Käärme keskuudessamme – Oletko tiennyt tätä?

Lue ääneen tämä artikkeli

Maailman tilanne on tällä hetkellä hyvin epävakaa. Mediassa puhutaan lähes päivittäin ydinaseista ja niiden käyttämisestä. Miten olemme tulleet tilanteeseen, jossa koko maailman tuhoavista aseista puhutaan kuin ne olisivat jonkinmoinen turva tai ratkaisu? Tämä lyhyt artikkeli yrittää avata hiukan laajempaa kuvaa, kuin mitä lehdistä voi lukea.

Symbolisarjoille on tulossa jatkoa

Olen kirjoittanut Paljastavat symbolit– sarjan ja tässä artikkelissa kerrotaan pintapuolisesti yhdestä tärkeimmästä symbolista. Se on käärme, mutta tämä artikkeli on kuitenkin vain lyhyt johdanto tuleviin artikkeleihin.

Kabbalah- uskonto

Kabbalah nimisen uskonnon jumala on käärme. Kabbalah on [1]uskonto, joka vaikuttaa cabalin taustalla. Myös vapaamuurarien riitit ovat lähes suora kopio Kabbalahista. Sen pohjalta on kirjoitettu myös monia muita “menetelmiä”, joita ei edes mielletä uskonnoksi, mutta niihin sisään menneet ihmiset ovat tietämättään hyvin syvällä liukuvassa moraalikäsityksessä.

Kaikkien näiden “kopio” uskontojen tarkoituksena on kietoa ihmiset “käärmeen” sisään. Käärme on Saatana, Kabbalah on satanistinen uskonto. Käärme kulkee uskonnossa nimellä Leviathan. Kabbalan mukaan messiaanisen ajan koittaessa käärmeen nimi muutetaan Methatroniksi eli META-arkkienkeliksi.

Manifesti vuodelta 1917

Protocols of the elders of zion manifestissa sanotaan seuraavaa (otteita eri kohdista):

“Symbolisen käärmeen kulkua kuvaa seuraava luonnos: – Sen ensimmäinen vaihe Euroopassa oli vuonna 429 eKr. Kreikassa, jossa Periklesin aikana käärme alkoi ensimmäisen kerran syödä tuon maan valtaa. Toinen vaihe oli Roomassa Augustuksen aikana noin vuonna 69 eaa. Kolmas Madridissa Kaarle V:n aikana vuonna 1552 jKr. Neljäs Pariisissa noin vuonna 1700, Ludvig XVI:n aikana. Viides Lontoossa vuodesta 1814 alkaen (Napoleonin kukistumisen jälkeen). Kuudes Berliinissä vuonna 1871 Ranskan ja Preussin sodan jälkeen. Seitsemäs Pietarissa, jonka päälle on piirretty käärmeen pää.

Kaikkien näiden valtioiden, joiden läpi käärme kulki, perustuslakien perustukset ovat horjuneet, eikä Saksa näennäisvoimineen muodosta poikkeusta sääntöön. Taloudellisissa olosuhteissa Englanti ja Saksa ovat säästyneet, mutta vain siihen asti, kunnes käärme on saanut Venäjän valloitettua, mihin se tällä hetkellä pyrkii kaikin voimin.

Vain lyhyt matka on jäljellä, ennen kuin käärme voi saattaa kurssinsa päätökseen yhdistämällä päänsä häntäänsä.

Jäljellä on enää lyhyt matka, ja symbolisen käärmeen – kansamme merkin – sykli on valmis. Kun tämä ympyrä on lukittu, kaikki Euroopan valtiot suljetaan sen sisään.”

Onko Suomi kiedottu käärmeen sisään?

Nyt kun tiedätte, että cabal on tehnyt pitkään työtä sen eteen, että Eurooppa saataisiin kiedottua käärmeen sisään voimme katsoa ympärillemme, koska se on tapahtunut jo, ympyrä on lukittu.

Muutamia kuvia:

Kuvissa on kuvia Suomen pankista ja Valvirasta. Valvira on ylin virasto, joka valvoo esimerkiksi koronapandemian toimia.

Jos katsotte ympärillenne, näette käärmeen jokaisen korkean viraston yhteydessä, THL, Fimea ja niin edelleen.

Vapaamuurareiden temppeleitä löytyy lähes joka paikkakunnalta. Salaseuran uskonto on Kabbalah ja kuten muistatte, uskonnon jumala on käärme/lohikäärme eli Saatana.

Alla olevassa kuvassa on Britannian keskuspankki. Alapuolella on temppeliherrojen käyttämä sekä juutalaisten symboli eli Juudan leijona.

Vanha lupaus on nyt toteutettu – ympyrä on lukittu

Eurooppa on käärmeen sisällä. Johtavat politiikot kuuluvat kabbalistiseen julkiseen salaseuraan nimeltä WEF, World Economic Forum. WEFin, Vatikaanin, jesuiittojen ja salaseurojen (Illuminati ja vapaamuurarit yms.) kautta koko Eurooppa on kiedottu käärmeen sisään.

Tavalliset ihmiset ovat kyllästettyjä suhteelliseen moraaliin. Vuonna 2020 ihmiset laitettiin suojelemaan omalla hengellään yli 85- vuotiaita vanhuksia. NYT kirkon sisällä oleva teologi sanoi, että vanhusten kuolemat ovat vain mittatappioita. Viime jouluna rokottamattomat ihmiset laitettiin hautausmaalle laulamaan joululauluja WOKE- ja sateenkaari piispojen toimesta.

Toivottavasti ymmärrätte, että jos ihmisten moraali voi liikkua täysin sen mukaisesti, mitä media sanoo, lopputulos ei voi olla hyvä.

Se mikä oli eilen täysin väärin on huomenna jopa suositeltavaa. Katsokaa ympärillenne!

Venäjän presidentin lippu

Venäjän presidentin lipussa on kaksipäinen kotka. Lipun keskellä on vaakuna. Vaakunassa on ratsastaja, joka keihästää lohikäärmeen. Vaakunassa on pyhä Yrjänä.

Wikipedia

Pyhä Yrjänä 

Vuonna 303 Diocletianus määräsi kristittyjen vainon Rooman valtakunnassa. Yrjö kieltäytyi toteuttamasta sitä. Hän tunnustautui itse kristityksi ja arvosteli keisarillista päätöstä. Diocletianus raivostui ja määräsi Yrjön kidutettavaksi ja teloitettavaksi. Kidutuksen jälkeen hänen kaulansa katkaistiin Nikomedeian muurin vieressä 23. huhtikuuta 303 jKr.

Ortodoksisissa ikoneissa Georgios on kuvattu sotilaana 600-luvulta asti ja 1100-luvulla ilmestyi aihe, jossa lohikäärmeen lähestyessä nuorta tyttöä paikalle ilmestyy Georgios valkoisella ratsulla, taltuttaa hirviön Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja lävistää lohikäärmeen keihäällään.

Ikonikuvassa lohikäärme on pakanuuden ja maagisten voimien symboli ja Georgios, Kristuksen soturi, voittaa pimeyden.

Karjalassa Pyhän Yrjänän muistopäivää on vietetty Jyrin päivänä (ennen toukokuun alussa, nyt 23. huhtikuuta). Pyhän Yrjön muistopäivä poistettiin vuonna 1969 katolisen kirkon kalenterista, katolisen kirkon johto on mukana cabalissa. Joten ihmiset, joille on annettu tehtäväksi keihästää käärme (saatana) ovat cabalin arkkivihollisia.[4]

Danin heimo

Raamatussa 1. Mooseksen kirjassa 49. Jaakob sanoo näin:

Dan on ajava kansansa asiaa yhtenä Israelin heimoista.
Dan on oleva käärmeenä tiellä, polulla kyynä, joka puree hevosta vuohiseen, niin
että ratsastaja suistuu maahan.
Herra, sinulta minä odotan pelastusta!

1. Mooses 49

Kappale on otettu Raamatun käännöksestä 1992 (KR92). Alkuperäinen heprealainen lause kuuluu ‘ yehi dan nahas ale derek‘ kirjaimellisesti se tarkoittaa “tulee Danille käärme ylleen tielle.” Kääntäjät ovat kopioineet toisiaan tarkistamatta alkuperäistä sanoja alkuperäinen sana on: עַל eli ‘ale” se tarkoittaa: upon, above, over eli päällä, yläpuolella, yli.[5]

Eli lause kuuluu: Tulee Danille käärme ylleen tielle.

Danin heimo on Venäjä. On myös sanottu, että Danin heimo ahdistetaan lopun aikoina nurkkaan. Se on nyt tapahtunut tai nurkka lähestyy kovaa vauhtia.

Taistelu öljystä ja rikkauksista?

Oletettavaa on, että nykyinen kaoottinen tilanne juontuu paljon kauemmas historiaan kuin moni osaa edes ajatella. Kun ajatellaan cabalin historiallista lupausta kietoa koko Eurooppa käärmeen sisään ja myös lupaukseen liittyvää väestönvähennystä (500 miljoonaa on heidän mukaan hyvä määrä ihmisiä koko maailmassa) voi käsittää paljon paremmin ison kuvan.

Hyvän ja pahan taistelu

Tässä on kyse viimeisestä hyvän ja pahan taistelusta. Lopputulos on tiedossa, hyvä voittaa, mutta koska varsinainen hävitys alkaa, on iso kysymys? Hävitys tulee varmasti, mutta alkaako se huomenna vai kuukausien kuluttua?

Kaikki merkit viittaa, että se alkaa hyvin pian. Nyt kun tiedätte käärmeestä, jota mRNA-rokotteet kehittänyt cabal palvoo, niin kannattaa lukea aiheeseen liittyvä jutut, jotka löytyvät alapuolelta.

Päivitys 13.2.2023

Liittykää mukaan

Liittykää tähän. Teidän ei tarvitse olla kuin Hengessä mukana. Jossain vaiheessa tulee artikkeli, joka avaa hyvin tarkkaan Suomen “valanvannojat” ja yhteydet.

Listalla olevat saavat lisätietoa, mikä avaa loput. Klikkaa kuvaa ja liity.

Katso myös:

Lähteet:

[1] Holy Serpent of the Jews 2016

[2] Protocols of the elders of zion

[3] Bronze Horseman https://www.lonelyplanet.com/russia/st-petersburg/historic-heart/attractions/bronze-horseman/a/poi-sig/374307/1336038

[4] Pyhä Yrjö https://fi.wikipedia.org/wiki/Pyh%C3%A4_Yrj%C3%B6

[5] Biblehub https://biblehub.com/interlinear/genesis/49-17.htm

13 vastausta artikkeliin “Käärme keskuudessamme – Oletko tiennyt tätä?

 1. Olisikohan seuraavaksi syytä ottaa hampaisiin media ja vain media. Sillä murskaamalla median uskottavuuden voi murskata kaiken muunkin.

 2. Mutta tuossa Mooseksen kirjan kohdassa sanotaan että Danin heimo on “oleva käärmeenä tiellä, polulla kyynä” eli Danin heimo on se käärme ei käärmeen tiellä oleva heimo….

  1. Kyllä. Danin heimon laatta on käärme. Se muuttaa sen kotkaksi. Onko Venäjä mukana pelaajana vai vastapuoli? Sillä ei kai ole väliä. Molempien osapuolten tavoite on varmaan tullut selväksi. Se ei ole rauha.

   1. “Molempien osapuolten tavoite on varmaan tullut selväksi. Se ei ole rauha.”

    Agreed 100%

    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2022/05/14/kultasormuksinen/

    https://tokentube.net/view?v=3708571936

    Jos muistat noin 20-vuotta sitten oli samanlaista vihollisen syyllistämista mitä ihmeellisimmillä valheilla. Mutta Irakista ei ole löytynyt joukkotuhoaseita. Ei kemiallisia aseita, ei biologisia aseita eikä ydinaseohjelmaa. Niitä Saddamin joukkotuhoaseita ei ole vieläkään löytynyt, kaikki oli vain valehtelua ja veruksetta että päästiin sotimaan Irakiin ja sitten 2011 Libyaan. https://www.maailma.net/uutiset/valheilla-pedattu-sota

    https://tokentube.net/v/1653603984/Kun-USA-n-hallitus-raportoi-bioaseista—-onko-niit%C3%A4-

    Nyt 2022 syksyllä puheiden sisältö ja sävy kuullostaa jotenkin samalta mitä 2001-2003…

   2. Myös Kiinan kommunistinen hallinto (ei siis välttämättä kaikki Kiinalaiset ihmiset ) tukee tuota Venäjän hyökkäyssotaa; https://odysee.com/@ADVPodcasts:e/china-supports-this-invasion-episode-97:e

    https://odysee.com/@serpentza:5/china-wants-this-war-more-than-russia!:6

    Vai, liekö jopa niin, että Kiinan hallinto käyttää Venäjää proxyna tässä? Kiinassa on nyt melkoinen länsimaisvastainen kampanja. Pitävät länsimaita vihollisenaan.

    https://odysee.com/@ADVPodcasts:e/%E2%80%9Cdon%E2%80%99t-touch-foreigners%E2%80%9D-chinese:a

  2. Hei. Tämä Daan, tuomari suomeksi, on nyt käärmeenä tiellä ja puree hevosta ja ratsastaja “putoaa taaksepäin”. Ei se ihmistä pure, sillä tämän tuomarin asia on kokonaan toinen. Se kai puraisee jotakin Kirjassa mainittua ratsastajaa. Ettei vaan hevosen väri ole valkoinen.
   יהי־דן נחש עלי־דרך שפיפן עלי־ארח הנשך עקבי־סוס ויפל רכבו אחור
   heprean teksti;
   https://biblehub.com/texts/genesis/49-17.htm

   1. Korjaus kirjoitusvirheeseen;
    Käärme tietenkin puree hevosta, eikä ratsastajaa, ja ratsastaja putoaa….

 3. Myös nykyään vallalla olevilla käsityksillä ihmisen geenien rakenteesta on hyvin okkultistiset juuret. Koko tuo lääketieteen kaappaama hyvin okkultistinen symboli kahdesta toisiinsa kietoutuvasta käärmeestä ihmetyttää. Ei lääketieteen pitänyt olla uskonto.

  https://odysee.com/@alanthier001:7/Crick-s-Caduceus:3
  Tässä alla hyvin mielenkiintoinen artikkeli siitä, miten teoria DNA-kaksoiskierteestä lyötiin lukkoon, ilman todisteita ja päätettiin, että asia nyt vain on näin. Teorian kehittelijät Watson ja Crick käyttivät runsaasti hallusigeeneja ideoidessaan tätä teoriaa;
  https://theunexpectedcosmology.com/the-molecular-path-to-shamanism-francis-crick-and-the-double-helix-delusion/

 4. Ukraina on täynnä salaisuuksia (mm. bioaselabrat, ihmiskauppa, rahanpesu, huumekauppa jne), joita rikollisten kannattaa suojella ja hyvin ovat onnistuneetkin median avustuksella. Mielenkiintoinen pointti Venäjään liittyen on se, että olikohan 2015 kun Rotschild manasi Putinia ja sanoi hänen pettäneen Uuden maailmanjärjestyksen… Oletan että tämäkin tapahtuma liittyy sodan syihin.

  1. On täysin mahdollista, että Putin on ollut myyränä WEF:ssä ja vain antanut ymmärtää olevansa samalla puolella muun globaalin eliitin kanssa. Mutta olisiko hän hengissä edelleen jos olisi pettänyt Rotchildit ja muut WEF agendaan ja Cabalin toimintaan sitoutuneet?? Cabalin puolella on varallisuus sekä lähes rajaton valta. Pitävät pankkimaailmaa otteessaan, jenkkihallintoa, useita länsimaita ja niiden äänestysjärjestelmiä. Ainoa mikä estää heitä (Cabalia), on se, että eivät halua, että kansojen syvät rivit ymmärtävät missä mennään, jotta tavikset eivät kykene tekemään vastarintaa. Mielenkiintoista olisi tietää kummalla puolella totuutta Japanin ex PM oli. En nimittäin usko, että tarjottu selitys ampujan motiiveista pitää paikkansa.

   WEF-eliitti uhraa Sanna Marinin kaltaiset silmääkään räpäyttämättä, kun se tulee ajankohtaiseksi tai kun hänen katsotaan tehneen tehtävänsä eikä hänestä ole enää hyötyä. Tai antaa kansan tappaa hänet jos kansannousu jonain päivänä tulee. Sama koskee ennen ja hänen jälkeensä tulevia WEF huoria. Globaali rapparieliitti tarvitsee ihmisiä uhrattavaksi kun kansat herää vastustamaan, jos heräävät. Jossain päin maailmaa varmasti herätään. Suomessa luultavasti viimeisimpinä, koska media täällä on lähes täysin rapparien hallussa, ellei aivan täysinkin. Ihmisten on vaikea uskoa että heitä on petetty. Raamattukin sanoo, että jos mahdollista, jopa valitut tulevat eksytetyiksi.

 5. Suosittelen lukemaan, liittyen käärmesauvasymboliikkaan:

  The Caduceus vs. Staff of Aesculapius – One Snake or Two?

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6913859/

  Lainaus:

  “Asklepios oli lääketieteen jumala ja parantamisen jumalan Apollon poika. Asklepioksen sauva on karkeasti veistetty oksa, joka edustaa kasveja ja kasvua, joita kietoo yhteen YKSI käärme. Asklepios tunnettiin lääketieteen jumalana.

  Asklepioksen sauva oli LÄÄKETIETEEN todellinen symboli.

  Hermes (Merkurius) oli jumalten sanansaattaja, ja hänet tunnettiin siitä, että hänellä oli sauva, joka tunnettiin nimellä Caduceus. Kaduceus sisälsi KAKSI käärmettä, joiden päällä oli siivet. Kaduceus tulee kreikan juuresta, joka tarkoittaa “sanansauvaa”, ja se oli diplomaattisten lähettiläiden merkki, joka liittyi KAUPANKÄYNTIIN , kaunopuheisuuteen, alkemiaan, VARKAUTEEN ja VALEHTELUUN.”

Vastaa