Rokote on vaarallisempi kuin virus – Wuhanin mRNA-koodia pistetään vieläkin ihmisiin

Lue ääneen tämä artikkeli

Omikron ja sen muunnokset ovat nykyään SARS-CoV-2 valtavariantteja. Alkuperäinen Wuhanin virus on käytännössä kadonnut, mutta kaikki injektoitavat rokotteet koodaavat Wuhanin piikkiproteiinia. Se pääsee T-solujen ytimeen, haittaa mitokondrioiden (“voimalaitosten”) soluhengitystoimintaa, läpäisee veri-aivoesteen ja aiheuttaa aivosumua yms. Miksi meihin pistetään sukupuuttoon kuolleen SARS-COv-2 viruksen koodia?

Patologi Ryan Cole

Tässä lyhyessä (yhdeksän minuuttia) haastattelussa patologi Ryan Cole kertoo piikkiproteiinin aiheuttamista ongelmista. Tiedän rokottamattomia, jotka kärsivät oireista ja rokotettuja, jotka kärsivät oireista. Long Covid on olemassa ja oletettavasti tulee vaivaamaan myös jatkossa Wuhanin viruksen geneettisen koodin mRNA-koodin injektoinnin vuoksi. Ryan Cole selittää videossa pääkohdat.

ÄLYHOI – rumble kanava

Uudelleen aktivoituvat virukset

Epstein–Barrin virus eli EBV on tavallisimpia ihmisen viruksia ja lähes kaikki saavat tämän infektion elinaikanaan. Se aiheuttaa väsymysoireyhtymää ja lääkärit ovat havainneet, että suurella osalla väsymyspotilaista on uudelleen aktiviotunut EB- virus.[1]

Vyöruusu (herpes zoster) on vesirokkoviruksen aiheuttama paikallinen rakkulainen ihomuutos. Vesirokkovirus jää aina lapsuuden infektion jälkeen pysyvästi elimistöön, selkäytimen hermosoluihin. Puolustuskyvyn heiketessä, iän myötä tai missä iässä tahansa vakavan taudin vuoksi virus aktivoituu ja siirtyy hermoja pitkin ihoon. [2]

Huomasitko kun TV:ssä ja mediassa alkoi massiivinen vyöruusurokotekampanja kun toinen mRNA-piikkikierros aloitettiin? Mainoskampanjat ovat vieläkin käynnissä.

Sytomegalovirus kuuluu herpesvirusten ryhmään. Tartunnan jälkeen sytomegalovirus jää elimistöön piilevänä ja voi myöhemmin aktivoitua ja johtaa tautiin. Joskus pitkällinen kuumeilu, imusolmukkeiden turpoaminen, nielutulehdus ja laboratoriokokeissa todettu maksatulehdus voivat antaa aiheen epäillä sytomegalovirusinfektiota. [4]

Lymen tauti eli borrelioosi  on korkkiruuvin mallisen bakteerin (Borrelia burgdorferi) aiheuttama infektiotauti, joka tarttuu puutiaisen (Ixodes ricinus tai I. persulcatus) puremasta. Jos bakteeri leviää verenkierron kautta muihin elimiin, se aiheuttaa yleisimmin niveltulehduksen, aivokalvotulehduksen, hermojuuritulehduksen tai kasvohermohalvauksen. Tutkimuksissa noin joka kymmenes saa jonkin edellä mainituista, jos akuutti taudin vaihe jää hoitamatta. Harvinaisempia ovat muiden elinten tulehdukset, kuten raajojen kärkiosien ihottuma eli akrodermatiitti ja silmä- tai sydänlihastulehdus.[5]

Ihmisen parechovirus (HPeV) on yksi yleisimmistä lasten aseptisen aivokalvontulehduksen aiheuttajista maailmanlaajuisesti[6]. Elokuussa CDC antoi varoituksen lääkäreille suuresta määrästä parechovirustapauksia[7]. Vanhemmille lapsille se on yleensä lievä tauti, mutta alle kuuden kuukauden ikäisille se voi olla vakava.

Se voi aiheuttaa:

 • sepsiksen kaltainen oireyhtymä
 • aivokalvontulehdus (aivojen ja selkäytimen suojaavien kalvojen tulehdus)
 • enkefaliitti (aivojen tulehdus)
 • sydänlihastulehdus (sydäntulehdus)
 • keuhkotulehdus (keuhkotulehdus)
 • gastroenteriitti (vatsan ja suoliston tulehdus)
 • hepatiitti (maksatulehdus)

Nyt myös tavalliset influessavirukset vievät normaalia enemmän ihmisiä sairaalaan. Ryan Colen mukaan nämä johtuvat piikkiproteiinin aiheuttamasta immuunipuolustuksen heikkenemisestä. [11]

Mitokondriot – solujen energiatehtaat

Mitokondriot osallistuvat erilaisiin solujen toimintoihin, mutta pääasiallinen tehtävä liittyy kuitenkin energiantuotantoon. Ravintoaineet kuten hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat käyvät elimistössä läpi prosessin, jossa ne muuttuvat komponenteiksi, jotka päätyvät mitokondrioihin. Näistä aineksista mitokondriot tuottavat adenosiinitrifosfaattia (ATP), jota solut käyttävät polttoaineenaan, kun elimistö suorittaa erilaisia tehtäviä. Mitokondrioiden vaikutus yleisterveyteemme onkin erittäin suuri.[8]

Piikkiproteiini häiritsee mitokondrioiden toimintaa. ATP on hiilihydraattiaineenvaihdunnassa tärkein solun energianlähde ja jos sen tuottaminen on häiriintynyt, seuraa tästä ongelmia, etenkin hermosoluissa ja se tulee esiin esimerkiksi aivosumuna, kun aivosolut ovat hitaita ja puuroisia.

Sydänongelmat

Piikkiproteiini pääsee sydänsoluihin ja aiheuttaa erilaisia tulehdusreaktioita. Nykyään lähes päivittäin tai vähintään viikottain uutisoidaan kuolleesta nuoresta urheilijasta tai julkisuuden henkilöstä. Näitä kuolemia kutsutaan SADS eli Sudden adult death syndrome- nimellä. Niitä ei ollut vuonna 2020, kun COVID-19 tauti sairastettiin ilman mRNA-injektion tuottamaa piikkiproteiinia.

Piikkiproteiini itsessään ei tuhoa kudoksia, se aiheuttaa tulehduksia ja keho reagoi tulehduksiin.

Syntyvyys

Viimeksi eilen uutisoitiin syntyvyyden romahtamisesta Suomessa. Suomessa syntyvyys on vuodesta 1900 alkavan mittaushistorian pienin ja kuolleiden määrä vuodesta 1945 alkavan mittaushistorian suurin[9]. Tiedämme, että nanopartikkeli pääsee naisilla munasarjoihin ja miehillä siemenjohtimeen. Nyt, jokainen joka teki viime syksynä päivystystyötä leikkurissa; muistele tuliko normaalia enemmän päivystysaikaisia leikkauksia naisille ja miehille? (munasarjaongelmia, kiertyneitä kiveksiä ym.). Niin, kyllä, ne johtuivat olettavasti mRNA-injektioiden aiheuttamasta piikkiproteiinimyrskystä.

Verisuoniongelmat

Verisuonien sisäkalvon tulehdus oli ensimmäisiä esiin tuotuja pelkoja piikkiproteiinista. Itse asiassa se oli toinen artikkeli mistä kirjoitin. Patologin haastattelu on nyt sensuroitu netistä.

Esimerkiksi sepelvaltimoiden (sydänlihakseen verta vievät valtimot) tukkeutuminen vaatii aina tulehduksen. Mitä pahempi tulehdus on, sitä nopeammin sepelvaltimotauti tietenkin kehittyy.

THL ei suosittele sote-henkilöstölle neljättä rokotetta

Eilen THL:n ja STM:n tiedotustilaisuudessa kävi ilmi, että hallitus esittää hoitajien rokotuspakosta luopumista[11]. Ilmoitus oli hiukan outo, koska vielä vähän aikaa sitten Krista Kiuru kertoi suorassa TV- lähetyksessä THL:n suosittelevan pakkorokotuksen sisällyttämistä lakiin pysyväksi. Muutamassa päivässä kanta muuttui täysin. Rokotuspakko sote-alalta poistuu vasta vuodenvaihteessa, joten paljon ehtii tapahtua ennen sitä.

THL ei uutisen mukaan suosittele sote-henkilöstölle neljättä rokotetta eikä alle 65-vuotiaille kansalaisille uusia boostereita. Periaatteessa THL- organisaatiolla on paras tieto mitä maailmalla tapahtuu. Takuuvarmasti THL ja hallitus ovat tietoisia Euroopan laajuisesta syntyvyyden romahtamisesta ja ylikuolleisuuden räjähtämisestä.

Kertokaa totuus

Viranomaistahon asiantuntijan pitäisi nyt astua esiin ja kertoa totuus. Se on vaikeaa, mutta omien vahinkojen minimointi ei nyt enää auta, se johtaa hyvin pahaan lopputulokseen. Osa on tietoisesti mukana ja osa ei. Kun kansa herää, kukaan näistä ei jää ilman rangaistusta.

“Tässä maailmassa on sellaista pahuutta jota emme edes pystyneet kuvittelemaan.” Lue “Paljastavat symbolit“- sarja niin tiedät.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Epstein–Barrin virus https://fi.wikipedia.org/wiki/Epstein%E2%80%93Barrin_virus

[2] Epstein-Barrin virus ja syöpä https://www.duodecimlehti.fi/duo30149

[3] Vyöruusu https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00554

[4] Sytomegalovirusinfektio https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00609

[5] Pitkittynyt ja krooninen Lymen tauti https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01188

[6] Clinical profile of children with parechovirus meningitis in Singapore https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34888744/

[7] What you need to know about the latest parechovirus outbreak https://health.ucdavis.edu/news/headlines/what-you-need-to-know-about-the-latest-parechovirus-outbreak-/2022/07

[8] Mitokondrion tehtävät https://www.solunetti.fi/fi/solubiologia/mitokondrion_tehtavat/2/

[9] Suomen syntyvyys romahti https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b30bc324-aa19-4e24-8017-24fc2bc5069e

[10] Sepelvaltimotauti https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00077

[11] Hallitus esittää hoitajien “rokotuspakosta” luopumista – THL ei suosittele sote-henkilöstölle neljättä rokotetta https://yle.fi/uutiset/3-12668457

[11] Saliva antibody-fingerprint of reactivated latent viruses after mild/asymptomatic COVID-19 https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2022.949787/full

11 vastausta artikkeliin “Rokote on vaarallisempi kuin virus – Wuhanin mRNA-koodia pistetään vieläkin ihmisiin

 1. Epäilen vahvasti kansan heräämistä. Hypnotisointi ja aivopesu on uponnut sen verran hyvin lampaisiin.

  1. Jotkut ovat alkaneet herätä osittain. Sanovat, että “neljättä piikkiä en sitten enää ota. Mitään hyötyä ei näistä rokotteista ole”. Tämä sen jälkeen, kun yksikin kaveri oli sairastanut useamman flunssan lyhyellä ajalla. Olisiko niin, että moni voi myöntää jo, etteivät rokotteet hyödytä, mutta sitä ei myönnetä, että niistä voisi olla jotain haittaa? Ollaan jopa vähän ylpeitä, kun ollaan siirrytty “valistuneiden” joukkoon, kun kieltäydytään siitä boosterista sentään :). Ja seuraavaksi miettii ääneen, pitäisikö mennä ottaan se influenssapiikki.

   Olen kysynyt ihmisiltä, oletteko huomanneet, kuinka vyöruusumainokset ilmestyivät tv-ruutuun vähän rokottamisen aloittamisen jälkeen. Eivät ole, tai eivät ainakaan myönnä huomanneensa. Vaikka päivittäin ovat kolmen vuoden ajan katselleet salkkareita ja muita mainoskanavien ohjelmia. Ihmisten on vaikea myöntää olleensa väärässä. Varsinkin, jos on haukkunut rokottamattomia.

 2. K-rokotetuilla nyt paljon erilaisia sisäelintulehduksia, mitä piikittömillä ei ilmene. Voisko olla relevantti korrelaatio?

 3. “Se aiheuttaa väsymysoireyhtymää ja lääkärit ovat havainneet, että suurella osalla väsymyspotilaista on uudelleen aktiviotunut EB- virus.”

  Tuoreessa tutkimuksessa havaittiin, että ME/CFS-potilailla jopa oireeton covid laukaisi latentteja viruksia (tutkimuksessa mitattiin mm. EBV:ta) uudelleen aktiiviseksi. Samaa ei havaittu terveillä.

  https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2022.949787/full

  Ruotsissa oli heti juttu tv:ssä kyseisestä tutkimuksesta. En ole nähnyt Suomessa mitään uutisointia aiheesta.

  Tutkimuksessa mukana myös suomalainen lääkäri Olli Polo. Polo hoiti hyvin tuloksin ME/CFS-potilaita Suomessa, mutta Valvira lopulta sulki hänen klinikan. Polon menestyksekäs ja turvallinen hoito tässä potilasryhmässä tarkoitti Valviran väelle potilasturvallisuuden vaarantamista.

 4. Eivät taida herätä; kuolevat nukkuessaan . Ja EKP on aloittanut vallan haalimisen jo 2017 Suomen hallituksen avustuksella.

  Jotka ette usko piikkihaittoihin uskokaa edes omia silmiänne. 2017 siis hallitus teki lain, jotta asuinhuoneistojen, mökkien ja omakotitalojen osalta panttikirjoja ei enää hallinnoi pankki, vaan Turun maanmittauslaitos sähköisessä muodossa.

  Ja sitten alkoi tapahtua: lainan maksun jälkeen pankit pääsääntöisesti jättivät panttikirjat omiin nimiinsä, koska EKP asetti “miinan”: Vapaata panttikirjaa vastaan saa pankit lainaa EKP:ta 7 kertaisesti vapaan panttikirjan summaan verrattuna.

  Nyt vain nostetaan “ohjauskorkoja” ja EKP omistaa puolen Suomea yhdessä yössä, kun pankit kaadetaan välistä !

  Tämä ei todellakaan ole vahinko, vaan SUUNNITELMALLINEN teko Suomen tuhoamiseksi ; “koronan” ohella !

  Tähän Suomen hallitus “valmisteli” perustuslain 2011 … 118 § 3 momentti .. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tai Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 … poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen “ilmoittaman” pandemian seurauksena !

 5. Tuttavapariskunta oli käynyt Tallinnassa pari päivää sitten, ja rouva ihmetteli, kun oli niin paljon Naton sotilaita kaduilla. Tähän mies, että niillähän on koulutus nyt menossa. Niinpä.

 6. RE “sudden adult death syndrome”

  Let’s THINK now….

  What does the OBVIOUS sneaky SUDDEN criminal propagandization with their “Sudden Adult Death Syndrome” trickery (just like their prior “Sudden Infant Death Syndrome” fabrication), in conjunction with TONS of similar OBVIOUS evidence, mean really? What does it squarely point to — ONCE AGAIN? What is the TRUE FINAL implication of all that?

  Here’s the answer, here’s what that ULTIMATELY means…

  It means that a mafia network of manipulating PSYCHOPATHS are governing big businesses (eg official medicine), nations and the world (and that Covid is a major planned crime against humanity), the evidence is OVERWHELMING and TOTALLY IRREFUTABLE — study “The 2 Married Pink Elephants In The Historical Room –The Holocaustal Covid-19 Coronavirus Madness: A Sociological Perspective & Historical Assessment Of The Covid “Phenomenon””… https://www.rolf-hefti.com/covid-19-coronavirus.html

  Isn’t it about time for anyone to wake up to the ULTIMATE DEPTH of the human rabbit hole — rather than remain blissfully willfully ignorant in a fantasy land and play victim like a little child?

  Only psychopaths can come up with such TOTALLY IMMORAL criminal fabrications AND implement such unethical atrocities to cover up the massive harm done by Covid “vaccines”!!!

  And psychopaths are typically NOT how Hollywood propaganda movies have showcased them. Therefore one better RE-learns what a psychopath REALLY is. But global rulership by psychopaths is only ONE part of the equation that makes up the destructive human condition as the article explains because there are TWO pink elephants in the room… and they’re MARRIED (see cited source above).

  If you’re in the US and your employer mandates the toxic/lethal COVID jabs, register to receive a free “Medical Exemption Certificate” at https://drgastonmedicalexemption.com or https://lc.org/exempt

 7. Eikö vyöruusun aiheuta sama virus kuin vesirikon? Miksi tarvitaan erikseen vyöruusurokote? Hinnan takia? Näyttää yksityisellä olevan vesirokkorokote n. 75€ ja vyörusirokote n. 250€. Joku rahavedätys lääkeyrotyksiltä tämäkin?

 8. En ole saanut yhtään rokotusta, sairastin lievän koronan huhtikuussa ja nyt lokakuussa todetaan borrelioosi, vaikka luontokontaktit olemattomat tietystä syystä. Tätä ihmettelen. Jos/kun virus tehtailtu, voiko liittyä siihen?

  1. Luonnonlääketieteestä löytyy hoitokeinoja myös Lymen tautiin)Borrelioosiin, vaikka Rockefellerin perustama ja petrokemiaan perustuva pharmakeia (=sorcery raamatussa) sekä muu okkultismia kabbala-kultissaan harjoittava ja itsensä Olympian-jumaliksi ylentävä KhazarianMafia/BlackNobility/Masonry/Jesuits, onkin vastustanut, mustamaalannut “rikkaruohoiksi” ja “vieraslajeiksi” ym. kaikkia Luojamme lapsilleen eli koko ihmiskunnalle hyödyksi ja ravinnoksi luomia villiyrttejä, lääkerohtoja ja luonnonravintoa jo satoja vuosia.

   Teasel root oil/extract (öljy/uute) valmistetaan Teasel, latinaksi Dipsacus Sylvestris, -kasvin juuresta. Se auttaa Borrelioosin aiheuttaman spirokeetta-loisen (“bakteerin”) eliminoimisessa punasoluista ja muualta elimistöstä. Tueksi mm. oreganoöljy ja lisäksi muita (de-tox) puhdistavia mausteita, yrttejä ja ravintoaineita. Valmista uute-valmistetta jotkut ovat tilanneet esim. Saksasta ja käytettyään parantuneet borrelioosi oireista. Kannattaa kuitenkin varmistua myyjän luotettavuudesta käyttäjäpalautteiden ym. kautta.

   Tässä Teasel root uutteen yksi ohje (lue myös katsojien kommentit, joihin tekijä on vastannut), lisää videoita löytyy monilta alustoilta esim. dipsacus sylvestris hakusanalla:
   https://m.youtube.com/watch?v=f9hhb6Gy0Rs

   Sokeri minimiin, prosessoidut ruuat&puolivalmisteet, kastikkeet ym. pois, sillä ne sisältävät nykyisin miltei aina (GMO-) muunneltua tärkkelystä ja lisäaineita, joista osa on haitallisia suurina määrinä ja osa jo pieninä, koska kertyvät elimistöön. Hygieniatuotteet, meikit ja pesu/pyykki/tiskiaineet kannattaa vaihtaa mahdollisimman orgaanisiin sekä lisäaineettomiin.

   mm. 01.08.2022 alkaen kiellettyä TITAANIDIOKSIDIA (E171) on edelleen hyvin monissa karkeissa, leivontakoristeissa, Lidlin purukumeissa/kurkkupastilleissa, SanaSolin (Orkla, WEF partneri) joissakin vitamiini & lisäravinnetableteissa(!) Yleensä näitä, ja muitakin, hissun-kissun elimistöihimme kertyviä myrkkyjä löytyy ylikansallisten conglomeraattien ja niiden hallitsemien alayritysten tuotteista.
   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/titaanidioksidin-e-171-kaytto-elintarvikkeissa-kielletaan-loytyy-variaineena-makeisista-kastikkeista-ja-leivonnaissta/8c76a5c9-1f06-45aa-9fe7-3dc130ecf11b

   Alkalisoivia ruokia käyttöön + omenaviinietikka (siivilöimätön eli mother mukana!), josta saa mm. booria. Kotimaisia marjoja, orgaanista kotim.valkosipulia, kasviksia, vihreitä nokkosta, lehtikaalia,varsiselleriä, parsakaalia. Mausteista chiliä, cayenne pippuria, kurkumaa, korianteria, mustapippuria, inkivääriä, kanelia, kardemummaa…
   Yrttiteet puhdistavat, joten niitä kannattaa käyttää. Osta vain sellaisia, joihin ei ole lisätty “luontaisia” aromeita (et halua tietää mitä luontaisten aromien nimissä tuotteisiin nykyisin lisätään…) vaan ihan oikeita marjoja, hedelmiä, yrttejä ja teekasveja.

   Saunominen puhdistaa myrkkyjä ihon kautta. Pesusuolaakin jotkut käyttävät lisäksi peseytymiseen.

   Suoliston tueksi esim. LactoSeven probiootteja eli useamman eri maitohppobakteerikannan sisältäviä valmisteita 1-2 krt pvä.

   NAC maksan puhdistustyön tueksi ja Serrapeptaasi valmiste (esim.Luontaistukku) poistamaan kuolleet kuona-aineet(debris) kudoksista. (auttaa mm.fibromyalgiaankin)

   Injektiopiikin detox tuotelista piikkihaittoihin erinomainen myös kaikkeen muuhun jatkuvaan suojautumiseen ja puhdistautumiseen lääkeaine, kemikaalimyrkky, säteily ym. kuonakuormalta.

   Tulevien plandemioiden varalta vinkkinä:
   Isorokkoonkin oli mm. Amerikan ja Intian alkuperäiskansoilla parantava rohto kasvista (Purple) Pitcher Plant, lat. Sarracenia purpurea uutettu rohto paransi isorokkoon
   sairastuneita(sairastutettuja).
   https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0140673602609882
   Uutetta löytyy eri sivustoilta.
   Saman kasvin tehoa mm. Herpes virukseenkin on tutkittu:
   https://www.nature.com/articles/s41598-020-76151-w

 9. Mie. Ei välttämättä. Itse sain punkin “pureman” Houtskarin saaristossa marraskuussa. Oli leuto keli niinkuin nytkin. Borrelioosi tuli. Myöhemmin otin punkkirokoituksen. Näin jälkiviisaana ei olisi ehkä kannattanut. Mitälie nekin piikit sisältäneet. Niiden jälkeen on tullut autoimmuunisairaus ja nivelten kipuilua. Rokoitteen vai borrelioosin takia, tiedä häntä? Nyt en ota enää mitään rokotetta tai uutta lääkettä. Luotto on mennyt

Vastaa