Maailmanlaajuinen digitaalinen valvonta – se on päätetty

Lue ääneen tämä artikkeli

Euroopan komissio ja Maailman terveysjärjestö (WHO) ovat 5.6.2023 ilmoittaneet käynnistävänsä merkittävän digitaalisen maailmanlaajuisen terveydenhuollon kumppanuuden[1]. Tämä kumppanuus on vastaus tarpeeseen edistää maailmanlaajuista terveyskriisien hallintaa ja ihmisten suojelua nykyisiltä ja tulevilta terveysuhkilta.

Kumppanuuden keskeinen tavoite on kehittää maailmanlaajuinen järjestelmä, joka perustuu Euroopan unionin (EU) digitaaliseen koronatodistukseen. Tämä maailmanlaajuinen järjestelmä on suunniteltu helpottamaan globaalia liikkuvuutta ja parantamaan terveysoloja kaikkialla maailmassa. Se on osa laajempaa digitaalisten terveystodistusten verkostoa, joka kattaa monipuolisen valikoiman digitaalisia ratkaisuja.

Tämä kumppanuus perustuu EU:n globaaliin terveysstrategiaan sekä WHO:n jäsenmaiden digitaalisen terveydenhuollon strategiaan. Se jatkaa komissaari [2]Stella Kyriakidesin ja WHO:n pääjohtaja [3]Tedros Adhanom Ghebreyesusin välisen sopimuksen toteuttamista strategisen yhteistyön tehostamiseksi globaaleissa terveyskysymyksissä. Tämä vahvistaa jo entisestään vankkaa monenvälistä järjestelmää, jossa keskeisessä roolissa ovat WHO ja EU.

Nyt WHO käynnistää maailmanlaajuisen digitaalisia terveystodistuksia koskevan verkoston, jossa hyödynnetään EU:n digitaalisen koronatodistuksen kehystä, periaatteita ja avoimia teknologioita. Tämä yhteistyö auttaa WHO:a edistämään maailmanlaajuista yhdenmukaistamisprosessia oman rakenteensa puitteissa, jotta kaikki maat voivat hyötyä digitaalisten todistusten standardoinnista.

Mainittakoon, että Stella Kyriakides valvoi Euroopan unioinin koronarokotetilauksia ja hänestä on tehty kysymys Euroopan parlamenttiin korruptiosta 2021.

Vapauden valepuku

Maailmanlaajuista koronapassia tuodaan julki sillä, että se takaa liikkuvuuden ja vapauden. Valitettavasti se ei ole totta, se on ensimmäinen askel Kiinassa jo olevaan sosiaaliseen luokittelujärjestelmään ja täydelliseen ihmisten kontrollointiin.

Digi-ID järjestelmä on jo valmiina. Se on SaaS (Software as a Service), joten sen voi julkaista koska tahansa maailmanlaajuisesti ja nopeasti. Se toimii Microsoftin (Bill Gates) Azure-pilvipalvelussa. Lue asiasta lisää alla olevasta artikkelista, joka on kirjoitettu 18.12.2022.

Niinpä vapauden valepuvussa esiintyvä Luciferin manifesti osoittautuukin järjen kirkkaassa valossa tarkasteltuna suunnattomaksi uhkatekijäksi, jonka tarkoituksena oli toteuttaa henkilökohtaisen vapauden anastus ja tehdä se sellaisessa laajuudessa, ettei lähellekään sitä ole tultu.” Lainaus artikkelista Luciferin kapina – Mikä se oli?

Jaa artikkeli:

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Digitaalinen terveydenhuolto: Euroopan komissio ja WHO käynnistävät merkittävän digitaalisen terveydenhuollon aloitteen maailman terveysturvan vahvistamiseksi https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fi/ip_23_3043

[2] Accusations of corruption concerning Ms Kyriakides https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-003175_EN.html

[3] Tedros Adhanom Ghebreyesus, WEF agenda contiributor https://www.weforum.org/agenda/authors/tedros-adhanom-ghebreyesus

One thought on “Maailmanlaajuinen digitaalinen valvonta – se on päätetty

Vastaa