TOHTORI DAVID MARTININ ASIANTUNTIJALAUSUNTO EU PARLAMENTISSA 13.9.2023

Lue ääneen tämä artikkeli

Tohtori David Martinin asiantuntijalausunto 13.9.2023 Euroopan parlamentissa. Videon on tekstittänyt ja toteuttanut PosiTV. Tämä voi olla yksi tärkeimmistä puheista, jonka olet nähnyt. Voit miettiä myös, miksi valtamedia ei tee juttuja Euroopan parlamentin asiantuntijakuulemisista.

TOHTORI DAVID MARTIN

Tohtori David Martin on M∙CAM Inc:n toimitusjohtaja. M∙CAM on immateriaalioikeuksiin perustuvan rahoitusriskien hallinnan kansainvälinen markkinajohtaja. M∙CAM on luonut maailmanlaajuisen standardin patenttien laadun ja kaupallisen pätevyyden arvioinnissa ja hallinnassa, ja se on tarkastanut patenttien laatua hallituksille ja patenttivirastoille sekä tarjonnut huippuluokan vakuutusmatemaattisia riskinhallintajärjestelmiä ja -ratkaisuja suurimmille pankeille ja vakuutusyhtiöille.[1]

Tein artikkelin 18.7.2021 otsikolla “Paljastavat patentit”. Kun olet katsonut asiantuntijalausunnon EU-parlamentista, sinun kannattaa katsoa myös tohtori Martinin haastattelu Paljastavat patentit artikkelista. Se sisältää patenttilistaukset patenteista, jotka rekisteröitiin ennen pandemian lanseeraamista.

Jaa tämä EU-parlamentin asiantuntijalausunto:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] David E. Martin, PhD https://www.wipo.int/meetings/en/2006/scp_of_ge_06/speakers/martin.html

Vastaa