THL tilastot muuttuivat taas – pitääkö olla huolissaan?

Lue ääneen tämä artikkeli

Kirjoitin vuosi sitten 3.2.2022 artikkelin nimeltä “Tammikuu 2022 – RED ALERT!”. Se kertoi THL:n reaaliaikaisten diagnoosimerkintöjen valtavasta kasvusta. Se sai suuren painoarvon aivan syystä. Valtamedia kiinnostui asiasta ja MTV3 haastatteli THL:n tietoylijohtaja Pekka Rissasta, joka kertoi sen johtuvan tietokantavirheestä, joka kesti muutaman päivän. Asia korjattiin ja tietokanta muutettiin “muutaman päivän” vuoksi vuosien ajalta. Tein asiasta rikosilmoituksen, joka vain “hävisi”, en ole saanut siitä mitään tietoja jälkeenpäin. Nyt “tietokantavirhe” on ilmeisesti toistunut.

THL:n tilastot muuttuvat taas

Twitterissä alkoi levitä twiitti, jonka mukaan 17.2. THL:n päivityksessä hävisi 1 500 000 potilaskäyntiä akuuteista hengitystieinfektioista, 120 000 astmakäyntiä ja kaksi miljoonaa potilaskäyntiä yleisten hengityselinten sairauksien vuoksi. [3]Twiitin tekijä on Suomen ympäristökeskuksen (syke.fi) erikoistutkija. Alla olevissa kuvissa tilanne ennen ja jälkeen päivitysten.

Ensimmäisessä kuvassa tilanne 16.2.2023 ja toisessa kuvassa 17.2.2023.

Avohilmo on THL:n rekisteri

“Perusterveydenhuollon avohoidon ilmoitus (Avohilmo) on osa laajempaa sosiaali- ja terveydenhuollon hoitoilmoitusjärjestelmäkokonaisuutta (Hilmo). Avohilmo-tietoja käytetään päätöksenteossa, suunnittelussa ja tutkimuksessa. Avohilmo- raportointi tarjoaa ajantasaista tietoa” Lähde: THL

Avohilmo tarjoaa ajantasaista tietoa, koska terveydenhuollon laitokset syöttävät sinne tietoa päivittäin rajapintojen kautta. Viestiketjusta käy ilmi, että THL:n tietokannasta katosi myös satojatuhansia ahdistuneisuushäiriö- ja masennusdiagnoosituloksia vuosilta 2021–2022. Taas on jotain tapahtunut vuosien aikajaksolle. Sama “virhe” toistunut?

Onko se virhe – tukeeko mikään muu tilasto kohonnutta sairastavuutta?

Jos hengitystieinfektioita on ollut paljon, se heijastuisi vääjäämättä myös Kelan maksamiin sairauspäivärahoihin. Katsotaan Kelan tietokantapalvelun kautta, onko sairauspäivärahojen saajien määrissä ollut muutoksia.

Lähde: Kelasto | Kelaston tuottama pdf tiedosto 20.2.2023

Kuvassa tietokantaraportti Kelan sairauspäivärahojen saajista kappalemäärinä. Vuonna 2020 (paha koronavuosi ilman mRNA-injektioita) maksettiin 329 027 henkilölle sairauspäivärahaa. Vuonna 2021 sairauspäivärahaa maksettiin 422 067 henkilölle. Vuonna 2022 sairauspäivärahaa maksettiin 650 143 henkilölle.

Vuoteen 2020 verrattuna maksettujen sairauspäivärahojen saajien määrä on kaksinkertaistunut 329 027 kpl-> 650 143 kpl. [8]Sairauspäivärahaa varten tarvitaan lääkärintodistus. Vaikka luvussa olisi [9]tartuntatautipäivärahat mukana, on luku todella järkyttävä!

Tämä koskee työikäisiä!

On huomioitava, että sairauspäivärahaa ei makseta eläkeläisille!

“Vanhuuseläke, varhennettu vanhuuseläke, osa-aikaeläke, työuraeläke tai takuueläke: Yleensä ei oikeutta sairauspäivärahaan.” Lähde: Kela

Kansa on todella sairaana Kelan tietojen mukaan. Oletettavasti Kelan tietokantaa on vaikea muuttaa, koska korvaukset on jo maksettu. Silloin myös talousluvut menisivät sekaisin.

Tämä asia on tutkittava!

Viime vuonna valtamedia otti kantaa ja yritti selvittää mitä tietokannalle tapahtui. Nyt tietokantamuutos on tapahtunut jälleen. Tietokanta on muuttunut mystisesti vuosien ajalta.

On aika selvää, että tämä ei ole virhe. Kelan tietokanta näyttää, että työikäisillä sairastavuus on kasvanut aivan valtavasti vuosina 2021–2022.

Viime vuonna tein vastaavasta asiasta rikosilmoituksen. Alkuun sain vastauksen kyselyihin poliisilta sähköpostitse. Se kuitenkin vain katosi, edes sähköposteihin ei enää vastattu. Elämmekö jo nyt dystopiassa?

Ihmiset sairastavat paljon

Olet oletettavasti huomannut, että ihmiset sairastavat nyt paljon. Uusimmat tutkimukset osoittavat, mistä se johtuu. Lue kaikki postaukset, jotka on alla liitetty ”lue myös”- artikkeleihin. Niistä voit saada vihiä.

Koska olen tiennyt tämän tulevan, olen yrittänyt selvittää jo vuoden verran, onko asialle tehtävissä mitään. Näyttää siltä, että asialle on ehkä tehtävissä jotain. Ongelman aiheuttaja on tiedossa ja ongelma pitää yrittää saada pois elimistöstä. Nyt, ei kuukauden kuluttua. Siitä seuraavassa artikkelissa lisää.

Seuraava artikkeli kertoo paljon

Kirjoitan seuraavassa artikkelissa tarkemmin long covid/rokotehaittaisten vasta-ainetasoista ja näytän miltä vertaisarvioidun tutkimuksen mukaan veri näyttää, jos siinä on paljon piikkiproteiinia. Laitan myös tulevaan artikkeliin kuvia, mitä olen saanut aasialaiselta klinikalta. Laitan myös kuvia miltä veri näyttää, kun muutaman viikon hoitojakso on takana. Se antaa toivon jokaiselle ja se on hyvin tärkeä asia.

Tarpeeseen syntynyt järjestelmä

Olen tehnyt järjestelmän, jonka avulla voit vaihe vaiheelta tehdä saman kotona hyvin pienin muutoksin. Voit rekisteröityä siihen ilmaiseksi ja aloittaa vaikka heti. Se antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon ja saat informaatiota jakson edetessä henkilökohtaisilla sähköposteilla, jossa kerrotaan lisää, vaihe vaiheelta, ajallaan.

Ensimmäinen kahden viikon valmistavan vaiheen ruokavalio on ilmainen ja voit jo sen aikana huomata valtavia muutoksia. Varsinainen puhdistus vaihe alkaa vasta energia-aineenvaihdunnan vaihtumisen jälkeen.

Varsinainen Detox vaihe maksaa muutaman euron, koska palvelimien ylläpito maksaa. Rekisteröityminen ei sido mihinkään. Maksutietoja ei kysytä. Palvelu on Injektiopiikin koodaama ja kehittämä (vuosia sitten, nyt palvelu saa uuden elämän hyvin tärkeässä asiassa).

Rekisteröidy nyt palveluun jo nyt, se on tällä hetkellä ilmaista. Teet sen oletettavasti viimeistään seuraavan artikkelin jälkeen.

Jaa tämä artikkeli. Valtamedia on saatava haastattelemaan Kelaa ja THL:ää.

Lue myös:

Lähteet:

[1] Tammikuu 2022 – RED ALERT! https://injektiopiikki.com/2022/02/03/tammikuu-2022-red-alert/

[2] THL-tietokantaa on muokattu vuosien ajalta – suuri nollaus! https://injektiopiikki.com/2022/02/09/thl-tietokantaa-on-muokattu-vuosien-ajalta-suuri-nollaus/

[3] Tuomas Mattila http://wwwp.ymparisto.fi/scripts/hapa/h.asp?Method=PERSONFORM&txtuserid=8875&txthaku=&txtlang=FI&txtselsuborgid=2165&txtofficeid=&txtorgid=10

[4] Web archive arkistoitu alkuperäinen twiitti https://web.archive.org/web/20230220071704/https://twitter.com/TuomasJMattila/status/1626659930441752579

[5] Perusterveyden­huollon avohoidon hoitoilmoitus (Avohilmo) https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/ohjeet-tietojen-toimittamiseen/perusterveydenhuollon-avohoidon-hoitoilmoitus-avohilmo

[6] KELA – Kelasto sairauspäivärahojen saajat https://raportit.kela.fi/linkki/79896793

[7] Suhde muihin etuuksiin https://www.kela.fi/sairauspaivaraha-suhde-muihin-etuuksiin

[8] Sairauspäiväraha https://www.kela.fi/sairauspaivaraha

[9] Tartuntatautipäiväraha https://www.kela.fi/tartuntatauti

One thought on “THL tilastot muuttuivat taas – pitääkö olla huolissaan?

  1. Sairauspäivärahataulukko antaa merkittävää tietoa. Sairauspäiväraha on pysynyt suunnilleen samana liki 12 vuotta, ja sitten kohoaa kahdessa vuodessa 2 kertaiseksi.
    Se ei tietenkää voi olla sattumaa, vaan sille on olemassa jokin syy. Joko lääkärit ovat innostuneet ja kirjoittelevat sairaslomia kaksi kertaa enemmän tai on jokin sairaus, joka on kahdessa vuodessa aiheuttanut työikäisille niin pahoja ongelmia, että työkyky on mennyt.

    Jokin on Suomessa muuttunut vuoden 2020 jälkeen. On ollut korona virus ja sitä vastaan on tehty rokotuksia. Mitään muuta epidemiaa ei ole levitettu mediassa, joten jompi kumpi on vaikuttanut terveyteen. THL: n pakkorokotus touhu kokeilemattomilla rokotteilla ja nyt infektiokäyrien tilaston muuttelu viittaavat rokotteiden aiheuttamiin häiriöihin, jotka THL haluaa salata ettei virheellinen toiminta paljastuisi.

Vastaa