Tiedotus detoxista kiinnostuneille

Minulla oli vuonna 2021 keväällä selittämätön happitasojen lasku. Saturaatio (veren happikylläisyys) laski tasolle 92%. Lisäksi minulla oli lähes päivittäinen migreeniaura, jota seurasi pieni päänsärky ja olin äärettömän väsynyt. Migreeni vaivasi minua viimeksi kymmeniä vuosia sitten. Happitasojen laskuun yritettiin etsiä syytä (keuhkopoli, CT-kuvaukset), mutta mitään varsinaista selittävää syytä ei löydetty. Nyt happitasot ovat normaalit. Mitä tapahtui?

Happitasojen lasku

92% happisaturaatiot ovat hyvin matalat ilman keuhkosairautta. Happisaturaation liikkumavara ei ole 0-100% vaan alle 90% arvot ovat matalia ja jos saturaatio laskee alle 85%, alkavat huulet sinertää ja tila on vakava. Ihmisen normaali happisaturaatio on 98-99%.

Voimattomuus

Kun hapetusongelmat alkoivat, työskentelin leikkausosastolla. Minulla oli selittämätön jatkuva ankara väsymystila ja päätin katsoa mielenkiinnosta happisaturaation sormimittarilla. Se oli yllätyksekseni 92%. Varmistin ongelman ottamalla laskimoveren happiarvot. Laskimoveri oli mustaa kuin piki.

Siitä syystä anestesialääkäri otti minulta myös valtimoverinäytteen, josta näkee valtimopuolen verikaasuarvot. Valtimoverinäyte osoitti matalat saturaatiot ja myös matalat hiilidioksidiarvot (4.6 kpa), joten kompensoin happivajausta ylihengittämällä. (Hyperventilaatio on elimistön luonnollinen reaktio matalaan happiarvoon).

Tutkimukset

Vaivoja tutkittiin keuhkopolilla ja oikein mitään järkevää selitystä ei saatu. Keuhkokuva oli ok, virtaukset olivat erittäin hyvät, minkäänlaista astmaan tai muuhun viittaavaa ei havaittu. Lopuksi CT-kuva näytti pientä bronkoekstasiaa, joka oli oletettavasti jäänyt kymmeniä vuosia sitten sairastetusta rajusta keuhkokuumeesta.

Se oli selitys, minkä hyväksyin. Mitään hoitoja siihen ei keuhkolääkärin mukaan tarvita. Koin olevani luulotautinen keuhkolääkärin silmissä, vaikka labra verikaasut näyttivät, että jotain on pahasti vialla.

Sanoin itseni irti työpaikasta lokakuun 2021 lopussa

Irtisanoin itseni terveydenhuollosta (anestesiahoitaja) ja jäin tekemään koodaushommia etätöinä kotoa. Koska olo oli vetämätön ja minulle oli kertynyt noin 10 kg ylipainoa, päätin polttaa ne pois. Oltuani noin kuukauden ruokavaliolla sain flunssan oireita ja söin siihen ennaltaehkäisevää lääkitystä ja 100mg/pv aspiriinia verisuonitukosten varalta. Tarkistin saturaation, kun flunssan oireet tulivat ja se oli minulle normaaliksi muodostunut 92%

Saturaatioarvo palautui normaaliksi

Kun katsoin seuraavan kerran (noin pari viikkoa myöhemmin) happiarvoa, kun lievä flunssa oli mennyt jo ohi, se oli 98%. Happiarvo oli ollut jo yli puoli vuotta 92-94% ja se oli noussut normaaliksi 98%. Se on pysynyt normaalina 98-99% siitä saakka. Vasta silloin tajusin, mikä oli ollut ongelma!

Oireiden alku

Oireet alkoivat samaan aikaan työpaikan mRNA-piikitysten kanssa. Minulla ei ollut koko aikana edes aavistusta, että keuhko-ongelmat johtuivat oletettavasti tukkeutuneista keuhkokapillaareista. En ottanut ensimmäistäkään mRNA-injektioita ja en osannut mitenkään yhdistää tapahtumia. Nyt on tehty [1]tutkimuksia, jotka osoittavat mRNA-injektioiden vasta-aineiden leviävän hengityksen välityksellä.

Miksi myös piikkiproteiini ei tekisi samoin? Alitistumisesta rokotetun kanssa varoitettiin jo Pfizerin tutkimusprotokollassa.[3]

Sattumaa – vain sattumaa

Kun päätin polttaa rasvat pois, tein sen ketogeeneesin avulla, joka käynnistää autofagian (en ollut silloin tietoinen autofagian nykytutkimuksista). Kun sain flunssan oireita, söin 3CLPro-estäjää ja glutationin erityksen käynnistäviä aineita sekä aspiriinia. Tein jo 2021 lähes sattumalta detoxiin vaadittavat toimenpiteet ja saturaationi palautuivat normaaliksi. Oletettavasti en edes sairastanut silloin koronaa, koska sairastin heinäkuussa 2022 kahden päivän todennetun koronan.

Detox- pilotti

Kuten olen aikaisemmin kertonut, minulla oli netti liikuntapalvelu ja nyt saan käyttää sitä detox- alustana. Minulla on pääsy lähdekoodiin ja vapaat kädet tehdä muutokset, joita katson tarpeelliseksi.

Palvelu sisältää valmiiksi detoxiin sopivan ruokavalion, mutta teen sinne lisää ominaisuuksia ja infoa detoxiin liittyen.

Vasta muutama viikko sitten näin autofagian tutkijan saaneen Nobel palkinnon ja siitä löytyy paljon mielenkiintoisia tutkimuksia, pisteet yhdistyivät omiin kokemuksiin. Sattumalta olin tehnyt itselleni onnistuneen detoxauksen.

Detox pähkinän kuoressa

 • Ruokavaliotietämys: Tiedät informaation lukemisen jälkeen mitä kehossasi tapahtuu kun ravintoaineiden suhteita muutetaan. Ruokavaliossa käytetään paljon värikkäitä vihanneksia, öljyjä, juustoja, kanaa, kalaa ja lihaa. Mitään ruokia ei punnita tai kaloreita lasketa.
 • Energia-aineenvaihdunnan muutos: Väsymysoireet ja aivosumu johtunevat mitokondrioiden ATP- tuotannon ongelmista. Aineenvaihdunta muutetaan detoxin ajaksi rasva-aineenvaihdunnaksi, jolloin energiamuoto vaihtuu. Ruokavalio muuttaa aineenvaihdunnan automaattisesti muutaman päivän kuluessa, enintään viikossa. [4]
 • Autofagia: Autofagia on elimistön luonnollinen tapa puhdistaa kehoa esim. sakkautuneista proteiineista. Autofagia käynnistyy ruokavalion avulla ja sitä voidaan tehostaa ns. pätkäpaastolla.[5]
 • Glutationi: Glutationi on elimistön erittämä aine, joka poistaa myrkkyjä elimistöstä. Elimistön oma glutationin eritys on parempi kuin lisäravinteena otettu glutationi. [6]
 • Replikaation estäminen: Mahdollisen elimistössä olevan viruksen replikaation estäminen lisäravinteilla.
 • Mahdollisten mikrotukosten avautuminen: Aspiriini, autofagia, glutationi.
 • Raskasmetallien poisto (mm. alumiini, lyijy, grafeenioksidi/hydroksidi): Lisäravinne, autofagia, glutationi.

Aikataulu

 1. Kerätään pilottiporukka kasaan. Detox- pilottiin rekisteröinti on avoinna perjantaihin 4.11.2022 kello 20.00 saakka. Saat heti tunnukset ja pääsyn järjestelmään.
 2. Aloitan detox lisäominaisuuksien ja infon tekemisen palveluun viikolla 44 ja ne lisätään palveluun viikolla 45 torstaina.
 3. Maanantaina 7.11.2022 avaan rekisteröityneille yhteisen ryhmän, jossa vastaan kysymyksiin koko detox -pilotin ajan. Varsinaiset detox infot ja lisäominaisuudet lisätään palvelimelle torstaina 10.11.2022. Torstai on paras viikonpäivä aloittaa detox.
 4. Pilotti kestää kuukauden eli 7.12.2022 saakka. Jokainen on laihtunut vähintään viisi kiloa (jos ylipainoa). Lähetän kyselykaavakkeen, jonka täyttäminen on vapaaehtoista. Jokainen saa ikuisen käyttöoikeuden palveluun ja voi käyttää palvelua niin kauan kuin haluaa.

PILOTTI DETOXIIN REKISTERÖITYMINEN ON PÄÄTTYNYT. PILOTTI KESTÄÄ KUUKAUDEN JA VASTA SEN JÄLKEEN TIETO TUODAAN PALVELUUN KAIKKIEN SAATAVILLE. PILOTTI KUUKAUDEN AIKANA JÄRJESTELMÄN DETOX OMINAISUUKSIA JA INFOPAKETTIA TESTATAAN JA KEHITETÄÄN PALAUTEIDEN POHJALTA.

Rekisteröidy palveluun

Voit rekisteröityä liikunta- ja ruokavaliopalveluun ja aloittaa palvelun käyttö. Pilottivaiheen jälkeen Detox-lisä ominaisuudet lisätään käyttöösi automaattisesti.

Rekisteröidy INJEKTIOPIIKKI (-60%) etukoodilla.

Etukoodin -60% jälkeen jälkeen hinnaksi jää 38,96€.

Yksi maksu, ikuinen käyttöoikeus liikunta ja ruokavaliopalveluun.

Huomio: Linkki johtaa liikuntapalveluun ja koko palvelu on käytössäsi heti käytössäsi ruokavalioineen. Varsinaiset detox infot ja lisäominaisuudet lisätään palvelimelle pilottivaiheen palautteiden jälkeen.

Etukoodi syötetään maksusivulla klikkaamalla ”Have a coupon?” linkkiä. Ohje alapuolella.

Kertyneet provisiot käytetään Injektiopiikin Twitter mainostamiseen perheille, joilla on lapsia, jotta vanhemmat saavat tietoa haitoista ja injektion vaaroista. (Pyyntö mainostilin avaamisesta on laitettu Twitteriin. Elon Musk osti Twitterin ja sensuuri on vähentynyt huomattavasti).

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.04.28.22274443v1.full#F1

[2] The essential proteins for the COVID19 disease https://cube-biotech.com/products/pure-active-membrane-proteins/corona-virus-proteins/

[3] A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf

[4] Ketogenic Diet as a Preventive and Supportive Care for COVID-19 Patients https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8003632/

[5] Multiple Facets of Autophagy and the Emerging Role of Alkylphosphocholines as Autophagy Modulators https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fphar.2020.00547/full

[6] Glutationi https://fi.wikipedia.org/wiki/Glutationi

10 vastausta artikkeliin “Tiedotus detoxista kiinnostuneille

 1. Hmmm… Rekisteröidyin pilottiin, alennuskoodia en kuitenkaan saanut syötettyä, ja palvelu veloitti minulta täyden hinnan 🙁

   1. Onko ohjelmisto suomenkielinen

    T. Martti

   2. Kieliversioina on suomi ja englanti.

 2. Mitä ihmettä ovat ”sakkautuneet proteiinit”?

  Olen itsekin tullut siihen johtotulokseen, että migreenin syy VOI OLLA myös jonkinlainen ”myrkytys”. Eli toksemia. Ja migreeni on hälytyskello jonkinlaisten ”sakka-aineiden” kerääntymisestä kehoon.

  Kyse voi olla myös jonkinlaisesta pH-tasapainon häiriöstä? Koska ainoa varma keino parantua migreenistä on kahden päivän totaalipaasto. Juomana vain oma kaivovesi. Ei kunnan kraanavesi.

  Joku oireita vaimentava kipulääke voi toki aina hetkeksi auttaa tässä migreenissä ja se myös kroonistaa sen. Jonka jälkeen ainoa keino puhdistautua kaikesta siitä lääkekuonasta on tuo paasto.

  Nolla rokotetta – en ole käyttänyt maskia ikinä. En käytä edes käsidesiä. Joitakin magneesiumvalmisteita käytän tehostamaan maksan toimintaa – eli detoxia. Myös voikukka on aito luonnon detoxlääke. Joku NAC ja magnesium saattaa myös tehostaa detoxia?

  Täällä ao. blogissa eräs parantelee migreeniä pH – tasapainon kanssa säätämällä. Hänellä on alussa ollut tämän asiain kanssa todella ankaraa säätämistä, ja hän on myös ketodieetillä;
  http://www.migreeniblogi.fi/2021/10/13/natrium-kalium-tasapainoteoria-migreenin-synnysta/

  Migreenin ehkäisyssä auttaa aina ketodieetti, kevyt liikunta, ulkoilu ja detoxin tehostaminen eräillä tietyillä tavoilla. Esim. hyvä juotava savi sisältää tarvittavat mineraalit ja puhdistaa suolistoa.

  THE STOMACH DOES NOT DIGEST FOOD – CHEW ON THAT!
  https://web.archive.org/web/20201125223320/http://alkalineworld.com.au/blog/the-stomach-does-not-digest-food-chew-on-that/

 3. Katselin tuossa omia arvoja oli 98-99. En tiedä miten luotettava tuo mittari on, mutta ostin sen silloin flunssan alettua ”riehua” Suomessa.
  Onko meillä rokottamattomilla siis happivajetta näiden lampaiden seurassa ja saadaan kaikkea 💩elimistöömme?
  Nyt tapellaan neljänsistä rokotteista, voi elämä!

 4. Voi ei! Taisin missata tuon takarajan pilottiin osallistumiseen. Mieleeni oli jäänyt tuo 7.11, mutta se taisikin olla jo eilen. Loin nyt aamulla tilin, mutta maksu ei onnistu.

  1. Koodilla injektiopiikki saa 70% alennuksen. Lisään pyynnöstä detox-ryhmään vielä sunnuntaihin saakka. Sen jälkeen ryhmään ei enää lisätä ketään. Pilotti alkaa maanantaina ja varsinainen startti on torstaina, jolloin detox infot ladataan palvelimelle. Rekisteröityminen ja sen jälkeen [email protected] viesti halusta detox-pilottiin. Lisään sitten manuaalisesti.

Vastaa