Laitetaan Totuuden Puu kasvamaan – jokainen oksa on tärkeä

Kuuntele artikkeli

Viime aikoina on tapahtunut paljon mRNA-injektio- ja covid- rintamalla. THL ei suosittele neljättä annosta alle 60- vuotiaille tai sote-ammattilaisille. THL ja STM ovat ajautuneet täydelliselle törmäyskurssille. Lisäksi Euroopassa tapahtuu paljon. Ursula von der Leyenin toimet ovat tutkinnassa ja on käynyt ilmi, että rahaa on siirretty valtavia määriä yhtiöille, jonka johdossa toimii Ursula von der Leyenin aviomies.

Koronaministerityöryhmä miettii ratkaisua

Koska THL määrää Suomessa mRNA-injektio suosituksista, hallitus mietti, miten koronapandemian torjumiseksi hankittuja tehosterokotteita voitaisiin jakaa sairaanhoitopiireille työntekijöiden rokottamiseksi. THL ei suositellut neljänsiä injektioita alle 60-vuotaille eikä sote-ammattilaisille. STM ja hallitus etsii kiertotietä THL:n ohjeen ohittamiseen.

https://yle.fi/uutiset/3-12673301

Hallituksen [2]koronaministeriryhmä on linjaamassa mahdollisesti tällä viikolla neljänsien koronarokotusten laajentamisesta muun muassa kuntien ja sairaanhoitopiirien työterveyshuoltoon henkilökunnan rokottamiseksi. Eli käytännössä hallitus toimii täysin päinvastaisesti THL:n suosituksia kohtaan. Se haluaa laajentaa mRNA-injektointia asiantuntijasuosituksia vastaan.

Vastuun siirto lääkäreille

Suomessa on yli 1,5 miljoonaa syksyllä saapunutta tehosteannosta varastossa, ja ne ilmeisesti menevät vanhaksi ilman mRNA-injektiokampanjaa. Taneli Puumalainen selvittää, voiko lääkäri määrätä mRNA-injektion tapauskohtaisesti.

Ministeriö selvittää myös, onko mahdollista laajentaa rokotusten antamista myös muihin ryhmiin. Jos rokotuksia laajennetaan, varsinaisen lääketieteellisen arvion siitä, ketkä rokotetaan, tekisi Puumalaisen mukaan joka tapauksessa lääkäri tapauskohtaisesti. [1]

Käytännössä työterveyslääkärit määrättäisiin määräämään mRNA-injektiot työntekijöille. Näin saataisiin ohitettua THL:n määräys. Tätä miettii siis [2]koronaministeriryhmä, johon ei kuuluu ainoatakaan lääketieteen asiantuntijaa. Voitteko ymmärtää, ministerit joilla ei ole mitään lääketieteellistä ammattiosaamista, yrittävät miettiä, kuinka voisivat laillisesti ohittaa THL:n suosituksen käyttämällä työterveyslääkäreitä ja piikittää Wuhanin-virusta vastaan tehtyä piikkiproteiinia tuottavaa mRNA-koodia kaikkiin ihmisiin.

Infektiolääkärit asettuivat THL:n tueksi

Injektiopiikki julkaisi 4.11.2022 artikkelin ”Asiantuntijoidenhyökkäys päättävää asiantuntijuutta vastaan – paljastavat valheet”, jossa Hanna Nohynek kertoo haastattelussa, että THL on ollut jo 2/2022 soten pakkopiikityksiä vastaan. Suorassa lähetyksessä Krista Kiuru kuitenkin valehteli täysin päinvastaista. Kiuru kertoi THL:n suosittaneen mRNA-injektion sisällyttämistä lakiin. Se oli kylmäverinen valhe.

Lauantaina 5.11.2022 klo 12:22 Iltalehti julkaisi uutisen, jossa yli 80 infektiolääkäriä olivat vain kahden tunnin kuluessa kirjoittaneet THL:ää puolustavan julkilausuman. Ei mRNA-injektioita sotehenkilöstölle tai alle 60- vuotiaille. Infektioylilääkärit päättävät infektioasioista omassa sairaalassa, joten infektiolääkärien kannanotto oli hämmentävän yksimielinen. Heidän jos joiden luulisi tietävän oikean tilanteen sairaaloissa.

Tänään Ilta- Sanomat pyysi- ja antoi itse vastauksia

[5]THL, nyt sala­liitto­höpinät sikseen ja perusteellisia vastauksia esiin”- otsikolla alkoi uutinen, jossa Ilta-Sanomat lyö kolme faktaa pöytään.

1. Suomi on ainoa EU-maa, jossa ei suositella neljättä rokoteannosta sote-henkilöstölle tai perusväestölle ja jossa tehosteannosta ei ole edes mahdollista saada, vaikka joku sen haluaisi ottaa.

Ilta-Sanomat 8.11.2022

Kuten edellisestä [3]artikkelista kävi ilmi, se ei pidä paikkaansa. Monet maat rajoittavat alle 50- tai 60-vuotiaden mRNA-annoksia. Katsotaan vielä tarkemmin Euroopan virallisesta tilastosta.

Vaccinetracker

Myös virallisesta tilastosta käy ilmi, että Suomi sijoittuu reilusti keskitason yläpuolelle 4. annoksen suhteen. Ilta-Sanomat jatkaa valehteluaan koko kansalle!

2. Suomen koronakuolleisuus huitelee tällä hetkellä aivan maailman kärkilukemissa.

Kyllä, Suomen kuolemat tilastoidaan pitkällä viiveellä ja käyrä pomppii todella paljon verrattuna muihin maihin.

Our World in Data

Suomessa kuitenkin raportoidaan lähes 40% koronakuolemista virheellisesti. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n johtavan asiantuntijan Sirkka Goebelerin mukaan jopa 40 prosentissa koronakuolemiksi merkityistä kuolemista varsinainen kuolinsyy ei lopulta olekaan korona.[6]

Katsotaan ylikuolleisuutta

Koronakuolleisuus on pientä ja väärin tilastoitua. Katsotaan ylikuolleisuutta European Centre for Disease Prevention and Control tilaston parhaiten piikittäneen Belgian ja Suomen välillä.

Our World in Data

Ei hirveän paljon sanottavaa! mRNA-injektiot toimivat, mutta toimivatko ne odotetulla tavalla?

Tämä näyttää todella pahalta

Lisäksi eilen tuli tieto, että Ursula von der Leyen on jäänyt kiinni rahansiirroista miehensä yrityksiin. Kirjoitin noin vuosi sitten artikkelin otsikolla [6]La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta” näistä asioista ja nyt ne ovat tutkittavana.

Tässä linkki saksankieliseen uutiseen googlekääntäjän suomentamana.

Francesca Donato (MEP) on tehnyt asiasta videon. Tämä on täysin käsittämätön tilanne.

Kestämätön tilanne!

Pystytkö ymmärtämään tätä? Kaikki on täysin esillä ja valtamedia sekä hallitus jatkavat kieroilujaan sekä julkista valehtelua. Asialle on tehtävä jotain, oikeasti!

Totuuden Puu

Aikaisemmassa artikkelissa kirjoitin henkilöstä, johon olen tutustunut matkan varrella. Hän on kysynyt muutaman hyvin syvällisen ja tärkeän kysymyksen ja ollut tyytyväinen antamiini vastauksiin. Hän tietää, että vastaan vasta, kun tiedän vastauksen ja se on valmis yleensä aamulla kun herään.

Kerran hän kysyi: Mikä on elämän tarkoitus? Olin siitä lähes vihainen, koska eihän tuollaiseen kysymykseen voi vastata. Olimme silloin lomamatkalla ja sain viestin juuri ennen nukkumaan menoa. Aamulla heräsin ja kirjoitin ajattelematta mitään seuraavan viestin.

Elämän tarkoitus:

Elämän tarkoitus on jokaisella omansa. Yksi on parantaja, toinen opettaja, kolmas tiedottaja, yksi johtaja ja niin edelleen. Joillakin elämän tarkoitus on hyvin pieni.

Jokainen on kuitenkin kuin oksa puussa ja jokainen on tärkeä, koska puu ei voi elää ilman oksia. Toiset oksat ovat isompia kuin toiset ja jokaisella on oma tehtävänsä.

Ihmisen on hyvä löytää itsensä. Kaikki eivät löydä ja yrittävät olla esimerkiksi johtajia, vaikka todellinen oksa on paljon pienempi. Se johtaa kaaokseen.

Jos olet parantaja, paranna. Jos olet palvelija, palvele. Jos olet opettaja, opeta. Jos olet laulaja, laula. Jokaiselle on määrätty ”tehtävä” ja ajan mitta maan päällä. Oman oksan ja sen suuren arvon löytäminen oksan kokoon katsomatta, meidän yhteisessä puussa, on elämän tarkoitus.

J.A.H

Totuuden puu

Nyt on aika toimia. Koko pahuus on täysin näkyvästi esillä, mutta iso osa ihmisistä ei näe. Sille on tehtävä jotain, ja me teemme sille jotain, ja teemme sille paljon.

Kasvatetaan yhdessä Totuuden Puu, jossa jokainen on saman arvoinen, äärettömän arvokas oksa. Kun Totuuden Puu on riittävän suuri, sille ei voi kukaan mitään. Tietystä tahosta olevat henkilöt polvistuvat siitä lähtevän Voiman edessä.

Haluatko olla oksa Totuuden Puussa? Siinä puussa on hyvä kasvaa, itseasiassa se tulee olemaan parasta, mitä sinulle voi tapahtua. Totuuden Puu kasvaa jo, oksia tulee jatkuvasti lisää. Minä olen paikkani löytänyt, minä olen palvelija.

Totuuden Puu on ihmisille, jotka tulevat saamaan ison muutoksen aikaan ja luottavat Totuuteen.

Aiheeseen liittyvää:

STM toteutti kaavailemansa THL:n suosituksen ohittamisen. Nyt mRNA-injektion määrää lääkäri.

[1] STM selvittää, voivatko hoitajat saada koronan tehosterokotuksen työterveyshuollon kautta https://yle.fi/uutiset/3-12673301

[2] Marinin hallituksen ministerityöryhmät https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/ministerityoryhmat

[3] ”Asiantuntijoiden” hyökkäys päättävää asiantuntijuutta vastaan – paljastavat valheet https://injektiopiikki.com/2022/11/04/asiantuntijoiden-hyokkays-paattavaa-asiantuntijuutta-vastaan-paljastavat-valheet/

[4] Lääkärilehti: Allekirjoitukset kasaan parissa tunnissa – yli 80 infektiolääkäriä asettui THL:n tueksi https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/61b40725-2a99-4b9e-8640-09c2eecf3636

[5] Kommentti: THL, nyt sala­liitto­höpinät sikseen ja perusteellisia vastauksia esiin https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009183393.html

[6] Suomessa yliraportoidaan koronakuolemia – lähes 40 prosentissa koronaan liittyvistä kuolemista varsinainen kuolinsyy ei ollutkaan korona https://yle.fi/uutiset/3-12667849

[6] La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

5 vastausta artikkeliin “Laitetaan Totuuden Puu kasvamaan – jokainen oksa on tärkeä

  1. Yhdysvalloissa on ankari laki jota kutsutaan yleisesti termillä ”Practicing Medicine Without a Licence”, eli vapaasti Suomennettuna lääketieteen harjoittaminen ilman lisenssiä tai lupaa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ellei ole lääkärin vaatimaa lääketieteellistä ja eettistä koulutusta, sekä tämän koulutuksen kautta hankittua laillista lisenssiä, niin silloin lääketieteellisten suositusten, päätöksen tai toimenpiteiden tekeminen lisensoimattomana katsotaan olevan ankara rikos. Pahimmassa tapauksessa tästä rikoksesta voi päätyä vankeuteen.

    Lain tarkoituksena on suojata kuluttajia kaikenmaailman huitelijoilta, jotka muuten jakaisivat lääketieteeliseksi katsottua tietoa tai toimenpiteitä, ilman tällaisten toimenpiteiden vaatimaa syvällistä koulutusta.

    Miten on Suomessa? Yhtäkkiä ilmeisesti joka nurkan takana esiintyy täällä nyt tieteilijöitä, jotka toimisivat tällaisen lain varjossa, ainakin Yhdysvaltojen standardien mukaisesti, vastoin lakia.

    Lääkärin lisenssi on olemassa hyvästä syystä. Suomessako sitä ei näköjään enää tarvita lääketieteellisten päätösten tekemiseksi.

    Ihminen ei ole mikään nukke, johon voi pistellä milloin mitäkin huvittaa poliittisten tai taloudellisten intressien mukaisesti. Tällaiset lisenssit ja lait ovat olemassa juurikin siitä syystä, että kun ihmisillä nouee liikaa kusi päähän, heidät voidaan pistää kaltereiden taakse.

    Minä odotan että niin tässä tulee vieläkin käymään, kun jälkipyykin pesu alkaa tästäkin aisiasta nyt käynnistymään. Yhdysvalloissa tuomarin nuija heiluu jo. Juurikin tuli lupa aloittaa työnantajien vastainen oikeudenkäynti, pakkorokotusten aiheuttamista haittavaikutuksista.

    1. Jenkkilän syystäkin parjattu legalismi näyttää nyt hyvät puolensa. Siellä riittää lakimiehiä viemään oikeuteen kaiken mikä liikkuu. Ja jopa paikallaan kyyhöttävän pahantekijän. Pääasia että prosessit käynnistyvät, laajenevat sitten muuallekin. Blogistille voimia.

  2. Määritelmäsi elämän tarkoituksesta muistuttaa tätä Raamatun kohtaa (1. Kor. 12):

    4 Armolahjat ovat moninaiset, mutta Henki on sama;
    5 ja seurakuntavirat ovat moninaiset, mutta Herra on sama;
    6 ja voimavaikutukset ovat moninaiset, mutta Jumala, joka kaikki kaikissa vaikuttaa, on sama.
    7 Mutta kullekin annetaan Hengen ilmoitus yhteiseksi hyödyksi.
    8 Niinpä saa Hengen kautta toinen viisauden sanat, toinen tiedon sanat saman Hengen vaikutuksesta;
    9 toinen saa uskon samassa Hengessä, toinen taas terveeksitekemisen lahjat siinä yhdessä Hengessä;
    10 toinen lahjan tehdä voimallisia tekoja; toinen profetoimisen lahjan, toinen lahjan arvostella henkiä; toinen eri kielillä puhumisen lahjan, toinen taas lahjan selittää kieliä.
    11 Mutta kaiken tämän vaikuttaa yksi ja sama Henki, jakaen kullekin erikseen, niinkuin tahtoo.
    12 Sillä niinkuin ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin;
    13 sillä me olemme kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita, ja kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä.
    14 Sillä eihän ruumiskaan ole yksi jäsen, vaan niitä on siinä monta.
    15 Jos jalka sanoisi: ”Koska en ole käsi, en kuulu ruumiiseen”, niin ei se silti olisi ruumiiseen kuulumaton.
    16 Ja jos korva sanoisi: ”Koska en ole silmä, en kuulu ruumiiseen”, niin ei se silti olisi ruumiiseen kuulumaton.
    17 Jos koko ruumis olisi silmänä, missä sitten olisi kuulo? Jos taas kokonaan kuulona, missä silloin haisti?
    18 Mutta nyt Jumala on asettanut jäsenet, itsekunkin niistä, ruumiiseen, niinkuin hän on tahtonut.
    19 Vaan jos ne kaikki olisivat yhtenä jäsenenä, missä sitten ruumis olisi?
    20 Mutta nytpä onkin monta jäsentä, ja ainoastaan yksi ruumis.
    21 Silmä ei saata sanoa kädelle: ”En tarvitse sinua”, eikä myöskään pää jaloille: ”En tarvitse teitä”.
    22 Päinvastoin ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät olevan heikompia, ovat välttämättömiä;
    23 ja ne ruumiin jäsenet, jotka meistä ovat vähemmän kunniakkaita, me verhoamme sitä kunniallisemmin, ja niitä, joita häpeämme, me sitä häveliäämmin peitämme;
    24 mutta ne, joita emme häpeä, eivät sitä tarvitse. Mutta Jumala on liittänyt ruumiin yhteen niin, että antoi halvempiarvoiselle suuremman kunnian,
    25 ettei ruumiissa olisi eripuraisuutta, vaan että jäsenet pitäisivät yhtäläistä huolta toinen toisestaan.
    26 Ja jos yksi jäsen kärsii, niin kaikki jäsenet kärsivät sen kanssa; tai jos jollekulle jäsenelle annetaan kunnia, niin kaikki jäsenet iloitsevat sen kanssa.
    27 Mutta te olette Kristuksen ruumis ja kukin osaltanne hänen jäseniänsä.
    28 Niinpä Jumala asetti seurakuntaan ensiksi muutamia apostoleiksi, toisia profeetoiksi, kolmansia opettajiksi, sitten hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa tauteja, avustaa, hallita, puhua eri kielillä.
    29 Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja? Eivät kaikki profeettoja? Eivät kaikki opettajia? Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja?
    30 Eihän kaikilla ole parantamisen armolahjoja? Eiväthän kaikki puhu kielillä? Eiväthän kaikki kykene niitä selittämään?
    31 Pyrkikää osallisiksi parhaimmista armolahjoista. Ja vielä minä osoitan teille tien, verrattoman tien.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading