Toistuvat mRNA-injektiot heikentävät immuunijärjestelmää – tutkimus

Lue ääneen tämä artikkeli

Toistuva COVID-19-injektio heikentää uusien tutkimusten mukaan immuunijärjestelmää, mikä saattaa altistaa ihmiset hengenvaarallisille sairauksille, kuten syövälle.

Pfizerin tai Modernan COVID-19-injektioden useat perättäiset annokset johtavat korkeampiin IgG4-vasta-ainepitoisuuksiin, joilla voi olla suojaava vaikutus. Mutta yhä useammat todisteet viittaavat siihen, että immunoglobuliinien alaluokan “epänormaalin korkeat tasot” tekevät immuunijärjestelmästä itse asiassa alttiimman rokotteiden COVID-19-piikkiproteiinille, tutkijat totesivat julkaisussa.

He viittasivat hiirillä tehtyihin [1]kokeisiin, joissa todettiin, että useat tehosterokotukset alkuperäisen COVID-19-injektion lisäksi “vähensivät merkittävästi” suojaa sekä Delta- että Omicron-virusvariantteja vastaan, ja [2]testeihin, joissa havaittiin IgG4-tasojen nousu Pfizer-rokotuksen toistamisen jälkeen, mikä viittaa [6]immuunijärjestelmän uupumiseen.

Tutkimuksissa on [3]havaittu korkeampia IgG4-pitoisuuksia COVID-19-tautiin kuolleilla henkilöillä verrattuna toipuneisiin henkilöihin, ja ne on [12]yhdistetty toiseen tunnettuun COVID-19-tautiin liittyvään kuolleisuuteen vaikuttavaan tekijään, totesivat tutkijat.

Kirjallisuuskatsaus osoitti myös, että rokotteet HIV:tä, malariaa ja hinkuyskää vastaan indusoivat myös IgG4:n tuotantoa.

“Yhteenvetona voidaan todeta, että työssämme mainitut COVID-19-epidemiologiset tutkimukset sekä HIV-, malaria- ja hinkuyskärokotteiden epäonnistuminen ovat kiistaton todiste siitä, että IgG4-tasojen nousu heikentää immuunivastetta”, kertoi [4]Alberto Rubio-Casillas, meksikolaisen Guadalajaran yliopiston biologian laboratorion tutkija ja yksi [5] uuden tutkimuksen kirjoittajista. Tutkimus julkaistiin [5]Vaccines-lehdessä toukokuussa.

Pfizerin ja Modernan edustajat eivät vastanneet [7]The Epoch timesin toimittajien esittämiin kommenttipyyntöihin. Molemmat yritykset käyttävät rokotteissaan messenger RNA (mRNA) -teknologiaa.

[8]Tohtori Robert Malone, joka auttoi mRNA-tekniikan keksimisessä, sanoi, että artikkeli osoittaa, miksi hän on varoittanut toistuvien rokotusten kielteisistä vaikutuksista.

“Varoitin, että useammat injektioit voivat johtaa niin sanottuun korkean vyöhykkeen toleranssiin, jonka yksi mekanismi on siirtyminen IgG4:ään. Nyt meillä on tietoja, jotka osoittavat selvästi, että näin tapahtuu sekä tämän että joidenkin muiden rokotteiden tapauksessa”.

“Se siis periaatteessa vahvistaa sen, että tämä kiireellinen injektioiminen ja tehosteannosten antaminen ilman vankkaa tietoa päätösten tueksi oli erittäin haitallista ja näyttää johtaneen siihen, että mRNA-injektoitu ihmisryhmä on itse asiassa alttiimpi taudille.”

Mahdolliset ongelmat

Toistuvien rokotusten aiheuttama immuunijärjestelmän heikkeneminen voi johtaa vakaviin ongelmiin, kuten syöpään.

“IgG4:n lisääntynyt synteesi, joka johtuu toistuvasta mRNA-rokotuksesta korkeilla antigeenipitoisuuksilla, voi myös aiheuttaa autoimmuunisairauksia ja edistää syövän kasvua ja autoimmuunista sydänlihastulehdusta alttiilla yksilöillä”, he kirjoittivat tutkimusartikkelissa.

COVID-19-rokotuksen yhteydessä ilmenevä sydänlihastulehdus, joka esiintyy erityisesti nuorilla miehillä, on aiheuttanut huolta. Tutkijoiden mukaan toistuvan rokotuksen mahdollisiin pidempiaikaisiin seurauksiin kuuluu, että rokotetut ihmiset, jotka saavat tartunnan, kärsivät vakavammista COVID-19-tapauksista.

“Jopa uudet Omicronin alavariantit (joita pidetään lievinä) voivat aiheuttaa vakavia monielinvaurioita ja kuoleman immuunipuutteisille henkilöille sekä henkilöille, joilla on liitännäissairauksia”.

Joissakin tutkimuksissa on [9]todettu, että rokotetuilla on suurempi tartuntariski verrattuna ihmisiin, joilla on kehittynyt luonnollinen immuniteetti. Eräässä [10]tuoreessa tutkimuksessa, joka julkaistiin huhtikuussa Open Forum Infectious Diseases -lehdessä, todettiin, että jokainen lisäannos lisäsi tartuntariskiä. Kohonneista IgG4-tasoista johtuva toleranssi tarkoittaa, että immuunijärjestelmä ei pysty reagoimaan antigeeneihin eli vieraisiin aineisiin.

IgG4-sairaus

[11]IgG4-sairaus, jota kutsutaan myös IgG4-liittyväksi sairaudeksi (IgG4-related disease, IgG4-RD), on systeeminen autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa tulehdusta ja kudosvaurioita eri elimissä ja kudoksissa. Tämä harvinainen sairaus tunnistettiin suhteellisen äskettäin ja sitä on vielä paljon tutkittavana.

IgG4-taudissa immuunijärjestelmä tuottaa liikaa IgG4-vasta-aineita, jotka kertyvät eri kudoksiin ja aiheuttavat kroonista tulehdusta. Tämä voi johtaa kudosten arpeutumiseen ja vaurioihin sekä heikentää niiden toimintaa. IgG4-tauti voi vaikuttaa moniin elimiin, kuten haimaan, sylkirauhasiin, maksan, sappiteihin, imusolmukkeisiin, munuaisiin, keuhkoihin ja muihin elimiin.

IgG4-taudin oireet vaihtelevat sen mukaan, mitkä elimet ovat sairastuneita, mutta yleisiä oireita voivat olla turvotus ja kipu sairastuneiden elinten alueella, kuume, väsymys, laihtuminen ja yleinen heikotus. Diagnoosi perustuu kliinisiin oireisiin, kuvantamistutkimuksiin, kudospalojen analyysiin ja IgG4-vasta-ainepitoisuuksien mittaamiseen veressä.

Hidas taudin kehittyminen

IgG4-taudin kehittymiseen liittyvät ajalliset vaihtelut voivat vaihdella yksilöittäin. Usein tauti kehittyy hitaasti ja etenee vähitellen kuukausien tai vuosien kuluessa. Joillakin potilailla oireet voivat kehittyä ja pahentua hitaasti vuosien ajan, kun taas toisilla tauti voi kehittyä nopeammin.

IgG4-taudin alkuvaiheessa oireet voivat olla lieviä tai oireettomia, mikä vaikeuttaa diagnoosin tekemistä. Taudin eteneminen voi aiheuttaa kroonista tulehdusta, kudosten vaurioita ja fibroosia (sidekudoksen lisääntyminen) sairastuneissa elimissä. Tämä voi tapahtua hitaasti ajan myötä.

IgG4-tautia hoidetaan yleensä kortikosteroidilääkkeillä, kuten prednisolonilla, jotka vähentävät tulehdusta ja hillitsevät immuunijärjestelmän reaktiota. Vaikeammissa tapauksissa tai jos kortikosteroidit eivät riitä, voidaan käyttää muita immunosuppressiivisia lääkkeitä.

Diagnostiikka

[11]Seerumin IgG4-pitoisuus määritetään ensin, kun epäillään IgG4-sairautta. Tämä onnistuu niin, että pyydetään laboratoriosta joko kaikkien IgG:n neljän alaluokan tai pelkästään IgG4-pitoisuuden määritystä. Suurentunut arvo ei riitä diagnoosiin mutta toimii lisävihjeenä. Noin 80 %:lla IgG4-sairautta potevista seerumin IgG4-pitoisuus ylittää viitealueen ylärajan, ja pitoisuus korreloi jossain määrin sairastuneiden elinten lukumäärään

Yhteenveto

Tuoreiden tutkimusten mukaan toistuvat COVID-19-injektiot voivat heikentää immuunijärjestelmää ja altistaa ihmiset hengenvaarallisille sairauksille, kuten syövälle. Pfizerin ja Modernan rokotteiden useat annokset voivat johtaa korkeampiin IgG4-vasta-ainepitoisuuksiin, mutta tämä saattaa tehdä immuunijärjestelmästä itse asiassa alttiimman COVID-19-piikkiproteiinille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että IgG4-tasot voivat heikentää immuunivastetta ja altistaa autoimmuunisairauksille sekä syövän kasvulle ja autoimmuuniselle sydänlihastulehdukselle. Lisäksi tutkimukset ovat viitanneet siihen, että rokotetut ihmiset saattavat kärsiä vakavammista COVID-19-tapauksista ja olla alttiimpia uusille virusvariantteille.

IgG4-tauti on systeeminen autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa tulehdusta ja kudosvaurioita eri elimissä ja kudoksissa. Taudin kehittyminen voi kestää kuukausista jopa useisiin vuosiin.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Extended SARS-CoV-2 RBD booster vaccination induces humoral and cellular immune tolerance in mice. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004222017515

[2] Class switch toward noninflammatory, spike-specific IgG4 antibodies after repeated SARS-CoV-2 mRNA vaccination. https://www.science.org/doi/full/10.1126/sciimmunol.ade2798

[3] Assessment of avidity related to IgG subclasses in SARS-CoV-2 Brazilian infected patients https://www.nature.com/articles/s41598-021-95045-z

[4] Alberto Rubio-Casillas, University of Guadalajara https://www.researchgate.net/profile/Alberto-Rubio-Casillas

[5] IgG4 Antibodies Induced by Repeated Vaccination May Generate Immune Tolerance to the SARS-CoV-2 Spike Protein https://www.researchgate.net/publication/370835302_IgG4_Antibodies_Induced_by_Repeated_Vaccination_May_Generate_Immune_Tolerance_to_the_SARS-CoV-2_Spike_Protein

[6] Immuunipuolustus on reunalla – pidä siitä kiinni! https://injektiopiikki.com/2023/01/18/immuunipuolustus-on-reunalla-pida-siita-kiinni/

[7] Repeated COVID-19 Vaccination Weakens Immune System: Study https://www.theepochtimes.com/health/repeated-covid-19-vaccination-weakens-immune-system-study_5305770.html

[8] Robert W Malone, MD https://scholar.google.com/citations?user=Jf1bApYAAAAJ&hl=en

[9] Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2) Naturally Acquired Immunity versus Vaccine-induced Immunity, Reinfections versus Breakthrough Infections: A Retrospective Cohort Study https://academic.oup.com/cid/article/75/1/e545/6563799

[10] Effectiveness of the Coronavirus Disease 2019 Bivalent Vaccine https://academic.oup.com/ofid/article/10/6/ofad209/7131292

[11] IgG4:ään liittyvä sairaus – monen näennäisesti yhden elimen tautitilan yhteinen nimittäjä https://www.duodecimlehti.fi/duo11479

[12] Interleukin-6 blockade with sarilumab in severe COVID-19 pneumonia with systemic hyperinflammation: an open-label cohort study https://ard.bmj.com/content/79/10/1277.abstract

Vastaa