Valtio suosittaa mRNA-injektion jakelua laajoille kansanjoukoille – kansa maksaa

Lue ääneen tämä artikkeli

Ministeri Krista Kiurun mukaan ”On käyty todella rapsakkaa keskustelua” THL:n suhteesta tehosterokottamisen laajentamiseen. Rapsakka keskustelu on johtanut siihen, että yksityiset terveysjätit ryhtyvät rokottamaan laajoja kansanjoukkoja.

Krista Kiuru ja Sanna Marin päättävät Suomen MRNA-injektio- suosituksista

Valtiotieteiden maisteri Kiuru ja valtiotieteiden kandidaatti Marin määräävät käytännössä mRNA-injektiosuositukset Suomen kansalaisille terveysviranomaisten ohi. THL ja infektioylilääkärit ovat mRNA-injektioita vastaan. Kiuru painotti tiedotustilaisuudessa keskiviikkoiltana THL:n, Fimean ja Valviran olleen mukana asiasta sopimassa ”On käyty todella rapsakkaa keskustelua”.[1]

Yksityiset terveysjätit aloittavat piikitykset

[2] 81 infektiolääkäriä kirjoitti vain kahden tunnin aikana julkilausuman, joka uutisoitiin 5.11.2022 Iltalehdessä. He olivat THL:n suosituksen kannalla eli neljättä annosta ei suositella alle 60- vuotiaille perusterveille. Periaatteessa kaikki Suomen mRNA-injektioista päättävät lääketieteen viranomaiset olivat siis sitä mieltä, että 4. annosta ei suositella. Kun kunnalliset infektiolääkärit eivät suosittele injektiota, piikitysten määrääminen ja rokottaminen siirtyy luonnollisesti yksityisille terveysjäteille.

“Tiivistettynä STM:n ohjaus tehosterokotteista on, että kunnat ja jatkossa hyvinvointialueet tarjoavat valtion hankkimia omikron-räätälöityjä koronarokotteita kaikkien sellaisten henkilöiden ja henkilöryhmien rokotuksiin, joita julkisen tai yksityisen sektorin, mukaan lukien työterveyshuolto, lääkäri arvioi perustelluksi ja joihin ei ole rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisia vasta-aiheita.” Mediuutiset

”Esitämme, että sairausvakuutuslain koronapoikkeuksia jatketaan siltä osin kesäkuun 2023 loppuun eli koronatestejä ja koronarokotuksia korvattaisiin, jotta yksityisellä terveydenhuollolla ja työterveyshuollolla olisi mahdollisuus olla aidosti mukana”, Kiuru sanoi.

Tästä voi päätellä, että alkutalven mRNA-injektiokampanjat odottavat julkaisuaan.

Multivalentteja mRNA-injektioita on varastossa 1.5 miljoonaa

”Rokotteita on maassa riittävästi; se ei ole rajoite”, osastopäällikkö Taneli Puumalainen sosiaali- ja terveysministeriöstä kertoi. Taneli Puumalainen muistetaan entisenä GSK- pomona, joka siirtyi THL:ään ja sai vuonna 2018 joukon korkeassa asemassa työskenteleviä ja alallaan arvostettuja lääkäreitä arvostelemaan kovin sanoin rokotustutkimusta, jota Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL teki lääkejätti GlaxoSmithKlinen (GSK) rokotteella. Silloin perinteistä ja tehokasta pneumokokkirokotetta ei annettu vanhuksille.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005738377.html

Puumalainen työskenteli GSK:ssa 2007–2012, kunnes hän siirtyi STM:ään ylilääkäriksi ja kansallisen rokotusasiantuntijatyöryhmän KRAR:n jäseneksi ja 2014 THL:n rokoteyksikköön – eli käytännössä myyjän puolelta ostajan puolelle. Nyt hän on esiintynyt koko covid- plandemian ajan mediassa.

Yhteenveto

Suomessa ministerit määräävät kansallisista mRNA-injektiokampanjoista yli lääkintäviranomaisten suositusten. Infektioylilääkärit ja THL varmistavat, että toiminta siirtyy yksityisten terveysjättien tehtäväksi ja kukkaroon.

Ministerit määräävät Suomen lääketieteelliset suositukset ja THL ja virkavastuulla työskentelet lääkärit hyväksyvät sen. Mieti sitä hetki.

Edellisessä kirjoituksessa toivoin THL:n Hanna Nohynekille voimia ja jaksamista. Tämän uuden tiedon valossa toive on peruttu. Nyt, huomenna ja sen jälkeen iankaikkisesti.

Aktivoidu

Kehotan sinua lukemaan alla olevan artikkelin ja toimimaan sen kehottamalla tavalla.

Jaa tämä artikkeli

Lähteet:

[1] Ministeri Kiuru sai tahtonsa läpi: Valtio maksaa ja suosittaa kunnille omikron-räätälöidyn koronarokotteen jakelua laajoille kansanjoukoille https://www.mediuutiset.fi/uutiset/mu/4447e759-9dd3-4727-a866-8192321ff517

[2] Lääkärilehti: Allekirjoitukset kasaan parissa tunnissa – yli 80 infektiolääkäriä asettui THL:n tueksi https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/61b40725-2a99-4b9e-8640-09c2eecf3636

IS-reportaasi: Joukko lääkäreitä pitää THL:n rokotetutkimusta haitallisena https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005738377.html

Kansikuva https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Perhe-ja_peruspalveluministeri_Krista_Kiurun_tiedotustilaisuus_vanhuspalvelulain_henkil%C3%B6st%C3%B6mitoituksesta_6.2.2020(49496639526).jpg

8 vastausta artikkeliin “Valtio suosittaa mRNA-injektion jakelua laajoille kansanjoukoille – kansa maksaa

 1. Monessa maassa jo haitalliseksi havaittu rokote on vieläkin Suomessa rokoshimokkaiden työlistalla.

 2. Mihis yksityisiin terveystaloihin näillä ministereillä onkaan osuuksia?

  1. Ministerit ovat nappuloita. Tätä koko palettia ojaa tietty kerho.

   1. Mut eikös koko sotesuunnitelma alunperin perustunut siihen, että nää yksityisistä lääkäriasemista osuuksia omaavat ministerit ja korkeat virkamiehet saa lisätuloja, kun kansa voi käydä julkisella tai yksityisellä lekurilla ja hinta olis sama? Kukaan ei oikein tunnu enää muistavan tätä suunnitelmaa? Itse en silloin nähnyt missään näitä suunnitelmia ja rakenteita, mitä nyt yritetään.

 3. Rokotuksen haitoista liikkuu huhuja kuolemista. Jos huhut osoittautuvat todeksi, ne olivatkin oikeasti tietoa. Tällöin rokotuksista määräävät viranomaiset on pantava kansanmurhasta syytteeseen ja tuomittava myös korvauksiin. Huhujen mukaan ei tietenkään pidä toimia, mutta varovaisuuteen pitää varautua. Puolustukseksi ei voi riittää sanat, emme tienneet.

 4. Itse ole tutkinut ja seurannut tätä rokotehommaa aika tarkasti koko ajan.
  Ja todennut että joillekin se piikin proteiini määrä on jo riittävä oireisiin. Sitten tulevat nämä ketkä ovat ehtineet ottamaan rokotteet. Eivät saa niistä kuin pieniä oireita. Eli elimistö kestää sen määrän. Mutta siinä vaiheessa kun he saavat sen Koronan. Piikki auttaa voittamaan sen. Se on vaan hetkellinen ilo koska elimistö ei enää palaudu samalle tasolle tuottamaan taudeille vastustuskykyä. Alkaa kierre sairaanhoidolle ja sairaslomalle. Se rokotteen antama käsky tuottaa koronaa vastaan vastustusta estää elimistön muiden vasta aineiden tuotannon. Ja lopputulos on hyytymiä yms. Ja tämä korostuu erityten rasituksessa.

 5. Miksi ihmiskunta taantuu eläinkunnaksi, ja jopa sitä alemmaksi?
  Läntisen maailman henkisestä ja moraalisesta perikadosta voidaan viimekädessä syyttää vain, ja ainoastaan juutalaismafiaa, ja ennen muuta Siionin Viisaita.
  Yllä olevan on mahdollistanut juutalaisen johtajiston luoma globaalin vallansysteemi, jota voidaan esittää seuraavasti:
  1) pääomien valtaamiseen globaalilla velkarahoitusjärjestelmällä,4-7
  2) median, viihdemaailman, kasvatus- ja koulutusaineiston valtaaminen hankkimillaan pääomilla ja
  3) ei-juutalaisten, ja ennen muuta “kristityiden” alistaminen juutalaismafian johtamien järjestöjen, kuten vapaamuurarijärjestön hallittavaksi ja lisäksi velkarahoitusjärjestelmä sekä finanssikeinottelu ovat mahdollistaneet maailmanlaajuisen lahjonnan.
  Edellä mainitut kolme kohtaa ovat vaikuttaneet siihen, että nykyinen maailma on lähestulkoon totaalisesti alistettu juutalaismafian vallanrakenteiden hallintaan.

 6. Silti on hyvä että THL ja STM ovat nyt eri linjoilla. Suomihan on monta vuotta (ainakin) näytellyt yhden mielipiteen tasavaltaa. Halkeamia täytyy tulla, muuten ei ole toivoa sellaisesta hallituksesta joka lakkauttaisi groteskit mediapoolin ja hybridikeskuksen. Siis nimiltään groteskit.

Vastaa