Ruokavalio ja detox

Lue ääneen tämä artikkeli

Ruokavalio ja detox löytyvät nyt pdf -tiedostosta. Se on tuhti informaatiopaketti resepteineen ja detox -ohjeineen. Kun aloitat, laihdut noin kilon viikossa tai enemmän vaikka et laske kaloreita, punnitse annoksia tai näe ollenkaan nälkää. E-kirja on 85 sivua resepteineen. Reseptit ovat muuten sitten herkullisia! Alla ote informaation esipuheesta.

“Ihmiskehon solut uusiutuvat jatkuvasti. Jotkut solut elävät pidempään kuin toiset, mutta kaikki uusiutuvat jollain aikavälillä. Karkeasti ottaen sinulla ei ole seitsemän vuoden kuluttua yhtään samaa solua kuin nyt.

Voisi ajatella, tietoisuutesi tai millä nimellä sitä kutsutaankin, asuu uskomattoman hienon luu-, hermosto- ja lihaskokonaisuuden sisässä, jota voit ohjailla ajatuksiesi voimalla. Se on kulkuväline, joka tuntee, haistaa, maistaa, näkee ja kuulee. Tätä hienoa kulkuvälinettä kutsutaan kehoksi. Se tekee juuri ne asiat, joita sen käsket tehdä. 

Kehollasi on myös autonominen puoli, jota et pysty tietoisesti ohjaamaan. Se pitää automaattisesti huolta hengityksen riittävyydestä, pitää sydämesi sykkimässä ja kohdatessasi jotain mielenkiintoista, se sykkii tahtomattasi kiivaammin. Autonominen hermosto pitää myös huolta energia-aineenvaihdunnastasi. Huomatessaan energian vähenevän, se siirtyy automaattisesti ylläpitoliekille säästääkseen energiaa tulevan varalle. Se on evoluution määrittämä ominaisuus. Autonominen hermosto on siis kuin tietokoneohjelma, joka säätää jatkuvasti elimistön toiminnat tiettyjen ennalta määrättyjen koodien mukaan. Moderni lääketiede on suureksi osaksi selvittänyt kaikki nämä koodit. 

Ruokavalion informaatiopaketissa sinulle kerrotaan, kuinka tämä sisääsi rakennettu tietokoneohjelma käyttäytyy eri ravintoaineiden suhteen. Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta paljastaessani, että käsiteltävänä on vain muutama aine, voit huokaista helpotuksesta. Kun tiedät minkälainen koodi näiden aineiden osalta, on määritetty, osaat syödä oikein, jotta kehosi voi hyvin. 

Ajatus siitä, että keho uusiutuu jatkuvasti antaa valtavat mahdollisuudet tulevaisuuden muuttamiseen. Tämä kirjanen on informaatiopaketti, jonka luettuasi sinulle jää tietoinen valinta siitä, minkälaisessa kulkuvälineessä asut seitsemän vuoden kuluttua.

Et voi vaihtaa kehoasi kuin autoa, mutta voit pitää siitä hyvää huolta ja tehdä siihen suuriakin muutoksia lyhyen ajan sisällä.”

Aiheeseen liittyvää:

Vastaa