10 new age petosta

Lue ääneen tämä artikkeli

New Age on kulttuuri- ja henkilökohtaisuusliike, joka on syntynyt 1960- ja 1970-luvuilla Yhdysvalloissa ja levinnyt sittemmin maailmalle. Se perustuu moniin erilaisiin uskomuksiin, jotka liittyvät henkilökohtaiseen kasvuun, henkilökohtaiseen vapautumiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. New Agen ajatuksiin kuuluu esimerkiksi usko parantaviin kristalleihin, henkilökohtaisiin henkisiin kokemuksiin ja energiakenttien vaikutukseen ihmisen elämään. New Age -liike sisältää myös erilaisia terapiamuotoja, kuten meditaatiota ja hengitysharjoituksia.

Mark Passio toimi 10-vuotta Church of Satanin pappina ennen puolen vaihtamista. Hän tietää tarkalleen kuinka pahan agenda on ujutettu monin eri liikkeisiin salakavalasti. Videolla hän kertoo 10 New Age petosta, sinun tulee tunnistaa ne.

Huomio, että mediataatio ja jooga ei ole new agea, mutta new age voi olla meditaatioita ja joogaa.Asiaan liittyvää:

Suomenkielinen tekstitys FinSubtitles: https://www.bitchute.com/video/Wcr5L81d22Eb/

Lisää Mark Passion tuotantoa: https://whatonearthishappening.com/

13 vastausta artikkeliin “10 new age petosta

 1. Ehkä elän usskonnollisessa maailmassa, mutta minä en usko johonkin jota ei ole olemassa, eli joka uskonnon jeesuksiin ja muihin satuolentoihin. Jos ette tiedä, niin joka uskonto on kehitetty heikkojen ihmisten kuolemanpelon lievitykseen. Ei tarvitse kauan syntymästä elää, että tajuaa että uskonnot on pelkkää satua. Esimerkiksi itsellä on ollut alle 50 vuotiaaksi niin raaka elämä että naurattaa oikein joidenkin väite että jeesuolentoja olisi olemassa.

  1. New age vai satanismi? Vai jopa ateismi? Mikä näistä on uskontosi? Oletko horoskooppeihin uskova murhamies?

  2. Uskonnot tapaavat olla vallan käyttöön anastettuja ja niitä on useimmissa tapauksissa muokattu sopimaan sellaisiksi, eikä niissä ole paljoa alkuperäisestä jäljellä, ei ainakaan niiden tosiasiallista henkeä. Uskontojen tavanomaisin paljastava vika on siinä, että johonkin pitää uskoa.

   Oikea henkisyys löytyy sisätäsi ja vain sisältäsi, mutta sekin on kasvatuksen ja koulutuksen sekä muun ulkoisen vaikutuksen vuoksi piilossa. On kuitenkin mahdollista saada se nousemaan esiin ja jos siinä onnistuu, voi tavoittaa itsensä. Niin kauan kuin sitä ei tavoita, elää kuvitelmassa, että minuus on se mitä kasvettiin olemaan.

   Voisit tutustua sellaisen kuin Alkuajatus. Se kertoo heti kättelyssä, että mihinkään ei pidä uskoa, ei Alkuajatukseen, eikä sen kirjoittajaan. Pitää löytää tieto sisältään ja nähdä se omin silmin. Vain sillä tavalla aidosti oivallettu tieto on jonkin arvoista tietoa.

  3. Ensin helposti ajattelee, miten ne voi kaikki olla ja sitten tajuaa, että ne on valikoitu, ja kaikki ne lahjakkaat jotka eivät ole satanismiin vihkiytyneet, ovat jääneet rannalle. Niin poliitikon, yrittäjän kuin taiteilijankin tie on vain noussut pystyyn.

 2. Olipa hienot videot. Enpä ole tajunnutkaan että kaikki ihailemani ihmiset ovat vapaamuurareita. Nyt katson heitä toisella tavalla. Ja tämä mies näiden videoiden takana on tehnyt mahtavan työn, samoin kuin injektiopiikki.com valistaessaan meitä. Milloin saamme tietää kuka hän on.

  1. Jos tämä loppuisi ja kaikki tulisi kuntoon voisin laittaa kaikki kiinni ja vain lopettaa. En halua yhtään mitään. En halua “kultaa ja kunniaa”. Tämä ei mene kuitenkaan pois pois itsestään. Siihen asti kun tämä kaikki kohdaltani päättyy, olen injektiopiikki. Sen jälkeen, en tiedä.

 3. Olen täällä aikaisemminkin yrittänyt hahmotella ns. isoa kuvaa. Siihen kuuluu että Suomi oli ainakin jo vuonna 30 ennen koronaa (ekr) jälkikristillinen maa. Kun sanon näin en tarkoita pilkata kristittyjä vaan koronauskovaisia. Tämä ja muutama muu kristillinen blogi ovatkin paitsi arvokkaita myös yllättäviä. Mutta eivät “pakanamaassa” riitä. Täytyy kaikissä mahdollisissa tilanteissa korostaa että KONFORMISMI on nyt akatemiassa ja virkakunnassa. Meidän “valistuksen projektin” lapsien täytyy myöntää että sekin projekti pitää muokata uusiksi tai hylätä kokonaan. Koska mikään mikä on ei pysy.

 4. Uskonto on suurin syy sotiin ja murheisiin. Kristinusko on näistä uskonnoista ollut historiassaan kaikkein sotaisin. Kuten kaikki aabrahamilaiset uskonnot niin myös kristinusko perustuu myyteille. Ei ole pitävää faktaa kirjoitetuista hahmoista. Onkin vahva epäilys että hahmot ovat yhtä todellisia kuin kuningas Arthur. Huomautan vielä tähän että saatananpalvonta, eri new age kultit yms. perustuvat pitkälti myös aabrahamilaisten uskontoihin tai niiden uskomus järjestelmiin. Myös länsimainen okkultismi.

  Koronasalaliitto on taas mielestäni todellinen, tosin näkökulmani on että lähinnä isojen lääkeyhtiöiden ja poliitikkojen kähmimistä ja uhkarohkeaa leikkimistä kansanterveydellä.

  Ei tarvita vapareita tai saatanallisia askenazeja.

  1. New age perustuu babylonian uskontoihin. Sodat ovat aina olleet uskonsotia se on totta. Mutta kaikkien jo pitäisi tietää mikä ja ketkä niitä junailevat ja rahoittavat, kumpaakin puolta.

 5. Toisaalta hienoa, että new age -petoksia paljastetaan. Toisaalta taas ei tarvinnut kuin muutama sana kuunnella siitä, miten Passio puhuu joogasta. Hengellisesti katsottuna ”puolta” hän ei ole vaihtanut, vaikka toki valoisammalta näyttävään pimeyteen hän on tällä hetkellä sidottu. Passion tämän hetken herra – valheen isä, isä perkele – on täysin sama kuin hänellä aiemminkin, mutta nyt vain pukeutuneena valkeuden kaapuun. Passion opetukset kristillisyydestä ovat muutenkin aivan järkyttävää harhaoppia, joka vie pois Raamatun eli Jumalan Sanan totuudesta ja etäännyttää ihmisen Luojastaan Jeesuksesta Kristuksesta. Passiolta kuulee osittain samaa roskaa, jota itsekin aiemmin selitin suu vaahdossa perkeleen vallassa ennen kuin Herra Jeesus Kristus pelasti minut ja Pyhän Hengen kautta johdatti valheesta totuuteen. Viimeisistä ajoista puhuessaan Jeesus tiesi varoittaa heti ensimmäisenä vääristä profeetoista, jotka eksyttävät monia:

  Matteuksen evankeliumi:
  24:3 Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: “Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?”
  24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: “Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
  24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta.
  .
  .
  .
  24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
  .
  .
  .
  24:23 Jos silloin joku sanoo teille: ‘Katso, täällä on Kristus’, tahi: ‘Tuolla’, niin älkää uskoko.
  24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
  24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
  24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: ‘Katso, hän on erämaassa’, niin älkää menkö sinne, tahi: ‘Katso, hän on kammiossa’, niin älkää uskoko.
  24:27 Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.

  Paavali puhuu seuraavassa valheapostoleista, ja siinä yhteydessä tulee loistavasti ilmi myös se, kuinka saatanalla on kyky esiintyä kirkkauden olentona:

  2.Korinttolaiskirje:
  11:13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
  11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
  11:15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

  Saatanaa ei voi voittaa saatanan voimalla, vaan siihen tarvitaan Isä Jumala, Hänen ainoa Poikansa Herra Jeesus Kristus ja Pyhä Henki, jotka taas eivät työskentele pisaran vertaa pimeyden voimien kanssa – ei saatanasta peräisin olevien joogassa vaikuttavien kundaliinivoimien eikä minkään muunkaan pimeyden henkivallan kanssa, vaikka se kuinka näyttäisi valolta. Saatana ei riitaudu itsensä kanssa, ja tähän liittyen Herra Jeesus riivaajan ulosajotilanteessa kyselikin, kuinka saatanan valtakunta voisi pysyä pystyssä, jos se riitautuu itsensä kanssa:

  Matteuksen evankeliumi:
  12:22 Silloin tuotiin hänen tykönsä riivattu mies, joka oli sokea ja mykkä, ja hän paransi hänet, niin että mykkä puhui ja näki.
  12:23 Ja kaikki kansa hämmästyi ja sanoi: “Eiköhän tämä ole Daavidin poika?”
  12:24 Mutta kun fariseukset sen kuulivat, sanoivat he: “Tämä ei aja riivaajia ulos kenenkään muun kuin Beelsebulin, riivaajain päämiehen, voimalla.”
  12:25 Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: “Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä.
  12:26 Jos nyt saatana ajaa ulos saatanan, niin hän on riitautunut itsensä kanssa; kuinka siis hänen valtakuntansa pysyy pystyssä?
  12:27 Ja jos minä Beelsebulin voimalla ajan ulos riivaajia, kenenkä voimalla sitten teidän lapsenne ajavat niitä ulos? Niinpä he tulevat olemaan teidän tuomarinne.
  12:28 Mutta jos minä Jumalan Hengen voimalla ajan ulos riivaajia, niin on Jumalan valtakunta tullut teidän tykönne.

  Jeesus myös muistutti joissain ihmisissä olevasta pimeästä valosta ja siitä, että kahta herraa ei voi palvella samanaikaisesti:

  Matteuksen evankeliumi:
  6:22 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.
  6:23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!
  6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

  Ihminen ei voi myöskään palvella samaan aikaan Herraa Jumalaa ja kirkkauden kaavussa vaikuttavaa saatanaa (eikä saatanaa ylipäänsä). Saatanan voimiin sidottuna (mm. new age, jooga, saatananpalvonta) ihmisen on täysin mahdotonta olla Pyhässä Hengessä toimiva Jumalan lapsi.

  Suosittelen jokaista, joka ei ole vielä Herran Jeesuksen Kristuksen oma ja Hänen opetuslapsensa, tutustumaan tuleuskoon -sivustoon. Sieltä löytää mm. pelastusrukouksen, jonka avulla voi pyytää syntejään anteeksi ja antaa koko elämänsä Jeesukselle. Tällöin ihmisen nimi kirjoitetaan Jumalan elämänkirjaan, jolloin ihminen on matkalla Taivaaseen tämän elämän jälkeen välttäen näin ikuisen kadotustuomion helvetin tulessa. Lisäksi kannattaa katsoa sivustolta Askeleet uuteen elämään -videosarja.

  https://tuleuskoon.fi/

 6. mianenonen
  ”Mikä ihmeen New Age?
  https://www.instagram.com/p/CXTE81Kttdc/

  Ex-tantraohjaaja löysi Jeesuksen. Saijan tarina, osa 1.

  https://www.youtube.com/watch?v=fcSCN98FaNU

  Noissa itämaisissa(myös läntisissä) filosofioissa/uskonnoissa on tietyt perus-harhat, jotka ovat jyrkästi Jumalan Sanan perusilmoituksen vastaisia. Moni niistä kiinnostunut ei pinnallisten, inhimillisesti hyvien, arvojen ja näkemysten takia huomaa noita perus-harhoja.

  Ensimmäinen perusvääryys on ajatus että ihmisessä olisi “hyvä” henki vs. “paha” ruumiillisuus, ja että tämä “hyvä” henki pitää nostaa pimeydestä valoon. Tosiasia on että lankeemuksen vuoksi koko ihmisen olemus henki-sielu-ruumis, on synnin ja sen kautta Saatanan vallan/vaikutuksen alla, eikä hyvä/paha vastakkainasettelu ihmisen sydämessä/mielessä mene “ego” vs. “henki” välillä vaan se on koko ihmisen olemusta, myös henkeä ja tahtoa, riivaava ominaisuus ja että ihminen ei oman henkisyytensä ja “valonsa” voimalla voi puhdistua synnistä.

  Toinen perusvääryys on käsitys, että tieto/tietoisuus(tiedon puun hedelmä) on tie ulos pimeydestä. Todellisuudessa tuo “tieto”(gnosis) on juuri sitä mitä Saatana tarjosi ihmiselle Eedenissä ja se sai ihmisen rikkomaan Luojan Sanaa vastaan ja sai ihmisen lankeamaan Saatanan ja synnin valtaan. Se toi mukanaan kuoleman. Tuo “tieto” ei vie Jumalan luo, vaan valkoinen side silmillä Saatanan luo. Tiedon puu, jota paholainen tarjoaa, on kuoleman puu.

  Kolmas perusvääryys on dualismi: valo vs. pimeys: Pahalla on “kaksi kättä”, kaksi tietä, “oikea ja vasen”, valkoinen ja musta magia. Ihmiselle tulee illuusio että tässä on se valinta. Todellisuudessa molemmat “kädet” vetää lähemmäs Saatanaa, ja hetken päästä ihmiselle syötetään saatanallinen valhe että nämä pitää olla “tasapainossa”, saat tehdä pahaa jos teet hyvää, ym. “Tiedon puussa” on nämä “valo” ja pimeys, ja “valo” on näistä vaarallisempi koska ihminen ei tajua sen olevan valkoiseksi kalkittua pimeyttä.

  Viides perusharha, joka oikeastaan liittyy ensimmäiseen mainittuun, on panteismi, että Jumala, Luoja, olisi osa maailmankaikkeutta. Jumala on Pyhä, erillinen ja riippumaton, maailmankaikkeudesta, joka on täysin riippuvainen Hänestä. Jumala on Pyhä, ei “maailmallinen” eikä siten “profaani”. Universumi ei ole Jumala, vaikka Jumala on Sanallaan/Pojassaan luomassaan maailmassa läsnä Sanansa kautta ja Henkensä kautta Häneen uskovien sydämissä. “Hän asuu Korkeudessa ja Pyhyydessä jonne kukaan ei voi tulla, mutta ainokainen Poika, joka on Isän sylissä, on Hänet ilmoittanut”.

  Paholainen liittolaisineen sen sijaan luotuna(luotuina) olentona on osa luomakuntaa ja sen “sisällä”. Kun Raamattu puhuu “tästä maailmasta”, “maailmallisuudesta”, se viittaa täällä vielä vallitsevaan pimeään ja langenneeseen maailmaan, jossa paholainen pitää valtaa. Tämän maailman ystävyys, olipa se materialistista tai “henkistä” on vihollisuutta Jumalaa vastaan.

  Saatana tuli varastamaan, tappamaan, ja tuhoamaan:
  – Varastamaan ihmisen sydämessä ja elämässä sen aseman ja palvonnan, joka kuuluu yksin Jumalalle(esiintyy hyvänä, hyvinä junalina, “luojana”, “kristus-energiana”, ym.).
  – Tappamaan; jotta saat elää, taloudellista ja “henkistä”(tunteet) hyötyä ja “rauhaa”, pitää uhrata kuolemaa(satanistinen dualismi); kaaos, ihmisten murhaaminen sodalla, huumeilla, taloudellisella riistolla,jne. ja ihmisuhrein. Kaikessa pakanuudessa on ytimessä tämä dualismi, jossa sitten lopulta “jumaluus” onkin sama(Saatana).
  -Tuhoamaan(“luova” tuho), jonka lopputulos onkin sitten täysi pimeys, tuho ja kuolema.

  Hindulaisuuden jumaluus-triadi kuvaa pohjimmaltaan “hyväksi markkinoituna” karusti tuota Saatanan “kolminaisuutta”.

  Jumala on valkeus, eikä Hänessä ole pimeyttä. Jeesus Kristus, Jumalan Poika ja Sana, on Valkeus. Vain Jeesus Kristus Itse on tie, totuus ja elämä, ja ovi Jumalan valtakuntaan.

  “Se tie on kapea ja ovi ahdas, joka vie sisälle pelastukseen”, Jeesus ja Hänen ristinsä sekä ovi että tie – suora tie. Älä poikkea siltä tieltä “oikealle tai vasemmalle”.

  Risti on langenneelle mutta ylpeälle mielelle(josta Raamattu käyttää sanaa “liha” vaikka se sisältää myös ihmisen langenneen sielun/hengen) ahdas portti, koska se vaatii oman syntisyyden tunnustamista, nöyrtymistä Jumalan työhön ja tahtoon, “Jos joku tahtoo seurata minua, ottakoon joka päivä ristinsä.. “.
  Pelastus saadaan, ei ansaita – se annetaan, sitä ei saavuteta omin teoin.

  Ihminen, joka ei usko saatanan olemassaoloon, ei ole ymmärtänyt mistä tässä kaikessa on kysymys. Kuvaus siitä kuuluu: ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa” (Ef 6:12).

  1. Tero Tietomurto, aamen! Kiitos, että jaoit tämän sanoman Pyhässä Hengessä! Kiitos Herralle! 🙂

Vastaa