Euroopan komissiota ja Ursula von der Leyenia tutkitaan rikoksista

Lue ääneen tämä artikkeli

Euroopan syyttäjänvirasto (EPPO) tutkii Euroopan komissiota ja sen puheenjohtajaa mahdollisista rikoksista, jotka liittyvät unionin covid-rokotteiden hankintaan.

Vuoden alussa uutisoitiin EU:n salaavan von der Leyenin tekstiviestit koronarokotteista

Vuoden 2022 alussa kävi selväksi, että Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja Pfizerin Albert Bourlan kanssa tehty “salainen” COVID-19- injektiosopimus ei ole kaikilta osin kunnossa.

Von der Leyen on itse kertonut [3]julkisesti, että viestejä vaihdettiin jopa kuukauden ajan ennen kauppojen syntymistä ja niillä oli neuvotteluissa keskeinen rooli.

Komissio kuitenkin päätti salata puheenjohtaja Ursula von der Leyenin ja lääkeyhtiö Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan väliset tekstiviestit.

Euroopan syyttäjänvirasto on aloittanut tutkinnan

[1] European Public Prosecutor’s Office (EPPO) on aloittanut asiasta tutkinnan ja ilmoitti poikkeuksellisesti tutkinnan aloittamisesta myös Twitterissä, koska asialla on ollut poikkeuksellisen suuri yleisön kiinnostus.

Useita annoksia vauvasta vaariin koko Euroopalle

Kirjoitin jo [4]2021 joulukuun alussa aiheesta jutun. Silloin oli tehty “salainen” 1,8 miljardin annoksen eli noin 35 miljardin euron kauppa. Kauppa tehtiin aikana, jolloin tehosteboostereista ei ollut julkisesti mitään tietoa. Kaupan aikaan piikitettiin vasta toista annosta ja sen piti antaa hyvä, pitkä suoja. Silti niitä ostettiin neljä annosta jokaiselle eurooppalaiselle vauvasta vaariin. Miksi?

Nyt tilauksia on tehty jo 71 miljardin euron arvosta!

Euroopan tilintarkastusviraston mukaan komissio on tilannut ja allekirjoittanut marraskuuhun 2021 mennessä 71 miljardin euron arvosta sopimuksia jäsenvaltioiden puolesta 4,6 miljardia mRNA-injektioannoksen hankintaa varten. Se tarkoittaa jokaiselle EU-kansalaiselle kymmenen (10) annosta vauvasta vaariin!

Romaniaa EU-parlamentissa edustava Cristian Terheș vaati Ursula von der Leyeniä eroamaan välittömästi komission puheenjohtajan paikalta Euroopan parlamentin täysistunnossa [5]17.10.2022 pitämässään puheessa.

65-vuotiaiden elinajanodote laski vuonna 2021

Tilastokeskus julkaisi [7]tiedotteen otsikolla: “65-vuotiaiden elinajanodote laski vuonna 2021” 20.10.2022.

”65-vuotiaiden miesten elinajanodotteen lasku oli vuonna 2021 suurempaa kuin kertaakaan yli 30 vuoteen.  65-vuotiailla naisilla laskua oli puolestaan jo toista vuotta peräkkäin, mitä ei myöskään ole tapahtunut yli 30 vuoteen”,

Tilastokeskus

[8]Eurostatin tilastojen mukaan Euroopassa ylikuolleisuus on nyt, vuonna 2022 järkyttävällä tasolla. Euroopan keskimääräinen ylikuolleisuus oli +16% yli normaalin tason. Espanjassa se oli +37%, Kyproksella +33% ja Kreikassa +31%.  Mikään ei viittaa siihen, että mRNA-injektiot olisivat toimineet edes kaukaisesti niin, kuin niiden luvattiin toimivan. Viime viikolla [9]Euroopan komission kuulemistilaisuudessa kävi ilmi Pfizerin edustajan lausunnosta, että mRNA-injektioiden kykyä estää tartuntaa ei ollut edes tutkittu.

Ylikuolleisuus lähti nousuun 2021 kesällä

Ylikuolleisuutta ei ollut havaittavissa juurikaan vuonna 2020, jolloin pandemia oli päällä, mutta siihen ei ollut mRNA-injektioita tarjolla. Kaikki muuttui kun toinen mRNA-injektio annettiin suurelle yleisölle.

Ylikuolleisuus Suomessa

Alla olevassa kuvassa on kumuloidut kuolemantapaukset Suomessa. Huomioi, että vuoden 2020 kuolemantapaukset tulevat 2020 vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, sen jälkeen kuolemia ei juurikaan esiinny. Kuolemat sijoittuvat normaaliin kausiflunssaan ajoittuvalle ajanjaksolle.

Tässä kohtaa täytyy myös muistaa, että jokainen koronan kanssa kuollut merkittiin tilastoihin COVID-19 kuolemaksi. Linkki lähteeseen on kuvien alapuolella.

Kumuloidut COVID-19 kuolemat Suomessa

EMA on hyväksynyt 6kk – 5-vuotiaiden mRNA-piikitykset

EMA eli Euroopan lääkevirasto hyväksyi 6kk – 5-vuotiaiden mRNA-piikitykset. Vauvoille ja alle viisivuotiaille annetaan EMAN suosituksen mukaan Pfizerin mRNA-injektioita 3.5 kk aikana KOLME annosta tai Suomessa alle 30-vuotiailta KIELLETTYÄ Modernaa yhteensä KAKSI annosta neljän viikon välein.

Tartuntakuolleisuus on 0-19-vuotiailla [6]0,0003%. Lisäksi tiedetään, että wuhanin virusta vastaan suunniteltu mRNA-injektio ei estä tartuntaa tai jatkotartuntaa eikä edes vakavaa tautimuotoa. Lisäksi, COVID-19 on pääsääntöisesti hyvin vaaraton alle 19-vuotiaalle.

Miksi Amerikan ja Euroopan lääkevirastot suosittelevat YKSIMIELISESTI 6 kk – 5-vuotiaiden piikittämistä? Geneettisellä materiaalilla, joka ei estä tartuntaa tai jatkotartuntaa eikä edes vakavaa tautimuotoa, lisäksi sillä on aivan valtavasti haittavaikutuksia.

Miksi? Mieti sitä!

P.S. Jos haluat tukea Injektiopiikin vapaata tutkivaa journalismia voit antaa lahjan tai ostaa erinomaisen autofagian käynnistävän ruokavalion.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] European Public Prosecutor’s Office https://www.eppo.europa.eu/en

[2] EU salaa von der Leyenin tekstiviestit koronarokotteista – päätökselle kovaa kritiikkiä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/98a81acc-f4a2-4853-a3c3-01c217240d92

[3] How Europe Sealed a Pfizer Vaccine Deal With Texts and Calls https://www.nytimes.com/2021/04/28/world/europe/european-union-pfizer-von-der-leyen-coronavirus-vaccine.html

[4] La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

[5] Ursulan täytyy erota välittömästi EU-komission puheenjohtajan tehtävästä https://rapsodia.info/71-miljardin-euron-edesta-salaisia-rokotesopimuksia-2/[4] Ursulan täytyy erota välittömästi EU-komission puheenjohtajan tehtävästä https://rapsodia.info/71-miljardin-euron-edesta-salaisia-rokotesopimuksia-2/

[6] EMA on hyväksynyt 6kk – 5-vuotiaiden mRNA-piikitykset https://injektiopiikki.com/2022/10/20/ema-on-hyvaksynyt-6kk-5-vuotiaiden-mrna-piikitykset/

[7] 65-vuotiaiden elinajanodote laski vuonna 2021 https://www.stat.fi/uutinen/65-vuotiaiden-elinajanodote-laski-vuonna-2021

[8] Excess mortality hits +16%, highest 2022 value so far https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1

[9] Teitkö sen suojellaksesi muita – sinulle on valehdeltu https://injektiopiikki.com/2022/10/12/teitko-sen-suojellaksesi-muita-sinulle-on-valehdeltu/

One thought on “Euroopan komissiota ja Ursula von der Leyenia tutkitaan rikoksista

  1. SUURVALTAPELIÄ
    Krimin sillan räjäyttäminen sekä Nordstream-putkien räjäyttäminen ovat Siionin Viisaiden siirtoja kansainvälisessä shakkipelissä. Lännen sota Venäjää vastaan on myös heidän suunnitelmansa. Kuten historiassa aiemmin he suunnittelivat 1. ja 2. maailmansodan ja nyt valmistelevat kolmatta maailmansotaa. Israelin tiedustelupalvelu on yksi heidän aseistaan. Mossadia tukevat kaikki länsimaiset tiedustelupalvelut, myös Suomen Supo. Mossad on tiedustelupalveluiden kunkku, joka saa käskynsä suoraan Siionin Viisailta. Myös koronahuijaus on viime kädessä Siionin Viisaiden operaatio. Maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää ilman juutalaisten tärkeää roolia. Surkeaa on nähdä, kuinka lahjakas Saksan kansa on alistettu juutalaiseen komentoon. Ja koko Eurooppa. Venäjä ja Kiina ovat enää ainoat esteet juutalaisten totaaliselle maailmanvallalle. Sen tähden sota Venäjää ja Kiinaa vastaan on väistämätön. Siionin Viisaat ovat onnistuneet jakamaan maailman kahteen leiriin. ”Hajota ja hallitse” on heidän mottonsa. Holokaustiuskonnosta johtuu, että juuri kukaan ei uskalla kertoa totuuksia juutalaisten kansainvälisestä politiikasta. Maailmanhistorian älykkäin psykologi Emanuel Swedenborg kirjoitti juutalaisista: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Lähes kaikki yhteiskuntaa vahingoittavat aatteet ovat lähtöisin juutalaisista aivoista, kuten esim. Pride-kultti, joka on nyt muodissa. Sen tehtävä on perheen tuhoaminen. Valitettavasti monet vaihtoehtomediatkin uskovat holokaustiin, vaikka muuten ovatkin oikeassa. Holokaustihuijaus on osoitus siitä, että kansainvälinen valtamedia on juutalaisten käsissä.

Vastaa