Totuus satuttaa – sitä ei haluta edes kuulla!

Lue ääneen tämä artikkeli

Turun kaupunginvaltuustossa nähtiin maanantaina illalla poikkeuksellinen näytelmä, kun valtaosa valtuutetuista marssi ulos salista kesken lääkärivaltuutettu Pauli Kossilan puheenvuoron. Kossila puhui koronarokotteiden toimimattomuudesta ja uusimmista tutkimuksista. Se oli liikaa, totuus satuttaa.

Mitä Pauli Kossilan puheenvuoro

Katso Pauli Kossilan puheenvuoro kokonaisuudessaan, noin 10 minuuttia.

Lääkärivaltuutettu ei saanut pitää puhettaan

Kossila yritti viitata Harvard- ja John Hopkins- yliopistojen tutkimuksiin, jossa tutkijat totesivat, että riskit ovat huomattavasti suuremmat kuin boostereiden hyödyt. Oletettavasti haittavaikutukset voivat olla jopa 98 prosenttia pahempia kuin sairaalahoitoon joutuminen viruksen takia, joita boostereiden on tarkoitus estää.[1]

Valtuutettu ei saanut sanoa tätä, vaan lähes koko valtuusto käveli ulos, miettikää. Puheessa yritettiin viitata maailman arvostetuimpien yliopistojen tekemään tutkimukseen, joka kertoo boostereiden olevan huomattavasti vaarallisempia kuin itse tauti.

Hesari teki aiheesta herjaavan jutun

Helsingin Sanomat teki välittömästi leimaavalla otsikolla olevan jutun maksumuurin taakse. Sitä ei pääse lukemaan kokonaisuudessaan ilman HS:n tilausta, joten se jää monelle otsikkotasolle.

Hesarin mukaan salaliittoteoria

Hesari sanoo otsikossa yksiselitteisesti Harvardin- ja John Hopkins yliopistojen levittävän salaliittoteorioita. “Lääkärivaltuutettu alkoi paasata salaliittoteorioita koronasta”.[2] Lääkärivaltuutettu yritti kertoa tutkimuksesta, joka on hyvin tärkeä turkulaisten kansalaisten kannalta. Sitä ei sallita nyky Suomessa.

Outoa toimintaa kautta linjan

Eilen eduskunta päätti hoitajien uudesta potilasturvallisuuslaista. Se periaatteessa estää sairaanhoitajien lakkoilun. Käräjäoikeudet olivat jo antaneet tehohoitoa ja vanhuspalveluita turvaavan suojatyöpäätöksen. Hallitus kuitenkin halusi, että potilasturvallisuuslaki kattaa koko terveydenhuollon.

Hallituspuolueista viisi vasemmistoliiton kansanedustajaa eivät uskoneet Marinin määräystä, vaan äänestivät lakia vastaan. Saa nähdä antaako Sanna Marin vasemmistoliitolle potkut uhkauksensa mukaisesti? Sellaista on nykydemokratia Suomessa!

Turun kaupunginvaltuusto

Päättäjät! Te WOKE, LGBTQIA+, sateenkaari, The Great Reset, Agenda-2030 ym. EU-ideologioiden palvojat. Ensin kaikkien piti pakolla ottaa mRNA-injektiot. Sallitte täysin tuntemattoman aineen lähes pakolla ruiskuttamisen ihmisiin. Nyt kun asiat ovat menneet täysin pieleen (Euroopassa 16% ylikuolleisuus), asiasta ei saa edes mainita, valtamedia on täysin hiljaa.

Jokaisen, joka lähti nenä pystyssä salista pois, eikä pystynyt kuuntelemaan Harvardin ja John Hopkinsin tutkimustuloksia mRNA-boostereista, kuuluu mennä ottamaan 4., 5. ja 6. mRNA-injektio. Te olette pakottaneet niitä ihmisille, joten teidän on nyt seisottava puheidenne takana, kyselemättä! Loppuun saakka.[3]

Turun kaupunginvaltuuston jäsenet

Peli kovenee

Minulle on tullut uhkauksia, jotka kohdistuvat henkeeni ja terveyteeni. Kyseessä on taho, joka on seurannut tekemisiäni alusta saakka ja lähettänyt uhkaavan viestin jo ensimmäisen blogiartikkelin jälkeen henkilökohtaiseen sähköpostiini ammattimaisesti salatusta sähköpostista.

Jos minulle sattuu jotain, Injektiopiikkiin julkaistaan kuka olin ja miten minulle kävi ja myös mikä taho on kyseessä. Jo kuukausia sitten kirjoitetut kirjoitukset tuovat nyt nykytilanteen liian selkeästi esiin.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] COVID-19 Vaccine Boosters for Young Adults: A Risk-Benefit Assessment and Five Ethical Arguments against Mandates at Universities https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4206070

[2] Lääkärivaltuutettu alkoi paasata salaliittoteorioita koronasta – Valtuusto marssi historiallisesti ulos https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009081114.html?utm_source=twitter&utm_medium=toimitus-dlvr

[3] Turun kaupunginvaltuusto https://www.turku.fi/luottamuselin/kaupunginvaltuusto

[4] Laki Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170417

[5] The Great Reset https://www.weforum.org/great-reset/

[6] THE 2030 AGENDA https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/21252030%20Agenda%20for%20Sustainable%20Development%20web.pdf

15 vastausta artikkeliin “Totuus satuttaa – sitä ei haluta edes kuulla!

 1. Kiitos Kossilalle, taitaa olla fiksuin koko valtuustossa. Ja kiitos injektiopiikille kaikesta työstä. Kyllä nää rikolliset vielä tiensä päähän löytää. Kiitos Harvardille tutkimuksesta, luulisi nyt jonkun tiedelehden tutkimuksen julkaisevan vai miten on…

  1. Ihmetyttää, että miten Kossila on voinut ymmärtää niin väärin mitä tarkoittaa talouskatsaus. Kuka jaksaa kuunella asiaan kuulumatonta lätinää, kun ihmisillä on muutakin tekemisrä. Kossila siis teki itsestään todellisen pellen.

   1. Talouskatsaukseen luulisi jo elimellisenä osana kuuluvan tuohon koronahömpötykseen menevät varat ja piikkeihin sairastuneiden poissaoloihin ja sijaisiin kuluvat varat, sekä hoitoihin, joka johtuu immuunikadosta, jonka nuo piikit ovat aiheuttaneet. Kyseessä on mittavat summat, joita ei saa edes ääneen lausua. Puhumattakaan itse piikkiainesten hinnasta, josta ollaan oltu hyvin hissukseen. Montakohan miljardia niihinkin on uponnut? Testipelleilystä puhumattakaan.
    Ja paljonko turku on käyttänyt käsidesipelleilyyn tai maskihankintoihin? Entäpä “opasteet” “turvaväleistä” ja niiden paikalleen laittamisen kulut?

 2. Toivottavasti Helsingin Sanomien jutusta on tehty valitus. Käsittämätöntä toimintaa valtuutetuilta ja ns. toimittajilta, mutta ainakin tällaiset ylilyönnit tuovat selkeästi esille, että mm. kyseisiä tahoja ohjaillaan ulkopuolelta, koska muutenhan näin räikeätä peittelyä ja mustamaalaamista ei olisi, jos tiettyä narratiivia ei olisi pakko pitää yllä niinkuin nyt täytyy. Näinhän on ollut jo pitkään, mutta toiminta pysynyt piilossa. Nyt se tulee näkyviin, mikä on loppupelissä positiivista.

 3. Totuus satuttaa, samoin oma typeryys. Suurin kuitenkin pelko, jota eivät pysty käsittelemään, ottamaan tietoa vastaan. Lapsellista menoa poistua salista. Sulkeeko tämä porukka aina korvansa, jos aihe ei miellytä? Oma ajattelu on tuhottu kaiken maailman klikkimedioilla, tositeeveellä, roskaruoalla, päihteillä ja itse olisin huolissani myös mitä piikit ovat tehneet, tekevät aivoille? Kiitän uteliasta luonnettani, otin jo alussa selvää ja jätin piikit ottamatta. Lääkeyritystaustani auttoi tajuamaan.

 4. Elämme absurdistaniassa, jossa “salaliittoteoriaa” ovat Harvard- ja John Hopkins- yliopistojen tutkimukset, kun taas tieteellistä faktaa mikä tahansa lääkeyritysten tuottoa kasvattava – todistusaineistoa ei vaadita eikä haitoilla ole niin väliä. Pelottavinta tässä on se, että suuret massat eivät todennäköisesti edes suostuisi lukemaan kyseisiä tutkimuksia, vaikka ne tarjoaisi heille eteensä.

  Kiitos, että olet jaksanut taistella totuuden puolesta, joka tulee vielä valkenemaan kaikille. Kiitos myös Pauli Kossilalle, mitä useampi lääkäri uskaltaa puhua aiheesta, sitä matalampi kynnys on seuraavalla.

 5. Tuo “salaliittoteoria” on tietenkin pikku-Amerikassa kovassa käytössä. Suomeksi vielä naurettavampikin kuin alkukielellä. mutta näin kovassa käytössä teho hiipuu. Sehän on sitä paitsi parhaimmillaankin argumentin kuvaus, ei kumoaminen.

 6. Totuus sattuu, vai miten se menikään🤔Kossila puhuu asiaa, mutta 🐑🐑🐑 lähtee lipettiin, säälittäviä!
  Hei, älä paljasta henkilöllisyyttäsi, ehkä turvallisempaa niin. Täällä ”lintukodossa” pyörii niin kummallista porukkaa, ole turvassa🙏🏻

 7. Nii-in, “on vaikeaa hyväksyä, että kaikki teoriat voivatkin olla vääriä ja todellisuus otaksuttua pahempaa – mutta jos ei vielä, niin parin sukupolven päästä salailijoiden maatessa jo mullan alla, ainakaan heillä ei ole valtaa pimittää enää mitään.

  Hätkähdytti kyllä lukea https://tinyurl.com/2jpskoce uutista ja katsoa niiden 32 nuoren kanadalaislääkärin kasvokuvia, jotka olivat kuolleet yllättäen 2., 3. tai 4. koronarokotteen jälkeen.

  Mitä ns. turvallisuuteen tulee, Jeesus https://tinyurl.com/2fy67nus sanoi: “Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät voi tappaa sielua. Pelätkää ennemmin häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.”

  Vähän aikaa sitten sain äidiltäni muistiyhdistyksen kortin, johon oli piirretty kaunis puu, jonka alle oli präntätty taiteellisin kirjaimin: “Luota itseesi.” Vaikka kortin ulkoasu oli inspiroiva, ei kestänyt kauan, kun siinä olevat sanat olivat nostaneet mieleeni erittäin epämiellyttävän https://tinyurl.com/2lqgngzm muiston tilanteesta, joka opetti minulle paljon. Kokemani takia teinkin korttiin pienen lisäyksen, sanojen kuuluessa nyt näin:

  [quote]”Luota itseesi.
  Ja vältä vaara.”

  – Terhi 2022[/quote]

 8. Rukoillaan kaikki yhdessä Pyhän Isämme, Kaikkivaltiaan Jumalan vahvinta siunausta, varjelusta ja suojelusta, Hänen vahvinta haarniskaansa, Pelastuksen kypärää, Pyhän Hengen vahvistavaa rintapanssaria, Totuuden vyötä ja Hänen Sanansa Miekkaa sekä valtavaa joukkoa suojelusenkeleitä Injektiopiikin kirjoittalle ja kaikille hänen rakkailleen 🙏✝️♥️

  Kustaa Kullervo, tekemäsi työ on suurta rakkauden työtä ihmisyyden ja koko ihmiskunnan hyväksi Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen, Pyhän Hengen, rakkauden, hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden puolella ja puolesta. Kiitos!♥️

 9. Kyllähän tuo ulosmarssinut valtuusto teki itsensä naurunalaiseksi tuossa. Itse olen huomannut sekopäisyyden yleistymistä k-rokotetussa väestössä. Kyllä se huijatuksi tulemisen katkeruus purkautuu jotenkin.

 10. Valtuustoon iski päin näköä kognitiivinen dissonanssi kun piti poistua “takavasemmalle”.

  Täysi tukeni Pauli Kossilalle rohkeasta totuuksien esilletuomisesta. Toki Pyhä Raamattu ennusti tämänkin ilmiön tuhansia vuosia sitten lukuisissa jakeissa. Pistetään tähän yksi, omistettu kaikille valhetta rakastaville pässinpäille:

  Roomalaiskirje 1:22
  Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

  Pauli: Älä lannistu. Meidän totuuden (koostuen osatotuuksista) tietäjien määrä kasvaa ympäri maanPIIRIN päivä päivältä. Totuus ei pala tulessakaan.

 11. Tässäkin on taustalla yhä useamman elämänalueen “ammattimaistuminen”. Miksei sitten politiikankin? Mutta poliitikon ammattitaito on politiikassa mukana pysymisessä. Ryhmäkuri ja lauma-ajattelu ovat mahtavia voimia, vaikka sitten vain jussi-vares-cityn valtuustossa. Kymmenillä tuhansilla sensaatiomaisen hyvin ansaitsevilla suomalaisilla on nyt helppo valintatilanne. Puhuako suu puhtaaksi nyt vai joskus myöhemmin? Tietysti joskus myöhemmin kun uuttakin kriisiä näyttää pukkaavan.

 12. Nuo salista ulos lyllertävät ovat sitä todellista ilman aivoja olevaa yhteiskunnan pohjasakkaa. Valitettavasti valtuustoissa on paljon näitä typeryksiä, he ovat todellista roskaväkeä.

  Noiden hirviöiden murhaprojekti hakee kavaluudessaan vertaa. He ovat saaneet ihmiset ja kansat tappamaan itse itsensä. Sitähän rokotteiden ottaminen, maskien pitäminen, käsidesit, sulkutiloihin sopeutuminen jne. ovat.

  Ei suomalaisten tarvitse eikä pidä kiinnittää mitään huomiota tuohon rikolliseen ja psykopaattiseen roskaväkeen. He edustavat ulkomaista vihollista, eivät kansaa, eivätkä he kuulu tänne. Aivan kaikki, mitä he sanovat ja tekevät, on valhetta. Heidän määräyksiään ei tarvitse noudattaa. He ovat itse vieneet itseltään oikeuden toimia täällä. Nyt tuo roskaväki täyttää sairaalat rokotteista vammautuneilla ihmisillä ja valehtelee päin naamaa heidän sairastuneen viruksesta. Maskit on heitettävä jo tänään pois. Miksi kukaan pitäisi tuon roskaväen määräämiä turpavöitä? Kaikki saavat elää vapaasti ilman sulkutiloja, eristystä ja karanteeneja. Ei ole olemassa viruksia eikä koronaa. Varsinkin miesten tulee luopua häpeällisestä ja epämiehisestä taikauskosta, ja naiset ja lapset seuraavat perässä. Mitä järkeä on antaa vihollista palvelevan roskaväen määrätä mitään täällä? Presidentti on roskaväkeä, hallitus on roskaväkeä, eduskunta on roskaväkeä, THL on roskaväkeä, tiedotusvälineet ovat roskaväkeä. Asiantuntijat ja koko terveydenhuolto ovat roskaväkeä. Monet tuosta roskaväestä ovat pedofiileja, satanisteja ja kokonaisuudessaan vain perkeleellinen kultti, kuten muissakin maissa vastaava roskaväki. Heidät on jätettävä vajoamaan häpeään.

Vastaa