Se lentää pian tuulettimeen – lisätään tuulettimeen kierroksia

Kuuntele artikkeli

On alkamassa suuri muutos. Päivittäin julkaistaan tietoja, joista olen kirjoittanut jo noin puolentoista vuoden ajan. Nyt New York Times on haastanut Euroopan komission Ursula Von Der Leyenin oikeuteen kymmenien miljardien eurojen mRNA-injektiotekstiviestikaupoista. Myös mRNA-injektioista on tullut esiin paljon lisää huolestuttavia asioita. Asiat ovat niin sanotusti lentämässä tuulettimeen, joka osoittaa ”asiantuntijoihin ja päättäjiin”. Tuulettimen pyörimistä ei saa estää, sille pitää antaa enemmän energiaa.

Tekstiviestiskandaali

Kirjoitin artikkelin nimellä [1]La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta” 2.12.2021. Se oli ensimmäinen kirjoitus, joka veti yhteen Ursula von der Leyenin historiaa ja mRNA-injektiokauppoja. Se sai valtavan maailmanlaajuisen levikin ja se käännettiin myös englanninkieliseen versioon.

Taustakuvana siinä on maalaus ”La Puta de Babylonia” eli Babylonian huora. Babylonian huora mainitaan [2]Raamatun Ilmestyskirjan 17. luvussa.

Babylonian huora kuvataan Raamatussa naisena. Ilmestyskirjan luvun lopussa on selitetty, että nainen on kaupunki, joka hallitsee useita maita, joilla on kaikilla yksi ja sama mieli.

Kun ottaa huomioon, että “La Puta de Babylonia”- artikkeli kirjoitettiin reilusti yli vuosi sitten, on kansikuvan symboliikka lähes ”räjähtänyt” viime viikkoina esiin, joka suhteessa. Kuvagalleriassa on Strasbourgissa oleva EU:n parlamenttirakennus, joka on kopio Baabelin tornista.

New York Times haastaa EU:n oikeuteen

New York Times haastaa Euroopan komission oikeuteen sen laiminlyönnistä julkaista tekstiviestejä puheenjohtajansa Ursula von der Leyenin ja Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan välillä. Lehti väittää, että komissiolla on lain mukainen velvoite julkaista viestit, jotka saattavat sisältää tietoja EU:n sopimuksista COVID-19-rokotteiden hankinnasta. [3]

Lähde: Politico

Saa nähdä, johtaako haaste yhtään mihinkään. Baabelin torni on tähänkin saakka suojellut omiaan, mutta kun arvostettu valtamedia kirjoittaa, on sen tuoma julkisuus hyväksi.

Olisiko Ukrainan sota voitu estää?

Naftali Bennett on israelilainen poliitikko, joka toimi Israelin pääministerinä 13. kesäkuuta 2021 – 1. heinäkuuta 2022. Hän on paljastanut shokeeraavia asioita Ukrainan sodan alkuvaiheista. ”Venäjä oli valmis, Ukraina oli valmis, mutta länsi ei”. Olisiko sota ollut estettävissä?

Katso Intialaisen Firstpost- uutiskanavan video aiheesta.

Poliittisia aiheita

Nämä olivat poliittisia aiheita. Seuraava artikkeli on hyvin tärkeä haittaoireellisten mRNA-injektoituneiden kannalta. Jos sinulla on long covid- oireita, voit tarkistaa johtuuko se mRNA-injektiosta vai viruksesta laboratoriotestillä, johon ei tarvita lääkärin lähetettä!

Suurin long covidin aiheuttaja tulee paljastumaan! Valitettavaa on, että se on tiedetty koko ajan ja se on hyvin yksinkertainen asia selvittää!

Tuleva artikkeli lisää tuulettimeen hurjasti lisää kierroksia ja pian ”tuote” heitetään sen lapoihin. Sen tulee osua jokaisen vastuullisen, valanvannojan ja valehtelijan silmään ja jäädä sinne.

Liity Discord yhteisöön

Pian on aika toimia. Koko pahuus on täysin näkyvästi esillä, mutta iso osa ihmisistä ei vain näe. Sille on tehtävä jotain, ja me teemme sille jotain, ja teemme sille paljon. Discord on yhteisöpalvelu, jonka avulla yhteisö voi pitää monipuolisesti yhteyttä toisiinsa.


”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle. He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa.” Ja hän sanoi minulle: ”Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.  Ilmestyskirja 17

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

[2] Ilmestyskirja 17 https://raamattu.fi/raamattu/KR38/REV.17/Ilmestyskirja-17

[3] New York Times sues EU over von der Leyen’s Pfizer texts https://www.politico.eu/article/new-york-times-sue-european-union-ursula-von-der-leyen-pfizer-texts/

One thought on “Se lentää pian tuulettimeen – lisätään tuulettimeen kierroksia

  1. Loistava blogi taas kerran. Ja sitä yllättävämpi kun on Suomesta ja suomeksi. Mehän olimme vanhastaan ”yhden totuuden maa”, nyt lisäksi Mediapoolin ja Hybridikeskuksen maa. Suomalaisesta perinteestä ja luonteesta jotain tietävän ikämiehen näkökulmasta mieletön ja LÄHES toivoton kehityssuunta. Sitä enemmän siis tsemppiä blogistille.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading