Charagma- digitaalinen henkilö ID – SE ON TULOSSA!

Kuvaaja: Dids: https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/onni-business-raha-paperi-3635539/
Kuuntele artikkeli

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: Pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.Ilmestykirja 13

Koronapassi – kaukainen muisto vain

Jokainen muistaa varmasti vielä viime talvena 2021, vain vuosi sitten, voimassa olleen koronapassin. Sen avulla täyden mRNA-injektiosarjan saaneet henkilöt pääsivät ravintoloihin ja kulttuuritapahtumiin.

Poliitikot ja media ”pakottivat” sen avulla varsinkin nuoria mRNA-injektoimattomia ottamaan injektiot. Nuori aikuinen menetti pääsyn kaikkialle ilman sitä.

Keskustan kansaedustaja Antti Kurvinen (tiede- ja kulttuuriministerinä ollessaan)
Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Lasse Lehtonen

Koronapassin vaikutus

Koronapassi määrättiin tilaisuuksiin [21]15.10.2021 valtioneuvoston päätoksellä ja rajoitukset purettiin [22]15.2.2022 alkaen. Alapuolella olevassa kuvassa on merkitty punaisella korostusvärillä tämä aika. Kaaviossa näkyy myös positiivisten testien määrä, joka alkoi nousta välittömästi koronapassin käyttöönoton jälkeen. Koronapassin lanseeraus sai tietenkin myös mRNA-rokotekattavuuden nousuun ja nyt tiedämme, että tartunnoista 81% on saanut [23]mRNA-injektion alle kaksi viikkoa tartunnasta (tilastoihin tapaus merkitään rokottamattomaksi).

Lähde: Our World in Data

Koronapassin valmistelua jatkettiin sille asetetulla työryhmällä [20] 23.2.2022 siltä varalta, että tautitilanne heikkenee.

Tilanne terveydenhuollossa nyt – Tampereen yliopistollisen sairaalaan Acutassa ”tilanne on todella, todella vaikea”.

”Jos potilaalla on rytmihäiriö tai rintatuntemuksia, ja hän tarvitsisi monitoripaikan ja sitä ei ole tarjota, siinä tilanteessa potilasturvallisuuden kannalta on parempi pitää potilasta vähän aikaa ensihoidon valvonnassa”, Franssila sanoo.[2]

Lähde: Aamulehti

Helsinki

HUS:n johtajan mukaanOlemme kuin suuronnettomuustilanteessa”, Töölössä kiireettömät leikkaukset on peruttu ja [5]Jorvin sairaalan päivystykseen ei ole otettu ambulansseja vastaan 10 päivään.

Lähde: YLE

– Tilanne on ihan oikeasti kammottava. Olemme ikään kuin suuronnettomuustilanteessa koko ajan, Castrén totesi HS:lle.

Potilaita paljon, käsiä vähän

Ruuhkautumisen juurisyy on Castrénin mukaan hoitajapulassa, mutta toiseen hengenvetoon hän sanoo: ”Me emme voi päivystyksessä muuttua vuodepaikoiksi. Emmekä me osaa kertoa potilaille, milloin he pääsevät eteenpäin.” Joten myös jatkohoidon vuodepaikat ovat loppu, eivät ainoastaan kädet.[3]

Artikkeleista saa sellaisen kuvan, että vuodepaikkoja tarvitaan lähinnä vanhuksille, koska jatkohoitopaikat ovat loppu myös vanhustenhoidosta ja vanhukset täyttävät myös erikoissairaanhoidon paikkoja.

Mikä on mRNA-injektio tilanne?

THL ei suositellut neljättä mRNA-injektiota alle 65-vuotiaille ja Krista Kiuru ohitti THL:n suositukset STM-koronatyöryhmän kautta. Injektiopiikissä asiasta on artikkelia ja sinun kannattaa lukea ne.[5,6,7]

Lyhesti muutos menee niin, että THL ei anna suosituksia, vaan ne antaa jatkossa koronaministerityöryhmä (ei yhtään lääketieteen ammattilaista) ja STM tiedottaa käskyistä ohjauskirjeillä. Lääkärin määräyksellä annetaan mRNA-injektio ja itse mRNA-injektointi on siirretty työterveyteen tai yksityisille terveysjäteille. Miljardiluokan siirto yksityisille terveysjäteille.

Vanhukset on piikitetty

THL:n Sampo- palvelussa nähdään, että yli 60-vuotiaat on piikitetty varsin tehokkaasti neljällä mRNA-annoksella. Mitä vanhempi, sen tehokkaammin on piikitetty.

Terveydenhullossa loppuvat kädet. Onko soteala HUS:n alueella piikitetty neljällä annoksella?

[9]Symptoms and risk factors for long COVID in non-hospitalized adults”- tutkimuksessa vahvistetuista (486 149 kpl) tartunnoista oli henkilöillä, jotka olivat saaneet mRNA-injektion, 81% prosenttia oli saanut COVID-19 tartunnan alle kaksi viikkoa rokotuksesta. Ymmärrät tästä varmaan, että jos mRNA-injektiokierros on aloitettu ammattilaisille, työtekijät loppuvat kun haittaoireet ja/tai covid-19 saa otteen.

Nyt pitäisi ehdottomasti tarkistaa jokaiselta sairaalaan tulevalta mRNA-injektio status. Onko kyseessä rokottamattomien vai sarjarokotettujen ongelma?

Jos se olisi rokottamattomien, siitä olisi tosin jo julkaistu satoja uutisia. Miksi kädet loppuvat? Miksi vuodepaikkoja on vähennetty, vaikka tiedetään että niitä tarvitaan lisää? Vain kysymyksiä, ei vastauksia.

Sitten asiaan – digitaalinen ID

Koronapassi antoi hieman kuvaa siitä, mitä digitaalisella ID:lla voidaan tehdä. Kiinassa sosiaalinen ID on jo käytössä. Jos se ei näytä vihreää, et pääse edes bussiin tai kauppaan. Voi vaikuttaa utopistiselta, mutta se ei ole. Artikkelissa [11]WHO pandemiasopimus – kohti äärettömyyttä ja sen yli!” on kerrottu sen lääketieteellisestä ulottuvuudesta. Rokotusten seuranta on vain pieni osa sen ominaisuuksia. Digitaalinen ID tulee alunperin säätiöltä nimeltä World Economic Forum eli WEF, ja nyt EU toteuttaa sitä.

Lähde: WEF

Se kattaa aivan kaikki elämän aspektit, terveydenhuollosta matkustamiseen ja pankkipalveluista telekommunikaatioon. Ilman digi- ID:tä et voi tehdä mitään. Se on Charagma, pedon merkki, mitä ilman kukaan ei voi ostaa tai myydä mitään.

Missä vaiheessa on digitaalinen henkilöllisyystodistus nyt on?

Valtiovarainministeriö valmistelee digitaalista henkilöllisyystodistusta, jota kansalaiset voisivat käyttää erilaisissa asiointitilanteissa. Valtiovarainministeriö valmistelee parhaillaan digitaalisen henkilöllisyystodistuksen käyttöönottoa. Digitaalinen henkilöllisyystodistus on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuussa 2023.[13]

Hallituksen [15]esitys eduskunnalle digitaalista henkilöllisyyttä koskevaksi lainsäädännöksi on 165- sivuinen ja vaatii paneutumista.

Esityksessä ehdotetaan tuotettavaksi digitaalinen henkilöllisyystodistus, ulkomaalaisen digitaalinen asiointiväline ja luonnollisen henkilön tunnistusväline. Ne olisivat uusia henkilöllisyyden ja henkilötietojen osoittamiseen sekä sähköiseen tunnistamiseen tarkoitettuja ratkaisuja luonnollisille henkilöille.

Ehdotetun lainsäädännön mukaan Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä
olisi jatkossa tuottaa digitaalisen henkilöllisyyden tietojärjestelmää, joka koostuisi digitaalisen henkilöllisyyden sovelluksesta ja siihen liittyvästä taustajärjestelmästä.

Digitaalinen henkilöllisyystodistus esitysluonnos

Selkeästi tavoitteena on digitaalinen tunnistusväline, joka toimii matkapuhelimessa. Kuitenkin ehdotuksen mukaan luonnollisen henkilön tunnistusväline olisi vaihtoehtoinen ratkaisu julkisen sektorin digitaalisten palvelujen käytön vaatimaan sähköiseen tunnistautumiseen, jos henkilö ei halua tai voi käyttää mobiilipäätelaitteella olevaa digitaalista henkilöllisyystodistusta. Joten vaihtoehto myös matkapuhelimelle on suunnitelmissa.

Digitaalinen henkilöllisyystodistus esitysluonnos

”Sähköisen asioinnin yhteydessä luovutetaan kuitenkin aina tieto poliisin tekemästä liitoksesta henkilön ydinidentiteettiin. Käyntiasioinnissa digitaalisen henkilöllisyystodistuksen haltija valitsee itse ne vahvistetut tiedot, jotka hän haluaa osoittaa luottavalle osapuolelle. Käyntiasioinnissa on kuitenkin aina osoitettava kasvokuva.” [15]

Jos oletetaan, että digitaalisen ID käyttö menee Euroopassa jossain vaiheessa samalle tasolle kuin Kiinassa, sinun tulee näyttää se lähes joka paikassa. Kauppaan mennessä, bussiin noustessa ym. Jos digitaalinen henkilöllisyystodistus näyttää punaista, et pääse mihinkään, et voi liikkua.

Sanna Marinin Uuden-Seelannin matka

Sanna Marin vieraili Uudessa-Seelannissa marras-joulukuun vaihteessa 2022. Valtuuskuntaan kuuluivat Sanna Marin, Ville Skinnari sekä yritykset: CSC – IT Center for ScienceKone CorporationNeste OyjNokia Oyj ja WithSecure. Yritysten nimistä päätellä, että matkan tarkoituksena on saattanut olla myös digi-ID.

Jacinda Ardern on tehnyt yhteistyötä [17]Bill Gatesin kanssa ottaakseen salakavalasti käyttöön digitaaliset henkilötunnukset koko maassa. Digitaaliseen ID- sovellukseen kuluu myös digitaalinen lompakko.

Se on riippuvainen Microsoftin Azure-pilvipalvelusta, ja sen tarjoaa [18]JNCTN, jonka mukaan se on johtava Software as a Service eli SaaS-alusta, joka mahdollistaa reaaliaikaisen valtakirjojen myöntämisen ja hallinnan.  SaaS palvelussa palvelun tarjoaja ylläpitää sovellusohjelmistoa palvelimillaan ja tarjoaa palvelua asiakkaille internetin välityksellä.

Lähde: Newspunch 

Lähde:  JNCTN

Australiassa on yritysjohtajien on hankittava digitaalinen henkilöllisyystodistus miljoonan dollarin sakon uhalla.

Lähde: PosiTV

Suomen/Euroopan/maailman digitaalinen ID- alusta tulee oletettavasti toimimaan Gatesin Microsoftin Azure-pilvipalvelussa. Nyt Suomen lakeja muutetaan vastaamaan SaaS pilvipalvelussa toimivaa digitaalista ID:ta pala kerrallaan.

Europan terveys- ja ruokakomissaari Stella Kyrikides julkaisi youtubessa 13.12.2022

Europan terveys- ja ruoka komissaari Stella Kyrikides 13.12.2022

Charagma eli digitaalinen henkilöllisyystodistus tulee, siitä ei ole mitään epäselvyyttä ja tulevaisuudessa et voi ostaa tai myydä ilman sitä.

Mitä haittaa digitaalisesta ID:stä voisi olla?

Digitaalinen ID tulee sisältämään kaikki WEF:in kaavailemat palvelut, mukaan lukien henkilö-, pankki-, matkustus-, ja terveystiedot. Myös rokotuspassi sisältyy tähän kaikenkattavaan sovellukseen.

Siinä vaiheessa kun digitaaalinen ID muuttuu pakolliseksi, tulet tarvitsemaan sitä myös silloin kun avaat pankkitiliä. Jos sinulla ei ole pankkitiliä, et voi ostaa tai myydä mitään.

Kiinassa automatiikka valvoo esimerkiksi kaupan ovella. Sinun sijaintisi, ostoksesi ja aivan kaikki tiedetään historian ajalta. Kun liikut, on pääsyvaatimuksena digitaalinen ID. Myös esimerkiksi [26]matkustaminen voidaan estää isoilta kansanjoukoilta muuttamalla digitaalinen ID punaiselle. Näppärää.

Kiina

Kiinassa on ollut kaksi vuotta zero-covid politiikka ja osa tartunnan saaneista on viety eritysleireille. Valtamedia ei ole tästä asiasta uutisoinut oikeastaan mitään, mutta Twitterissä videoita on paljon.

Kahden vuoden eristyksen jälkeen [24]Kiinassa puhkesivat laajat levottomuudet.

Kiina on nyt höllentänyt rajoituksia ja sosiaalisen ID käyttöpakkoja. Kiinalaisilla meni kaksi vuotta nousta kapinaan tyranniaa vastaan.

Kiinassa aloitetaan tietenkin uusi rokotuskampanja rajoitusten höllentyessä. Kiinalla on ollut oma Sinovac- rokote, joka perustuu heikennettyyn/inaktivoituun SARS-CoV-2 virukseen (perinteinen rokote). Kiina on yrittänyt ostaa uutta tekniikkaa amerikkalaiselta Moderna-yhtiöltä.  Jos länsimaiden mRNA-injektiot otetaan Kiinassa käyttöön, covid-19 tapaukset räjähtävät rokotuskampanjan alkaessa ja noin 9-16 viikon kuluttua siitä seuraa ylikuolleisuus aalto.

Tulemme kuulemaan Kiinasta kauhutarinoita, aivan kuten pandemian alkaessa, silloin koko muu maailma kopioi Kiinan tulevat toimet.

Charagma = pedon henkilö ID

Otsikossa esiintyi sana charagma eli [27]xáragma – se tarkoittaa sanamukaisesti kaiverrusta, leimaa, symbolia, merkkiä tai henkilöllisyystodistusta, joka antaa kiistämättömän tunnistamisen osapuolten välille.

Tunnetuin kohta, jossa charagma esiintyy on Raamatun ilmestyskirjan luku 13:16.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.Ilmestyskirja 13:16

Meripeto, maapeto ja pedon luku 666

Seuraavassa on käyty läpi vaihe vaiheelta ilmestyskirjan lukua 13. Se käsittää Ilmestyskirjassa mainitun pedon historiaa eri aikakausina.

Merestä nouseva peto

Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.Ilmestyskirja 13:1

Seitsemän päätä viittaa Rooman seitsemään valtiomuotoon: Kuninkaat, konsulit, diktaattorit, decemvirit, triumvirit, keisarit ja paavit. 10 kruunua viittaa Rooman kymmeneen kuningaskuntaan.

Filistealaisten meripedon symboliikkaa löytyy vatikaanin patsaista ja maalauksista. Filistealaiset olivat vanhan ajan Israelin viholliskansa ja heitä pidetään Israeliin hyökänneenä indoeurooppalaisena merikansana.

Paaveilla on päähine, jonka nimi on [31]mitre. Se on kuin kalan suu muodoltaan ja alunperin se on babylonialainen päähine. Katolinen Maria, Rooman suojelijattar, on anatolialainen, Mesopotamiasta siirtynyt Kybele. Jos olet tutustunut Raamattuun, tiedät, että Jumala varoitti palvomasta mitään jumalankuvia. ”Ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.”

Vatikaanin symboliikka tulee Babyloniasta, jossa palvottiin auringonjumalia kuten [31]Molokia ja [32]Baalia.

Myös Vatikaanin suunnittelussa on Babylonian symboliikka mukana. Vatikaanissa on Pyhän Pietarin aukio. Aukioon on kuvattu suuri kahdeksansäteinen auringonpyörä, joka on babylonian symboli. Sen keskellä on suuri obeliski, jonka keisari Galigula toi Heliopoliksesta Roomaan. Obeliskeja käytettiin myös auringon palvontaan. Baalin symboli, nelisäteinen auringonpyörä, joka löydettiin Hasorista Israelista.

Rooman [33]Saturnus- kultit perustuvat mustaan kuutioon/kiveen avatun kuution muodostaman hexagrammin (kuusikulmio) vuoksi. Heksagrammi liittyy kuutioon niin, että jos piirrät kuution ja yhdistät kulmat, näet heksagrammin. Kybele, Rooman suojelijatar ja Semiramis ovat mustia madonnia, joita palvottiin saturnalia- juhlan ympärille kehitettyinä astroligisina jumalattarina. Myös kabbalah ja islam ovat mustan kuution kultteja: kaaba eli kuutio + allah eli jumala = kabbalah eli jumalan kuutio. Musta kuutio, Black Rock eli Metatron.

Knoppitieto: Joulupukki tulee katolisesta pyhä nikolauksesta, joka ratsasti kauriilla eli urospukilla (Joulun olkipukki). Kauris on Esaun tähtikuvio, Esauta kutsuttiin nimellä sa’iyr (tarkoittaa karvaista, urospukkia ja paholaista). Kauriin hallisijaplaneetta on Saturnus – siitä tulevat Saturnus kultit/saturnus salaseurat. [35]

Alapuolella olevassa kuvagalleriassa esiintyvä [39]Nero’s cross ja [40]Cross of Saint Peter ovat anti-kristillisiä (satanistisia) symboleita. Ristiinnaulitseminen oli yleinen käytäntö Rooman valtakunnassa, joka juontaa juurensa babylonialaisiin. Päätarkoituksena oli uhrata tuomitut henkilöt näytteille siten, että heitä nöyryytettiin heidän kuollessaan tuskallisesti. Ylösalaisin ristiinnaulitseminen oli yksi barbaarisimmista tavoista teloittaa ihmisiä. Galleriassa on myös avattu metatronin kuutio (elämänpuu kabbalasta ja heksagrammi), musta kuutio Mekassa, Kybele ja Semiramis sekä [41]Salomonin sinetti.

Vatikaanin vaakunassa yksi avaimista on kultainen, joka edustaa henkisiä voimia. Toinen avain on hopeaa, joka edustaa maallisia voimia, hallintovaltaa.

Meripeto on paavisto, joka vainosi ja tappoi kristittyjä 1260 vuotta vuodesta 538 jKr. vuoteen 1789 jKr. [36]Ranskan vallankumous 1789 antoi kuolettavan iskun paaviston vallalle, hetkellisesti.

Valta meripedolta maapedolle

Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.Ilmestyskirja 13:16

Vuonna 1929 jKr. vatikaanin paavi Pius XI kävi virallisia neuvotteluja fasistisen Italian johtajan Benito Mussolinin kanssa. Neuvottelujen tuloksena solmittiin samana vuonna [37]lateraanisopimukset, jotka takasivat Vatikaanille itsenäisyyden ja katoliselle kirkolle suosituimmuusaseman Italiassa. Valtiomuodoltaan Vatikaanivaltio on [38]teokratia ( theokratía ’jumalan valta’ ), esimerkiksi Iran on toinen theokratia- valtio.

Vatikaanin perustuslain mukaan ylin lainsäädäntö-, toimeenpano- ja oikeusvalta Vatikaanivaltiossa kuuluu paaville. Vatikaani ja paavi on kohottanut itsensä jumalan asemaan. [21]Vatikaanivaltio on siis absoluuttisesti hallittu monarkia ja se hallitsee koko maailman katolista kirkkoa. Näin valta siirtyi meripedolta maapedolle.

”Yhdistyneet Kansakunnat on pystyttänyt New Yorkiin jättimäisen patsaan, joka näyttää muistuttavan Uuden testamentin Ilmestyskirjan lopunajan ’petoa'” 12.10.2021. Lähde: CBN News

Vatikaani ei ole yksinään peto, siihen liittyi historian kuluessa myös muita tahoja. Niistä jäljempänä.

Pedon luku

”Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” Ilmestyskirja 13:16

Historian aikana on esitetty erilaisia teorioita pedon luvusta. Pedon luku on 666 ja se on ihmisen luku.

Paavin titteli on Vicarius Filii Dei.

Lähde: amazingdiscoveries

Vicarius Filii Dei eli paavin tittelin roomalaisten kirjaimien [43]numeerinen arvo on 666. Se on ihmisen luku.

Kaksisarvinen peto

Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.Ilmestyskirja 13:16

[44] Jesuiittaoppinut Adam Weishaupt perusti salaseuran nimeltä illuminati (valaistuneet) Baijerissa vuonna 1776. [46]Jesuiitat eli jesuiittaveljestö (Societas Jesu) on katolisen kirkon sääntökunta ja sen päämaja on Roomassa.[45]Järjestön perustamiskokouksessa metsässä lähellä Ingolstadtia yöllä 1. toukokuuta vuonna 1776 viisi miestä laati järjestölle säännöt. Järjestön oli tarkoitus tehdä ihmiset vapaiksi ennakkoluuloistaan ja kasvattaa heidät ulos kirkon ja valtion uskonnollisista ja poliittisista rajoituksista.

Illuminatit liittoutuivat vapaamuurareiden kanssa, ja ”valaistuneet vapaamuurarit” toimivat muutaman vuoden ajan useassa Euroopan maassa. Yleinen asenne kääntyi kuitenkin illuminateja vastaan, ja Baijeri julisti 1787 jäsenten värväämisen illuminateihin kuolemalla rangaistavaksi rikokseksi. Seura meni piiloon maan alle. [36] Lisäksi Ranskan vallankumous 1789 antoi kuolettavan iskun paaviston vallalle, jonka käskyvallan alla illuminati, vapaamuurarit ja kaikki salaseurat ovat.

[47]Rothschild ashkenazi juutalaisten omistama keskuspankkidynastia on rahoittanut katolista kirkkoa vuodesta 1832. [48]Tämä pankkidynastia ulottuu BIS järjestelypankiin, joka antaa määräykset IMF:lle ja FED:lle ja sitä kautta kaikille maailman keskuspankeille.

Ilmestyskirjan peto on kokonaisuudessaan maailman ashkenazi juutalainen pankkidynastia, vatikaani, jesuiitat, illuminati ja sen alla toimivat okkulttiset salaseurat, kuten vapaamuurarit, maltan ritarit ja muut okkulttiset veljeskunnat. Myös Bildenbergin ryhmä, Trilateraalinen komissio ja World Economic Forum (WEF) sekä monet muut sisältyvät näihin.

Peto vaikuttaa vahvasti EU:n ja Yhdysvaltojen hallintorakenteiden kautta jokaisen osavaltion ja maan poliittisiin päättäjiin. Salaseurojen kautta jokaisessa kaupungissa myös paikallistasolla. Lisäksi uudisuskonnot kuten Islam, Ateismi, New Age, Church of Satan, teosofia, wokeismi ja kaikki ismit kuuluvat pedon uudelleen kirjoitettuihin harhautuksiin.

666 dollarin setelissä

Yhdysvaltojen yhden dollarin setelissä lukee ”Novus ordo seclorum”, joka tarkoittaa ”uusi maailmanjärjestys”. Pyramidi on 13- kerroksinen. Alimmassa kerroksessa on roomalaisin numeroilla CDCCLXXVI jonka numeerinen arvo on 1776. Silloin Amerikka itsenäistyi, mutta sattumalta samana vuonna perustettiin myös illuminati, jonka tunnetuin symboli on dollarin setelissä. Pyramidin irrallinen yläosa on illuminatin tunnettu symboli, valvova silmä.

Kuvaaja: Dids: https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/onni-business-raha-paperi-3635539/

Roomalainen numero MDCCLXXVI tuottaa 1776, mikä on oikein. Se on ”ilmeinen” merkitys. Näiden kirjainten kätketty numeroarvo on kuitenkin se, joka paljastaa mysteerin. Roomalaiset käyttivät numerojärjestelmässään seuraavia kirjaimia: DCLXVI, jossa D=500, C=100, L=50, X=10, V=5, I=1. Roomalaista numeroa ”M” (1000) käytettiin vasta paljon myöhemmin. Näiden roomalaisten numeroiden summa on 666.

Kolmiossa on kolme puolta. Okkultismissa jokaisella sivulla on merkitys. Okkultismissa jokaiseen luomakunnan tasoon liittyy kolminaisuus . Okkultismin mukaan luomakunnassa on kolme tasoa: Taivas, maa ja helvetti. Käyttämällä tätä okkultismin kolminaisuuden periaatetta kolmion kulmiin sijoitetaan roomalaiset numerot. Lakikivi on pyramidin huipulla ja vain perusnumerot lasketaan, saadaan jälleen 666.

Jesuiittojen valtaannousu

Paavi Benedictus XVI yllätti vuonna 2013 koko maailman erollaan. Hän vetosi terveydellisiin syihin. Päätös oli historiallinen, sillä edellisen kerran paavi erosi oma-aloitteisesti virastaan vuonna 1415.

Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ilmestyskirja 13:13

Lähde: YLE

Nykyinen paavi Franciscus on historian ensimmäinen jesuiittapaavi. Salaman saa lyömään tiettyyn kohteeseen; tarvitaan vain drone ja rautasiimaa sekä ukkonen. Kuva on aito, tapahtumasta on myös videoita. Jesuiittojen logossa tulee näkyvästi esiin aurinkokultti. (Baalin ja Molokin palvonta)

Lähde: Iltalehti

Pedon ID

Tässä kirjoituksessa yhdistyivät muinaishistoria, historia, lähihistoria ja nykyhetki. Digi- ID ja mRNA-injektiot ovat pedon ylimmän kolmion tuottamia. Ne on avattu ”Paljastavat symbolit”- artikkelisarjassa. Jos et ole vielä lukenut sitä, se kannattaa tehdä. Voit myös ladata sen pdf-tiedostona.

Onko nykyinen puhelimessa tai elektronisena härpäkkeenä toimiva digitaalinen ID pedon henkilö ID? Se on ainakin sen esiaste. Siinä vaiheessa, kun se tulee pakolliseksi ja siihen lisätään rokoteseuranta tai pankkitunnukset, etkä voi liikkua ilmanvoimassa olevaa QR-koodia, se on pedon henkilö ID, charagma.

Silloin et saa puhelimessa olevaa QR-koodia, (kaiverrus, leima, symboli tai merkki) ilman, että otat käteesi injektion. Silloin mRNA-injektio on kiinteä osa charagmaa.

Raamatun mukaan, jos joku palvoo paavinvaltaa ( pedon edustus, paavi) eikä Kristusta, hän ei pelastu. Tai ottaa lopunaikana hänen merkkinsä ( charagma; henkilökohtainen tunniste) käteen tai otsaan, ei pelastu.

Ole tarkkana! Älä ota itseesi charagmaa!

One-Time
Monthly

Tue toimintaa – kertalahja

Tue toimintaa – kuukausilahjoitus

Valitse summa

€10,00
€25,00
€50,00
€10,00
€25,00
€50,00

Tai kirjoita summa


Kiitos

Kiitos

Anna lahjaAnna lahja

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Ilmetyskirja 13 https://raamattu.fi/raamattu/KR38/REV.13/Ilmestyskirja-13

[2] Acutan potilaat voivat pian joutua jonottamaan hoitoa ambulanssissa: ”Tilanne on todella, todella vaikea” https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009264956.html

[3] Töölön sairaalan leikkaukset peruttiin loppuviikoksi ja niitä perutaan vielä lisää – ”Olemme kuin suuronnettomuustilanteessa”, sanoo HUS-johtaja https://yle.fi/a/74-20008549

[4] HUSin yhteispäivystykset ovat pahoin ruuhkautuneet https://www.sttinfo.fi/tiedote/husin-yhteispaivystykset-ovat-pahoin-ruuhkautuneet?publisherId=23980819&releaseId=69960162&lang=fi

[5] Yle ja HS: Ambulanssit eivät ole päässeet Jorvin sairaalan päivystykseen 10 päivään https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009264989.html

[6] Valehtelija, valehtelija – valehtelijat https://injektiopiikki.com/2022/11/02/valehtelija-valehtelija-valehtelijat/

[7] ”Asiantuntijoiden” hyökkäys päättävää asiantuntijuutta vastaan – paljastavat valheet https://injektiopiikki.com/2022/11/04/asiantuntijoiden-hyokkays-paattavaa-asiantuntijuutta-vastaan-paljastavat-valheet/

[8] Laitetaan Totuuden Puu kasvamaan – jokainen oksa on tärkeä https://injektiopiikki.com/2022/11/08/laitetaan-totuuden-puu-kasvamaan-jokainen-oksa-on-tarkea/

[9] Symptoms and risk factors for long COVID in non-hospitalized adults https://www.nature.com/articles/s41591-022-01909-w

[10] Long Covid – oirekuva ja yleisyys https://injektiopiikki.com/2022/08/03/long-covid-oirekuva-ja-yleisyys/

[11] WHO pandemiasopimus – kohti äärettömyyttä ja sen yli! https://injektiopiikki.com/2022/11/25/who-pandemiasopimus-kohti-aarettomyytta-ja-sen-yli/

[12] Digitaalista henkilöllisyyttä koskevan lainsäädännön valmistelu https://vm.fi/hanke?tunnus=VM092:00/2021

[13] Digitaalinen henkilöllisyystodistus https://vm.fi/digitaalisen-henkilollisyyden-hanke

[14] Hallituksen esitys eduskunnalle digitaalista henkilöllisyyttä koskevaksi lainsäädännöksi https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f807da84f

[15] Digitaalinen henkilöllisyystodistus esitysluonnos https://valtioneuvosto.fi/delegate/file/110415

[16] Marinin Uuden-Seelannin vierailua ihmeteltiin – kuittasi: ”Tapaamme, koska olemme pääministereitä” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/92955f9a-787a-49eb-9daf-105f2475ff49

[17] Jacinda Ardern Partners With Bill Gates to Rollout Digital ID’s https://newspunch.com/jacinda-ardern-partners-with-bill-gates-to-rollout-digital-ids/

[18] Harness the business benefits, privacy and convenience of reusable digital identity and verified credentials https://jnctn.nz/

[19] EU’s vaccine passport proves digital health’s potential https://www.youtube.com/watch?v=qbobSAnNljQ

[20] Koronapassia kehitetään siltä varalta, että tautitilanne heikkenee https://stm.fi/documents/1271139/39427285/STM+työryhmä+koronatodistuksen+kansallista+käyttöä+koskevan+lainsäädännön+kehittämistä+ja+jatkovalmistelua+varten.pdf/2362726f-6882-7d44-fd5b-559f9b65d9bd/STM+työryhmä+koronatodistuksen+kansallista+käyttöä+koskevan+lainsäädännön+kehittämistä+ja+jatkovalmistelua+varten.pdf?t=1645691132273

[21] Koronapassi voidaan ottaa käyttöön, maahantulosäännösten voimassaoloa jatketaan https://valtioneuvosto.fi/-//1271139/koronapassi-voidaan-ottaa-kayttoon-maahantulosaannosten-voimassaoloa-jatketaan

[22] Rajoituksia puretaan laajasti helmikuun puolivälissä https://yle.fi/a/3-12297870

[23] Long Covid – oirekuva ja yleisyys https://injektiopiikki.com/2022/08/03/long-covid-oirekuva-ja-yleisyys/

[24] Pääkirjoitus: Maailma pidättää henkeä ja seuraa Kiinan mielenosoituksia https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009231226.html

[25] Kommentti: Kiinan korona­rajoituksissa ei ole kyse vain ihmisoikeuksista – vaara vaanii jälleen koko maailmaa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009238567.html

[26] China’s increasingly authoritarian Covid pass https://www.spectator.co.uk/article/china-s-increasingly-authoritarian-covid-pass/

[27] 5480. charagma https://biblehub.com/greek/5480.htm

[28] Ilmestyskirja 13 https://raamattu.fi/raamattu/KR38/REV.13/Ilmestyskirja-13

[29] The Dragon – Rome https://romeartlover.tripod.com/Gregorius.html

[30] Filistealaiset https://fi.wikipedia.org/wiki/Filistealaiset

[31] Mitre https://en.wikipedia.org/wiki/Mitre

[30] Auringonpalvonta https://fi.wikipedia.org/wiki/Auringonpalvonta

[31] Moolok https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok

[32] Baal https://fi.wikipedia.org/wiki/Baal

[32] Pyhän pietarin aukio https://www.google.com/maps/place/Pietarinkirkko/@41.9023118,12.4559866,396m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x132f6061b7149b59:0x724bf077cd875283!8m2!3d41.9021667!4d12.4539367

[33] Saturn (mythology) https://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_(mythology)

[34] Metatron https://fi.wikipedia.org/wiki/Metatron

[35] שָׂעִיר sa’iyr https://biblehub.com/hebrew/8163.htm

[36] Ranskan suuri vallankumous https://fi.wikipedia.org/wiki/Ranskan_suuri_vallankumous

[37] Lateraanisopimukset https://fi.wikipedia.org/wiki/Lateraanisopimukset

[38] Teokratia https://fi.wikipedia.org/wiki/Teokratia

[39] Where Did the Peace Sign Come From? https://www.britannica.com/story/where-did-the-peace-sign-come-from

[40] Cross of Saint Peter https://en.wikipedia.org/wiki/Cross_of_Saint_Peter

[41] Seal of Solomon https://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_Solomon

[42] Times Beast Referred to in Daniel 7 and Revelation 13 https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2021/december/un-sculpture-looks-a-lot-like-the-end-times-beast-referred-to-in-daniel-7-and-revelation-13

[43] 666: The Number of a Man https://amazingdiscoveries.org/S-deception_beast_666_Vicarius-Filii-Dei

[44] Illuminati https://fi.wikipedia.org/wiki/Illuminati

[45] Meet the Man Who Started the Illuminati https://web.archive.org/web/20170409165637/https://www.nationalgeographic.com/archaeology-and-history/magazine/2016/07-08/profile-adam-weishaupt-illuminati-secret-society/

[46] Jesuiitat https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesuiitat

[47] Rothschild loans to the Holy See https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_loans_to_the_Holy_See

[48] Paljastavat symbolit – OSA 1 – Pankit https://injektiopiikki.com/2022/03/25/paljastavat-symbolit-osa-1-pankit/

[49] Salama iski Vatikaaniin paavin eroilmoituksen jälkeen – kuvan aitoutta epäilty https://yle.fi/a/3-6490704

[50] Paavi Benedictus XVI yllätti maailman erollaan https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/02/19/paavi-benedictus-xvi-yllatti-maailman-erollaan

[51] Synkkä varjo uuden paavin menneisyydessä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2013031416782079

Jakeet jossa puhutaan pedon merkistä ilmestyskirjassa:

Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: ”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä.Ilm. 14:9

Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. ” Ilm 14:11

Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet. Ilm 15:2

Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.Ilm. 16:2

Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.Ilm 19:20

Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.  Ilm. 20:4

20 vastausta artikkeliin “Charagma- digitaalinen henkilö ID – SE ON TULOSSA!

  1. Ja minä kun luulin keksineeni tuon ”pisteytysjärjestelmän” 🙂 Tai siis, tammikuussa 2014 sain idean romaanista, jossa yhteiskunnassa otetaan käyttöön sosiaalinen pisteytys (ilmestyi tänä syksynä). 2016 muistaakseni se otettiin käyttöön Kiinassa, ja nyt sitä puuhataan Eurooppaan ja myös Suomeen. Mutta todella pelottavaa. Toisaalta mielenkiintoista nähdä miten se tullaan esittelemään kansalaisille, ja mikä on reaktio.

    1. Valitettavasti tämä kansa tuskin reagoi lainkaan. Sehän on muutamia yksilöitä lukuunottamatta toiminut kaikessa juuri niin kuin hallitus on halunnut. Ja uskonut kaiken, mitä korruptoituneet tiedotusvälineet ovat kertoneet. Tämä lammasmainen kansa tekee kiltisti kaiken, mitä johtajat käskevät. Ihmeitä pitäisi tapahtua, että silmät avautuisivat. Sen olen huomannut myös omasta tuttavapiiristäni. Vain muutama ymmärtää missä mennään, vaikka heille mitä kertoisi ja lähettäisi esim.näitä kirjoituksista. Surullista, mutta näin se vaan on.

      1. Itseasiassa ne ”muutamat” on oikeasti isompi joukko. Kakkospiikille asti kansan enemmistö otti aika kiltisti kyseiset ”rokotteet”, kaikki ei enää kolmansia ja vielä harvempi neljänsiä. K-rokotteita vastustavien joukko, pelkästään sosiaalisessa mediassa, oli ennen sensuuria käsittääkseni vähintään noin sadantuhannen ihmisen joukko. En muista missä vaiheessa piikityksiä oltiin silloin, kun suurimmat someryhmät suljettiin sosiaalisen median alustoilta. Sittemmin ryhmät ovat jääneet paljon pienemmiksi tuosta, vaikka niissä opittiinkin kiertämään sensuuria, jotta ryhmiä ei suljettaisi. Kaikki eivät ole somessa, joten yksistään somealustoilla olleiden, määrän voi helposti kertoa kahdella tai kolmella jotta saadaan kokonaiskuva. Kaikki eivät jaksa puhua aiheesta, koska koko plandemia piikkeineen on hajottanut perheitä ja ihmissuhteita. Eikä kaikki puhu aiheesta siksikään, että eri mieltä olevia maalitetaan ja aivopestyt naureskelee ”foliohatuille”. Helpompi monille olla hiljaa kuin joutua naurun kohteeksi.

    2. Sillä on Valta joka asioiden ja tekojen pisteet määrittää. Pysäköintivirhe, puolueen rahallinen tukeminen, sairaus, rahankäyttö…

  2. Moni asia on lähtöisin Kiinan kommunistisen puolueen toiminnasta, myös koronatoimet joita WHO ohjeisti muulle maailmalle. Eikä ihme, koska WHO:n johdossa on Kiinan kommunistisen puolueen valitsema henkilö, jonka julkisuuskuvaa vaalitaan hartaasti – Suomessahan ”uutisista” pitää huolen Mediapooli, joten turha odottaa mitään faktaa sieltä suunnalta.
    Tedros joka on siis WHO:n johdossa, on Kiinan kommunistisen puolueen valitsema ja jonka alaisuudessa toimivan järjestön suurin (tai toiseksi suurin?) yksityinen rahoittaja on lääketieteellisenäkin asiantuntijana tunnettu Bill Gates! Unholaan on tainnut painua myös kansainvälisen Haagin rikostuomioistuimen syyttäjälle 1.12.2020 jätetty rikosilmoitus, jossa syytettiin Maailman terveysjärjestön pääjohtajaa, tohtori Tedros Adhanom Ghebreyesusia, vastuusta kansanmurhaan ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan etiopialaisena huippuvirkamiehenä ennen WHO:n johtamista. Eikä hänen osallisuudestaan Tigrayn tapahtumiinkaan paljon kuule…
    Asiallinen juttu löytyy myös osoitteesta https://vastavalkea.fi/2020/04/23/bill-gates-ja-pahan-arkkitehtuuri/

  3. WHO:n 16.12. julkaisema ehdotusluonnos uusiksi kansainvälisiksi terveyssäännöiksi (IHR).Tiivistelmä.

    Ainakin nämä häikäilemättömät ehdotuksen ongelmakohdat ansaitsevat huomiosi. 🚩🚩🚩
    ●WHO:n valtaoikeuksia on tarkoitus laajentaa merkittävästi.
    ●Säännöstön velvoitteiden tulee olla valtioita oikeudellisesti sitovia.
    ●WHO valvoo terveystuotteiden rahoitusta, tuotantoa ja tarjontaa.
    ●WHO kertoo meille, mitä voimme tehdä.
    ●WHO kertoo meille, mitä voimme sanoa.
    ●Yksi henkilö (Tedros!) päättää, milloin on kyse kansainvälistä huolta aiheuttavasta kansanterveyshädästä.
    ●Henkilötietojasi jaetaan maailmanlaajuisesti.
    ●Painopiste on lääkkeiden tuotannossa ja toimittamisessa turvallisuuden ja tehokkuuden sijaan.
    ●WHO voi harjoittaa salaista toimintaa ei-valtiollisten toimijoiden kanssa.

  4. Musta kuutio on demoninen vastine Israelin Jumalan temppelin eli kuningas Salomon rakennuttaman Jerusalemin temppelin kaikkein pyhimmälle, joka oli kuution muotoinen huone temppelin perällä, seinät kullalla päällystetty (1. Kun. 6:20). Toinen kultainen kuutio Raamatusta löytyy Ilmestyskirjasta: uuden taivaan ja maan luomisen jälkeen uusi Jerusalem laskeutuu taivaasta Jumalan luota. Kaupunkin on puhdasta kultaa ja sen pituus, leveys ja korkeus ovat yhtä suuret (Ilm.21). Toinen mahdollinen tulkinta on, että kaupunkin olisi pyramidin muotoinen.

    1. ”Kammio oli kaksikymmentä kyynärää pitkä, kaksikymmentä kyynärää leveä ja kaksikymmentä kyynärää korkea. Hän peitti sen pinnat puhtaalla kullalla, ja alttarin hän verhosi setripuulla.”
      Nämä ovat kopioneet ja kääntäneet kaiken päälaelleen. Eivät tuota itse kuin halpoja kopioita.

  5. Katse tulevaisuuteen.

    Maailma muuttuu väistämättä digitaaliseksi ja seuraavan sukupolven jälkeen paperiset tai muoviset tunnistekortit(passit,henkkarit,pankkikortit, jne.) jäävät viimeistään pois.

    Elämme maailmassa jossa kaikki on kytketty toisiinsa, ainoa vaihtoehto toimia yhdessä on käyttää sähköisiä (digitaalisia) tapoja. Sähköisesti voimme todentaan keitä olemme, säilyttää terveystietoja ja käydä kauppaa.

    Vain yhdistymällä ihmiskunta voi selvitä tulevaisuudessa, yhdistyinen vaatii järjestelmiä jotka keskustelevat yhteen hyvin ja toimivat reaaliajassa. Uskonnot ja dogmit repivät ihmiskuntaa, niin myös nämä amerikoista juurensa saaneet New World Order salaliittoteoriat.

    Hyvää ja rauhaisaa joulua toivottaen!

    1. Ihmisten pitää yhdistyä, mutta ei digitaalisesti tai tekoälyllä. Nämä ovat vain kauniilla sanoilla peiteltyä harhautusta, joilla pidetään ihmiset kaukana totuudesta ja täydessä kontrollissa. Vaikka en tiedä miten sisimmästään löytää totuuden, niin tiedän että kaikissa on osa yhtä ääretöntä kaiken luojaa ja kaikki on lopulta yhtä – tätä voisi verrata käden sormiin, jokainen erillinen mutta kuuluu yhteen… Oma ajatukseni on että kaikki on tuosta mysteeristä lähtöisin ja sinne monen elämänkoulun jälkeen palaa.

      1. Ei ihmisten pidä yhdistyä sen enempää kuin missään historian vaiheessa. Etniskulttuuriset ja biologiset erot merkitsevät sitä, että eri ihmsisllä on erilainen henki ja eri sielu sen yleismaailmallisen ihmisyyden alla. Jokainen kehittäköön omaa klusteriaan mahdollisimman omavaraisesti ja ottakoon vaikutteita muilta jos ne jotenkin palvelevat korkeampaa ihmisyyttä kussakin klusterissa. Kauppaa voi käydä sitten niillä hyödykkeillä joita ei itse ole järkevää tuottaa. Näin on toimittu kautta aikain. Jos ei ole mitään sielua ja omaa juttua niin miksi ylipäätään elää? Emme elä vain käydäksemme kauppaa mahdollisimman helposti vaan luodaksemme jotain kaunista ja Jumalaa ylistävää kulttuuria joka heijastelee luojansa sielunmaisemaa.

        Maailman ykseyttäminen on juutalaisuutta. Jos joku globaali dominanssi jollain tulee olemaan niin saksalaisella siirtokunnalla(Reichsdeutsche Absetzbewegung), joka todennäköisesti tulee voittamaan kolmannen maailmansodan.

        https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2015/03/31/suomen-tuhoamisohjelma/

  6. Nyt kannattaa kiinnittää huomiota rokotteissa olevaan grafeeniin, jota käytetään jo mm. tekoälyn alustana. On havaittu että 5G säteily vaikuttaa tähän grafeeniin, siten että eloton tuhkan tapainen aihe, jota grafeeni on, alkaa reagoimaan 5G:hen siten että se alkaa liikkumaan ja siihen muodostuu madon kaltaisia lonkeroita . Tähän grafeenin .ja 5G:n salaperäiseen yhteyteen viittaa erikoinen video-havainto. 5G asentaja avaisi mastoon tulevan laatikon (vaikka sitä ei olisi saanut avata) niin sen sisällä olevasta piirilevystä löytyi krijaimet COV.-19, eli lyhennetty Covid -19, joka on koronan virallinen nimi. Herää kysymys mitä tekemistä korona-nimellä on 5 G mastoissa. Mitä ilmeisemmin 5G:n ja ihmisen aivoissa oleva grafeenin välinen kommunikointi pystytään yhdistämään tietokoneeseen. On ehkä mahdolista että tätä kautta voidaan vaikuttaa ihmisen aivoihin ja kentis jopa lukea ihmisen ajatuksia. Jos ajatukset oivat vääriä globalistien mielestä, niin niitä voidaan ehkä muuttaa. Tähän ihmisen yhdistämisen tietokoneeseen eli ns. transhumanismiin on Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab jo viitannut. Samoin hänen neuvonantajansa Yuval Noah Harari on todennut että ”ihmisen vapaan tahdon aika on ohi”. Vaikea uskoa että ihmiset suostuisivat tähän mutta jos vaihtoehtona on nälkäkuolema niin monet varmasti suostuvat. Tulee myös mieleen se miksi Raamattu niin ehdottomasti kieltää tämä tulevan pedon merkin ottamisen, niin tässä olisi vastaus. Jos tai kun ihminen ei voi enää hallita ajatuksiaan koska pedon merkki estää, niin ihminen ei voi enää tulla uskoon. Ts. ihimisestä ollaan tekemässä robottia. . .

    1. Tässäkö on syy siihen, miksi kiinalaiset nyt lähetetään levittämään koronaa kaikkialle? Että epidemiasta tulee niin paha, että vielä loputkin saadaan ottamaan rokote. Ja Espanjassa jo puhutaan myös ID:stä avoimesti. Kyllä on petovallan aika pelottavan lähellä. Herra meitä armahtakoon!

  7. Raamatun pedon merkillä käsitetään usein tarkoitettavan pahaa/pahuutta.
    Jos sanotaan ettei saa ottaa pedon merkkiä käteen tai otsaan, sen ajatellaan tarkoittavan ettei saa tehdä kädellään pahoja tekoja eikä päällään ajatella pahoja ajatuksia.

    1. Jos asia on täsmälleen noin eikä enempää, aiheellinen kysymys on, että kuka meistä ei ole jo ottanut pedon merkkiä eli langennut noihin kahteen..

      1. Asia ei tietenkään ole täsmälleen noin. Se on pohdintaa, mutta oletettavasti hyvin lähellä sitä.

    2. Se pedon merkki on väline, jolla ostetaan tai myydään, eli maksuväline joka tulee käteen tai otsaan, niinkuin Ilmestyskirja sanoo. Pyhä Henki on ainoa joka voi ilmoittaa mikä se täsmälleen on, muu on vain arvailua.
      1.peto on Antikristus laittomuuden ihminen, jonka Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä, kun Jeesus tulee takaisin maan päälle lopun ajan lopussa niinkuin on Kirjoitettu. Amen.

  8. Intian kehittynyt teknologia ja Marinia kannattavat botit sanoo:

    Kiinnittäisin huomiota Intiaan. Jotkut pitävät sitä hyvänä maana, kun on Putinin ja Kiinan kanssa Bricks-maiden joukossa, mutta ajaako Intia ja Modi kaksilla rattailla? Usa on esim. kasvattanut Intian valtaa maailmanlaajuisesti, mutta kukaan ei kiinnitä asiaan mitään huomiota. Vp Kamala Harris on intialainen, Iso-Britannian pm:ksi valittiin intialainen Sunak, intialaisia vaikuttajia on valtava määrä kutsuttuna nyt meneillään olevaan WEF:n Davosin konferenssissa.

    Intia rokottaa ihmisiä jollain omalla rokotteellaan, mutta mikä ”rokote” se on? Onko siinä valvontalaitteet mukana? Jo vuonna 2020 sanottiin, että Intia on nousussa, on sanottu, että Intian teknologia on jopa ohittamssa muiden maiden teknologiaa, ja on puhuttu siitä, miten intialaiset botit peukuttavat esim. Sanna Marinin twitterissä, jne. Mutta tätä Intian mahtia ei tuoda missään keskustelussa esiin. Ja kenen puolella Intia lopulta on?

    Onko Kiina kommunistinen maa? Toisenlaisia mielipiteitäkin löytyy. Jos grafeenioksidi + 5G -teoria osoittautuu oikeaksi, ei ole perusteita väittää, että Kiina olisi vienyt viruksia muualle maailmaan. Silloin sairaskohtausten takana on paikan päällä toimivat tahot, kuten Usassa joissain konserteissa on samanaikaisesti kuollut useampi henkilö sydänkohtaukseen, mm. Travisin konserttissa vuonna 2021 ja Briteney Spearsin konserteissa vuodesta 2011 lähtien. Tuskin kiinalaisilla on niissä ollut sormensa pelissä?

    Intian pm Modi sanoi muutama päivä sitten ajavansa New World Orderia!

    No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer.
    No one will enter the New Age unless he will take a Luciferian Initiation.

    suomeksi:

    Kukaan ei pääse uuteen maailmanjärjestykseen, ellei hän vanno palvovansa Luciferia.
    Kukaan ei astu uuteen aikakauteen, ellei hän ota Luciferin vihkimystä.

    David Spangler
    Director of Planetary Initiative, United Nations

    1. Niin. Jokainen voi miettiä mitä tapahtuu kun Trumpista tulee presidentti.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading