Pitkäaikaisvaikutukset, haittavaikutukset ja teho – TUNTEMATON

hand holding domino blocks
Lue ääneen tämä artikkeli

Päivä päivältä paljastuu uusia koronavirusta ja -rokotteita koskevia skandaaleja. EPPO on aloittanut tutkinnan Euroopan komissioon ja Ursula von der Leyenin 71 000 miljoonan euron mRNA-injektioon tilaukseen liittyen. Kun skandaalivyyhti on vasta alkanut purkautua, tulee jo SEURAAVA SOLMU!

EU:n läpinäkyvyys

EU ja Suomi korostavat arvoissaan [1]läpinäkyvyyttä, demokratiaa (kansanvaltaa) sekä avoimuutta. Kaikilta osin se ei kuitenkaan toteudu, jos EU:n johtaja voi tehdä 71 miljardin euron tilauksen ja sen sopimusehdoista ei anneta mitään tietoa julkisuuteen. Silloin nämä arvot eivät toteudu ollenkaan. Romaniaa EU-parlamentissa edustava Cristian Terheș vaati kovin sanoin Ursula von der Leyeniä eroamaan ja näytti sopimuspaperit, jotka on jaettu MEP:eille. Ne ovat avoimuuden irvikuva, loukkaus demokratiaa vastaan.

Salatut sopimukset

EU:n ja Pfizerin sopimukset ovat olleet suuri salaisuus. Mepeille jaettavat versiot ovat olleet mustattuja liikesalaisuuksiin vedoten. Suomessa [2]geenitekniikkalakia muutettiin Krista Kiurun ja Sauli Niinistön allekirjoituksilla 4.6.2021. Pykälä 32 a takaa tiukan suojan toiminnanharjoittajille.

Slovenian vastaus vapaan tiedonvälityksen pyyntöön

Sloveniassa on vastattu Freedom of Information- pyyntöön, joka koski [3]Slovenian hallituksen ja Pfizer- lääkeyhtiön välisiä sopimuksia. Alla oleva kuvakaappaus on Norman Fentonin kirjoittamasta artikkelista. [5]Norman E. Fenton on brittiläinen matemaatikko, joka on riskitiedonhallinnan professori Lontoon Queen Mary -yliopistossa.

Sopimus on allekirjoitettu 28.9.2021

Sopimus on kirjoitettu syyskuun 28. 2021. Siinä lukee:

Rokotteen pitkäaikaisvaikutuksia ja tehoa ei tällä hetkellä tunneta.

Pfizer contract

Tietopyynnöllä on saatu neljä eri sopimusta, joiden päiväykset ovat 10.12.2020, 4.3.2021, 7.4.2021 ja 28.9.2021. Kaikissa sopimuksissa on sama teksti, myös uusimmassa:

“Rokotteen pitkäaikaisvaikutuksia ja tehoa ei tällä hetkellä tunneta.”

Meille on markkinoitu rokotettu [6]tehokkaana ja turvallisena. Se ei pidä ollenkaan paikkansa; meille on valehdeltu täysin tietoisesti. mRNA-injektiot on ostettu tuotteina, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ja tehoa ei tällä hetkellä tunneta!

Vaccine shall not be serialized

Sopimuksesta löytyy myös toinen hyvin erikoinen lause “Vaccine shall not be serialized“. [7]Sarjoittaminen liittyy olennaisesti lääkkeiden jäljitettävyyteen. Se on sopimusehtojen mukaan kielletty. Miksi?

Pitkäaikaisvaikutuksia ja tehoa ei tunneta

Uusimmissa sopimuksissa sanotaan, että mRNA-injektion pitkäaikaisvaikutuksia ja tehoa ei tällä hetkellä tunneta, vaikka aikaa niiden tutkimiseen on ollut. Yksi syy on varmasti se, että niiden tutkimiseen ei ole rakennettu minkäänlaisia järjestelmiä. [8]Tästä asiasta on jätetty tutkintapyyntö keskusrikospoliisille, joka näyttää kuitenkin hävinneen kuin hiekanmuru rapparin betonisankoon.

Se ei olekaan tutkittu ja turvallinen

Yhä pahempia tutkimustuloksia tuodaan esiin. Kalifornian yliopiston professori Vinay Prasad on tehnyt videon kohonneista troponiinitasoista boosteri mRNA-injektion jälkeen. [12]Troponiinitasojen kohomista todetaan sydänlihasvaurioissa.

Sveitsiläisen tutkimuksen mukaan lähes jokaisella havaittiin kohonneet troponiinitasot boosterin jälkeen. Esimerkiksi kanadassa troponiinitasojen mittaus on kielletty ennen mRNA-boosteri- injektion antamista, jotta lääkäri ei voi tehdä vertailua.

Japanilaisen [13]tutkimuksen mukaan sydänlihastulehdukseen kuolemisen riski rokotetuilla voi olla jopa nelinkertainen tai suurempi. Kohonnut riski koskee kaikkia ikäryhmiä, ei vain nuoria aikuisia.

Kuka on allekirjoittanut Suomen sopimukset?

Iso kysymys on se, että tietävätkö median “asiantuntijat” sopimuksen sisällön? Jos tietävät, he ovat VALEHDELLEET nyt yli puolentoista vuoden ajan kylmäverisesti tietäen, että mRNA- injektiot eivät ole tutkittuja eikä turvallisia. Jos tämä hyvin tärkeä sopimus on pimitetty asiantuntijoilta, se on anteeksiantamatonta. [14]Ehkä Covax-mekanismia koskevaan kysymykseen vastannut Pekka Haavisto osaa antaa vastauksen.

Avoin kysymys jakoon jokaiselle:

Pekka Haavisto, ovatko asiantuntijat olleet tietoisia, että mRNA-injektion pitkäaikaisvaikutuksista, haittavaikutuksista ja tehosta ei tiedetä hankintasopimuksien perusteella mitään?

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Luotettavuus, avoimuus, selkeys, rohkeus, vuorovaikutteisuus – toteutuvatko hallituksen viestinnän arvot? https://injektiopiikki.com/2021/09/13/luotettavuus-avoimuus-selkeys-rohkeus-vuorovaikutteisuus-toteutuvatko-hallituksen-viestinnan-arvot/

[2] Laki geenitekniikkalain muuttamisesta https://finlex.fi/fi/laki/alkup/2021/20210481

[3] the Slovenian Government contracts with Pfizer for their Covid vaccines. https://d7694293-ffb8-4ed0-a014-3581d49070e4.usrfiles.com/ugd/d76942_5af19ff7389d405585ae0c9db50eb306.pdf

[4] Still ‘unknown’ safety, efficacy in Pfizer contracts https://www.normanfenton.com/post/still-unknown-safety-efficacy-in-pfizer-contracts-slovenia

[5] Norman Fenton https://www.normanfenton.com/

[6] Covid-19: tutkimus ja rokotteet https://www.consilium.europa.eu/fi/policies/coronavirus/covid-19-research-and-vaccines/

[7] Vaccine Traceability, Serialization and Sample Supply Chain for COVID-19 Vaccines https://www.visiott.com/blog/vaccine-traceability/

[8] Tutkintapyyntö jätetty Keskusrikospoliisille THL-johtajista https://injektiopiikki.com/2022/08/11/tutkimuspyynto-jatetty-keskusrikospoliisille-thl-johtajista/

[9] SARS-CoV-2 vaccine and increased myocarditis mortality risk: A population based comparative study in Japan https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.22281036v1

[10] Narrative review: alternative causes for elevated cardiac troponin levels when acute coronary syndromes are excluded https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15867411/

[11] A prospective study on myocardial injury after BNT162b2 mRNA COVID-19 fourth dose vaccination in healthy persons https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36097844/

[12] Troponiinit ja sydäninfarktin diagnostiikka https://www.duodecimlehti.fi/duo99106

[13] SARS-CoV-2 vaccine and increased myocarditis mortality risk: A population based comparative study in Japan https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.22281036v1

[14] Vastaus kirjalliseen kysymykseen koronarokotteiden hankinnan kansainvälisestä yhteistyöstä https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Documents/KKV_991+2020.pdf

5 vastausta artikkeliin “Pitkäaikaisvaikutukset, haittavaikutukset ja teho – TUNTEMATON

 1. Hyvä kuvaus siitä miten mädässä dystopiassa itse asiassa elämme. Ja Ursula se vaan voi tosta vaan tehdä kymmenien miljardien piikkihankintoja. Syytä myös muistaa, että hänen miehensä on siellä myyjä puolella ja saa oletettavasti rasvaiset bonukset.

 2. Onneksi on “blogosfääri”. Epäonneksi on EU-parlamentti, 500 meppiä on helpompi kontrolloitava kuin 5000 kansanedustajaa. Näillä jälkimmäisillä on sentään vaara törmätä ikävään palautteeseen, mepit ovat kuin Kafkan lentäviä koiria. (“Erään koiran tutkimuksia”.)

 3. Hei
  Artikkelissa on mielestäni muutama maininnan arvoinen virhe.
  Tuo lainattu kohta, jossa puhutaan rokotteen tehosta ja haittavaikutuksista, on kopioitu APA (advanced purchase agreement sopimuksesta) joka on solmittu marraskuussa 2020, ennen pfitzerin kolmannen vaiheen kliinisten kokeiden valmistumista, joissa tutkittiin haittavaikutuksia ja rokotteen tehoa ~40k osanottajalla,
  Näissä tutkimuksissa rokotteen tehoksi muodostui sen aikaisia variantteja vastaan ~95% ja vakavia haittavaikutuksia ei havaittu sen enempää kuin muillakaan käytössä olevilla yleisillä lääkkeillä.

  Tämä sopimus, jossa siis viitataan tuohon aikaisempaan sopimukseen, on solmittu 2021 syyskuussa, mutta rokotteita on tässä vaiheessa jo toimitettu yli 9kk ajan.
  Lisäksi jos googlen kuvahaulla hakee kuvia pfitzerin rokotepurkeista, niissä on selvästi näkyvillä sarjanumero, ja jopa jotkin salaliittoteorian perustuvat myös rokoteampullien sarjanumeroihin, joten tulkinta, siitä että tämä sopimus tarkoittaisi että rokoteampulleille ei tulisi sarjanumeroa on selvästi väärä

 4. Huomasin twitteristä kirjoituksen Wuhanin laboratoriosta, ja tätä aihetta koskien kopioin tähän aiheeseen liittyvän artikkelin theexpose.com:sta

  https://expose-news.com/2022/10/23/covid-is-man-made-fauci-gates-daszak-moderna/

  CONFIRMED – COVID is Man-Made & Fauci, Bill Gates, Daszak & Moderna are responsible

  Artikkelin lopussa monta lukijoiden puheenvuoroa, joissa koko viruksen olemassaolo kyseenalaistetaan. Yhä useampi tuntuu kääntyvän tälle kannalle, ettei mitään virusta ole ollut olemassakaan. Siinä tapauksessa mitään virusta ei olisi siis missään Kiinan Wuhanissa edes tehty. Missä taas ne rokotukset on kehitetty, olisi siten ehkä oikea kysymys?

  Tavoitteena siis mustamaalata Kiinaa, tai ”virusvalheen elossa pitämisen tarkoituksena on pitää maaperä elossa tulevia pandemioita ja vaxeja, leirejä ja mitä tahansa varten”?

  Todellisia ja hienostuneempia uutisia löydät TruthComesToLightista, toistaiseksi he näyttävät aidolta oppositiolta, kertoo eräs lukija.

  P.s. itsekin huomasin aluksi (2020), että ensin virusta nimitettiin koronavirukseksi, mutta vähän ajan päästä sen nimi muutettiin covid-19:sta. Korona miellettiin kuitenkin tuohon aikaan vaarattomaksi yleisflunssaksi tai korkeintaa influenssaksi, joten sen takiako nimi muutettiin. Mikä saattoi olla vaarallinen lähinnä huonokuntoisille vanhuksille.

 5. Erään lukijan mukaan virologian “tiede” on Rockefellerin keksimä, ja hän kehottaa katsomaan kuka oli Thomas Milton Rivers. Wikipedia-haulla saa esiin myös Riversin tutkimusryhmän, missä oli mukana polio ja influenssa-rokotetutkijoita.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Milton_Rivers

  Näistä tutkijoista Morgan ei jatkanut aiempaa poliotutkimustaan, osittain siksi, että hän ei pitänyt kokeitsa, joissa poliorokotteita testattiin lasten hermokudoksella. Tekniikkaan liittyi autoimmuuni-enkefaliitin mahdollisuus, ja se korvattiin myöhemmin turvallisemmilla menetelmillä. Sanoo wikipedia.

  Monet heistä opiskelivat / työskentelivät Rockefellerin yksityisessä yliopistossa
  https://wikispooks.com/wiki/Rockefeller_University

  Mitä kautta löytyy taas yhteys myös Bill Gatesiin.
  https://wikispooks.com/wiki/Bill_Gates

Vastaa