POMMI: Paljastuuko pedofilia ja lapsikauppa?

Lue ääneen tämä artikkeli

Olen kirjoittanut Paljastavat Symbolit– sarjassa cabalin lapsikaupasta ja siitä, kuinka maailmanlaajuisesti vuodessa katoaa yli miljoona lasta eri tarkoituksiin. Vapauden puolustajiksi ja hyväntekijöiksi naamioituneet tahot eivät ole sitä mitä he antavat ymmärtää. Vapauden valepuvussa esiintyvä taho tulee osoittautumaan itse pahuudeksi.

Mel Gibson

Mel Gibson muistetaan parhaiten toimintaelokuvista kuten Tappava Ase– ja Madmax elokuvat. Hän on myös antanut haastatteluja, jossa hän tuo esiin Hollywoodin sairaita toimintatapoja.

The Passion Of The Christ — Mel Gibsonin ohjaama ja tuottama elokuva

The Passion Of The Christ- elokuva on raamatullinen draamaelokuva vuodelta 2004. Sen on tuottanut, ohjannut ja käsikirjoittanut Mel Gibson. Se kuvaa Jeesuksen viimeisiä hetkiä Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen evankeliumien mukaan.

Youtube

The Passion of the Christ julkaistiin helmikuussa 2004, reaktio oli valtaisa. Elokuva, jota käsikirjoittaja-ohjaaja Mel Gibson kuvaili mahdolliseksi “uran tappajaksi”, oli itse asiassa ilmiömäinen hitti, josta tuli kaikkien aikojen myydyin K18 luokituksen omaava elokuva ja se keräsi maailmanlaajuisesti yli 600 miljoonan dollarin lipputulot.[1]

Elokuva miellettiin kuitenkin juutalaisvastaiseksi, vaikka tuomitsemis- kohtauksesta puuttuu Matteuksen evankeliumin kohta:

Ja kun Pilatus näki, ettei mikään auttanut, vaan että meteli yhä yltyi, otti hän vettä ja pesi kätensä kansan nähden ja sanoi: “Viaton olen minä tämän miehen vereen. Katsokaa itse eteenne.” Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: “Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle“. Matteus 27:24-25

Elokuva on kopio Raamatusta, mutta se aiheutti Mel Gibsonille vaikeuksia. Käytännössä hänet asetetiin boikottiin Hollywoodissa ja mustamaalauskampanjat aloitettiin. Winona Ryder sanoi Mel Gibsonin sanoneen hänelle ja hänen homoystävälleen rivoja kommentteja juhlissa vuonna 1996, kahdeksan vuotta ennen elokuvan julkaisua.

2006 Gibson pysäytettiin rattijuopumuksesta. Gibsonin veren alkoholipitoisuus oli 0,12 prosenttia, mikä ylittää Kalifornian laillisen rajan 0,08 prosenttia. Suuri sensaatio oli se, että Gibson oli kysynyt poliisilta: “Oletko juutalainen?”[4]

Jeesusta esittänyt Jim Caviezel oli vakionimi elokuvateatterien mainosjulisteissa ennen The Passion of the Christ– elokuvan pääosaa. Hän näytteli vuonna 2002 Monte Criston kreivin uusintaversiossa ja näytteli Jennifer Lopezin vastapuolella vuonna 2001 romanttisessa draamassa Angel Eyes. Caviezel kertoi kuitenkin, että “oma alani on hylännyt hänet”, kun hän päätti liittyä Gibsonin näyttelijäkaartiin.[2]

Mel Gibson osallistuu nyt 4-osaisen lapsikaupasta kertovan dokumentin tekemiseen

Mel Gibson on mukana uudessa dokumenttielokuvassa, joka kertoo lapsikaupasta Yhdysvalloissa ja muissa maissa, kuten Ukrainassa. Maailmanlaajuinen lapsikauppa on arvoltaan 34 miljardia dollaria. Vuonna 2021, meidän kruununjalokivemme, Nokia ilmoitti liikevaihdokseen noin 21,9 miljardia euroa. Lapsikaupassa on siis kyse aivan valtavista summista. Ukraina on lapsikaupan keskus ja erilaisia katastrofeja, kuten sotaa käytetään hyväksi lapsikaupassa. Mihin lapsia sitten käytetään? Orjuus, seksuaalinen hyväksikäyttö, satanistiset rituaalit ja elinkauppa.

https://www.youtube.com/watch?v=MNIKASuG52M

Mustamaalaus

Ymmärrätte varmasti, että jos Mel Gibson suljettiin pois Hollywoodista Jeesuksesta kertovan elokuvan vuoksi, nyt on tulossa vielä suurempi hyökkäys häntä vastaan. Nyt hän on paljastamassa vielä paljon pahempaa cabalin kannalta.[3]

Pankkimaailman rituaalit

Globaalieliitin uskottu asioiden järjestelijä, 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille työskennellyt hollantilainen Ronald Bernard antoi vuoden 2017 maaliskuussa haastattelun vastamedia De Vrije Median toimittajalle Irma Schiffersille. Voitte miettiä mihin osa lapsista katoaa.

Katso koko video – Kuinka Cabal ottaa otteen ihmisistä

Mel Gibson tietää tarkalleen missä on mukana

Oletettavasti Mel Gibson tietää tasan tarkkaan mihin hän on lähtenyt nyt mukaan. Hänen isänsä Hutton Gibson oli harras katolilainen, mutta hän vastusti kiivaasti kaikkea, mikä liittyi Vatikaanin toiseen kirkolliskokoukseen. Hän piti jokaista paavia Johannes XXIII:sta lähtien harhaoppisena “antipaavina”. Hutton Gibson rakensi Agoura Hillsiin oman kirkon, Pyhän perheen kirkon, jossa pidetään jumalanpalveluksia, mutta jolla ei ole mitään yhteyttä katoliseen kirkkoon.[5] Mel Gibsonilla on oletettavasti vakaumus ja johdatus tehdä sitä mitä hän nyt on toteuttamassa.[10]

“Mel Gibson kertoi Diane Sawyerille, että hänen uskomusjärjestelmänsä ei sulje taivaan ovea juutalaisilta, muslimeilta ja protestanteilta. “Se ei pidä paikkaansa lainkaan – ehdottomasti ei. On mahdollista, että ihmiset, jotka eivät ole edes kristittyjä, pääsevät taivaan valtakuntaan.”[10]

Ymmärrättekö? Sitä ei saisi sanoa, että jokainen ihminen on Jumalan lapsi. Se aiheuttaa valtavan hälinän tietyissä piireissä.

Mikä muuttui Vatikaanissa

Vatikaanin toisessa kirkolliskokouksessa 1962 kirkko kehitti hierarkkista järjestelmäänsä siten, että muun muassa piispoille annettiin enemmän valtaa. Samalla korostettiin paavin ylivaltaa ja erehtymättömyyttä. Vatikaanin toinen kirkolliskokous julkaisi [7]kuusitoista tekstiä, joista tärkeimpinä pidetään julistuksia jumalallisesta ilmestymisestä, kirkosta, ekumeniasta ja pastoraalisäädöksestä.  Paavali VI sulki kokouksen 8. joulukuuta 1965.

Martti Luther, jota voidaan pitää evankelis-luterilaisen kirkon perustajana. 1500-luvulla Martti Luther alkoi kritisoida katolista kirkkoa anekaupasta ja Raamatun vastaisista opeista. Luther asetettiin kirkonkiroukseen eli pannaan. [9]Hän joutui lainsuojattomaksi, eli kuka tahansa olisi voinut tappaa hänet. Auktoriteetti uskontojen historia on julma.

Clobal digital certificate network

Tedros Adhanom Ghebreyesus julkisti 6.6.2023, että maailmanlaajuinen sertifikaatti on päätetty. Videossa hän paljastaa, että siihen liitetään rokotuspassi ja potilastiedot. Pian et osta etkä myy mitään ilman voimassa olevaa Digi-ID:tä.

Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Pedon merkki

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.Ilmestyskirja 13:16-18

Sen aika on oletettavasti hyvin lähellä. Jokaisesta viivakoodista ja Digi-ID:n QR-koodista löytyy numero 666. Nykyinen paavi Franciscus ([11]Vicarius Filii Dei, numeerinen arvo on 666) on historian ensimmäinen jesuiittapaavi. Katollisen kirkon on rahoittanut vuodesta 1823 juutalaispankit.[12]

Pian tulee aika, että jos et ota pakollista perimää muokkaavaa geenipiikkiä, et saa Digi-ID:ta vihreälle. Et voi ostaa tai myydä mitään. Se aika voi olla jo vuonna 2024, kun WHO pandemiasopimus allekirjoitetaan.

Tuleva mRNA-injektio on oletettavasti pedon merkki ja jos otat sen, sitä ei saa ikinä pois. Pyhä, Jumalan antama ja sukupolvien aikana kehittynyt perimäsi on silloin runneltu sellaisen ryhmittymän toimesta, joka yrittää korottaa itsensä Luojan asemaan ja tuhota Luojan luoman.

Valinta on pian tehtävä ja on vain kaksi vaihtoehtoa. Ole vahva.

Jaa artikkeli:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] The Passion of the Christ https://en.wikipedia.org/wiki/The_Passion_of_the_Christ

[2] Jim Caviezel claims The Passion of the Christ made him a Hollywood outcast https://www.theguardian.com/film/2011/may/03/jim-caviezel-passion-of-the-christ

[3] Was Mel Gibson Really Blacklisted From Hollywood? https://www.thethings.com/was-mel-gibson-really-blacklisted-from-hollywood/

[4] Mel Gibson charged with drunk driving https://www.cbc.ca/news/entertainment/mel-gibson-charged-with-drunk-driving-1.581960

[5] Mel Gibson and the dangers of Catholic antisemitism https://www.americamagazine.org/politics-society/2023/01/13/mel-gibson-antisemitism-244526

[6] Vatikaanin toinen kirkolliskokous https://fi.wikipedia.org/wiki/Vatikaanin_toinen_kirkolliskokous

[7] Vatikaanin II kirkolliskokous, Johdatus historiaan, teksteihin ja tulkintaan https://www.academia.edu/35384439/Vatikaanin_II_kirkolliskokous_Johdatus_historiaan_teksteihin_ja_tulkintaan

[8] Suuri skisma https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_skisma

[9] Lutherin protesti https://peda.net/pieksamaki/peruskoulut/hiekanp%C3%A4%C3%A4n-koulu/jopot/jopo-8-9k2/oppiaineet/uskonto/l8ye/vps/1lp

[10] Inside Mel Gibson’s Church https://people.com/celebrity/inside-mel-gibsons-church/

[11] Charagma- digitaalinen henkilö ID – SE ON TULOSSA! https://injektiopiikki.com/2022/12/18/charagma-digitaalinen-henkilo-id-se-on-tulossa/

[12] Paljastavat symbolit – OSA 2 – Pyramidin huippu https://injektiopiikki.com/2022/03/30/paljastavat-symbolit-osa-2-pyramidin-huippu/

One thought on “POMMI: Paljastuuko pedofilia ja lapsikauppa?

Vastaa