DIED SUDDENLY – KUOLI ÄKILLISESTI

Lue ääneen tämä artikkeli

THL julkaisi 21.11.2022 [2]tiedotteen, jonka mukaan koronarokotteen saaneiden kuolleisuus ei ole ollut rokottamattomia korkeampaa yhdeksän viikon sisällä rokotuksesta. Kuitenkin Tilastokeskus tiedotti 27.10.2022 “Syntyneiden määrä oli vuodesta 1900 alkavan mittaushistorian pienin ja kuolleiden määrä vuodesta 1945 alkavan mittaushistorian suurin.” Kuinka on mahdollista, että THL:n mukaan kuolleisuus rokottamattomilla on matalampaa yhdeksän viikkoa injektioista kuin muilla, ja samaan aikaan Suomessa on valtava ylikuolleisuus ja syntyvyyden lasku?

World Premiere: Died Suddenly

Died Suddenly on Stew Peters Networkin dokumentti, jonka ovat tehneet Matthew Skow ja Nicholas Stumphauzer. Se ei sovellu lasten katsottavaksi. Elokuvan julkaisu oli eilen ja se ei sisällä vielä tekstitystä. Se on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Miksi ihmiset kuolevat äkillisesti?

Olen nähnyt saman – ja ihan varmasti myös muut

Henkilökohtaisella tasolla kohtaukset olivat vaikuttavia. Työskentelin leikkausosastolla 10/2021 saakka ja näin tapauksia, jossa ihminen ei kuollut heti, vaan alkoi mennä “tukkoon”.

Tapauskertomus: Noin 70- vuotias mies tuli leikkaussaliin päivystyksenä, koska toisesta jalasta oli hävinnyt verenkierto. Normaaliin tapaan verisuonikirurgi yritti mennä nivusesta sisään reisivaltimoon, jotta tukos saataisiin poistettua. Reisivaltimo oli kuitenkin täynnä samanlaista elokuvassa näytettyä valkoista massaa. Reisivaltimo oli tiukasti tukossa, niin tiukasti, että kirurgi ei saanut sondia edes sisään valtimoon.

Ultraäänellä kävi ilmi, että reisivaltimo ja myös aortta olivat täynnä valkoista sitkeää massaa. Potilaalla oli arteriapainemittaus (mittaa suoraan valtimosta verenpainetta) ja siihen alkoi tulla ongemia. Myös oikea käsi alkoi kylmentyä, koska myös sen verenkierto estyi. Potilas meni “tukkoon” käytännössä silmissä.

Potilas oli laskevasta aortasta saakka tukossa eivätkä alaraajat tai munuaiset saaneet verta. Hänet vietiin heräämöön saattohoitoon, jossa hän kuoli muutamassa tunnissa.

Kun tapauksesta puhuttiin ja ihmeteltiin jälkeenpäin kahvihuoneessa, ehdotin, että jos potilaalla oli Covid? Covidin piikkiproteiini aiheuttaa tukkeumia verisuoniin. Ei ollut, koska pikatesti oli tehty. “Aijaa, mRNA-injektio oli otettu viikko sitten” sanoin ja lähdin pois, koska tiesin mikä meteli siitä nousee. Mainitsinpa kuitenkin.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] World Premiere: Died Suddenly https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

[2] THL:n koronarokotteiden turvallisuusseuranta: Kuolleisuus ei ole lisääntynyt rokottamisen jälkeen https://thl.fi/fi/-/thl-n-koronarokotteiden-turvallisuusseuranta-kuolleisuus-ei-ole-lisaantynyt-rokottamisen-jalkeen-1

[3] Kuolleisuus välittömästi koronarokottamisen jälkeen : Koronarokotusten turvallisuus Suomessa https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/145518/URN_ISBN_978-952-343-981-8.pdf?sequence=1&isAllowed=y

12 vastausta artikkeliin “DIED SUDDENLY – KUOLI ÄKILLISESTI

 1. thl on korruptoitunut puniikkien laitos,joko kansa huomaa miten paska koko suomen valtion laitokset on…

 2. Hei, sattuuko joku tietämään täällä, mikä on http://www.rokotehaitat.fi -sivuston kohtalo? Ei näyttänyt olevan enää toiminnassa, mikä on todella harmi, koska sieltä oli hyvä lukea sensuroimattomia kertomuksia, joiden pohjalta jokainen sai tehdä omat johtopäätöksensä. Luulin eka, että sensuuri iski, mutta taisikin olla kyse siitä, että verkkotunnuksen voimassaoloaika oli päättynyt, https://www.traficom.fi/fi/viestinta/fi-verkkotunnukset/fi-verkkotunnushaku juuri. Onnistuisiko tavoittaa sivun ylläpitäjää tätä kautta; pystyykö verkkotunnuksen voimassaoloa ja sivun olemassaoloa jatkamaan?

 3. Luin muutama päivä sitten (gab.com), että monkey poxin nimi muutettaisiin – MPOX:ksi muistaakseni. En löytänyt uutista WHO:n sivuilta, mutta tiedoksi vastaisuuden varalta. Kuulostaako tutulta? Niinhän coronakin muutettiin covid-19:sta.

 4. WHO:n ja CDC:n mukaan tuhkarokko on nyt välitön maailmanlaajuinen uhka pandemian vuoksi.

  https://www.usnews.com/news/world/articles/2022-11-23/measles-now-an-imminent-global-threat-due-to-pandemic-say-who-and-cdc
  Measles Now an Imminent Global Threat Due to Pandemic, Say WHO and CDC
  By Reuters, Nov. 23, 2022,

  Tuhkarokko on RNA-virus, johon ivermektiini kohdistuu, http://www.ncbi.nlm sivustolla mainitaan, että ivermektiiniä on testattu tuhkarokkoeläimillä ja apinoilla.
  Tappaako myös RNA-tuhkarokkoviruksen?

 5. toi leffa kuulemma aika alussa jo “näyttää väriä” eli joko Goog in sponssaama tai sit Magoog in?

  1. Kokoilin laittaa yksityiseksi videoksi youtubeen niin tuli välitön varoitus ja video poistettiin. Google ei ainakaan tykkää ollenkaan. En ymmärrä täysin kysymystäsi.

 6. Tällaisia projekteja on käynnissä EUssa.
  Eli meitä suomalaisiakin velkaannutetaan ja riistetään, jotta EU komission ei-vaaleilla valitut globalistit, voivat ohjeistaa/pakottaa EU parlamenttia sekä EUn kansalaisia alistumaan näiden yksityis-julkis-yhteistyöllä (private-public) tehtävien rahansiirto-miljardiprojektiensa suunnittelemiin ja masinoimiin kansalaisten kontrollointitoimiin:

  Horizon Europe has a budget of around €95.5 billion for 2021-2027. This includes €5.4 billion from NextGenerationEU to boost our recovery and make the EU more resilient for the future, as well as an additional reinforcement of €4.5 billion.
  Horizon Europe is also implemented through the European Defence Fund and complemented by the Euratom Research and Training Programme.
  https://www.horizon-eu.eu/

  Next Generation EU
  Recovery Plan for Europe
  on kallis miljardien “jälleenrakennus -ohjelma EU komission ja globaalin eliitin (ml. WEF) itse luomaansa ja masinoimaansa kriisiin:
  https://ec.europa.eu/info/strategy/recovery-plan-europe_en

  EUn digitalisointia:
  Digital Europe Programme:
  https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/activities/digital-programme

  Ja kun tutkin lisää löytyi Stardust projekti, jossa jalallisiin eläimiin tungetaan stardust -“älypölyä”. Ihmisethän ovat WEF eliitin mukaan hakkeroitavia eläimiä, kuten Klaus Schwabin vasen käsi Yuval Harari on meitä kuvaillut ja Schwab itsekin on kertonut jo 2017, ihmisiin laitettvasta älypölystä, joka tulee muuttamaan meidät ihmiset kokonaisvaltaisesti (kenen oikeudella/luvalla?):
  https://www.project-stardust.eu/

  Löydät valtavasti lisää tietoa näistä ja muista EU Horizon 2020 (2014-2020) sekä Horizon Europe 2021-2027 projekteista itse hakemalla esim. duckduckgo selaimen avulla, jos guuggeli ei niitä näytä.
  (Etenkin, jos käytät ddg:n tracker estoa/blokkausta ja olet estänyt käyttämäsi älylaitteen kaikkien sovellusten kaikki evästeet SEKÄ kaikki ylimääräiset käyttöoikeudet laitteesi asetuksissa. Itse olen lisäksi poistanut ihan kaikki ylimääräiset sovellukset (mm. kauppaketjujen, medioiden ja pelien appit) kokonaan ja saan siten teknojättien ja partneriensa yksityisyyttäni loukkaavat seurannat ja niiden asettamat tiedonhakuestot estettyä ja tietohaut onnistumaan).

  Kustaa Kullervo, jos sinä tai joku luotettava ITguru voisi neuvoa meille (artikkeli, jossa simppelit ohjeet tai linkkejä sellaisiin?), miten suojaamme parhaiten tietohaut (käymämme sivustot) henkilöprofiiliemme suojausmielessä sekä tracker estot, faktatieto & totuus -sivustojen blokkausestot jne. Brave selainkin on joidenkin mukaan Eliitin suunnittelema/rahoittama tiedonkeruu & väestönhallinta työkalu?! Joten listaa luotettavista sovelluksista & alustoista ottaisimme erittäin kiitollisina vastaan.

  Globaali eliitti on lisännyt hallitsemansa opposition toimintaa rahoittamalla muka riippumattomia paikallisia “journalisteja”, “medioita” & sivustoja ympäri maailmaa, joita kuitenkin valvovat ja ohjeistavat. Niitä on paljon USAssa, mutta myös EUssa ja muualla. Nuo sivustot luovat tahallaan lukijoillensa epäluottamusta totuuden ja todellisten faktojen puolesta puhujiin. Sisältö ja kerronnan puolueellisuus paljastavat kuitenkin heidät melko pian. Ollaan tarkkoina.

Vastaa