Puu, jonka lehdet ovat kansojen tervehdyttämiseksi

Lue ääneen tämä artikkeli

“Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.” (Ilmestyskirja 22.2). Lainaus on Ilmestyskirjan viimeiseltä sivulta ja vaikuttaa siltä, että jossain vaiheessa kansa vaatii tervehdyttämistä ja apu tulee puun lehdistä.

Ivermektiini

Injektiopiikki- sivustolta löytyy monta ivermektiini- aiheista kirjoitusta. Ne kertovat aineen maailmanlaajuisista mustamustamaalauskampanjoista ja sen kieltämisestä varhaiseen hoitoon. Ne kertovat myös [1]tutkimuksista, joita tehtiin ennen mRNA-injektioiden lanseeraamista ja siitä, että jo kahdella ennakoivalla annoksella saavutettiin yli 75% vähennys tartuntoihin ja kuolemantapaukset laskivat olemattomaksi. Kuitenkin asiantuntijat käyttäytyivät täysin päinvastoin ja kaikki tulokset piilotettiin ja vääristeltiin johdonmukaisesti.

Ivermektiini tehdään neem- puun lehdistä?

Törmäsin sosiaalisessa mediassa ajatukseen, että ivermektiini tehdään neem- puun lehdistä. Ivermektiinin [2]patentti on vapaasti katsottavissa patenttipalveluista ja sen voi tehdä kuka tahansa, koska patentti on vanhentunut. Patentissa on käytettävät yhdisteet. Erikseen Azadirachta indica (neem) puuta ei ole tietenkään mainittu.

Selvitystä

Lähdin selvittämään, onko neemin ja ivermektiinin tehosta tehty vertailuja. Löysin heti tutkimuksen, jossa oli [5]vertailtu ivermektiinin ja neem- puun lehtien vaikutusta vasikoiden parasiittien häädössä. Ne olivat yhtä hyviä. Ivermektiini on tarkoitettu loisten häätöön ja siinä tarkoituksessa ivermektiini ja neem toimivat yhtä hyvin.

Neemin vaikutus SARS-CoV-2 replikoitumiseen

Azadirachta indicaa (neem) on tutkittu SARS-CoV-2 viruksen replikoitumisen ehkäisyyn. Tulokset ovat olleet rohkaisevia. Neemin ainesosat sitoutuvat niihin solun kohtiin, joita virus käyttää kiinnittymiseen ja näin estävät virusta telakoitumasta soluun.

In conclusion, we have identified a few possible inhibitors of the E and M proteins of SARS-CoV-2 using molecular docking, MD simulation and binding free energy calculations. These compounds, derived from Neem, displayed stable binding and interactions with crucial regions of E and M required for assembly; and were predicted to have good pharmacokinetic properties. 

A computational prediction of SARS-CoV-2 structural protein inhibitors from Azadirachta indica (Neem)

Yhteys asiantuntijaan

Neem on tunnettu ja paljon käytetty rohto Intiassa Ayurveda lääketieteessä. Suomessa on Intian ayurvedisen korkeakoulutuksen saanut asiantuntija, Ossi Viljakainen Roh.to -palvelusta. Otin häneen yhteyttä. Kuunnellaan, mitä hän sanoo neemistä, vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

Roh.to

Neem- kapseleita saa suomalaisista luontaistuotekaupoista. Toistan: Neem- kapseleita saa suomalaisista luontaistuotekaupoista.

Miten Intiassa menee COVID-19 suhteen?

Intia on oikea vastarannankiiski. Intia halusi testata [6]Pfizerin mRNA-injektiot ennen massarokotuksia. Pfizer ei tietenkään siihen suostunut ja menetti 1.3 miljardia asiakasta. Intiassa on matala rokotekattavuus (kotimainen tuotanto). Katsotaan kuinka siellä menee. Siellä pitäisi olla aivan täysi kaaos päällä.

Our World in Data

Intiasta covid on kadonnut – Eurooppa vaikeuksissa

Intiasta on jo aikoja sitten COVID-19 käytännössä kadonnut. Intia jakoi koteihin ivermektiini- kotipaketteja ja ennaltaehkäiseviä ayurvedarohtoja. Euroopassa ylikuolleisuus on järkyttävällä tasolla. Euroopan keskimääräinen ylikuolleisuus oli +16% yli normaalin tason. Espanjassa se oli +37%, Kyproksella +33% ja Kreikassa +31%. Mikä erottaa Intian ja Euroopan?

Hassu yhteensattuma

Olen kartoittanut Raamatussa olevaa lausetta, joka kertoo, että kansa on sairaana ja siihen on hoito puun lehtien muodossa.

Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.” Maailmassa ei ole montaa puuta, joka tuottaa 12 satoa. Yksi niistä on avocado ja ajattelin siitä joskus saatavan jonkin superlääkkeen. Nyt taitaa kuitenkin olla niin, että neem on se puu ja siitä on tehty jatkuvasti parantavaa lääkettä.

Profylaktinen suoja

Ymmärrätte varmaan, että tätä ei voi pitää 100% totuutena. Neem- puulla on kuitenkin tutkitusti SARS-CoV-2 virukseen estäviä vaikutuksia. Sitä on saatavilla luontaistuotekaupoista. Jos olet riskiryhmässä, miksi et söisi sitä pieniä määriä lisäravinteena ennaltaehkäisyyn? Sitä syödään Intiassa valtavia määriä ja siellä SARS-CoV-2 ei menesty.

Viittaus Raamattuun

Viittasin alussa Raamattuun ja joku voi ihmetellä miksi yhdistin sen COVID-19 katastrofiin. Yhdistin sen siksi, koska siellä on kerrottu, että kansa tulee olemaan sairaana ja että siihen on hoito, puunlehdet.

Olen tutustunut tarkemmin Raamattuun vasta tänä kesänä ja sen sisältö yllätti minut täysin. Symbolisarja, jonka olen kirjoittanut, avaa Raamatun kohtia selkeästi ja olin kuin puulla päähän lyöty, uskomatonta.

Minulle avautui viime perjantaina luullakseni sellainen asia, jolla voi olla oikeasti merkitystä, jos saan sen kirjoitettua sellaiseen muotoon, että kaikki sen ymmärtävät. Olin siitä jopa innoissani, näin tämä menee, maailmanhistorian suurin harhautus! Uskomatonta!

Kuuntelen automatkoilla (jos olen yksin) ensimmäistä kertaa Uutta Testamenttia ja heti, kun laitoin äänikirjan päälle tuli seuraava kohta.

Juuri kun olin tajunnut mielestäni jotain käsittämättömän suurta, kuulin tämän. Päätin, että jos saan olla osallisena edes 0,00000000001% tuosta ihmisiä puolustavasta totuuden hengestä annan sille kaikkeni, aivan kaikkeni.

Uusi artikkelisarja

Aloitan uuden artikkelisarjan, joka kertoo maailmanhistorian suurimmasta harhautuksesta, jonka arkkitehtina ovat syvimmän pahuuden palvojat. Artikkelisarja tuo esiin sellaisia asioita, että jos ei voi turvata johonkin pysyvään, ne voivat olla aivan liian raskaita käsitellä. Siksi Raamattu on siinä yhtenä lähdeteoksena.

En voi kirjoittaa kaikkia asioita kerralla, se olisi aivan liikaa. Sain itse selvyyden niihin pala kerrallaan ja luulen, että samankaltainen lähestymistapa on hyvä myös niiden julki tuomisessa. Kirjoitan silloin kun aika on valmis artikkelisarjan ensimmäisen osan.

Sitä ennen, mieti voisiko neem olla hyödyllinen ennaltaehkäisyssä. Minun mielestäni ja tutkimusten mukaan se voisi olla ja haen sitä heti perheelleni. Jos sinulla on Long Covid oireita joko taudista tai piikistä kannattaa kokeilla. Luontaistuotekauppojen myyjät osaavat kertoa annostukset sen käyttöön.

HUOMIO! Suomessa on myös neem öljyjä. Ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ja niitä EI SAA syödä. Vain Neem puun lehdet ja niistä tehdyt kapselit ovat tarkoitettu suun kautta otettaviksi.

Jos sinulla on lääkityksiä, voit tarkistaa yhteensopivuuden lääkkeen vaikuttavan aineen perusteella https://go.drugbank.com/drug-interaction-checker palvelusta. Neemin latinankielinen nimi on Azadirachta indica.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Ivermektiiniä ennaltaehkäisyyn – toimiiko se? https://injektiopiikki.com/2022/03/15/ivermektiinia-ennaltaehkaisyyn-toimiiko-se/

[2] Ivermektiini patentti https://patentimages.storage.googleapis.com/94/dc/c8/8e9bc5a8a0020f/EP0434376A2.pdf

[3] Sahttps://injektiopiikki.com/2022/03/15/ivermektiinia-ennaltaehkaisyyn-toimiiko-se/lannin https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/6437066

[4] A computational prediction of SARS-CoV-2 structural protein inhibitors from Azadirachta indica (Neem) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7311162/

[5] Comparative efficacy of Neem leaves and Ivermectin (Ivomec®) against ectoparasites in calves https://www.banglajol.info/index.php/JBAU/article/view/4802

[6] Pfizer drops India vaccine application after regulator seeks local trial https://www.reuters.com/world/india/exclusive-pfizer-withdraws-application-emergency-use-its-covid-19-vaccine-india-2021-02-05/

[7] Excess mortality hits +16%, highest 2022 value so far https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1

11 vastausta artikkeliin “Puu, jonka lehdet ovat kansojen tervehdyttämiseksi

 1. Paljon kiitoksia kaikista kirjoituksistasi! Odotan niitä ja kun huomaan sähköpostia Sinulta, alan lukea sillä tiedonjano on valtava ja tässä ajassa sitä todellista tietoa on saatavilla hyvin rajoitetusti.
  Koko artikkelisarja syvälle historiaan ja sieltä tähän aikaan on ollut raskasta ja kauhistuttavaa, mutta niin mielenkiintoista luettavaa. Samoin omat kokemuksesi ja johdatuksesi tähän tehtävään tässä ajassa.
  Ja nyt Raamatun kirjoitusten avautuminen Sinulle! Ihanaa uskonvahvistusta ja toivoa tulevaan!
  Odotan mielenkiinnolla jatkoa!!
  Korkeimman siunausta ja varjelusta Sinulle ja kaikille läheisillesi.
  Työsi on tärkeää ja merkityksellistä.
  Kiitos kiitos kiitos
  Eeva Juva

 2. Tämä menee taas minun visioiden mukaan, eli kasvilääkintä tulee olemaan ihmiskunnan pelastus. Lääketiede on kussut vilpittömästi omiin muroihinsa. Tästä syystä aikoinaan opiskelin fytoterapeutiksi, ja opettelin tekemään tehokkaita yrtti”lääkkeitä” erilaisiin vaivoihin. EU teki niiden tuottamisesta edes pienimuotoiseen myyntiin täysin mahdotonta, joten olen tehnyt vain oman piirin iloksi niitä. Siinä vaiheessa, kun antibioottiresistenssi tai muu syy tekee lääkkeistä enemmän haittaavia kuin auttavia, niin hyvä vaihtoehto on yrtit. Valkosipulilla on todella timanttisia ominaisuuksia, mutta lähinnä Neem-puuta lienee tuhattaiturimme siankärsämö. Paras teho tulee, kun samaan suuntaan vaikuttavia yrttejä yhdistetään. Lopputuloksessa 1+1 = 4. Ja minusta suomalaiselle parasta on suomalaiset yrtit. En väheksy yhtään Neem puun arvoa, ja itsekin tilasin heti pari purkillista kapseleita.

  Kuriositeettina toinen vahva visioni on, että pienviljely palaa elämisen turvaamisessa. Oma ruoantuotanto tarkoitttaa omaa viljelyä ja pientä karjataloutta. Autotallista voikin löytyä EV:n sijasta vuohi ja lauma kanoja, sekä kasvatettava sika.

 3. Mitään virusta ei ole olemassa. Kyseessä on säteilysairaus (“kiitos” 5G:n). Sekä Italiassa että Kiinassa ensimmäiset “tautiryppäät” esiintyivät siellä, missä 5G oli otettu laajamittaisesti käyttöön. Lisäksi Italiassa oli samaan aikaan ko. paikassa toteutettu laajamittainen “rokotuskampanja”.
  Kun ihmiseen ruiskutetaan tiettyjä aineita (jokaisen kannattaa itse tutkia asiaa, eikä uskoa minua), ne yhdessä 5G-säteilyn kanssa lopulta tappavat. Toistan vielä: Tutkikaa itse asiaa.

 4. Aika tehokkaasti on toiminut kehotuksesi ostaa Neem-kapseleita, kun ne ovat nyt suomalaisista nettikaupoista lopussa! Öljyä kyllä on, mutta sehän ei ollut tähän tarkoitukseen. No, ehkä niitä taas jossain vaihessa saa ja toisaalta minulla on jo iso arsenaali rohtoja I:stä lähtien. Enkä ole aikoihin edes flunssaa sairastanut, kun käytän useita hyviä suoja-aineita.
  Toivotan sinulle edelleen viisautta ja rohkeutta näissä tärkeissä tehtävissä, joihin sinut on valittu. Tuot vahvasti mieleeni edesmenneen isäni, joka oli vahva Hengen mies, mutta myös rohkea ja kiinnostunut hyvin samanlaisita asioista, joita sinä nyt tuot julkisuuteen. Aivan kuin jatkaisit sitä työtä, jota hän ei omana aikana pystynyt viemään loppuun. Siunatkoon ja varjelkoon sinua Pyhä Kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki !

 5. Injektiopiikki-blogisti,

  Vaikutun lukemastani ja hämmästelen sanattomuuteen asti Jumalan ihmeellisiä teitä ja työmenetelmiä!

  Taustaa: olen “tehnyt” tietoisen uskonratkaisun raskaassa elämäntilanteessa monien vaikeuksien keskellä v.2004. Kului 7 vuotta, että elämäni oli sellaisessa pohjamudat pöllyttävässä kriisissä tyhjän päällä v.2011, että ei ollut omaa voimaa, viisautta, haluakaan jatkaa enää yksin- silloin vasta ymmärsin antaa koko elämäni kaikki johtolangat Jeesukselle. Taakse katsoessa huomaan erikoisen, kaavamaisen johdonmukaisen etenemän- ymmärrän, että Jumala oli ja on kaiken kokemani takana, jotta vihdoin olisin valmis luovuttamaan koko elämäni Hänen Pojalleen, Jeesukselle. Kaavassa näyttäytyy ehdottomana Jumalan rakkaus minuun repaleiseen, ei tippaakaan julmuutta, rankaisua tai kostoa. Minutkin pelastettiin ja ilman omia ansioitani! Ihmeellinen lottovoitto!

  Siksi luen hämmennyksen vallassa blogiasi. Jumala on samaa, erikoisvalmisteista kaavaa soveltanut sinun elämääsi. Antanut ensin kaiken tietoa, viisautta, mahdollisuuksia ja näköaloja myöten ja sitten osoittanut elämäsi kivijalan täysin höttöiseksi niin, että olet joutunut pettymään myös ammattikuntasi ja lääketieteen luotettavina pidettyjen instituutioiden valheellisuuteen.

  Ymmärräthän, että Jumala kutsuu nyt sinua turvaamaan yksin Jeesukseen? Kun Jumala kutsuu, Hän on jo ajattomuudessa, Ajan omistajana valmistanut tehtävän ja polut jokaiselle . Sinullekin omasi! Raamattu, mittaamaton, ehtymätön elämän lähde terveydeksi, levoksi ja rauhaksi, on tiivistetty kuva ihmisen pienuudesta ja avuttomuudesta (VT) ja Jumalan suunnitelmasta, miten ihminen tervehtyy sisäisesti ja saa alkaa elää (UT) uutta, elinvoimaista elämää Jeesuksessa Jeesuksen sovitusveren tähden. Tämä on totta!

  Ota vastaan lahja, jota sinulle tarjotaan ja anna kaikki elämäsi ohjauslangat Jeesukselle! Jeesus on Se Tie, joka vie Jumalan, Luojamme luo ja antaa rauhan kaaoksessakin. Ei ole mitään muuta tietä, sen minäkin huomasin!

  Jeesus siunatkoon sinua ja paljastakoon sinulle kasvonsa!

  Mna

  1. Minna! Juuri noin minullekin kävi kauan sitten, kun mieheni kuoli tapaturmaisesti ja jäin yksin kahden lapseni kanssa. Minulla oli jo lukiossa tieto siitä, että Jumala on valinnut minut ja minulle tapahtuu jotain kauheaa, että otan Hänet elämäni Herraksi. Sen sitten tajusin tuolloin tapahtuneen ja sanoin Jumalalle:” Tässä minä nyt sitten olen. Sinä saat tästä lähtien ohjata minun ja lasteni elämää.” Ja ihmeellisiä asioita tapahtui. Selvisin tosi nopeasti rakkaimman ihmiseni menetyksestä ja aloitin työt Jumalan ohjauksessa jo puolen vuoden päästä. Sain kokea ihmeellistä johdatusta ja olla mukana tehtävissä, joita en olisi osannut kuvitellakaan tekeväni. Mutta kaiken olen jättänyt rukouksessa Hänen varaansa ja ihmeellinen on se armo, jolla Jeesus antaa heikolle syntiselle kaiken anteeksi yhä uudelleen. Ja pystyy käyttämään työssään meitä niin monin tavoin vajavaisia ihmisiä.
   Uskon, että Herra on valinnut myös näiden tärkeiden asioiden kirjoittajan käyttöönsä tänä vaikeana aikana, jolloin tarvitaan rohkeutta paljastaa asioita, joita meidän ei haluta tietävän. Ja uskon myös, että Herra ei jätä työtään kesken, vaan kuljettaa jokaisen valitsemansa sitä tietä, joka on itse kullekin sopivin.
   Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä ja uskon, että jo pian Hän on hakeva omansa luokseen iankaikkiseen Elämään täältä yhä pahemmaksi muuttuvasta maailmasta. Sitä ainakin itse rukoilen. Ja tietysti myös sitä, että mahdollisimman moni ehtisi vielä ennen sitä löytää pelastuksen siinä ainoassa, joka meitä voi kaikessa auttaa, Herrassamme Jeesuksessa.

  1. Mä ostin oman Neem- purkkini Pur- kaupasta Hesasta. On niillä nettikauppakin. Ei ole montaa euroa kallimpaa kuin tuo ulkomailta tilattava. Maksoi alle 18euroa. Hyvä tuote.

   1. Sirpa

    Arvostettu lääkeyrtti Intiassa

    Luontaistuotekaupasta
    Pussi jauheena edullisempi noin 11 euroa
    Jota käytetään myös sisäisesti kertoi myyjä
    (Etiketttiä muutettu, jossa tätä ei mainita)
    Keholle puhdas ja kirkas olo

    Toinen tehokas on Neidonhiuspuu
    Saksalainen lääkäri suosittelee
    Moneen vaivaan

    Rukouksia, että tuotteet pysyvät aitoina ja saatavana

    Jesuksen Siunausta meille kaikille, joilla tietoa, kokemusta ja rohkeutta elämän parhaista asioita on
    Kiitos Rauhasta, Rakkaudesta ja armostasi suuresta

 6. Eilen oli jäätävä päänsärky johon ei panadol tai treo pore auttanut. Ymmärsin vihdosta viimein ottaa neem-jauhetta teelusikallisen, nac-tapletin ja neljäsosan asperiinia. Vartissa päänsärky loppui.

Vastaa