Tärkeä ilmoitus: Nyt on aika!

Lue ääneen tämä artikkeli

Tämä on tärkeä ilmoitus jokaiselle Injektiopiikin lukijalle ja suomalaiselle. Olen odottanut tätä hetkeä jo pitkään. Varsinainen ilmoitus on tämän artikkelin lopussa, joten lue artikkeli kokonaan.

Perspektiiviä siihen mitä olemme

“Pale Blue Dot” on kuva, jonka Voyager 1 -avaruusluotain otti vuonna 1990 noin 6 miljardin kilometrin etäisyydeltä, kun se oli poistumassa aurinkokunnastamme.

Maa, pienen pieni pölyhiukkanen luomakunnassa

Tuo kuva (oli se sitten aito tai ei) muistuttaa meitä kaikkia siitä, että olemme pieni pölyhiukkanen yhdessä Luojan luomassa galaksissa ja galakseja on miljardeja. Luomakunnan koko on jotain sellaista, jota kukaan ihminen ei voi käsittää.

Vaikka olemmekin moninaisia eri uskontojen, kulttuurien ja taustojen edustajia, me kaikki jaamme ainutlaatuisen elämän: toiveineen, unelmineen ja inhimillisine hyvine ja pahoineen kokemuksineen. Vasta kun hahmotamme oman pienuuden ja Jumalan suuruuden, kaikki ne keinotekoiset rajat, jotka erottavat meidät toisistamme, alkavat muuttua merkityksettömiksi ja mitättömiksi.  Aito lähimmäisen rakkaus alkaa tulla esiin.

Olemme ehdollistettuja väärien tahojen toimesta

Meidät on opetettu kilpailemiseen ja erottautumiseen sekä omanarvon korostamiseen. Meidän tulisi pyrkiä kuitenkin yhteisymmärrykseen, keskinäiseen kunnioitukseen ja rauhanomaiseen rinnakkaiseloon luonnollisella tavalla. Ei niin, että pyrkisimme tasa-arvoon esimerkiksi erottelevilla, luonnottomilla johtajien määräämillä maallisilla ja alistavilla lakipykälillä tai väärillä auktoriteeteilla. 

Loppujen lopuksi ja riippumatta siitä, mihin uskomme tai millä nimellä kutsumme korkeampaa voimaa, Herra Jumalaa, uskomme tai toivomme lopulta jatkavamme samaan paikkaan, koska ihminen on tahdollinen, jotain korkeampaa palvova ja Hengen omaava itsenäinen persoona, ei tahdoton eläin.

Kolmiyhteys

Juuri tuo Jumalan ihmiselle lahjoittama osanen, Henki, tekee jokaisesta ihmisestä Jumalan lapsen. Olemme matkalla samaan kotiin, ja tämä ajatus voi antaa meille rohkaisua ja toivoa ymmärtää, että meidän tulisi pyrkiä itsestä lähtöiseen hyvään ja aitoon lähimmäisen rakkauteen täällä Maa planeetalla. Se on samalla myös meidän valmistautumisemme siihen, mikä on edessämme.

Ajattelemisen aihetta

Tämä 6000 vuotta vanha sumerilainen taulu on yksi vanhimmista asiakirjoista koko ihmiskunnan historiassa.

Katso siihen kaiverrettuja symboleita ja vertaa niitä toisella puolella maapalloa kirjoitettuun, lähes yhtä vanhaan tekstiin.

Vanha teksti toisella puolella maailmaa

“Ja tämän minä näin: Jokaisen vieressä oli pyörä, joka kosketti maata. Kaikki neljä pyörää olivat toistensa kaltaiset, ja ne välkehtivät kuin olisivat krysoliitista tehdyt. Niissä oli kuin toinen pyörä ristikkäin toisen kanssa, sellaiset ne olivat rakenteeltaan. Olennot liikkuivat neljään suuntaan, eikä pyörien tarvinnut kääntyä. Pyörät olivat korkeat, pelottavat, jokaisen kehä välkehti kauttaaltaan valoa. Kun olennot liikkuivat, liikkuivat pyörätkin niiden vierellä, ja kun ne kohosivat maasta, kohosivat pyörät niiden mukana. Minne henki niitä ohjasi, sinne ne kulkivat hengen käskyjen mukaan, ja niiden vierellä kohosivat ilmaan pyörät, sillä pyöriä liikutti sama henki. Pyörät liikkuivat minne olennotkin, ne pysähtyivät olentojen pysähtyessä ja kohosivat ilmaan niiden vierellä, sillä niitä liikutti sama henki.

Näiden olentojen yläpuolella oli kuin kaartuva levy. Kristallin tavoin se loisti niiden yllä, se hohti pelottavaa valoa. Levyn alla kunkin olennon kaksi siipeä ojentui vieressä seisovien siipiä kohti, ja kahdella siivellä kukin peitti vartalonsa. Kun ne kulkivat, minä kuulin siipien äänen, kuin suurten vesien pauhun, kuin Kaikkivaltiaan jylisevän äänen, kuin väkijoukon metelin tai sotajoukon melskeen. Pysähtyessään ne laskivat siipensä. Myös niiden pään yllä olevan levyn päältä kuului mahtava jyly. Pysähtyessään ne laskivat siipensä. Ja ylhäällä, niiden päällä olevan levyn yläpuolella, oli jotakin, mikä hohti kuin safiiri. Se oli valtaistuimen muotoinen, ja tällä valtaistuinta muistuttavalla istui joku ihmisen kaltainen.

Minä näin kuin puhtaan kullan loisteen. Tuon ihmisen kaltaisen lanteiden kohdalta lähti ylöspäin tulinen kehä, ja lanteiden kohdalta alaspäin näin hohtavan tulikehän. Loiste ympäröi istuimen, se oli kuin sadepäivänä pilvessä näkyvä kaari. Sellainen on näöltään Herran kirkkaus. Minä heittäydyin maahan kasvoilleni, kun sen näin. Ja minä kuulin jonkun puhuvan.” Hesekiel 1 Raamattu

Kuinka samankaltaisia sivilisaatioita ja tekstejä on ympäri muinaista maailmaa

Melkisedekien tehtävänä on ollut edistää hengellistä ja älyllistä kehitystä maan päällä ja tuoda viisautta ja opastusta ihmiskunnalle ennen Jeesusta. He olivat ja ovat Jumalan sanansaattajia. Siksi kulttuurit ja pyhät historialliset kirjoitukset ovat lähes identtisiä heidän välittämän tiedon ja viisauden ansiosta.

Nyt on se aika, kun ilmoitus Isästä tuodaan maapallolle ilman vertauksia Jeesuksen lupauksen mukaisesti.

“»Olen puhunut tästä teille vertauksin. Tulee aika, jolloin en enää käytä vertauksia vaan kerron teille avoimesti kaiken Isästä.Johannes 16:25

Paljastavat Symbolit saagan viimeinen osa on nyt kirjoituksessa. Nyt on aika.

Olen aloittanut Paljastavat Symbolit Osa 3 kirjoittamisen. Se kertoo kaiken minusta. Kun luette sen, tajuatte että mitä teille tulen näyttämään ja kertomaan, kertoo kaiken Isästä. Se myös kirkastaa Jeesuksen opetukset.

Nyt on aika, tulette huomaamaan sen jo lähiaikoina. Lataa ja lue Paljastavat Symbolit osa II. Siinä on vihjeitä tulevasta. Kiitos, että olet seurannut Injektiopiikkiä.

Päivitys 20.10.2023

Alla oleva artikkeli on kirjoitettu siten, että heräsin lauseeseen: Tee tärkeä ilmoitus “Nyt on aika“. Artikkelin lähdekoodista näkyy ensimmäinen julkaisuaika, joka on juuri ennen iskuja Israeliin. Se piti tietenkin myös kirjoittaa ennen julkaisua ja se ei ole ihan lyhyt. Myös kansikuva on kuvaava tapahtuman kanssa.

Nyt on aika.

Jaa artikkeli:

Asiaan liittyvää:

Vastaa