Älä enää ikinä anna tämän tapahtua

Lue ääneen tämä artikkeli

Injektiopiikki on dokumentoinut koko koronapandemian siitä saakka, kun mRNA-injektiot lanseerattiin. Tekstit ovat vapaasti kopioitavissa. Toivonkin, että aineistosta tuotetaan kirjoja ja tekstejä jaetaan mahdollisimman paljon eri kielille. Ainut ehto on, että tekstiä ei muuteta, sivuston URL ja sana Injektiopiikki sisällytetään kopioituun aineistoon tai blogikirjoitukseen. Tämä oli ainutlaatuinen tapahtuma universumissa ja sen ei saa enää koskaan toistua. Jos ihminen asettaa itsensä Herra Jumalan yläpuolelle lopputulos on aina sama.

Lue ensin “Pyhitetty olkoon nimesi” artikkeli.

Urantia äänikirja kertoo syvällisesti universumista. Sinulle selviää mikä on ihminen. Kuka on Herra Jumala ja kuka Jeesus Kristus.

Spotify:ssä:


 Kunnia olkoon Isälle ja Pojalle ja Pyhälle Hengelle nyt, aina ja iankaikkisesti. Aamen.

https://www.urantia.fi/

6 vastausta artikkeliin “Älä enää ikinä anna tämän tapahtua

 1. Mitä tekemistä Urantialla on koronarokotteen kanssa? Muistan että kauan sitten yksi suomalaisista nettihörhöistä (Kati S) aloitti Urantia-herännäisenä ja on luovinut sen jälkeen höpöjutusta toiseen pääsemättä koskaan tervejärkisten kirjoihin.

 2. “Mitä tekemistä Urantialla on koronarokotteen kanssa?”

  Hengellisessä mielessä pitää kysyä, mitä tekemistä saatanasta peräisin olevalla Urantia-eksytyksellä on Jeesuksen Kristuksen, Raamatun Totuuden kanssa? Ei yhtään mitään. Varokaa tätä blogistia! Kaveri on aivan eksyksissä ja perkeleen hengessä yhä vaan. Parannusta ei tee, vaikka siihen on kuinka monta kertaa kehoitettu. Silti Herra Jeesus voi vielä armossaan hänetkin vetää parannuksen tielle ja avata hengellisesti saatanan sokaisemat silmät. Golgatan veri voi vielä hänetkin puhdistaa. Herra Jeesus, ilmesty tässä!

  http://www.kotipetripaavola.com/urantiakirja.html

 3. Injektiopiikillä on hyviä kirjoituksia ja niissä on paljon totuutta,mutta komppaan edellistä kirjoittajaa.Urantia on eksytystä eikä tähän tule kenenkään lähteä.Rukoilemme edelleen injektiopiikille vapautumista pimeyden voimista Jeesuksen Kristuksen pyhässä nimessä.Hän on kirjoittaessaan joutunut perehtymään syvälle pimeyteen ja saatana yrittää tuhansilla juonillaan hänetkin saada väärälle tielle pukeutuneena valkeuden vaatteisiin.On vain yksi tie,totuus ja elämä Jeesus Kristuksessa.Joh 3:16.

 4. Katri, kiitos Jumalalle, näet sinäkin tämän blogin kautta tulevan eksytyksen. Jumalan Pyhä Henki ei tosiaan ikinä toimi kundaliinivoimien kanssa yhteistyössä missään tilanteessa. Blogistin taustoista (ks. lainaus alla) todellakin voidaan nähdä tarkemmin, mitkä henkivallat tässä on takana eksyttämässä häntä ja kaikkia lukijoita, myös uudestisyntyneitä uskovia. Valhe ei muutu totuudeksi, vaikka sen seassa kuinka mainittaisiin Jeesuksen nimeä:

  https://injektiopiikki.com/2021/11/11/injektiopiikin-logon-merkitys-ja-historia/

  “Meditaatio

  En ollut ennen ollut ohjatussa meditaatiossa ja kyseinen meditaatio ei ollut sitä mitä odotin, rauhallisuutta. Se oli tiukkaa keskittymistä, rankkaa hyperventilointia ja vuoroin hengityksen pidättämistä.

  Meditaation aikana minulle tapahtui jotain hyvin erikummallista ja en avaa tapahtumia enempää. Kysyin meditaation päätteksi mestarilta, että mitä helvettiä minulle äsken tapahtui? Oletko hypnotisoinut minut?

  Elämän voima

  Hän kysyi, että etkö tosiaan tiedä? Sanoin että en tiedä meditaatiosta mitään, tämä on ensimmäinen kerta ja en ole tarkemmin tutustunut meditaation saloihin.

  Hän selitti, että jokaisessa meissä asuu Kundalini, elämän voima. Se on kierteellä ristiluun seudussa ja kun se herää, voima lähtee selkärankaa kiertyen ylöspäin. Kundalin energiasi on nyt herännyt, se tulee nousemaan kohti päätä. Se on elämän voima, joka asuu meissä jokaisessa, mutta vain harvoilla se herää. Sinun energiasi heräsi juuri.

  Hän sanoi, että vaikka hänellä on pitkä kokemus kundalinin heräämisestä, näkee sitä hyvin harvoin. Kundalinin herääminen on meditoinnin äärimmäinen tavoite ja sinulle se tapahtui sitten jo ensimmäisellä kerralla. Siihen menee yleensä pitkä aika.”

  Vielä yllä olevaan lainaukseen liittyen lainaus blogistin tekstistä “Pyhitetty olkoon nimesi”:

  https://injektiopiikki.com/2023/03/18/pyhitetty-olkoon-nimesi/

  “Viestien antaja on Herra Jumala. Aasiassa minuun laskeutui Pyhä Henki, joka loi vahvan yhteyden Jumalaan. Mies unessa oli Jeesus Kristus, jonka olen nähnyt unessa kaksi kertaa.”

  Pyhä Henki ei todellakaan anna viestejä tälle blogistille, vaan viestit, näyt, ilmestykset ja unet tulevat suoraan saatanalta. Taustalla on tosiaan blogistin antautuminen kundaliinivoimien eksytettäväksi.

  Lainaan tässä vielä Herran palvelijan nimimerkillä Marko lähettämää kommenttia blogistin kirjoitukseen “Pyhitetty olkoon nimesi”:

  “Kundaliini ja Jumala eivät toimi yhdessä. Lähde mistä tämä blogi ammentaa on pimeyden syvyyksistä. Rukoillaan että blogisti saa ”silmävoidetta nähdäkseen”. Monet tätä seuraa ja harhaan menee, itsekkin alkuun mutta nyt tarkemmin tutkien eksyttävää sanomaa.”

  2.Korinttolaiskirje:
  11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.

  1.Korinttolaiskirje:
  10:21 Ette voi juoda Herran maljasta ja riivaajien maljasta, ette voi olla osalliset Herran pöydästä ja riivaajien pöydästä.

  Matteus 24:
  24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: “Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
  24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta.
  .
  .
  .
  24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.

  Katri, teet hyvin, kun rukoilet tämän blogin pitäjälle vapautusta kundaliinivoimista. Kundaliinista on tehtävä parannus ja sen kautta tulleista riivaajahengistä on sanouduttava täysin irti, mikäli meinaa Herraa Jeesusta Kristusta palvella. Kundaliinivoimat vie ihmisen täysin harhaan ja lopulta iankaikkiseen kadotukseen. Kiitos Jumalalle, Herralla Jeesuksella Kristuksella on valta vapauttaa ihminen myös näistä vääristä voimista!

  1. Voisiko olla niin, että Aki on väärässä? Mikä tekemisistäni viittaa siihen, että olen väärän hengen johdatuksessa? Se mitä olen julkaisut perustuvat Raamattuun, siis jos se liittyy hengellisyyteen. Urantia oli minulle aivan vieras. Heräsin sanaan “Urantia”. Olen pian kunnellut sen läpi, se on mielenkiinoitnen, mutta se ei ole Raamattu. Jo ensimmäiset osat paljastivat, miksi se nousi ajatuksiini. Raamattu on Pyhä kirja ja siitä pidän kiinni.

 5. Kiitos ja kunnia kolmiyhteiselle Jumalalle, Isän Pojan ja Pyhänhengen nimeen Amen. Kiitos että olet tehnyt valtavan hyvää työtä johdatuksessa. Siunausta 🙏🏻✝️

Vastaa