tapahtua. Sen vuoksi Injektiopiikki- blogi aloitettiin.

Olen yli vuoden kirjoittanut tutkimuksiin pohjautuvia artikkeleita lähdelinkkeineen sillä periaatteella, että ihmiset saisivat tarvittavan tiedon, jotta he voisivat tehdä järkevän päätöksen tiedon pohjalta. Olen kirjoittanut myös hyvin synkkiä kirjoituksia. Valitettavasti luulen, että todellisuus tulee kuitenkin olemaan vielä paljon pahempi.

Suojele lastasi

Sinulla on nyt virallista Eurooppalaista dataa. Tanska sekä Britannia muuttaa vaivihkaa käytäntöjään. Tässä vaiheessa kehotan, että suojelet lastasi. COVID-19 ei ole lapselle vaarallinen. Wuhanin viruslinjaan vuosia sitten tehty mRNA-injektio ei suojaa enää ollenkaan Omicron- varianteilta. Covid-19 on lapselle pieni flunssa, jos sitäkään.

Thaimaassa tehtiin 13-18- vuotiaille nuorille mRNA-injektioiden jälkeinen [11]seurantatutkimus, joka keskittyi sydänperäisiin ongelmiin. Sydän- ja verisuonivaikutuksia havaittiin 29,24 prosentilla potilaista. Tutkimus on jätetty vertaisarvioon 8. elokuuta 2022.  Mieti, lähes 30% saa jonkinmoista haittaa sydämeen.

Harhaanjohdetut

Jos olet elänyt vain valtamedian tietojen varassa ja vienyt lapsesi piikille, sinua ei voi syyttää. Olet toiminut ohjeiden mukaan täysin hyvässä uskossa ja tietämättömänä.

Vastuu on siinä tapauksessa täysin asiantuntijoilla , maksetuilla somevaikuttajilla sekä valtamedialla. Valtamedia johdonmukaisesti pidättäytyy julkaisemasta mitään oleellista tietoa mRNA-injektioiden haitoista.

Nyt olet tietoinen

Jos viet lapsesi piikille kaikesta nykyisestä esiin nousevasta tiedosta huolimatta ja hän kuolee, vaikkapa vuoden kuluttua sydänkohtaukseen ja sinulla ei ole muita lapsia, tiedät mitä tehdä. Jos olet tietoisesti vienyt lapsesi “piikille”, se on vain ja ainoastaan sinun syysi. Olet tietoisesti vienyt lapsesi ottamaan ainetta, joka on vaarallista.

Sote -ammattilaisten mitta on tullut jo täyteen ja pako alalta on käynnissä. Sairaanhoitajat poistavat nyt ammatinharjoittamisoikeuksia itseltään. Viime vuonna 46 sairaanhoitajaa poisti ammatinharjoittamisoikeuden. [12]Tänä vuonna (2022) on jo 469 kpl poistoa ja hakemuksia on satoja jonossa. He tietävät ja eivät halua ottaa osaa nykyiseen toimintaan. Alan vaihto on ainoa vaihtoehto.

Loppusanat

Tiedän, että vaikka Rämet, Nohynek, Lehtonen ja Salminen sanoisivat kuorossa, että mRNA-injektiot ovat vaarallisia, noin 15% prosenttia haluaisi ne silti. Sille ei voi mitään, hienosti suunniteltu vuosia kestänyt demoralisaatio- kampanja on tehnyt tehtävänsä.

Olen antanut kaikkeni, jotta saisin viestiä olemassa olevasta tilanteesta ihmisille. Toivon, että olen saanut hyvää aikaan ja saanut pelastettua edes yhden lapsen.

Jos tunnet edes etäisesti yhdenkin ihmisen, jolla on alle 15-vuotias lapsi, jaa tämä artikkeli!

P.S. Jos mietit mikä kuva on tämä artikkelin kansikuvana, niin se on Cinecitta World huvipuisto Italiassa. Sinne mennään Molokin suun kautta. Puiston omistaa Cinecitta Parks ja sen perustaja oli Benito Mussolini. Jos et tiedä mikä on Molok, sinun kannattaa lukea tämä artikkelisarja. Se johtaa lopulta mRNA-injektion tarkoitukseen.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] First COVID-19 vaccine approved for children aged 12 to 15 in EU https://www.ema.europa.eu/en/news/first-covid-19-vaccine-approved-children-aged-12-15-eu

[2] Statens Serum Institut https://www.ssi.dk/

[3] European Centre for Disease Prevention and Control https://www.ecdc.europa.eu/en

[4] World health organization https://www.who.int/

[5] Graphs and maps https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

[6] Viikkomumero https://viikkonumero.fi/?q=28.5.2021

[7] EuroMOMO Bulletin, Week 36, 2022 https://www.euromomo.eu/bulletins/2022-36/

[8] 2020: Ei ylikuolleisuutta – 2021: Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia https://injektiopiikki.com/2022/04/21/2020-ei-ylikuolleisuutta-2021-pitkakestoinen-ylikuolleisuusanomalia/

[9] Vaccination against covid-19 https://www.sst.dk/en/English/Corona-eng/Vaccination-against-COVID-19

[10] Anger at plans to roll back Covid vaccines to under-11s in England https://www.theguardian.com/world/2022/sep/06/anger-at-plans-to-roll-back-covid-vaccines-to-under-11s-in-england

[11] Cardiovascular Effects of the BNT162b2 mRNA COVID https://www.preprints.org/manuscript/202208.0151/v1/download

[12]  Hoitajien pyynnöt ammatti­oikeuksien poistosta kasvaneet runsaasti viime päivinä – satoja pyyntöjä jonossa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009076317.html

7 vastausta artikkeliin “Lasten mRNA-injektioiden aloittamisen jälkeen raju ylikuolleisuuden kasvu Euroopassa – Tanska ja Englanti rajoittaa mRNA-injektion saatavuutta

  1. Kiitos valaisevasta yhteenvedosta. Toivon, että jaksat jatkaa tausta-ja tilastotietojen levittämistä, sillä mediassahan ei asioista juurikaan kerrota niiden oikeilla nimillä.

    1. Tämäpä. Euromomon graafeista näkee kuinka vuonna 2019 oli suurempi ylikuolleisuus 0-14 vuotiailla lapsilla kuin vuonna 2020. Samoin vuonna 2018 se oli melko suuri. Jos olisit valinnut kumulatiivisen ylikuolleisuuden aikaväliksi viikot 1-52 viikkojen 22-52 sijaan, näyttäisi vuosi 2019 pahemmalta kuin vuosi 2020. No, täytyy odottaa että saadaan data tältä vuodelta ulos niin nähdään ylittääkö se vuoden 2019 luvut.

  2. Juuri eilen näin jenkkilästä tutkimustietoon perustuvan videon, jossa k-rokote todettiin lapsilla erittäin vaaralliseksi sairastetun infektion jälkeen. Voisiko liittyä tuohon ylikuolleisuuden nousuun? Jotenkin tällainen tieto ei yllätä ollenkaan, sillä oma vaistoni on koko ajan sanonut, että omaa luontaista vastustuskykyä ei saa mennä sorkkimaan millään keinotekoisella. Eikös oireettomana Covid-infektion kanssa k-rokotukseen meneminen ole myös melko vaarallista?

  3. Kirjoitit Twitterissä olevasi tappolistalla. Olen ajatellut jo kauan sitten, että olet varmasti monen vallassa olevan instanssin mielestä hyvin vaarallinen. Olet aivan liian rohkeasti tuonut esiin asioita, joita ei saisi kertoa. Varjelkoon elävä Jumala sinua niiltä voimilta, jotka sinua yrittävät eliminoida! Herra Jeesus antakoon sinulle ja perheellesi rauhansa ja siunauksensa. Suljen sinut esirukouksiini ja toivon, että moni muukin tekee samoin. Kiitos sinulle kaikesta siitä työstä, jota olet tehnyt lähimmäistesi hyväksi!

  4. Tässä tekstissä on käytetty poolattuja ja kumulatiivisia kuolemia joka ikäluokasta kuolonsyystä riippumatta. Tarkoittaa siis sitä että kuolemia on summailtu eli tottakai ne kasvaa. Lisäksi suomen “ylikuolleisuuskäyrällä” ei lähdettä. Täyttä kusetusta nyt taas.

Vastaa