EMA on hyväksynyt 6kk – 5-vuotiaiden mRNA-piikitykset

Lue ääneen tämä artikkeli

19.10.2022 EMA eli Euroopan lääkevirasto [1]hyväksyi ja suosittelee Comirnatyn ja Spikevaxin mRNA-injektiota 6 kk – 5-vuoden ikäisille vauvoille ja lapsille. Vauvoille ja taaperoille tarjottavat mRNA-injektiot ovat suunniteltuja SARS-CoV-2:n alkuperäiseen kantaan eli Wuhanin virukseen.

Tartuntatautien neuvottelukunta – Koronavirus ei täytä yleisvaarallisen tartuntataudin kriteerejä

Viime (viikko 41) viikolla [2]tartuntatautien neuvottelukunta tuli siihen johtopäätökseen, että koronaviruksen luokittelemisella yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi ei enää ole lakisääteisiä edellytyksiä. Taudin poistaminen yleisvaarallisten tartuntatautien joukosta on kuitenkin poliittinen päätös ja kokousten pöytäkirjat ovat ministeriön tiedossa.

Krista Kiurua haastateltiin 19.10.2022 MTV3 [4]Asian Ytimessä ohjelmassa. Katsotaan mitä Kiuru vastaa toimittajan kysymykseen 48 a (pakkorokotus) pykälästä.

https://www.mtv.fi/sarja/asian-ytimessa-33001049

Tartuntatautien neuvottelukunta siis tuli edellisellä viikolla siihen tulokseen, että koronaviruksen luokittelemisella yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi ei enää ole lakisääteisiä edellytyksiä. Se luonnollisesti tarkoittaa myös 48 a pykälän kumoamista. Tartuntatautien neuvottelukunnan Virolainen-Julkunen sanoi, että kokousten pöytäkirjat ovat ministeriön tiedossa.

Valehteliko Krista Kiuru suorassa lähetyksessä? Krista Kiuru sanoi, että THL on antanut lausunnon jossa he lähtevät siitä, että 48 a pykälän pitää muuttaa pysyväksi. Se ei voi pitää paikkansa, koska tartuntatautien neuvottelukunta suosittaa taudin poistamista yleisvaarallisten tartuntatautien joukosta.

THL:n Hanna Nohynek on vastannut kyselyyn sähköpostilla näin.

Näyttää siltä, että Kiuru valehtelee [6]ministerinä hyvin vakavasta asiasta!

Korona kaataa nyt väkeä työpaikoilla, mutta uutta rokotusta ei tipu

[6]THL:n mukaan neljänsien rokotusten laajentaminen työikäiseen väestöön ei ole nyt aiheellista. Asiasta uutisoi YLE 19.10.2022. Otsikko muutettiin myöhemmin muotoon “Korona kaataa nyt väkeä työpaikoilla, mutta uutta rokotusta ei tipu – THL:n mukaan yksi syy ovat rokotteiden ”aiheuttamat sairauspoissaolot“, kuvakaappaus alkuperäisestä uutisesta.

Tällä hetkellä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee tehosterokotteita yli 65-vuotiaille ja yli 18-vuotiaille riskiryhmäläisille sekä 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille. Perusterveet alle 65-vuotiaat eivät sitä saa.

Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) ja Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö (SAK) esittivät [7]viime viikolla, että neljänsiä koronarokotteita pitäisi Suomessa tarjota myös työikäiselle väestölle. Myös Kiuru on sitä mieltä selkeästi. Asiasta näyttää siis kehittyvän täysin poliittinen päätös.

Kuinka vaarallinen COVID-19 on?

MedRxiv- palvelussa julkaistiin 11.10.2022 preprint tutkimus [8]Age-stratified infection fatality rate of COVID-19 in the non-elderly informed from pre-vaccination national seroprevalence studies“. Siinä tutkittiin COVID-19 kuolleisuutta ennen mRNA-injektioiden aikakautta. Sen tulokset ovat seuraavat:

IFR:n (Infection Fatality Rate, tartuntakuolleisuus) mediaani oli

 • 0-19-vuotiailla 0,0003%
 • 20-29-vuotiailla 0,003%
 • 30-39-vuotiailla 0,011%
 • 40-49-vuotiailla 0,035%
 • 50-59-vuotiailla 0,129%
 • 60-69-vuotiailla 0,501 %

Kuolleisuusluvut, mitä meille annettiin ymmärtää ennen mRNA-injektiokampanjoita olivat aivan erilaiset. Vuoden 2020 aikana [9]uutisoitiin, että 2,3% tartunnan saaneista kuolee ja vaikean taudin saa 14% sairastuneista. Täysin poskettomia lukuja.

Myöhemmin kävi ilmi, että vuonna 2020 [10]COVID-19 tautiin kuoli alle 65-vuotiaita 42 kpl ja alle 20-vuotiaita ei kuollut virusinfektioon yhtään. Normaaliin [11]kausi-influenssaan kuolee enemmän (paitsi korona aikana se hävisi kokonaan)

Kiinnitetään huomio 0-19-vuotiaiden tartuntakuolleisuuteen. Se on 0,0003%. Suomessa ei juuri nyt anneta THL:n suosituksen johdosta mRNA-injektioita alle 65-vuotiaille niiden heikon tehon ja haittavaikutusten vuoksi. Mutta nyt EMA haluaa piikittää kaikki lapset.

EMA hyväksyi 6kk – 5-vuotiaiden piikitykset

Alle 19-vuotiaan todennäköisyys kuolla COVID-19 tautiin on 0,0003%. Se on häviävän pieni, täysin mitätön.

Vauvojen mRNA-injektiot ovat Comirnatyn ja Spikevaxin mRNA-injektioita, jotka on rakenneltu alkuperäiseen SARS-CoV-2 virukseen. Tarkemmin sanottuna Wuhanin virukseen. Siihen alkuperäiseen varianttiin, johon nykyiset mRNA-injektiot eivät toimi. Nykyinen variantti on Omicronvariantin 4. tai 5. sukupolvi. Se kiertää täysin Wuhanin virukseen tehdyt mRNA-injektiot.

Spikevax on aikaisemmalta nimeltään Moderna. Spikevax-rokotetta ei Suomessa suositella alle 30-vuotiaille miehille ja pojille. Riski saada sydänlihastulehdus rokotuksen jälkeen on nuorilla miehillä suurempi kuin muilla. Nyt sitä suositellaan vauvoille ja taaperoille.

Rokotussarja on hämmentävä. Comirnaty rokotesarja koostuu kolmesta annoksesta. Kaksi ensimmäistä annosta annetaan kolmen viikon välein, minkä jälkeen kolmas annos annetaan vähintään kahdeksan viikkoa toisen annoksen jälkeen. Vauvat saavat siis muutaman kuukauden aikana 3 mRNA-injektiota!

Onko tutkimuksia tehty pienillä lapsilla?

Tiedotteessa on linkkejä, jotka johtavat lähinnä tyhjille sivuille, joissa ei ole mitään relevanttia asiaa. Yhdestä löytyy kuitenkin linkki pdf-tiedostoon

Siinä kerrotaan meneillään olevat tutkimukset, tosin kahdessa ei ole edes tutkimusnumeroa. Katsotaan C4591007 tutkimus. Se on “A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, and Immunogenicity of an RNA Vaccine Candidate Against COVID-19 in Healthy Children and Young Adults“. Se on aloitettu 25. maaliskuuta 2021 ja sen on tarkoitus päättyä 24. toukokuuta 2024.

Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy on osallisena tässä tutkimuksessa, sen lääketieteellinen johtaja on [15]Mika Rämet ja hallituksen puheenjohtaja ”pandemiapäällikkö” Liisa-Maria Voipio-Pulkki.

Kirsta Kiuru ja Sauli Niinistö kirjoittivat lain, joka sallii Suomessa geenitekniikkakokeet selkärankaisiin. Laki vahvistetiin 4.6.2021, tosin lasten geenitekniikka tutkimus kirjattiin [16]EU-järjestelmiin kuitenkin jo 30.3.2021. Tästä asiasta on kirjoitettu kaksi eri artikkelia ja löydät linkin niihin tämän artikkelin lopusta. Ne kannattaa lukea.

Lisätiedot pakkausselosteesta

Tiedotteessa kehotetaan etsimään lisätietoja mRNA-injektion pakkausselosteesta. Mihinkään tutkimuksiin ei ole linkkejä. Mitä [17]Comirnaty 10 mikrogrammaa tuoteseloste sitten sanoo?

Se kertoo ainoastaan 5-12-vuotiaiden lasten tutkimuksista. 6 kk -5-vuotaista ei sanota sanaakaan. Siitä syystä et löydä tiedotteesta linkkejä ensimmäiseenkään tutkimukseen.

Miksi pikkulapsia halutaan piikittää?

Olen sanonut jo pitkään, että pikkulapset ovat pääkohde. Tämä osoittaa sen selkeästi. Tauti on äärimmäisen vaaraton (tartuntakuolleisuus 0,0003%) alle 19-vuotiailla.

Nyt vauvoihin halutaan pistää kolme annosta lyhyellä aikavälillä jo aikoja sitten toimimattomaksi todettua Wuhanin viruslinjaan tehtyä mRNA-koodia ilman mitään julkaistuja tutkimustuloksia.

Lisäksi yhtenä vaihtoehtona vauvojen piikittämiseen on Modernan mRNA-injektio, mikä on jo valmiiksi kielletty alle 30-vuotialle. Vauvojen mRNA-injektoinnilta ei ole mitään tieteellistä pohjaa. Mutta se runnotaan nyt läpi.

Toivotaan viisaita päätöksiä

Toivotaan, että Suomen asiantuntijat ovat kovana tämän asian kanssa ja eivät salli lasten piikityksiä toimimattomalla ja vaarallisella aineella. Jos poliitikot kuitenkin tekevät päätökset heidän yli, toivotaan, että ihmisillä rohkeutta nousta vastustamaan globalistien agendaa. Päätökset mRNA-injektioihin tulevat Suomen ulkopuolelta ja Suomen WEF kätyrit toteuttavat kaikki käskyt vailla moraalia.

Vauvojen vanhemmat ovat syyttömiä siihen, että tekevät viranomaisohjeiden mukaan ja vievät tietämättöminä vauvansa tai taaperonsa “tieteen” alttarille.

Heidän PITÄÄ tietää tämä! ÄLÄ UMMISTA SILMIÄSI!

P.S. Jos haluat tukea Injektiopiikin vapaata tutkivaa journalismia voit antaa lahjan tai ostaa erinomaisen autofagian käynnistävän ruokavalion.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] EMA recommends approval of Comirnaty and Spikevax COVID-19 vaccines for children from 6 months of age https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-approval-comirnaty-spikevax-covid-19-vaccines-children-6-months-age

[2] Asiantuntijat: Koronavirus ei täytä yleisvaarallisen tartuntataudin kriteerejä https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/7bb93cf9-e27a-499c-9e5c-011b136540cf

[3] Tartuntatautien neuvottelukunta, 1.6.2020-31.5.2023 https://stm.fi/hanke?tunnus=STM052:00/2020

[4] Asian yhtimessä https://www.mtv.fi/sarja/asian-ytimessa-33001049

[5] Korona kaataa nyt väkeä työpaikoilla, mutta uutta rokotusta ei tipu – THL:n mukaan yksi syy ovat rokotteiden aiheuttamat haittavaikutukset https://yle.fi/uutiset/74-20001832

[6] Suomen perustuslaki https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

[7] EK ja SAK: Neljänsiä koronarokotteita tarjottava myös työikäisille https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-114143

[8] Age-stratified infection fatality rate of COVID-19 in the non-elderly informed from pre-vaccination national seroprevalence studies https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.10.11.22280963v1

[9] Kenelle koronavirus on kohtalokkain? Kaikki, mitä sinun täytyy tietää nyt koronaviruksesta https://www.iltalehti.fi/flunssa/a/f0eeb901-583f-4f24-ae24-36ddec15ca67

[10] Koronavirustauti kuolemansyynä vuonna 2020 https://www.tilastokeskus.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/koronavirus_kuolemansyyna

[11] Kuinka monen kuoleman syy on influenssa – kertovatko luvut kaiken? https://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2020/kuinka-monen-kuoleman-syy-on-influenssa-kertovatko-luvut-kaiken/

[12] European Medicines Agency decision https://www.ema.europa.eu/en/documents/pip-decision/p/0179/2021-ema-decision-23-april-2021-acceptance-modification-agreed-paediatric-investigation-plan-highly_en.pdf

[13] A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, and Immunogenicity of an RNA Vaccine Candidate Against COVID-19 in Healthy Children and Young Adults https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04816643

[14] COVID-19-ROKOTTEEN TUTKIMUS C4591007 https://rokotetutkimus.fi/seurantavaiheen-tutkimukset/

[15] Haaveet kaatuu – Pfizerin COVID-19-rokotetutkimusten FDA- asiakirjoja on julkaistu lisää https://injektiopiikki.com/2022/03/11/haaveet-kaatuu-pfizerin-covid-19-rokotetutkimusten-fda-asiakirjoja-on-julkaistu-lisaa/

[16] A PHASE 1, OPEN-LABEL DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE SAFETY https://www.clinicaltrialsregister.eu/ctr-search/trial/2020-005442-42/FI#B

[17] Comirnaty 10 mikrog/annos, injektiokonsentraatti dispersiota varten https://www.pfizer.fi/sites/default/files/inline-files/2022-09-16%20Comirnaty%2010%20mikrog%20laimennettava%20FI.pdf

5 vastausta artikkeliin “EMA on hyväksynyt 6kk – 5-vuotiaiden mRNA-piikitykset

 1. Myös influenssapiikkejä taidetaan jakaa puolivuotiaille (oli yhdessä paikallislehdessä). Eli ikä on peruste influenssapiikille. Ennen annettiin kai vanhuksille ja riskiryhmäläisille? Ja minkä lääkefirman rokotteita ne ovat, Sanofi-Aventis. Sanofi ainakin aiemmin tehnyt näitä flunssapiikkejä. Millainen yritys mahtaa olla kyseessä, ranskalainen näyttäisi olevan wikipedian mukaan, ja ketkä sen omistavat?

 2. Toivon että olen väärässä, mutta pahaa pelkään että kohta tulee maailmansota.
  Ei Venäjän tai Ukrainan takia, vaan siksi että sillä saadaan peitettyä nyt jatkuvasti paljastuvat koronahuijaukset.

  1. Täysin samaa olen ajatellut, että joku koitetaan peittää jollain.

   Pienten lasten k-rokottaminen on pahinta mitä tässä nyt peiteltävässä projektissa on.

   Vastasyntyneiden kuolleisuus on nousussa ja viranomaiset eivät ole kiinnostuneita tarkastamaan näiden äitien k-rokotusstatusta. No siinähän on jo vastaus kaikkeen.

 3. Pienet lapset ovat oikeutetusti olleet tämän blogin silmäteriä. Nyt keski-ikäiset lapset nokittelevat, EK ja SAK esittävät tuntevansa lääketieteen paremmin kuin THL. Korruption voimaa mutta myös tarinankerronnan perinnettä. Siis kuka saa kertoa satuja – vaikka erämaassa leirinuotiolla – ja kenen on pakko kuunnella. Viimeistään nyt on selvää että mikään järkevä korjausliike ei voi olla “Made in Finland”.

 4. Ei herranjeekuri!
  Mitä enemmän luen juttuja, sitä enemmän olen kiitollinen siitä, että olen pysynyt tästä myrkystä erossa.
  Sheddingistä en voi sanoa, mutta pääsääntöisesti en ole ollut pahemmin tekemisissä myrkytettyjen kanssa.
  Olen sitä mieltä, että rokotus piti saada kaikille, että saadaan sähkömagneettinen alusta elimistöön tulevaisuutta varten – muine kokeilumyrkkyineen vereen.
  Nyt katsotaan kuka kestää mitä, ja montako vuotta?

  Koko Covid oli flunssantasoinen maailmanhistoriaan jäävä huijaus, jolla katsottiin, ketkä tottelevat

  Ja kyllä, olin tietoinen tuosta asiakirjasta, että Suomen valtio tietoisesti asetti kaikki kokeeseen, Ja tietenkin Suomessa, laki tuli sopivasti voimaan, että pääsevät ehdonalaisilla.

  Kyllä täytyy kiittää omaa intuitiota, että väisti tämän paskan.
  Olin alusta alkaen sitä mieltä, että tässä on jotain mätää ihan helvetisti, ja näinhän siinä nyt on käynyt.

  Olen seurannut tekstejäsi ihan alusta asti. Kiitos ihan helvetisti.

Vastaa