Barack Obama – palvottu presidentti

Lue ääneen tämä artikkeli

Barack Obama aloitti Yhdysvaltain presidenttinä tammikuussa 2009. Hänet valittiin Yhdysvaltain presidentiksi vuoden 2008 presidentinvaaleissa ja toimi presidenttinä kahden peräkkäisen nelivuotiskauden ajan, eli hän oli virassa tammikuusta 2009 tammikuuhun 2017 asti. Hän ei voinut asettua ehdolle enää vuoden 2016 presidentinvaaleissa, koska Yhdysvaltain perustuslain mukaan presidentti voi toimia enintään kahden nelivuotiskauden ajan peräkkäin.

Barack Obama – tummaihoinen presidentti

Barack Obaman poliittinen nousu oli merkittävä ja nousu presidentiksi tapahtui noin kymmenen vuoden aikana. Tässä katsaus hänen poliittiseen nousuunsa:

 1. Varhainen tausta: Barack Obama syntyi 4. elokuuta 1961 Honolulussa, Havaijilla. Hänellä oli monikulttuurinen tausta, koska äiti oli valkoinen amerikkalainen ja isä keniasta. Obama opiskeli lakia Harvardin yliopistossa ja toimi sen jälkeen asianajajana ja yliopistotason luennoitsijana.
 2. Osavaltion poliittinen ura: Obama aloitti poliittisen uransa Illinoisin osavaltion senaatin jäsenenä vuonna 1997. Hän toimi Illinoisin senaatissa vuoteen 2004 asti, jolloin hänet valittiin Yhdysvaltain senaattiin. Hänen puheensa vuoden 2004 demokraattisessa kansallisessa konventissa nousivat laajalti julkisuuteen ja loivat pohjan hänen kansalliselle tunnettuudelleen.
 3. Yhdysvaltain senaattori: Barack Obama toimi Yhdysvaltain senaattorina Illinoisin osavaltiosta vuodesta 2005 alkaen. Hänen aikansa senaatissa oli lyhyt, mutta hänellä oli jo tuolloin maine lupaavana poliitikkona ja hän oli voimakas puhuja.
 4. Presidenttiehdokkuus ja vaalikampanja: Obama ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan vuonna 2007. Hänen kampanjansa oli voimakkaasti perustavanlaatuista muutosta ja yhtenäisyyttä korostava. Hän haastoi demokraattisen puolueen esivaaleissa Hillary Clintonin ja voitti lopulta demokraattien ehdokkuuden.
 5. Presidentinvaalit 2008: Barack Obama kampanjoi Yhdysvaltain presidentiksi vuoden 2008 vaaleissa. Hän valloitti laajan kannatuksen erityisesti nuorten, vähemmistöjen ja progressiivisten äänestäjien keskuudessa.
 6. Presidenttikausi: Barack Obama toimi Yhdysvaltain presidenttinä kahdella peräkkäisellä nelivuotiskaudella vuosina 2009–2017. Hänen presidenttikautensa oli merkittävä monien politiikan alojen uudistusten, kuten terveydenhuollon uudistuksen (Obamacare) ja ilmastonmuutoksen torjunnan osalta.

Barack Obaman poliittinen nousu oli historiallinen, sillä hänestä tuli ensimmäinen afroamerikkalainen presidentti Yhdysvaltain historiassa. Hänen vaalivoittonsa ja presidenttikautensa merkitsivät tärkeää hetkeä Yhdysvaltain poliittisessa historiassa.

Kansalaisuus

Trump kyseenalaisti Obaman kansalaisuuden. Hän levitteli huhuja Obaman taustasta ennen omaa presidenttikampanjaansa. Hän kuitenkin perui puheensa myöhemmin.

– Presidentti Barack Obama on syntynyt Yhdysvalloissa, piste, Trump sanoi kampanjatilaisuudessa.[1]

Hyvin vähälle huomiolle historian aikana on jäänyt noin kuusi vuotta sitten FOX10 – Phoenix julkaisema video, jossa Sheriffi Joe Arpaio julkistaa lehdistötilaisuudessa presidentti Obaman syntymätodistuksen tutkimuksista. Katso video.

Youtube: FOX 10 Phoenix

Ei siitä sen enempää, mutta katsotaan mitä Yhdysvaltojen perustuslaki sanoo:

Yhdysvaltain perustuslain 2. artiklan 1. kohdan mukaan “Ei kukaan muu kuin luonnollinen syntynyt kansalainen ole pätevä toimimaan presidenttinä.” Tämä tarkoittaa sitä, että Yhdysvaltain presidentiksi voi asettua vain henkilö, joka on syntynyt Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltain alueella, kuten Puerto Ricossa tai Yhdysvaltain sotilastukikohdissa, tai jolla on syntymähetkellään yhdysvaltain kansalaisuus. Lisäksi presidentin on oltava vähintään 35-vuotias ja hänellä on oltava asunut Yhdysvalloissa vähintään 14 vuotta.

Tämä vaatimus on perustuslain peruspilari ja sillä pyritään varmistamaan, että Yhdysvaltain presidentti on vahvasti sidoksissa Yhdysvaltoihin ja että hänellä on syvä ymmärrys maan poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista.[3]

Video on hyvin hämmentävä, koska Maricopan piirikunnan seriffi Joe Arpaion tutkimusten mukaan Obaman syntymätodistus on väärennetty. Tämä tapahtui noin kuusi vuotta sitten. Valtamedia ei muistaakseni uutisoinut tuota ja nyt Twitterin myötä se on noussut kansan tietoisuuteen. Oletettavasti aikoinaan uutiselle tehtiin ns. “ivermektiinit”.

Yhdysvaltojen perustuslakia vastaan tehty rikos – jos se on totta

Olisi aikamoinen petos, jos maailman vaikuttavin mies olisi ollut presidenttinä kaksi kautta petoksen avulla. Ei siitä sen enempää, mutta jos yksi petos on tehty voisiko niitä olla myös muita?

Kesäkuun 30. 2014 Joan Rivers[4] sanoi, että Michelle Obama on transseksuaali ja Barack Obama on ensimmäinen homopresidentti.

Lausunto jäi hänen viimeisekseen. Joan Rivers menehtyi sydänpysähdykseen 4. syyskuuta 2014. Kuolema tapahtui muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli lakannut hengittämästä oltuaan rutiininomaisessa endoskopiassa.

Kuolinsyytutkimus osoitti, että Joan Riversin virallinen kuolinsyy johtui aivovauriosta hapenpuutteen vuoksi. Perhe nosti aluksi kuolemasta kanteen, mutta asia sovittiin. [5]

Siis mitä?

Joan Rivers sanoi, että Michelle Obama on transseksuaali ja Barack Obama on ensimmäinen homopresidentti. Miksi hän sellaista sanoo! Hän sanoi, että kaikkihan sen tietää. Mitä hän tarkoitti? Valitettavasti hän ei voi kertoa, hän kuoli anestesian aiheuttamaan hapenpuutteeseen.

Jokainen anestesiaa tunteva tietää, että sellaista ei voi tapahtua sairaalaolosuhteissa. Jos aivot ovat ilman happea 4–6 minuuttia, se voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita. Jotta vaikea vamma syntyy aivojen pitää olla ilman happea yli 6 minuuttia! Sellaista ei voi tapahtua valvotussa anestesiassa. EI VAIN VOI!

Obaman kokki kuoli – hukkui

Barack Obaman henkilökohtaisen kokin, Tafari Campbellin, hukkumiskuolema Martha’s Vineyardin (Obamien koti)[8] läheisyydessä on Massachusettsin lääketieteellisen tutkijan toimesta määritelty onnettomuudeksi. Tafari Campbell, 45-vuotias Dumfriesista, Virginiasta, hukkui käyttäessään suppilautaa Edgartown Great Pondilla 24. heinäkuuta.

Paikallisen poliisin mukaan hänen ruumiinsa löydettiin noin 30 metrin päästä rannasta noin 2,4 metrin syvyydestä. Tafari Campbel ei käyttänyt pelastusliiviä, hän oli alasti, täysin alasti. [6,7]

Pommi – Tucker Carlson

Tucker Carlson on pitkän linjan toimittaja ja TV-juontaja, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Fox News -kanavan ohjelmistaan, kuten “Tucker Carlson Tonight”. Hänet tunnetaan voimakkaista mielipiteistään, erityisesti konservatiivisista ja populistisista näkemyksistään, jotka ovat tehneet hänestä tärkeän hahmon Yhdysvaltain poliittisessa keskustelussa. Hänellä on taipumusta kyseenalaistaa valtamedian näkemyksiä ja tuoda esiin näkökulmia, jotka saattavat olla vastakkaisia vallitsevalle mielipiteelle.

Nyt hän on tehnyt haastattelun, jossa Larry Sinclair kertoo suhteestaan Barack Obamaan. Katso haastattelu ja arvioi itse.

Arvioi itse

Nyt on tilanne se, että vuosien takaisia asioita alkaa nousta pintaan Twitterin mahdollistaman sananvapauden myötä. Ihmiset havahtuvat hiljalleen ja myös järkyttyvät.

Juuri nyt Suomen mediassa on meneillään valtava operaatio, jonka tarkoitus on kansan demoralisaatio ja kahtiajako. Siinä on onnistuttu erittäin hyvin, elämme ainutlaatuista aikaa ihmiskunnan historiassa. Tulet sen huomaamaan jo kuukausien sisään. Sortoa sorron jälkeen, petosta petoksen päälle!

Jos tämä artikkeli sai aikaan ajatuksia, niin seuraavat artikkelit tulevat paljastamaan, että maailma on väärässä. Pysy kuulolla, jaa tietoa.

“Varokaa ystäviänne, älkää luottako veljiinnekään!
Veli pettää veljeään viekkaasti, ystävä parjaa ystäväänsä takanapäin.
Kaikki pettävät toisiaan, kukaan ei puhu totta, heidän kielensä on tottunut valheeseen.
Vääryyttä he tekevät, eivät kykene kääntymään.
Sortoa sorron jälkeen, petosta petoksen päälle!
Minusta he eivät välitä, sanoo Herra.”
Jeremia 9

Pysy vahvana, pelko pois. Kiitos.

One-Time
Monthly

Tee kertalahjoitus

Tee kuukausilahjoitus

Valitse summa

€5,00
€10,00
€25,00
€5,00
€10,00
€25,00

tai kirjoita summa


Tee lahjoitusTee lahjoitus

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Trump myönsi Obaman syn­ty­neen Yh­dys­val­lois­sa https://www.kaleva.fi/trump-myonsi-obaman-syntyneen-yhdysvalloissa/1707506

[2] Sheriff Joe Arpaio Releases New Information on President Obama’s Birth Certificate https://www.youtube.com/watch?v=jk3KRxTfkLM

[3] The Constitution of the United States https://www.archives.gov/founding-docs/constitution

[4] Joan Rivers https://fi.wikipedia.org/wiki/Joan_Rivers

[5] Melissa Rivers Settles Medical Malpractice Lawsuit Over Joan Rivers’ Death https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/joan-rivers-death-medical-malpractice-893559/

[6] Drowning death of former President Obama’s personal chef on Martha’s Vineyard ruled an accident https://abcnews.go.com/US/wireStory/drowning-death-former-president-obamas-personal-chef-marthas-102502300

[7] Edgartown PD Obama Chef Tafari Campbell PRL August 2023 pgs 5-16 https://www.judicialwatch.org/documents/edgartown-pd-obama-chef-tafari-campbell-prl-august-2023-pgs-5-16/

[8] Obama house: tour Barack and Michelle’s new Martha’s Vineyard home https://www.homesandgardens.com/news/president-obama-new-house-marthas-vineyard

2 vastausta artikkeliin “Barack Obama – palvottu presidentti

 1. Minä en tiedä mutta minulle on yhdeltä taholta kerrottu että hän olisi Eva Braunin ja Kenialais miehen lapsi joka on syntynyt Etelä-Afrikassa.
  Myös isosisko on ollut poliitikko.

 2. Kiitokset Injektiopiikille kolmesta hyvästä linkistä. Muistan miten aidon tuntuisesti G. W. Bush onnitteli Obamaa, kilpailevan puolueen ehdokasta voitosta 2008. “Ainutlaatuista rohkeutta” ja sen sellaista. Veikkaan nyt että tiesi aikakauden vaihtuvan, Suurin Raha olisi siitä lähtien suvaitsevaista ja monikulttuurista.

  Tuoreeltaan älyttömältä vaikuttanut Rauhan Nobel on sekin sittemmin osoittautunut kaukonäköiseksi. Norjalaiset parlamentaarikot olivat briljantisti oivaltaneet että tulevaisuudessa simulaatio ja korruptio ovat kaikki millä on merkitystä. Tai sitten arvasivat oikein sattumalta.

Vastaa