Ilmestyskirjan neljä tuhoa tuovaa hevosta – Valkoinen, Punainen, Musta ja Hallava

Lue ääneen tämä artikkeli

[1]Vuonna 1900 Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuului 98,1 prosenttia väestöstä. Nykypäivänä vain harva suomalainen on lukenut itsenäisesti Raamattua. Vuonna 2050 kirkkoon kuuluvien osuuden ennustetaan olevan Suomessa 37 prosenttia. Ilmestyskirja on Raamatun kohta, jota ihmiset ovat kuitenkin jonkin verran lukeneet. Se kertoo lopun ajan tapahtumista, vitsauksista ja sodista. Olet ehkä lukenut tai silmäillyt sitä. Tämä kirjoitus kertoo neljästä ensimmäisestä sinetistä, ne ovat jo auki.

Johanneksen ilmestys

Johanneksen ilmestys eli Ilmestyskirja on yksi Raamatun vaikeatulkintaisista profetiaalisista kirjoista. Sen sisällöstä, henkilöistä, paikoista ja tapahtumista on olemassa lukuisia erilaisia tulkintoja.[2]

Kristinuskon näkemyksen mukaan [3] Ilmestyskirja kertoo maailmanlopusta, mutta sen sanoma on verhottu peitekielisiin näkyihin. Koska sen tulkitseminen oli vaikeaa ja vaarana oli sen väärinkäyttö 300-luvun lopulla, piispat olivat sitä mieltä, että Ilmestyskirjaa ei tulisi liittää Uuteen testamenttiin.

Ilmestyskirja on kuitenkin Uudessa Testamentissa ja tässä artikkelissa kerrotaan sen neljästä ensimmäisestä sinetistä.

Esipuhe kirjoittajasta

Jos olet ensimmäistä kertaa sivustolla ja jotta saisit jonkinlaisen käsityksen, mistä tässä on kyse, lue Injektiopiikin logon merkitys ja historia– artikkeli ensin. Se on tärkeä, että ymmärrät mistä kaikki on saanut alkunsa. Logon merkitys- artikkeli on kirjoitettu noin vuosi sitten ja artikkelin tapahtumat tapahtuivat noin vuosi ennen pandemian alkua.

Valinta

Tapahtuman jälkeen olisin voinut palattuani Suomeen aloittaa uudelleen rahan haalimisen, mutta päätin mennä takaisin entisiin hommiin sairaalaan. Siellä näin, mikä oli COVID-19- pandemia ja näin hyvin konkreettisesti miten mRNA-injektiot vahingoittavat ihmisiä. Tapahtumat saivat minut aloittamaan Injektiopiikki -blogin kirjoittamisen, en voinut vain katsoa ja olla hiljaa. Lokakuun lopussa 2021 sanoin itseni irti, koska en enää halunnut osallistua meneillään olevaan järjettömyyteen.

Ennakoivia kirjoituksia

Olen kirjoittanut Paljastavat symbolit– artikkelisarjan. Se kertoo hyvin laajasti erilaisista historiallisista ja nykyisistä asioista. Aloittaessani artikkelisarjan kirjoittamisen, en tiennyt mihin se johtaa. Artikkelit syntyivät kuin automaattikirjoituksella.

Artikkelisarja sai alkunsa kysymyksestä: Miksi? Näin, mitä mRNA-injektiot aiheuttivat ihmisille ja en voinut ymmärtää, miksi kukaan tekisi sellaista tarkoituksella toisille enkä sitä, miksi siihen ei puututa? Lopulta artikkeleita tuli yhdeksän kappaletta ja ne sisältävät paljon videoita ja muuta taustamateriaalia. Yhdessä artikkelissa voi olla lähes sata lähdeviitettä, joten kaikki niiden tieto on on tarkistettavissa lähdeluettelosta.

Artikkelisarjan viimeiseen osan loppuun olen kirjoittanut näin.

Luulen, että suurin syy toimintaani on kuitenkin ”Lähde” ja sieltä tuleva intuitio sekä toivomukseni jonka tein. Uskon ”Lähteen” hyvyyteen ja siihen, että hyvä lopulta voittaa.

Kaikki kirjoitukset ovat toteutuneet tai toteutumassa

Viime viikolla [7]Eurostat ilmoitti suuresta ylikuolleisuudesta, joka on Euroopassa keskimäärin 16%, Espanjan ylikuolleisuus on 37%! Latviassa, jossa on hyvin huono rokotekattavuus, on ylikuolleisuus -0,5%. Yhteys on selvä. Olen varoittanut tästä jo yli vuoden. Kaikki, mitä olen kirjoittanut on toteutunut pala kerrallaan, valitettavasti.

Miksi?

Lähdin siis hakemaan vastausta kysymykselle: Miksi? Israel oli piikitysten testilaboratorio ja se sai ohi muiden maiden ensimmäisenä annokset. Seurasin Israelilaisia keskustelupalstoja ja hyvin nopeasti kävi selville, että tilanne meni siellä askel kerrallaan pahemmaksi. Tiesin, että Pfizerin toimitusjohtaja on kotoisin Israelista. Asiassa ei ollut mitään järkeä.

Lähdin etsimään vastausta kysymykseeni ja pikku hiljaa tilanne alkoi aukeamaan. Kirjoitin niiden pohjalta Paljastavat Symbolit -sarjan, joten lue ehdottomasti se artikkelisarja. MIKSI? Lyhyt vastaus: Kyseessä on historiallinen suunnitelma.

Pohjatiedon hankinta

Kun hankin lähdetietoa, löysin paljon pahuutta ja jouduin sukeltamaan hyvin syvälle sen syövereihin. Sen vastapainoksi silmäilin Raamattua. En ole ollut mikään “uskovainen”, mutta jos olen rukoillut, olen rukoillut niin kuin koulussa on opetettu, Raamatun Jumalaa. Sydämessäni oleva usko on aina ollut minulle täysin kristallinkirkas asia, vaikka se ei ole näytellyt oikeastaan minkäänlaista osaa elämässäni.

Huonona hetkenä turvauduin Jumalaan ja Jeesukseen rukouksissani, kuten varmaan aika moni ikäiseni (noin 50- vuotias) suomalainen. Ulkomaan “tapahtuman” jälkeen tunsin olevani johdatuksessa kaikessa mitä tein.

Paljastavat symbolit

Kirjoitin symbolisarjan kuin automaattiohjuksella. Heräsin monesti klo kolmen aikaan yöllä ja tunsin pakottavaa tarvetta kirjoittaa. Kun artikkelisarjan valmistumisen jälkeen olin lomalla, kuuntelin rannalla Vanhaa Testamenttia äänikirjana.

Vanha testamentti sisältää kertomuksen koko maailman synnystä ja kertoo, miten Jumala johdatti kansaansa historian lävitse. Vanha Testamentti on hyvin väkivaltainen ja raaka kirja. Se kertoo armottomasta Jumalasta ja Hänen perimmäisistä laeistaan. Vanhan Testamentin lukeminen on tärkeää, jotta Uuden Testamentin sanoma voi avautua. Vanhan Testamentin armoton Jumala muuttuu Uudessa testamentissa poikansa Jeesuksen kautta Jumalaksi, jonka suurin arvo on rakkaus.

Yhteys

Vanhan Testamentin kuunteleminen äänikirjana nosti esiin niitä asioita, mistä olin kirjoittanut symbolisarjaan. Olin kuin puulla päähän lyöty.

Symbolisarjan kirjoittaminen oli jotenkin avannut minulle Vanhan Testamentin kohtia täysin selkokielelle. Mooseksen kirjan tietyt kohdat olivat mielestäni kylmänväreen tarkkoja, kun vertaa nykypäivään. Asiat, mitä olin kirjoittanut symbolisarjaan, löytyivät Mooseksen kirjoista. Kuinka 4000 vuotta vanha kirjoitus voi kertoa nykypäivän tilanteen ja tulevat tapahtumat? Kerron niistä myöhemmin, jos teillä on kiinnostusta niistä kuulla.

Tyhjää uskonnon opetusta

Myöhemmin minulle myös avautui mitä oikeasti tarkoittaa, että Jeesus on antanut verensä meidän puolesta. Minulle on opetettu uskontoa koulussa koko peruskoulun ajan ja jostain syystä tuota päivänselvää ja hyvin tärkeää yhteyttä ei ole ikinä avattu. Uskonnon opetus on ollut lähinnä tyhjää puhetta, harhaanjohtamista tai ainakin oleellisten asioiden peittelyä. Nyt kaikki on selvää. Kerron niistäkin myöhemmin, jos teillä on kiinnostusta niistä kuulla.

Uusi kokemus

19.9.2022 koin uudelleen “kokemuksen” joka oli järisyttävästi voimakkaampi kuin edellinen. Tiesin kokemuksen jälkeen, että nyt on aika kirjoittaa näistä asioista. Nyt on aika.

[6] Putin ilmoittikin jo kahden päivän kuluttua osittaisesta liikekannallepanosta. Se tarkoittaa, että Venäjän reserviä otetaan käyttöön. Venäjällä on 1,2 miljoonaa henkilöä armeijassa ja kaksi miljoonaa henkeä reservissä. Tilanne on eskaloituessaan paha ja se tulee eskaloitumaan.

Kohtaamisia

Kun aloitin blogin kirjoittamisen, minuun on otettu yhteyttä monesta suunnasta. Jostain syystä kahdesta ihmisestä on tullut välittömästi kuin sielunkumppaneita, aivan välittömästi. Tuntuu kuin meillä olisi pitkä yhteinen historia jo valmiina, ehkä onkin, en tiedä.

Ensimmäinen sinetti – Valkoinen hevonen

Minä näin, kuinka Karitsa avasi ensimmäisen seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden neljästä elävästä olennosta sanovan ukkosen tavoin jylisevällä taivaalla: ”Tule ja näe!” (Ilm. 6:1). Ja siinä samassa näin valkoisen hevosen, ja se, joka istui hevosen selässä, piti hallussaan jousta. Hänelle annettiin seppele, ja hän lähti valloittamaan, nujertaakseen (Ilmestys 6:2).

Sanansaattajat/enkelit/neljä elävää olentoa tulkitaan useissa Raamatun käännöksissä harhaanjohtavasti ”pedoiksi”, kun taas tuhoa tuovat hevosvoimat ”hyväksi” – Rooman, roomalaiskatolisen kirkon ja siihen linkittyvien salaseurojen (vapaamuurarit, ritarikunnat jne.) suojelemiseksi.

Ensimmäinen sinetti avautui ensimmäisellä vuosisadalla. Valkoisen hevosen poliittinen voima oli Rooman keisarikunta, jota johti valkoiseen, sekä laakerinseppeleeseen pukeutunut keisari, jonka sotasankarit myös kruunattiin senaattiin oikeuttavalla laakerinseppeleellä. Valloittajat käyttivät voitonmarsseissaan valkoisia hevosia ja varhaisen keisarikunnan armeijan komentajat hallitsivat Jousimiesten rykmenttiä (Sagittarii); jousi.

Tapahtumat alkoivat pian sen jälkeen, kun Johannes (Yah Hanan, Herran suosima, maria magdalena) näki Ilmestyksensä Patmos saarella, Rooman tehtyä militaristisen laajennuksensa sotaisan keisari Trajanin aikana 98–117 jKr. sillä seurauksella, että Rooma oli maailman suurin kaupunki 400-luvulle saakka.

Valkoinen hevonen = korruptioonsa romahtanut keisaristo 27–476 jKr.

Konstantinus ei kääntynyt kristinuskoon, vaan käänsi kristinuskon keisareille. Konstantinuksen voitonkaari koristeltiin laakeriseppeleen alkuperäisen omistajan, auringonjumala Apollon ja muiden jumalien symboleilla.

Toinen sinetti – Punainen hevonen

Ja kun hän avasi toisen sinetin, kuulin toisen elävän olennon sanovan; Tule ja näe (ilmestyy)! Eteenpäin meni toinen, tulenpunainen hevonen, ja sille, joka istui hevosen selässä, sai aikaan, että rauha riistettiin maan päältä ja ihmiset tappoivat toisiaan. Hänelle annettiin (toi esiin, aiheutti) suuri sapeli (Ilmestyskirja 6:4).

Tulipunainen hevonen sai aikaan/tuotti suuren sapelin.

Rooman peto eteni keisarikunnan tulipunaisesta vaakunasta tunnustautuvaan ja virallisen valtansa 538 jKr. saavuttaneeseen paavistoon, joka ”toi, tuotti” miekan – islamin.

Paavi pukeutui pyhän istuimen tulipunaisen vaakunan mukaisesti virallisissa tilaisuuksissa punaiseen viittaan ja kenkiin. Vaakunan punainen väri seuraa Rooman armeijan punaisia asusteita, kilpiä, vaakunoita, kun taas risteävät avaimet periytyvät armeijan risteävistä miekoista, jotka käännettiin ”Pietarin avaimiksi”, vaikka Pietari ei edes käynyt Roomassa ja avaimet tarkoitettiin kaikille opetuslapsille (Matteus 16:18).

Punainen hevonen toi suuren sapelin (makhaira) = Islamististen valtioiden miekka.

Ex-jesuiitan, murhatun Alberto Riveran todistuksella arabijohtajat ja Roomalaiskatolinen kirkko tekivät kuudennella vuosisadalla sopimuksen, jonka seurauksena tapahtui miljoonia murhia. Katolinen kirkko loi Islamin, koska ei kyennyt estämään todellisen evankeliumin leviämistä samalla, kun vaati paavien palvomista jumalina. Arabiarmeijat lupasivat olla koskematta katoliseen kirkkoon, koska jumaloidusta paavista tehtiin ”pyhä mies” ja muista kuin roomalaiskatolisista tuli harhaoppisia.

Rooman pedon alta on johdettu lukuisia poliittisia hirmuvaltoja; islamistisen valtion kalifaatti aiheutti murhia kaikkiin maanosiin, ja vuosisadat ovat todistaneet jälleen yhden Saturnuksen mustan kuution uskonnon jatkavan pakanaperinnettä: Rooman Kybele tunnettiin mustan kuution jumalattarena, roomalaiskatolisen kirkon siunaama natsipuolue hakaristeineen edustaa mustan kuution lahkoa, ja Islam jatkoi perinnettä. Babylonian huorasta tyttäriin: Roomalaiskatolinen kirkko kehitti miekalla levitetyn Islamin.

Punainen hevonen = helakanpunainen Babylonian portto Paavisto 538 jKr ->

Paitsi Babylonian huoran paaviston väri liturgioineen, punainen kuvastaa verenvuodatusta: Roomalaiskatolinen kirkko ja islam tappoivat vainoilla, ristiretkillä, inkvisitioissa, sisällissodissa kymmeniä miljoonia vuosien 538–1798 välillä.

Kolmas sinetti – Musta hevonen

Vuonna 1119 punaista hevosta seurasi musta, kronologisesti seuraaville vuosisadoille levittäytyvä poliittinen valta. Salatun, pimeiden töiden väri ilmaantui katolisen kirkon alta varsin konkreettisella mustalla.

Ja kun hän avasi kolmannen sinetin, kuulin kolmannen elävän olennon sanovan, ”Tule ja näe!” Ja minä näin, ja katso, musta hevonen, ja sillä joka istui sen selässä, oli toisessa kädessään (pari, toinen käsi)ies(zygos; eläinparin vetämä tanko, symbolisesti kaksi ihmistä/parin liikkumaan yhdistävä tekijä (”oli mukanaan pari”). Kuulin äänen, joka tuli noiden neljän olennon keskeltä, ja se sanoi: ”Neljännesgallona vehnää denaarilla (yhden ihmisen päiväannos), ohraa kolme neljännesgallonaa. Öljyyn ja viiniin älä koske.”

Keskiaikaisten, mustaan pukeutuneiden ”yön ritareiden”, temppeliritarien tunnus oli yhdellä hevosella liikkuva pari, kaksi ratsastajaa.

Mustien kaapujen mandaattia 1500-luvulla jatkaneet ”yön ritarit”, jesuiitat, myös tunnettiin ”mustana järjestönä”, eikä heidän temppeliritarien lailla tarvinnut kunnioittaa paikallisia lakeja tai auktoriteetteja tai maksaa veroa. Ies, puinen, eläinparin päälle asetettu tanko symboloi mustan hevosen aiheuttamaa orjuuttamista, nälkäpalkkaa, sekä paljastaa yhdessä liikkuvan ritariparin. Talo voittaa aina, etenkin, kun mustat kaavut eli temppeliritarit kehittivät Euroopan talousjärjestelmän ja tarjosivat lainoja korkoja vastaan. Jesuiitat jatkoivat perinnettä juoksuttamalla maapallon keskuspankkeja yhdessä eliitin ”verilinjojen” kanssa.

Ylimystön ja paavin tukema temppeliritari- järjestö kasvoi pöyhkeän rikkaaksi, murhasi Kristuksen nimeen, yritti murhanhimoisilla ristiretkillä voittaa Jerusalemia takaisin paaville menetettyään sen islamisteille ja jatkoi toimintaansa Jesuiittojen, sekä koskemattomuudesta nauttivan Maltan ritareiden kautta. Vehnästä vaille jääneet voivat lohduttautua ”öljyllä ja viinillä” – köyhille ja sorretuille jätetyn Pyhän Hengen symbolilla.

Oikeuden ja kohtuuden pettävän Jesuiittojen IHS-tunnus toistaa mustan auringon ja kuution Saturnus- kultteja kuten islam, ka’ba = kuutio, kabbalah. Katolisen kirkon Dominikaanit aloittivat 1200–1800 jKr. ajoittuneet inkvisitiot, mutta jesuiitat pelasivat myöhemmin suurta osaa. Paavi Klement XIV tuomitsi liikaa valtaa saaneen jesuiitta veljeskunnan 1773 ja kirjoitti sillä oman kuolemantuomionsa.

Musta hevonen = Salomonin temppelin ritarit 1119 jKr., jotka etenivät Jesuiitta veljeskunnaksi 1500-luvulla.

Neljäs sinetti – Hallava (keltaisenvihreä/ tuhkanharmaa) hevonen

”Yarak”, hallavan hepreankielinen vastine heiluu kuoleman kalpean ja kullankeltaisen, vihreänkeltaisen välillä.

Kun hän avasi neljännen sinetin, kuulin neljännen olennon sanovan: Tule ja näe!

Minä katsoin, ja katso, hallava (halju, kullankeltainen) hevonen (poliittinen valta); ja sen selässä istuvan nimi oli kuolema (fyysinen tai hengellinen) ja haades (tuonela; lähteneiden sielujen paikka) seurasi hänen kanssaan. Ne saivat auktoriteetin neljänteen osaan maata, tappaa miekalla, nälällä ja kuolemalla (fyysinen tauti tai hengellinen kuolema) ja (villipetojen sijaan) maapedon (auktoriteetin)alla.

Stato Pontificion (paavien kirkkovaltio) Ranskan vallankumouksen jälkeinen, Pius XI 1808 hyväksymä pyhän istuimen tuhkanharmaa ja kullankeltainen valtiolippu paavien kultaisella ja hopeisella (halju, harmaa) avaimilla ajoittuu 1800-luvun alussa Ranskan vallankumouksen jälkeen elvytetyn maapedon, perhedynastioihin yhtyvän jesuiitta veljeskunnan virkoamiseen.

( Hallava) Kultainen/harmaa hevonen levittää kuolemaa kaikissa maanosissa. Talouden ylivaltaa ja komentoa Vatikaanissa pitävät, mustan paavin johtamat Jesuiitat rikastuivat Yhdysvalloissa salaa myymällä orjia ja orkestroimalla sisällissotaa, muissa maanosissa (kaikissa) kiihottamalla kansoja sotiin ”harhaoppisia” vastaan. 1929 jälkeen ( vatikaani syntyi virallisesti) jesuiitat/New Word Order ovat näivettäneet maailmalla luomalla erilaisia ‘ ismejä” kuten kommunismin, natsismin. Historian ensimmäinen Jesuiittapaavi valittiin maaliskuussa 2013, jolloin Jesuiitat vakiinnuttivat valtansa 1929 syntyneeseen minivaltio Vatikaaniin.

Hallavan kreikankielinen vastine Chloros = kultaisen, kypsän viljan väri (munankeltuaisen, hunajan, sekä vihertävästä keltaiseksi kääntyvän kypsyvän viljan väri) kultaisen, kypsän viljapellon yhteydessä (Markus 6:39).

Neljä ensimmäistä sinettiä on auki

Sinettien avaaminen alkoi pian sen jälkeen, kun Johannes näki Ilmestyksensä Patmos- saarella. Sinettien avaaminen on tapahtunut lomittain ja ne kattavat lukuisia vuosisatoja kronologisessa järjestyksessä.

Tällä hetkellä Ilmestyskirjan neljäs ja viides sinetti ovat avattuina lomittain

Kuten paljastavat symbolit -artikkelisarjassa kerrotaan kaikkein ylimpänä pyramidissa ovat talmudilaista kabbalismia harjoittavat globalistit. Taho omistaa keskuspankit ja pankkimaailmaa ohjaavan BIS-järjestelypankin. Heillä on suvereeni valta rahapolitiikkaan.

Vuonna 1776 tämä maailman vaikutusvaltaisin juutalainen pankkiirisuku, jesuiitat ja maailman vaikutusvaltaisimmat salaseurat kuten illuminati, vapaamuurarit, maltan ritarit ym. yhdistyivät. Tämä taho rahoittaa Vatikaanin ja katolisen kirkon. Sitä kutsutaan cabaliksi.

Vuonna 2013 [8]katolisen kirkon ensimmäinen jesuiitta, paavi Jorge Mario Bergoglio valittiin.

Suomessa on presidenttinä Konstantinus Suuren Ritarikuntaan kuuluva [9]jesuiitta presidentti Sauli Niinistö. Ranskan presidentti [11]Emmanuel Macron on jesuiitta. Euroopan komission puheenjohtaja [12]Ursula von der Leyen on jesuiitta ja hänen miehensä sukuun kuuluva [13]Johann von der Leyen on valvonut jesuiittagymnasiumin perustamista vuonna 1562. Amerikan Presidentti [14]Joe Biden on jesuiitta. Listaa on turha jatkaa, se on pitkä.

On selvää, että neljännen sinetin, Hallavan hevosen ( Cabal/New Word Order) ennustus: “Ne saivat auktoriteetin neljänteen osaan maata, tappaa miekalla, nälällä ja kuolemalla” on nyt toteumassa.

Ukrainan sota, joka on eskaloitumassa Eurooppaan, mRNA-injektioiden aiheuttama ylikuolleisuus ja energiapula sekä siitä aiheutuva nälänhätä muutaman vuoden sisään on näköpiirissä.

Sitten tulee iso kysymys: Onko Putin mukana? [16]Sitä ei pysty sanomaan. Hän voi pelata cabalin vastapuolta, mutta sisäpiirissä.

Profeetallisesti Dan, Venäjä (skorpioni yössä taisteluasemassa galaxin keskuksessa eli estradilla) ajetaan nurkkaan lopun aikojen 1. Mooses 49 lorussa.

Kuinka oikeassa symbolisarja olikaan!

Artikkelisarja lähtee liikkeelle pankkimaailmasta ja kertoo kuinka pankkitaho on perustanut illuminatin, vapaamuurarit ja kuinka se rahoittaa katolisen kirkon. Niissä kerrotaan myös jesuiitoista, Vatikaanista ja näiden kaikkien muodostamasta liitosta, jota kutsutaan cabaliksi.

Kaikissa näissä on osallisena tai soluttautuneena satanistisia mustan auringon ja kuution Saturnus kultteja.” ( islam, ka’ba = kuutio, kabbalah). Nämä samat asiat tulivat esiin myös neljässä ensimmäisessä sinetissä ja osittain myös Vanhassa Testamentissa.

Artikkelisarjan viimeisen osan otsikko on: [15] Paljastavat symbolit – OSA 9 – Musta Aurinko Nousee. Alla kuvakaappaus artikkelista.

Musta Aurinko

Musta aurinko ja sen variaatiot esiintyvät monessa eri yhteydessä historian aikana. Sinä et vain ole vain huomannut niitä.

Siispä:

“Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö. Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.” (Matteus 13:10 )

Seitsemän vuoden matka

En tiennyt seitsemän vuotta sitten, mihin kaikki käsittämättömät tapahtumat johtavat. Sillä oli tarkoitus. Nyt olen kiitollinen siitä helvetistä, minkä sain kokea. Kiitos 🙏

Lue “Paljastavat symbolit”-artikkelisarja:

Lähteet:

[1] Kristinusko Suomessa https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinusko_Suomessa

[2] Johanneksen ilmestys https://fi.wikipedia.org/wiki/Johanneksen_ilmestys

[3] Raamattu – Johanneksen ilmestys https://raamattu.fi/raamattu/KR38/REV.1/Ilmestyskirja-1

[4] Mikael (arkkienkeli) https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikael_(arkkienkeli)

[5] 1. Mooseksenkirja 49 https://raamattu.fi/raamattu/KR38/GEN.49/1.-Mooseksen-kirja-49

[6] Putin julisti keskiviikkona Venäjälle osittaisen liikekannallepanon https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227

[7] Excess mortality hits +16%, highest 2022 value so far  https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1

[8] Historian ensimmäinen jesuiittapaavi Franciscus uudistaa katolisen kirkon julkisuuskuvaa https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/hidas-muutos-luvassa

[9] Niinistön suosimalla ritarikunnalla hyvin erikoinen tausta https://www.uusisuomi.fi/aiheet/konstantinus-suuren-ritarikunta

[10] Konstantinus Suuren Ritarikunta https://fi.wikipedia.org/wiki/Konstantinus_Suuren_Ritarikunta

[11] Jesuit-educated Macron favourite to beat Le Pen as Catholic bishops warm to him as next president https://www.thetablet.co.uk/news/7021/jesuit-educated-macron-favourite-to-beat-le-pen-as-catholic-bishops-warm-to-him-as-next-president

[12] Ursula von der Leyen https://jesc.eu/tag/ursula-von-der-leyen/

[13] Johann von der Leyen https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_von_der_Leyen

[14] JOE BIDEN – JESUIT BACKGROUND https://www.georgemjames.com/post/joe-biden-jesuit-background

[15] Paljastavat symbolit – OSA 9 – Musta Aurinko Nousee https://injektiopiikki.com/2022/06/23/paljastavat-symbolit-osa-9-musta-aurinko-nousee/

[16] Vladimir Putin is NOT a Jesuit https://www.gabriellechana.blog/2015/09/10/vladimir-putin-is-not-a-jesuit/

[17] Former Jesuit superior of Ukraine: ‘Putin is destroying the Russian Orthodox Church in Ukraine https://www.americamagazine.org/politics-society/2022/03/30/ukraine-putin-kirill-242725

[18] Jesuits https://en.wikipedia.org/wiki/Jesuits