Tilisi on lukittu!

Lue ääneen tämä artikkeli

Injektiopiikin Twitter eli X-tili meni tänä aamuna lukkoon. Se on auki yleisölle, mutta en voi itse tehdä siellä mitään. Miksi? Olen jakanut siellä aika paljon Raamatun jakeita, jotka liittyvät meneillään olevaan tapahtumaan Israelissa. Tiedoksi myös, että viime päivinä sivustolla on ollut yllättävää liikennettä Israelista. Sattumaa?

Hullun horinaa?

Olen jakanut X-palvelussa eilen ja tänään paljastavaa materiaalia lähdetietoineen sekä lainauksia Raamatusta. Se on ilmeisen väärin, koska tili laitettiin lukkoon. Mitä se tarkoittaa, jos jotain nykyaikana sensuroidaan? Tiedät kyllä.

Twitter on vielä avoinna yleisölle, joten käy lukemassa ja jakamassa parin viime päivän postaukset. Tässä linkki Twitter profiiliin. Liity seuraajaksi, kyllä se vielä joskus aukeaa, ehkä.

Ihmeellinen sattuma, taas

Kirjoitin edellisen artikkelin noin 2-tuntia ennen Hamasin hyökkäystä Israeliin. Heräsin siihen kun “joku” tarttui sormeeni ja puristi sitä sen verran, että heräsin. Sano, Tärkeä ilmoitus: Nyt on aika! Aloitin heti kirjoittamisen, lue mitä kirjoitin tärkeään ilmoitukseen.

Injektiopiikin sivustolla on yllättäen liikennettä Israelista ja nyt X on lukittu. Sattumaa?

No, nyt on aika kirjoittaa Paljastavat Symbolit -saagan viimeinen osa. Sen otsikko on: Lähtö ja Paluu.

Jaa tämä tieto:

Asiaan liittyvää:

Vastaa