Avoimia kysymyksiä isoille vaikuttajille

Lue ääneen tämä artikkeli

Olen kirjoittamassa viimeistä osaa Paljastavat Symbolit sarjaan. Kerron siinä tarkasti kaikki Injektiopiikin vaiheet ja siksi esitän nyt avoimia kysymyksiä muutamalle henkilölle, jotka ottivat tai joihin olen ollut yhteydessä. Laitoin jo kysymykset X-viestipalveluun, mutta niihin ei vastattu. Minulla on ollut matkani varrella kaksi luottohenkilöä, jolle olen raportoinut kaikki tapahtumat. Myös puhelimeni on aika kehittynyt, tuunattu versio ja tekee itsekseen, jos ja vaikka mitä. Kaikki on todennettavissa.

Eija-Riitta Korhola

Eija Riitta KorholaEvankelisluterilaisen kirkon kirkolliskokousedustaja ja talousvaliokunnan hallituksen jäsen

Kysymys 1:

Kun soitit minulle ensimmäisen kerran, kerroit, että sinulle puhuu Abrahamin, Iisakin tai Jaakobin henki, mikä niistä luulit sen olevan?

Tatuoinnissani on verenvärinen ouroboros, joka on juutalaisten merkki, käärme. Silloin kun se tatuoitiin selkääni, ajattelin silloin sen olevan kuin verinen viitta, koska sen piti olla niin valtavan suuri ja veren värinen. (Vinkiksi sinulle, joka olet lukenut Isoa kirjaa.)

Ajattelitko, että keskellä tatuointiani oleva heksagrammi on juutalaisnoitien käyttämä Salomonin sinetti vai Daavidin avain?

Voin kertoa vastauksen, että se on Daavidin kilpi/avain. Se on periaatteessa vastakohta juutalaisten noitamenojen Salomonin sinetille, vaikka ne muistuttavat toisiaan. Daavidin kilpi tulee Daavidin suvusta.

Kysymys 2:

Kerroin sinulle toisesta Jumalalle esittämästäni toiveestani.

Se meni näin:

”Toivon, että jokainen ihminen, joka haluaa, saa yhtä elävän yhteyden Jumalaan kuin mikä minulla on.”

HUUSIT minulle, että et voi sellaista tehdä tai pyytää!

Miksi halusit, että ihmiset eivät saa toiveeni mukaista elävää kolmiyhteyttä, Pyhää Henkeä?

Olet kirkon korkea hallintohenkilö. Kirkon tehtävä on juuri saada Pyhä Henki ihmisiin. Miksi vastustit niin kovasti, lähes säikähtäneen tai jopa kauhistuneen oloisesti pyyntöäni Jumalalle ihmisten puolesta. Tiedoksi, toive on ja pysyy ja tulee myös toteutumaan.

Kysymys 3:

Olet Evankelis-luterilaisen kirkon Talousvaliokunnan hallituksessa. Kun soiteltiin, olit usein Israelissa tai Brysselissä.

Liittyivätkö matkat kirkon toimintaan?

Jos Israelin matkat liittyvät toimintaan, niin ohjaako Israelin juutalaiset kristillisen kirkon toimintaa? Se vasta olisikin jotain, jos juutalaisilla olisi pienintäkään määräysvaltaa maailman kristillisten kirkkojen toimintaan.

Juutalaiset kun eivät tunnusta Jeesusta yhtään miksikään tänä päivänäkään. Niiden lakikirja, Talmud, kertoo tai jopa rehentelee, että juutalaiset antoivat tappotuomion Jeesukselle. Hänet pitäisi keittää sen ohjeiden mukaan kiehuvassa sonnassa. [1]

Sellaisella taholla ei voi olla mitään määräysvaltaa kristillisen kirkon asioihin, sen tajuaa ihan jokainen. Kävit usein Israelissa, olet kirkon talousvaliokunnan hallituksessa, niin todista että juutalaisilla, jotka eivät tunnusta Jeesusta ei ole mitään valtaa evankelisluterilaiseen kirkkoon.

Kysymys 4:

Miksi sivu, jossa on lueteltu kirkon talousvaliokunta, on poistettu ihan lähiaikoina?

Kirkon talousvaliokunnan sivu ohjautuu väärään paikkaan. Muutos on tapahtunut ihan lähiaikoina.

Sivu nyt: https://evl.fi/ota-yhteytta/paatoksenteko/kirkolliskokous/edustajat-valiokunnittain/talousvaliokunta

Sivu viime viikolla: https://web.archive.org/web/20230412220157/https://evl.fi/ota-yhteytta/paatoksenteko/kirkolliskokous/edustajat-valiokunnittain/talousvaliokunta

Miksi jäsenluettelo on poistettu netistä. Liittyykö asia jotenkin nettiin vuotaneeseen vapaamuurarien jäsenlistaan.

Kysymys 5:

Miksi valehtelit Tuukka Taipaleesta?

Tuukka Taipale oli avustajasi EU:ssa. Miksi valehtelit hänestä toistuvasti. Kerroin sinulle, että rukoilin Jumalaa paljastamaan minulle konkreettisesti vapaamuurarit. Upotin rukouksen erääseen videoon, jonka näki useat tuhannet ihmiset ja näytin sen sinulle. Pyyntö oli hepreaksi, että kukaan ei olisi tajunnut sitä siellä olevan. Pyysin siinä paljastusta vapaamuurareista miehen muodossa, muistat ihan varmasti. Se tuli päivien jälkeen pyynnöstä ja tein siitä artikkelin.

Jos olette miettineet kuinka kummassa kukaan ei kuollut, kun auto kaahasi väkijoukossa niin nyt tiedätte. Jumala on. Nyt oikeudenkäynti on ollut ja initiaatioriitistä ei tullut kaahaajalle mitään seurauksia, mutta vapaamuurarit tulivat näkyviin.

Kysymys 6:

Miksi puolustit Jari Sarasvuota?

Sain sen käsityksen, että hänen toimintansa avasi sinulle aikoinaan pääsyn eduskuntaan. Johtuiko se siitä.

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo – Yrittäjäpoika

Kysymys 1:

Kun olimme puhelimessa ensimmäistä kertaa, aloitit sen näin. “Jyri sinä et ole ihminen.” Vastasin että kyllä minä olen.

Miten on mahdollista, että kahden julkisuuden henkilön ensimmäisessä puhelussa minulle sanotaan jotain aivan käsittämätöntä. Eija-Riitta Korhola sanoi minussa puhuvan Abrahamin, Iisakin tai Jaakobin hengen ja sinä, että minä en ole ihminen.

Onko erilaisiin uskonnollisiin ja mystisiin asioihin, henkiin ja jumaluuksiin liittyvät asiat aivan jokapäiväistä teidän piireissänne heti ensi kontaktilla?

Hämäsikö sinua tatuointini ouroboros (käärme) se sama symboli, joka on siirtymäriitti koulutuksessasi. Luulit että olen tosi sitoutunut käärmeen agendaan, kun minulla oli niin suuri Leviathan (kabbalistien jumala) selässä.

Se oli hämäystä teille, jotta tulisitte luokseni. Kyllä sinunkin olisi se pitänyt tietää entisenä saarnamiehenä ja kirjanoppineena se tajuta. Ei ole ilmeisesti kirjeitä seurakunnille luettu kovin ajatuksella.

Kysymys 2:

Kun soitin sinulle tarkoituksella hyvin provosoivan puhelun ja ehdotin, että alkaisit mainostaa uudelleen mRNA-injektioita, jotta lapset säästyisivät, kun aikuiset alkavat kuolla ja ymmärtävät siten asian.

Sanoit minulle, että “En välitä paskaakaan lapsista!” Kun kysyin sen uudelleen, voitko toistaa, koska en uskonut korviani. Sinä huusit korvaani: “MINÄ EN VÄLITÄ LAPSISTA PASKAAKAAN!” Tiedän, ihminen voi ärsytettynä sanoa hyvinkin ajattelemattomia.

Välitätkö sinä nykyään enemmän paskasta vai lapsista?

Kysymys 3:

Eija-Riitta Korholan kanssa Kassandran Huuto videolla sanoit, että jokainen järkevä ihminen tietää, että Saatana on valontuoja. Kysyin tätä Eija-Riitalta, että miksi hän ei puuttunut asiaan kirkon edustajana ja hän sanoi, että konsepti on sellainen.

Etkö anna haastateltavien nähdä videoita etukäteen ennen niiden julkaisua?

Käsittääkseni se ei ole suora lähetys. 

Kysymys 3:

Onko Saatana sinulle edelleen valontuoja?

Saatana oli valon enkeli, mutta sössi asiansa aivan täydellisesti ja koko ihmiskunnan tulevaisuuden. Nyt Isä on nimittänyt itsensä Herra Sebaotiksi. Sinä tiedät mitä se tarkoittaa. Oletko Saatanan leivissä jatkossakin ja häviät aikanaan vain olemasta

Kysymys 4:

Sinulla on hashtag #luiska jota olet jakanut ihmisille somessa, mitä se tarkoittaa.

Joudunko minä luiskaan?

No, jos olet läksysi lukenut, niin tiedät vastauksen. Mutta kun et ollut ajatuksella niitä lukenut.

Ano Turtiainen

Ano Turtiainen – ex kansanedustaja

Ano Turtiaiseen olen ollut vain kerran yhteydessä. Kun hän oli eduskunnassa, kävin joskus katsomassa hänen videoitaan twitterissä ja taisin muutaman jakaakin omalle seinälle.

Jossain vaiheessa huomasin, että hän on blokannut minut ja se tapahtui sen jälkeen, kun aloin kirjoittaa vapaamuurareista. En siis ollut häneen missään yhteydessä, muuten kuin että jaoin yhden tai kaksi hänen eduskunnan videota.

Kysymys 1:

Miksi blokkasit minut?

Liittyikö se jotenkin vapaamuurareiden esiintuomiseen, koska ajankohta oli sama, kun heistä aloin kirjoittaa. Tiedän, että lähipiirissäsi on nikolaiittoja ja vapaamuurareita.

Kysymys 2:

Kun soitin sinulle hiljattain, esittelin itseni omalla nimelläni ja jaarittelin niitä näitä. Kun kerroin, että olen injektiopiikki: “Meillä ei ole sanaakaan sanottavaa” ja löit luurin kiinni.

Miksi löit luurin heti korvaani, kun kerroin kuka olen. Miten olen loukannut sinua?

Johtuuko se siitä, että olet niin sanottu flätteri, uskot että maa on litteä. Kun olin sairaalassa siellä oli “sattumalta” sukulaisesi. Hän oli myös litteämaa ihminen ja se oli hänelle kovin tärkeää. Puhui Jeesuksesta, mutta luki ja uskoi vain Vanhaa Testamenttia.

Minulta sattumalta eilen illalla kysyttiin, että missä Raamatussa sanotaan, että maa on pyöreä. Siitä Ano tuli mieleen. Vaikka tämä on täysin järjetöntä, laitoin muutaman Raamatun kohdan.

Jesaja 40:22: “Hän istuttaa taivaat kuin verhon, levittää ne kuin teltan asuttavakseen.” Teltat olivat tuohon aikaan beduiinitelttoja eli pyöreä kattoisia, kuten tänäkin päivänä. 

Job 26:10: Hän on vetänyt piirin vetten pinnalle, siihen missä valo päättyy pimeään. Tässä meri on kaareva ja kun aurinko alkaa sarastaa kaarevuuden voi nähdä.

Sananlaskut 8:27:Kun hän taivaat valmisti, olin minä siinä, kun hän veti piirin syvyyden pinnalle.” Piiri meren pinnalla on viittaus kaarevuuteen eli palloon.

Maanpiiri on se, jos menet seisomaan pellolle ja pyörähdät silmät auki 360-astetta. Kaikki mitä näet on maanpiiri. Yleensä maanpiirin takana on jotain. Jos olet laivalla, josta näkee ison vedenpiirin, niin senkin takana on jotain. Vaikka sitä ei näe.

Ja Ano, se profiilissasi oleva päivä on täsmälleen sama kuin mitä tulen kertomaan täydellisine selityksineen. Raamatunjakein, videoin ja valokuvin Paljastavat Symbolit osa 3 e-kirjassa.

Kirjoitin jo ennakkoon artikkelin, joka kertoo vanhan ilmoituksen puhumisesta.

Miksi kysyn näitä avoimesti?

Kirjoitin vähän aikaa sitten artikkelin keskellä yötä otsikolla “Tärkeä ilmoitus: Nyt on aika!“. Minut “herätettiin” yöllä ja menin koneelle. Se oli valmis juuri ennen Hamasin iskuja Israeliin ja minua kehotettiin samalla aloittamaan Paljastavat Symbolit osa 3 kirjoittaminen. Se tulee paljastamaan kuka minä olen.

Se että kysyn näitä nyt teiltä, oli pitkä prosessi ja pyysin vahvistusta asialle. Sain sen, mutta pyysin myös konkreettista vahvistusta. Kun laitoin ensimmäisen kysymyksen X-palveluun katsoin toisen todistajan WhatsUp-tilille. Hän oli lähettänyt Raamatun jakeen, joka oli hänelle noussut esiin ja hänestä oli tuntunut, että se pitää laittaa minulle. Näin sen vasta kun olin twiitin laittanut.

“Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.” Psalmi 91 Se oli konkreettinen vahvistus, jota pyysin. Asia, siis näiden aiheiden tuominen esiin oli hyvin vaikeaa, koska en halua satuttaa ketään.

Tällä on tarkoitus ja te olette tärkeitä!

Jos ette oikein ymmärrä, niin lukekaa Ilmestyskirjan Jeesuksen puhuma kirje Filadelfian seurakunnalle. Nyt en voi enää välttyä siltä ajatukselta, että minulla on jokin Jumalan antama tehtävä (Olen tiennyt sen koko ajan, mutta kumpparien kokoa en ole tiennyt. Ne voi olla suuret tai sitten ei). Mutta uskokaa, myös teillä on. Sitä en tiedä kuinka sen teette, mutta sen tiedän, että teette sen hyvin.

Jari ja Eija-Riitta, keskustelkaa toistenne kanssa, te tunnette toisenne. Eija-Riitta tietää uneni, jotka näin ennen kuin olin edes aloittanut Raamatun lukemista. Hän tietää myös sen, kun saatana ilmestyi kohdalleni, että kusin fyysisesti sitä kohti ja halveksin sitä enemmän kuin mitään muuta koskaan. Tein sen koska takanani oli Jumalan enkeliarmeija. Soitin tapahtuman jälkeen Eija-Riitalle keskellä yötä.

Jokainen teistä tietää, että asiat mitkä kirjoitin ovat totta ja ne on määrätty kirjoitettavaksi. Jotta te tietäisitte, että elävä Jumala on ja tekisitte tehtävän mikä teille kuuluu. Teillä on kuitenkin vapaa tahto, tietenkin.

Isän antama viesti on nyt välitetty asianosaisille, sillä tavalla, kuin oli Isän tahto. Toivottavasti koko Suomelle.

Jumalan siunausta ihan jokaiselle. Se on alkanut.

P.S. Saa soittaa, jos siltä tuntuu, estot on poistettu.

Jaa tämä artikkeli, tämä on tärkeä:

Lue kuka olen:

Lähteet:

[1] Pyhiä juutalaisia kirjoituksia: Valikoituja tekstejä Talmudista https://ekirjasto.kirjastot.fi/ekirjat/pyhia-juutalaisia-kirjoituksia-valikoituja-teksteja-talmudista

Vastaa