Ruokavirasto kieltää sanan – KETO

Lue ääneen tämä artikkeli

Ruokavirasto on tehnyt linjauksen ketogeeniseen ruokavalioon viittaavan keto-sanan kieltämiseksi elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä ja markkinoinnissa. Suomen Terveystuotekauppiaiden liiton tiedossa on jo ensimmäinen tapaus, jossa keto-sana on jouduttu poistamaan elintarvikkeen pakkauksesta, jotta tuotteet saa toimittaa myyntiin Suomessa.[1]

Viranomaisten toiminta 2020

Injektiopiikissä on artikkeli, joka kertoo suomen viranomaisten toiminnasta covid plandemian alkuaikoina. He yrittivät estää kaiken ennaltaehkäisevän hoidon, immuunipuolustusta parantavat lisäravinteet ja tiedon niiden tutkimuksista. Alla suora lainaus artikkelista:

“Suomessa ei ole ollut massiivisia kampanjoita D-vitamiinin hyödyistä immuunipuolustukseen. Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti on [4]blogissaan järjestänyt debattiväittelyn, minkä tarkoitus on lähinnä kumota D-vitamiinin edullisia vaikutuksia COVIDin ehkäisyyn.

Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti ei selkeästi puhu D-vitamiinin puolesta, debatti on ennemmin sitä vastaan. D-vitamiinin suositeltava virallinen päivittäinen saanti on 10 μg/päivä niin lapsille kuin aikuisille. Se on aikuiselle homeopaattinen annos. Syö 50-100ug/pv. Mielummin 100ug, jotta saat arvot nopeammin kuntoon.

Vaasan kaupungin [5]johtava ylilääkäri Heikki Kaukoranta ohjeisti kansalaisia koronan hoidossa 3.1.2022. ”– Pysy lämpimänä, lepää, juo kuumaa ja lievitä kuumetta tai särkyä parasetamolilla tai ibuprofeenilla. Tukkoisuutta voi lievittää myös käymällä suihkussa, miedossa saunassa ja syömällä kurkkupastilleja, tiivistää Kaukoranta.”

Kuin pisteenä i:n päällä! Ruokavirasto kielsi kaiken elintarvikkeiden ja lisäravinteiden markkinoimisen koronaviruksen ehkäisyyn 31. maaliskuuta 2020, myös tutkimustulosten julkaiseminen kiellettiin. Se ei ole kiellettyä, vaan EHDOTTOMAN KIELLETTYÄ!

Vuosi 2022 – tiedotus sensuroitu

Nyt, kuin pisteenä toisen i:n päällä ruokavirasto on poistanut kyseisen artikkelin sivuiltaan! Se löytyy kuitenkin web-arkistosta. Tämä osoittaa kuinka covid lääkemafia toimii Suomessa.

keto

Ruokaviraston arkistoitu sivu: WayBack Machine

Ketogeeninen ruokavalio on mustamaalattu

Ketogeenisellä ruokavaliolla on lukemattomia terveellisiä vaikutuksia. Kun lääkäri Antti Heikkilä kirjoitti kirjan [7]Lääkkeetön Elämä” S-ryhmä ja Kesko vetivät sen pois myynnistä. Lisäksi valtamedia aloittivat hirvittävän mustamaalauskampanjan Antti Heikkilää kohtaan.

Antti Heikkilä on lääkäri, joka on saanut kirjoituksillaan ja ohjeillaan enemmän ihmisiä terveeksi kuin yksikään muu lääkäri Suomessa. Lisäksi hän on taistellut tätä järjetöntä lääkemafiaa vastaan vuosikymmeniä pää pystyssä, selkä suorana, vaikka mafialääkärit ja mediakenttä on häntä mustamaalannut. Kaikki kunnia hänelle! Osta tästä hänen kirjansa, se sisältää sanan KETO!

Injektiopiikin detox-pilotti alkoi 7.11.2022

Injektiopiikin ensimmäinen detox-jakso alkoi 7.11.2022. Se alkaa ketogeenisellä ruokavaliolla, jolloin elimistön energia-aineenvaihdunta vaihtuu ja myös ns. autofagia (elimistön oma puhdistusjärjestelmä aktivoituu). Varsinainen yhteislähtö oli 10.11.2022 (6 päivää sitten) ja nyt alkaa näkyä puhtaan ruokavalion vaikutus. Ensimmäisenä se näkyy puntarissa ja olossa.

keto

Aamun näkymä detox-pilotista

Vasta kun ketoosi on saavutettu, aloitetaan detox-rohdot, joiden tarkoitus on poistaa elimistöstä raskasmetallit ja muut sinne kuulumattomat hiililaminaatit.

Sana KETO halutaan nyt pois kauppojen hyllyiltä!

Injektiopiikin Detox tulee olemaan valtava asia maailmanlaajuisesti, tiedän sen. Ketogeeninen ruokavalio nousee sille kuuluvalle paikalle terveyden palauttajana. Jos ihmiset näkevät sanan keto ruokakauppojen hyllyillä ja eivät tiedä mitä se tarkoittaa he hakevat Googlella sanaa: keto. He törmäävät tietoon, joka on piilotettu pitkään. Siihen yksinkertaiseen asiaan, että ruoka on lääkettä.

Ruokavirasto ja sen kätyrit tekevät kaikkensa, että ketoosi jälleen mustamaalataan. Onhan se kamalaa, että se aikaansaa autofagian, joka syö pois sakkautuneet proteiinit ja puhdistaa kehon!

Tyypin 2 diabetes on kansansairaus – joka leviää epidemian lailla

Ketogeeninen ruokavalio saa tyypin 2 diabeteksen yleensä remissioon (oireet ovat hävinneet ja lääkkeitä ei enää tarvita) tilaan muutamassa kuukaudessa. Ennen kaikkea, se saa tyypin 2 diabeetikkojen hiljaisen tulehduksen, joka tuhoaa verisuoniston, sammumaan.

Olisihan se kamalaa, jos tyypin 2 diabetes ei enää toimisi! Vuosikymmenten “terveystysvalistus” tyypin 2 diabeteksen saamiseksi menisi hukkaan. Diabetesliitto ei voisi enää kouluttaa ihmisiä lääketehtaiden tekemillä ja logoilla varustetuilla koulutusmateriaaleilla. Eikä suositella diabeetikon ruokavalioon 700g päivittäistä sokeriannosta, jonka aiheuttama verensokerin nousu lasketaan lääkkeillä.

Tyypin 2 diabeetikko, usko tämä: Puhdas ruoka ja perustieto kuinka sitä syödään, ovat sinun lääkkeesi.

Yllättäen lähes jokainen tehopotilas vuonna 2020 oli tyypin 2 diabeetikko tai metabolisen oireyhtymän saavuttanut “kehopositiivikko”

Nyt, huuda KETO! Niin että kaikki sen kuulevat. Lääkemafian rapparit eivät sitä halua, mutta huuda KETO! Näytetään niille iljetyksille, että heidän kansakuntaa vahingoittava agenda vetelee viimeisiään.

Rekisteröidy tästä ilmaiseksi palveluun, joka antaa täydelliset ohjeet keto-ruokavalioon.

Jaa tämä kirjoitus ja anna ystävällesi erittäin terveellinen vinkki! Se on KETO-joka nyt yritetään kieltää. Se on parantava ruokavalio.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Keto-sana katoaa elintarvikkeiden markkinoinnista? https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/keto-sana-katoaa-elintarvikkeiden-markkinoinnista.html

[2] Miksi COVID-19 varhainen hoito on kielletty? – koko läntisestä maailmasta https://injektiopiikki.com/2022/01/05/miksi-covid-19-varhainen-hoito-on-kielletty-koko-lantisesta-maailmasta/

[3] Ruokavairaston viraston johto https://www.ruokavirasto.fi/tietoa-meista/mika-on-ruokavirasto/viraston-johto/

[4] Debattiväite 1: Suomen D-vitamiinisuositukset ovat nykyisessä koronatilanteessa liian alhaiset https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/debattivaite-1-suomen-d-vitamiinisuositukset-ovat-nykyisessa-koronatilanteessa-liian-alhaiset/

[5] Näin sairastat koronan kotona https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008513687.html

[6] Tutkijat yllättyivät – ketoruokavalio saattaa antaa suojaa influenssaa vastaan https://www.ess.fi/teemat/161357

[7] Lääkkeetön elämä https://otava.fi/kirjat/laakkeeton-elama/

[8] S-ryhmä ja Kesko vetävät lääkäri Antti Heikkilän kohukirjan pois myynnistä – Heikkilä Ylelle: Ei kirjoja pitäisi marketeissa myydäkään https://yle.fi/uutiset/3-10564561

3 vastausta artikkeliin “Ruokavirasto kieltää sanan – KETO

 1. Sellainen nettisivu on kuin “ketokamu”… He myyvät ketoleivontaan ja ketoruokavalioon sopivaa ruokaa.. Toivottavasti heitä ei pisteyä kiinni….

 2. Tutustuin Heikkilän kirjoituksiin silloin sikaflunssan aikaan, oliko se 2009? Todella kannatti, meidän perhe ei ottanut sikapiikkejä ja säästyttiin narkolepsia-arvonnalta.
  Niihin aikoihin tutustuin VHH-ruokavalioon tai paremminkin elämäntapaan ja sekin kannatti.
  Suomessa alkaa olla asiat persiillään ja valtaväestö ei ymmärrä asian vakavuutta.
  Toivottavasti yhä useampi herää ja alkaa ajatella omilla aivoillaan!
  Jatka samaan malliin, kaltaisiasi tarvitaan 👍🏻

 3. Onnettomuuden jälkeen tuli pitkä pakkolepo ja lihomista. Lääkäri tarjosi 10 kk kuluttua metformiinia, kauhistuin ja samaan aikaan onneksi avautui allas. Aloitin taas säännöllisen treenin ja pystyin jo muuhunkin, samaan aikaan lisäsin lihaa ja vähensin hiilareita, sokeria tai sokerituotteita, pastaa en ennestäänkään syönyt. Ja kas pitkäsokeri on taas arvojen sisällä entisen 56 arvon jäljiltä. Missä kunnossa olisin, jos olisin lääkkeen aloittanut miettimättä itse prosesseja?

Vastaa