Teitkö sen suojellaksesi muita – sinulle on valehdeltu

wooden pinocchio toy
Kuuntele artikkeli

Muistatteko kun mRNA-injektiot tulivat markkinoille? Silloin tuotteen markkinoinnin pääviesti oli: ”Ota rokote, suojaat sillä itseäsi ja muita”. 10.10.2022 Euroopan parlamentissa oli kuulemistilaisuus, johon Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan piti tulla vastaamaan epäselvistä 35 miljardin euron tekstiviestikaupoista. Hän ei sinne tullut, mutta lähetti edustajansa. Mitä siellä puhuttiin?

Ota rokote ja suojele muita!

Kaikki varmasti muistavat, kuinka Suomen johtavat THL:n ”asiantuntijat” Nohynek, Rämet, Salminen ja Kontio vakuuttivat, kuinka mRNA-injektio estää tartunnat. Vielä nykypäivänäkin rokottamattomat SOTE-työntekijät eivät pääse töihin terveydenhuollon kaaoksesta huolimatta. Peruste siihen on se, että sillä suojataan potilaita. Sen mukaan mRNA-injektio suojaa jollain tapaa tartunnalta. Eikö niin?

Kaikki ”asiantuntijat” suosittelivat mRNA-injektioita kuorossa ja myös somevaikuttajat ja julkkikset valjastettiin rokotekampanjaan.

Laumasuoja rokotteilla

Kun mRNA-injektiokampanjat aloitettiin, puhuttiin niiden kautta saavutettavasta laumasuojasta. Tämä tarkoittaa sitä, että kun riittävä määrä ihmisiä on saanut mRNA-annoksen, taudin tarttuminen estyy ja pandemia kuihtuu pois, kun mRNA-injektion ansiosta virus ei tartu ja pääse leviämään. Näin meille on opetettu myös kaikista perinteisistä rokotteista.

Miljoonan ihmisen tutkimuksessa 94-prosenttisen tehokas

Israelissa tehtiin yli miljoonan ihmisen tutkimus, jonka tulokset julkaistiin [2]New England Journal of Medicinessa. Tutkimus on julkaistu 15. huhtikuuta 2021 vain noin kolme kuukautta mRNA-injektio tuotannon aloittamisesta. Tehokasta tutkimusta! Sen perusteella mediat ympäri maailmaa tekivät juttuja 94% suojatehosta.

Tutkimus osoittaa lisäksi, että rokote todennäköisesti tuo vahvan suojan tartuntoja vastaan, mikä on puolestaan tärkeää viruksen leviämisen estämisessä.

https://yle.fi/uutiset/3-11808589

Asiasta ei ollut mitään epäselvyyttä. mRNA-injektio estää tartunnat. Näin on vakuuttanut yksi näkyvimmistä some-vaikuttamiskampanjaan osallistuneista lääkäreistä, HUS:n diagnostiikkapäällikkö Lasse Lehtonen vielä 10. marraskuuta 2021.

Kirsikkana kakun päällä

Meidän presidenttimme, ekumeeniseen Konstantinus Suuren ritarikuntaan (Ordo Sancti Constantini Magni) kuuluvan Sauli Niinistön mukaan: ”Rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja”.

Herra presidentti on ollut ainakin kaksi kertaa koronassa ja ainakin kerran sen vuoksi sairaalahoidossa.

Pfizerin kuulemistilaisuus EU:ssa 10.10.2022

EU järjesti kuulemistilausuuden 10.10.2022. Tarkoitus oli selvittää muunmuassa epäselviä 35 miljardin euron rokotetilaukseen liittyviä kadonneita tekstiviestejä Albert Bourlan (Pfizerin toimitusjohtaja) ja Ursula von der Leyenin (EU:n puheenjohtaja) välillä. Albert Bourla ei vaivautunut tulemaan EU:n kuulemistilaisuuteen, siellä oli paikalla Pfizerin edustaja.

Euroopan parlamentin komission jäsen (MEP) Rob Roos esitti kysymyksen, johon piti antaa vastaus, kyllä tai ei. Katsotaan kysymys.

https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593

Oliko Pfizerin COVID- rokote testattu estämään viruksen leviämistä, ennen kuin se tuli markkinoille?

Pfizerin edustaja: Kysymykseen siitä, tiesimmekö rokotteen estävästä immunisaatiosta ennen kuin se tuli markkinoille… Ei, haha.

Ymmärrätte varmaankin mitä tämä tarkoittaa. Se ei estä tartuntaa, se ei estä jatkotartuntaa, se ei estä sairastumista, se ei estä vakavaa tautia. Mutta, sillä on paljon vakavia haittavaikutuksia. Meitä on huijattu!

Meidän piti suojella muita

Meidän piti ottaa täysin uutta tekniikkaa sisältävät mRNA-injetiot, jotta suojaisimme muita. Muistatte varmaan. Totuus on, että kenelläkään ei ollut mitään tietoa sen toimivuudesta tai haittavaikutuksista. Asia tuli selkästi esiin, koska mRNA-injektiokampanjoiden jälkeen tartunnat vain lisääntyivät jyrkästi.

Uusinta dataa

THL:n Sampo on tilastopalvelu, josta saa kuukauden viiveellä dataa. Tilanne näyttää surkealta. Kolme annosta saaneet ovat edustettuna kaikissa tilastoissa. On otettava huomioon, että [4]kolme annosta saaneita on 54% väestöstä, mutta kolme kertaa piikitettyjen esiintyvyys on jokaisessa ryhmässä noin 75%.

Tartunnat 1.5.-31.8.2022
Sairaalahoito 1.5.-31.8.2022
Kuolemat 1.5.-31.8.2022

Valtava markkinointikampanja on ollut silkka valhe

mRNA-injektiokampanjat aloitettiin ajatuksella: ”Ota koronarokote, suojelet itseäsi ja muita.” Siinä vaiheessa ei ollut mitään tietoa siitä, estääkö geenipiikki tartuntaa. Ei estänyt. Kun se huomattiin, siirryttiin kertomaan sitä, kuinka se suojaa vakavalta taudilta erittäin hyvin, ja kuten huomaatte, sekään ei pidä paikkaansa. Koko mRNA-injektiokampanja on perustunut valheeseen, kaikilta osin, aivan alusta tähän hetkeen saakka. Ja moni on nähnyt sen, aivan alusta saakka. Kaikki tieto on ollut saatavilla.

Koronapassi ja 48 a pykälä

Koronapassi ja sotealaa koskeva pykälä 48a on johtanut vain kansalaisten erotteluun ja kyykyttämiseen. Valtion johto ja asintuntijat ovat tienneet, että mRNA-injektio ei estä tartuntaa tai että sitä ei kukaan tiedä, alusta saakka. Raskaana oleville suositeltiin mRNA-injektioita turvallisina, vaikka siinä vaiheessa ei oltu tehty yhtään tutkimusta ihmisillä. Tutkimuksia tehtiin vain rotilla.

Imeväisten kuolleisuuden kasvu Skotlannissa

Nyt [6]Skotlannissa tutkitaan piikkiä imeväisten kuolleisuudessa. Siellä vastasyntyneiden keskimääräinen kuolleisuus on hieman yli kaksi tuhatta syntynyttä kohti. Nyt se on jostain syystä 4,6 tapausta 1000 syntymää kohden. Nousu imeväiskuolleisuudessa on yli 100%. Erittyykö mRNA-koodi äidinmaitoon? Ei sen pitänyt, mutta. Tottakai se erittyy!

https://www.youtube.com/watch?v=1uF1oPyh8OY

Ylikuolleisuus Euroopassa

Eurostat- tilastopalvelu julkisti heinäkuun [10]kuolleisuustilastoja. Tiedotteen mukaan Euroopan ylikuolleisuus on +16% verrattuna normaaliin. Espanjassa se on +37%, Kyproksella +33% ja Kreikassa +31%. Valtavia lukuja. Heikon rokotekattavuuden Latviassa ylikuolleisuus on -0,5%.

Se iskee sydämeen

[11#l11]Thaimaassa tehdyn tutkimuksen mukaan 13–18- vuotiailla nuorilla, jotka saivat Pfizerin toisen mRNA-injektio- annoksen, 29,4%:lla havaittiin sydänoireita. Lähes 30% saa siis jonkinmoisen iskun mRNA-myrkystä sydämeen.

Pidä varasi

Läheisilleni sattunut kaksi täysin samanlaista tapausta mRNA-injektioiden jälkeen. Kerron ne, koska jos sinulla on samanlainen kokemus, saattaa olla tarpeellista, että tilanne tarkistetaan. Esimerkiksi 37% ylikuolleisuus Espanjassa johtuu jostain.

Tapaus 1.

Yli 70- vuotias perusterve, hyväkuntoinen mies. Ei syö lääkkeitä. Pyöräilee vuosittain lähes 10 000km ja tekee vielä jonkinverran töitä maatilalla. 2. ja 3. mRNA-injektion jälkeen flimmerikohtauksia (eteisvärinä), jotka kääntyivät automaattisesti sinusrytmiin (normaalirytmi). Piikkien jälkeen koki kuntonsa heikentyneen koko ajan laskusuuntaisesti ja ”jotain on vialla”.

Muutaman kuukauden kuluttua aamulenkillä yhtäkkinen raju hengitysvaikeus. Ambulanssissa saturaatio alle 85% ja keuhkopöhö. Ei rintakipuja. EKG:ssä ei muutoksia.

Varjoainekuvassa tukkeumat kummassakin sepelvaltimossa. Kolmen suonen ohitusleikkaus yliopistosairaalassa.

Tapaus 2.

55- vuotias mies. Perusterve. Ei lääkityksiä. Toisen mRNA-injektion jälkeen flimmeri (eteisvärinä). Sen johdosta sairaalassa. Eteisvärinä kääntyi itsekseen sinusrytmiin. Sai estolääkkeet sekä verenpainelääkityksen.

Piikkien jälkeen kokenut, että ei ole täysin kunnossa. Kolme kertaa viety ambulanssilla rytmihäiriöiden vuoksi sairaalaan kevään aikana. Työmatkalla yöllä painontunne rintakehällä, ottanut aspiriinia 200mg. Hakeutunut itsenäisesti ensiapuun. Ensiavussa EKG:ssä ei muutoksia, painontunne rintakehällä. Soitto minulle, ohjeistin, että vaadi varjoainekuvaus oireiden perusteella vaikka EKG on puhdas.

Varjoainekuvassa tukkeumat kummassakin sepelvaltimossa. Yhteensä viisi pallolaajennusta, jotka tehtiin heti. Sydän oli muuten hyvässä kunnossa ja sen vuoksi ohitusleikkaukselta säästyttiin.

Voivatko tapaukset johtua mRNA-injektiosta?

Kummassakin tapauksessa sydän sai osumaa mRNA-injektiosta ja ilmoitti siitä eteisvärinän muodossa. Eteisvärinä on harmiton, mutta jossain tapauksissa inhottava rytmihäiriö. Se on käännetään joko lääkkein tai kardioversiolla takaisin sinusrytmiin. Jos se ei käänny, potilas saa verenohennuslääkkeet, koska eteisvärinässä sydämen verenvirtaus ei ole optimaalista ja sinne saattaa muodostua hyytymiä, jotka liikkeelle lähtiessään aiheuttavat tukoksia (esim aivoinfarktin). Eteisvärinä ei aiheuta sepelvaltimoiden tukkeutumista.

Mitä jos sydän ilmoittaa siellä olevasta tulehduksesta rytmihäiriöllä? mRNA-injektion jälkeen sydämen rytmihäiriö ilmoittaa, että kaikki ei ole hyvin. Tiedetään, että kun ihminen saa 2- tyypin diabeteksen ja koholla oleva verensokeri saa jatkuvan matala-asteisen tulehduksen aikaiseksi, matala-asteinen tulehdus tuhoaa verisuoniston muutamassa vuodessa. Siinä vaiheessa kun oireet ilmenevät, vauriot verisuonissa ovat jo pahoja.

Jos sinulla on ollut rytmihäiriöitä 2. tai 3. piikin jälkeen ja yleiskuntosi on laskenut niin, että tunnet sen, käy tarkistuttamassa tilanne. Jos mRNA-piikki on aiheuttanut tulehdusreaktion sepelvaltimoihin, ne voivat ahtautua sen vuoksi nopeasti. Nämä tapaukset sattuivat parin kuukauden sisällä toisistaan. Kummassakin oli aivan samanlainen historia. Kyseessä ovat lähisukulaiset, eivät siis mitään some-tuttavuuksia. Ota tosissasi, jos sinulla on ollut samanlainen historia piikin jälkeen ja yleiskunto heikentynyt.

Olen teidän puolella

Teidän on nyt viimeistään ymmärrettävä, että olen ollut koko ajan teidän puolellanne. Olen ollut mediassa päivästä toiseen esiintyviä valehtelevia iljetyksiä vastaan. Olen tiennyt toukokuusta 2021, kuinka asia on. Tämä EU:ssa esiin tullut asia oli vain pieni osa valheesta.

Nyt kun kirjoitukseni tulevat esiin maailmanlaajuisena massiivisena ylikuolleisuutena, olen silti teidän puolella. Te ette ole tehneet mitään pahaa. Te olette luottaneet viranomaisiin niin kuin pitää.

Auktoriteetit ja mediavaikuttajat, jotka esiintyvät julkisuudessa ovat iljettäviä, alhaisia valehtelijoita ja he ovat pilanneet koko lääketieteen maineen.

Meitä kaikkia on huijattu, mutta se ei ole sinun syy.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Koronarokotteita ei riitä kaikille ja laumasuoja jäämässä haaveeksi tänä vuonna https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007747084.html

[2] BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine in a Nationwide Mass Vaccination Setting https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2101765?query=featured_home

[3] Pfizerin koronarokote osoittautui yli miljoonan ihmisen tutkimuksessa 94-prosenttisen tehokkaaksi https://yle.fi/uutiset/3-11808589

[4] Koronavirus LUKUINA https://yle.fi/uutiset/3-11300232

[5] Valmisteyhteenveto Comirnaty https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_fi.pdf

[6] Investigation into spikes in newborn baby deaths in Scotland https://www.bbc.com/news/uk-scotland-63097142.amp

[7] Konstantinus Suuren Ritarikunta https://fi.wikipedia.org/wiki/Konstantinus_Suuren_Ritarikunta

[8] Apu: Niinistön suosimalla ritarikunnalla hyvin erikoinen tausta https://www.uusisuomi.fi/uutiset/apu-niiniston-suosimalla-ritarikunnalla-hyvin-erikoinen-tausta/7f2fd669-19a1-379d-88a3-50dd29edfbfa

[9] Ordo Sancti Constantini Magni https://en.wikipedia.org/wiki/Ordo_Sancti_Constantini_Magni

[10] Excess mortality hits +16%, highest 2022 value so far https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1

[11] Cardiovascular Effects of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine in Adolescents https://www.preprints.org/manuscript/202208.0151/v1

Detection of Messenger RNA COVID-19 Vaccines in Human Breast Milk https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427?guestAccessKey=1c13d17c-1c25-4828-b261-9f321e5126a1

Rob Roos MEP https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593

Kysely: Suurin osa ottaisi koronarokotteen – rokotushalukkuuteen vaikuttaa eniten näkemys siitä, miten rokote suojaa itsen lisäksi muita https://thl.fi/fi/-/kysely-suurin-osa-ottaisi-koronarokotteen-rokotushalukkuuteen-vaikuttaa-eniten-nakemys-siita-miten-rokote-suojaa-itsen-lisaksi-muita

Special Committee on COVID-19 pandemic – koko kuulemistolaisuus https://multimedia.europarl.europa.eu/en/webstreaming/covi-committee-meeting_20221010-1430-COMMITTEE-COVI

13 vastausta artikkeliin “Teitkö sen suojellaksesi muita – sinulle on valehdeltu

  1. Rokotuskampanja on vain yksi haara pseudotieteessä (valetieteessä), jossa läntinen kulttuuri on tuhoutumassa. Läntisen kulttuurin voima ja menestys perustuu yksinomaa aitoon kokeelliseen tieteeseen, jonka kehitys alkoi 1700 luvulla. 1950 luvulle saakka läntinen kulttuuri oli hallitseva maapallolla, sitten alkoi romahdus, jota ei voi enää estää. Muut kulttuurit ottavat johtavan aseman.

    Biolääketieteen tutkimuksista 85% on huolimattomuuteen, virheisiin, ohjattuihin päätelmiin ja jopa petoksiin perustuvaa pseudotiedettä. Artikkelin video ilmaisee, että tähän pseudotieteeseen uskotaan korkealla tasolla, mikä on erittäin vaarallista länsimaitten terveyden hoidolle.

    Miksi näin on tapahtumassa? Siihen ainoana syynä on länsimaitten päätyminen hallintoon, jossa valtiovalta ulottuu ihmisten (ja tutkijoiden) yksityiseen elämään kaikilla aloilla. Yksilön ja sananvapaus on kadonnut. Politiikkaa ja tiedettä ei voi epäillä. Jos sen teet menetät virkasi, työsi, asemasi, kenties sinut leimataan rikolliseksi. Lopulta päädytään totalitaristisen valtion tilanteeseen, valtiovallan kanssa eri mieltä osoittavat eristetään keskitysleireihin, vaikka näiden mielipiteet tavoittelevat parempaa tulevaisuutta.

  2. Aika jännä juttu, mikä taho päätti nämä kaikki toimenpiteet ja valheet, kun kuitenkin Phizerin sivuilla heti alkuun jo kerrottiin, ettei ”koronarokote” estä tarttumista. Mikä esti ihmisiä, hallitusta, ministereistä ymmärtämästä, valtamedioidemme päivästä, kuukaudesta toiseen valheellinen rummuttaminen pelottelutarkoituksessa? Pelko, luvattu eu-virka, raha? Ihan vain kyvyttömyys ajatella itse? Ohjasiko hallitus Suomessakin medioita toistamaan valhetta? Suomessa on ilmeisesti kuitenkin n. miljoona lukutaitoista, joilla ymmärryskin vielä toimii. Rikollista, mutta tuskin kukaan joutuu vastuuseen tästäkään.

  3. Number Story sivusto pelasti minut piikeitä . Seurasin tarttuvuutta, mutta etenkin kuolemia . Etenkin seurasin slummimaita joissa ihmiset eivät voi välttää kontakteja , siellä ei esiintynyt joukkokuolema. Tästä päättelin ettei kyse ole mistään tappavasta viiruksesta. Olen ns riskiryhmää D2 69 mies, olen saanut pidettyä myöskin vaimoni ja lapseni erossa rokotteista. Poikani kävi kouluterveydenhoitaja luona kieltämässä 11v poikansa rokottamisen 2vk sitten.
    Niin ja suuri kiitos kuuluu näille ns disinformaatio sivustoille.

  4. Heh. Kyllä tässä maassa on miljoonia luusereita jotka menivät halpaan.

    Mutta injektiopiikki seisoo voittajana ja oli alusta asti oikeassa.
    Vaatii rohkeutta ja hyvää itsetuntoa uida vastavirtaan ja taistella tuulimyllyjä vastaan. Tällaisia sankareita on harvassa.

  5. Olen niin kiitollinen tästä sivustosta, jonka avulla olen osannut välttää näitä myrkkypiikkejä jo silloin, kun moni ei osannut aavistaakaan, miten vaarallisia ne todellisuudessa ovat. Nyt näitä tietoja on jo todella paljon, mutta julkisissa tiedotusvälineissä ei juuri hiiskaustakaan. Uskomatonta, millaisessa korruptoituneessa yhteiskunnassa joudumme elämään. Nyt jo neljänsiä piikkejä vaaditaan yhä nuoremmille. Miten sokeita ihmiset voivatkaan olla, vaikea sitä on ymmärtää!

  6. Menetin k-rokotuskampanjan alussa muutaman hieronta-asiakkaan kun kerroin rokotusstatukseni kertoen, että sillä ei ole mitään merkitystä, olenko k-rokotettu vai en. Samaan vaistoon luottaen toimin jatkossakin.

  7. HISTORIAN PUNAINEN LANKA
    Ilman juutalaiskysymyksen ratkaisua ei voi ymmärtää maailmanpolitiikkaa. Juutalaisten uskontoon ja politiikkaan kuuluu koko planeetan valtaaminen ja kansojen orjuuttaminen juutalaisten alamaisiksi. Kun katsoo viime vuosikymmenten historiaa, voi havaita, että juutalaiset ovat jo lähellä tätä päämäärää. Siionin Viisaat ohjaavat maailmanpolitiikan suuria linjoja. Nyt Ukrainan sota on kaiken keskiössä. Sen laajentaminen maailmansodaksi, jota käydään tavanomaisin asein, on juutalaisten päämäärä. Ukrainan kansa on petetty ja se uskoo taistelevansa itsenäisyyden puolesta Venäjää vastaan. Ydinaseita ei käytetä, sillä ydinsota tuhoaisi koko planeetan väestön. Tosin teoriassa taktisilla ydinaseilla käytävä sota olisi mahdollinen, mutta senkin riskit olisivat suuret. Kaasuputkien ja sillan räjäyttäminen on Siionin Viisaiden siirto tässä kansainvälisessä shakissa. Niiden toteuttajat olivat todennäköisesti Israelin Mossadista, joka kykenee sellaiseen. Tarkoituksena on usuttaa Venäjä totaaliseen sotaan Siionin Viisaiden johtamaa länttä vastaan. Kaiken johdossa on Siionin Viisaiden ohjaama Maailman talousfoorumi (WEF), joka ohjaa maailman johtavia poliitikkoja talouksien tuhoamiseen eli Suureen Uudelleenjärjestelyyn (the Great Reset). Meillä Suomessa WEF:n kätyreinä toimivat Sanna Marin ja Annikka Saarikko, jotka ovat WEF:n koulutuksessa. Suomen poliittinen johto lietsoo Venäjä-vihaa ja valmistautuu peräti sotaan Venäjää vastaan luottaen USA:n apuun, jonka kanssa Suomella on puolustussopimus. Suomen poliittinen johto on läpimätä ja on saatettava syytteeseen valtiopetoksesta. Edessä on mm. valtava sähkökriisi, joka johtaa kaaokseen. Nyt on vaihtoehtomedioiden aika paljastaa kansainvälisen pelin todelliset pelaajat eli Siionin Viisaat, WEF, YK, WHO ym. Kaiken johtavana teemana on juutalaisten pyrkimys maailmanvaltaan. Lisään tähän luettelon Venäjän vallankumouksen tekijöistä ja heidän kansallisuuksistansa (Robert Wilton: Romanovien Viimeiset päivät):

    Ministeriö Nimi Kansallisuus

    Puheenjohtaja V.I. Uljanov (Lenin) venäläinen*
    Ulkoasiat G.V. Tshitsherin venäläinen
    Kansallisuudet J.Dzhugashvili(Stalin) georgialainen
    Maatalous Protian armenialainen
    Talousneuvosto Lourie (Larin) juutalainen
    Elintarvikkeet A.G. Schlihter juutalainen
    Armeija ja laivasto L.D. Bronstein (Trotski) juutalainen
    Valtion valvonta K.I. Lander juutalainen
    Valtion maat Kaufmann juutalainen
    Työvoima V.Schmidt juutalainen
    Sosiaaliapu E. Lilina (Knigissen) juutalainen
    Koulutus A. Lunatsharski venäläinen
    Uskonto Spitzberg juutalainen
    Sisäasiat Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
    Terveydenhoito Anvelt juutalainen
    Raha-asiat I.E. Gukovs juutalainen
    (ja G.Sokolnikov) juutalainen juutalainen
    Lehdistö Voldarski (Goldstein) juutalainen
    Vaalit M.S. Uritski juutalainen
    Oikeus I.Z. Shteinberg juutalainen
    Pakolaiset Fenigstein juutalainen
    Pakolaiset Savitsh (apulainen) juutalainen
    Pakolaiset Zaslovski (apulainen) juutalainen

    ”Sovnarkomin” 22 jäsenestä, Wilton esitti, kolme oli venäläisiä, yksi armenialainen ja 17 juutalaisia.

    *(Leninin suhteen Wilton erehtyy. Leninin isä oli juutalainen Zederbaum, mutta Uljanov oli adoptoinut hänet. Lenin puhui sujuvasti jiddisiä, mikä oli yleisin kieli neuvostohallinnon sisäpiireissä. Suom. huom.).

    Toimeenpanevan keskuskomitean, Wilton jatkaa, muodostivat seuraavat jäsenet:

    J.M. Sverdlov (Solomon) (puheenjohtaja) juutalainen
    Avanesov (sihteeri) armenialainen
    Bruno latvialainen*
    Breslau latvialainen(?)
    Babtshinski juutalainen
    N.I. Buharin venäläinen
    Weinberg juutalainen
    Gailiss juutalainen
    Ganzberg (Ganzburg) juutalainen
    Danitshevski juutalainen
    Starck saksalainen
    Sachs juutalainen
    Scheinmann juutalainen
    Erdling juutalainen
    Landauer juutalainen
    Linder juutalainen
    Wolach tsekkiläinen
    S. Dimanshtein juutalainen
    Encukidze georgialainen
    Ermann juutalainen
    A.A. Ioffe juutalainen
    Karhline juutalainen
    Knigissen juutalainen
    Rosenfeld (Kamenev) juutalainen
    Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
    N. Krylenko venäläinen
    Krassikov juutalainen
    Kaprik juutalainen
    Kaoul latvialainen
    Uljanov (Lenin) venäläinen
    Latsis juutalainen
    Lander juutalainen
    Lunatsharski venäläinen
    Peterson latvialainen
    Peters latvialainen
    Roudzoutas juutalainen
    Rosine juutalainen
    Smidovitsh juutalainen
    Stoutchka latvialainen
    Nahamkes (Steklov) juutalainen
    Sosnovski juutalainen
    Skrytnik juutalainen
    L. Bronstein (Trotski) juutalainen
    Teodorovitsh juutalainen (?)
    Terjan armenialainen
    Uritski juutalainen
    Telechkine venäläinen
    Feldmann juutalainen
    Frumkin juutalainen
    Souriupa ukrainalainen
    Tshavtshevadze georgialainen
    Scheikmann juutalainen
    Rosental juutalainen
    Atshkinazi imeretiläinen
    Karahane karailainen
    Rose juutalainen
    Sobelson (Radek) juutalainen
    Schlichter juutalainen
    Schikolini juutalainen
    Tshklianski juutalainen
    Levine (Pravdine) juutalainen

    Niinpä, Wilton päätteli, 61 jäsenestä viisi oli venäläisiä, kuusi latvialaisia, yksi saksalainen, kaksi armenialaisia, yksi tsekkiläinen, yksi imeretiläinen, kaksi georgialaisia, yksi karailainen, yksi ukrainalainen ja 41 oli juutalaisia. *(Monet latvialaisiksi nimetyistä olivat itse asiassa Latvian juutalaisia. Suom. huom.).

    Moskovan erikoiskomissio (Tseka) – Neuvostoliiton salainen poliisi ja GPU:n, NKVD:n sekä KGB:n edeltäjä – muodostui seuraavista:

    F. Dzerzhinski (puheenjohtaja) puolalainen
    Y. Peters (varapuheenjohtaja) latvialainen
    Tshklovski juutalainen
    Heifiss juutalainen
    Zeistine juutalainen
    Razmirovitsh juutalainen
    Kronberg juutalainen
    Haikina juutalainen
    Karlson latvialainen
    Schaumann latvialainen
    Leontovitsh juutalainen
    Jakov Goldine juutalainen
    Galperstein juutalainen
    Kniggisen juutalainen
    Katzis latvialainen
    Schillenkuss juutalainen
    Janson latvialainen
    Rivkine juutalainen
    Antonof venäläinen
    Delafabre juutalainen
    Tsitkine juutalainen
    Roskirovitsh juutalainen
    G. Sverdlov (toimeenpanevan keskuskomitean
    puheenjohtajan veli) juutalainen
    Bjesenski juutalainen
    J. Blumkin (kreivi Mirbachin murhaaja) juutalainen
    Aleksandrovitsh (Blumkinin rikostoveri) venäläinen
    I. Model juutalainen
    Routenberg juutalainen
    Pines juutalainen
    Sachs juutalainen
    Daybol latvialainen
    Saissoune armenialainen
    Deylkenen latvialainen
    Liebert juutalainen
    Vogel saksalainen
    Zakiss latvialainen

    Näistä 36 Tsekan virkailijasta yksi oli puolalainen, yksi saksalainen, yksi armenialainen, kaksi venäläisiä, kahdeksan latvialaisia ja 23 juutalaisia.
    ”Ei siis”, Wilton esittää, ”ole syytä yllättyä juutalaisten hallitsevasta roolista keisariperheen murhassa. Päinvastainen tilanne olisi pikemminkin ollut yllättävä”.

    1. Tässä on mukana myös vatikaani, jesuiitat ja niiden salaseurat. Ylimpänä taustalla vaikuttaa Talmudinen kabbalah, mutta juutalaiskysymys tämä ei täysin ole. Jos noin mustavalkoisesti ajatellaan, niin kaikki katoliset ja kristityt ovat pahoja. Ei voi yleistää pelkästään juutalaisiin. Samalla viivalla kaikki ollaan. Vain pieni osa tietää asian todellisen luonteen. 99% agendan toteuttajista on rahanahneita moraalittomia lakeijoita, siis nukkepoliitikot ja salaseurojen jäsenet johtopaikoilla. Ne ovat soluttautuneet joka paikkaan.

  8. Katsotaan isoa kuvaa. Miten jokin joka kasvaa satakertaiseksi muutaman sukupolven aikana – kuten tieteellinen toiminta – ei muuttuisi myös luonteeltaan? Kyllä tällainen määrä laaduksi muuttuu! Nyt ollaan sitten vedenjakajalla. Typerä ja epäluuloinen selviää todennäköisemmin kuivin jaloin kuin fiksu ja hyväuskoinen. Suomessa jälkimmäisen tyypin suosiminen on ollut ehkä tärkein kansallinen projekti, mahdollisimman hyvin koulutettu kansa on nyt mahdollisimman avuton.

  9. http://personal.fimnet.fi/business/terhikki.lange/Kadonneet/

    En tiedä, kuinka luotettava lähde tämä ylipäätään on, mutta mielenkiintoinen kohta kappaleessa:

    Pedon merkki

    Osaisiko joku tulkita, mitä tämä teksti tarkoittaa?

    Juutalaisten odottama maallinen Messias ben Joosef (myös nimellä messias ben Efraim, huom. molemmat kadoksissa!) tarjoaa toimeentuloa huipputeknologiansa avulla, kuten tekivät kveekari James Finlayson (1771-1852) ja tsaari Aleksanteri I Suomessa ensimmäisen teollisen vallankumouksen yhteydessä. Toisinajattelijatkin voivat ”ostaa ja myydä ottamatta itseensä pedon merkkiä 666”, kunnes taivaallinen Messias Ben Daavid (Jeesus) tempaa heidät toisessa tulemisessaan turvaan.

    Eli mihin kirjoittaja mahtaa viitata, että voi ostaa ja myydä OTTAMATTA itseensä pedon merkkiä 666?
    Harmi, ettei avaa sitä sen enempää.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading