Sähkön hinta kuriin – kansalaisaloite

Lue ääneen tämä artikkeli

Sähkön hinta kaataa pian perheitä ja talouksia. Sähkön hinta on yölläkin 30 c/kWh ja päivällä sen hinta lähentelee euroa. Kenenkään talous ei kestä sitä pitkään. Allekirjoita “Sähkön hinta kuriin”- kansalaisaloite. Voit ainakin ilmaista mielipiteesi asiasta ja hallituksen on pakko ottaa se käsittelyyn kun ääniä saadaan 50 000 kpl.

Aloitteen sisältö

Eduskunnan on selvitettävä kiireellisellä aikataululla mahdollisuudet säätää laki hintakaton käyttöönotosta sähkön hinnoittelussa. Tavoitteena on laki, joka hinnoittelumekanismin avulla turvaa kansalaisille ja elinkeinoelämälle kohtuuhintaisen sähköenergian saannin myös poikkeusoloissa.

Allekirjoita kansalaisaloite Kansalaisaloite.fi– palvelussa ja jaa se sosiaalisessa mediassa. Asia on tärkeä vaikka asuisit kerrostalossa ja sähkölaskusi ei ole vielä suuri. Tämä on lumivyöry joka peittää alleen kaiken.

Lisätietoa sähkökriisin taustoista

Lue alla olevat artikkelit. Niiden avulla sinulle selviää kuinka sähkön hinta määräytyy ja kuinka tähän ollaan tultu.

Lähteet:

Maakaasulle hintakatto Espanjassa ja Portugalissa https://espanja.com/ajankohtaista/maakaasulle-hintakatto-espanjassa-ja-portugalissa/

2 vastausta artikkeliin “Sähkön hinta kuriin – kansalaisaloite

  1. Kun teet sähkösopimuksen ostat tietynsuuruisen tehon esim. 3×25A ,ovatko sähköyhtiöt myyneet sellaista tehoa jota heillä EI OLE ( Suomessa)tästä yhtiöt ja valvova viranomainen on asetettava SYTTEESEEN

    1. Kyllä tämä on mennyt RYÖSTÖKSI,johon valtivalta ei näytä suhtautuvan vakavasti!

Vastaa