Maailma oli väärässä!

Lue ääneen tämä artikkeli

Jos olet ensimmäistä kertaa tällä sivustolla, niin sivusto sai alkunsa vuonna 2021 kesäkuussa. Olin silloin anestesia-sairaanhoitajana, näin mitä sairaalassa todella tapahtui ja en voinut sallia sitä. Aloitin blogin kirjoittamisen anonyymina varoittaakseni ihmisiä. Jo muutaman kuukauden kuluttua sain uhkauksia henkilökohtaiseen sähköpostiin. Uhkaukset olivat tyhjää minulle, en välittänyt, totuus piti tuoda julki!

Israelin sota

Palestiinalaisten äärijärjestö Hamas teki laajan yllätys hyökkäyksen Israelin alueelle 7.10.2023. Gazasta ammuttiin Israeliin jopa yli 5 000 rakettia. Lisäksi palestiinalaismilitantit pääsivät tunkeutumaan Israelin alueelle, joka on maailman tarkimmin turvattu raja. Israelin puolella tehtiin hirvittävyyksiä, festivaaleilla olleita nuoria teloitettiin ja kuolonuhreja tuli yhteensä satoja.[1, 2]

Maailma huutaa kostoa

Nyt on se tilanne, että maailma huutaa kostoa palestiinalaisille ja pian alkaa oletettavasti Gazan hävitys. Ihmeellistä asiassa on se, että useat kristityt huutavat kostoa kaikille palestiinalaisille, joita on tuhottavalla alueella noin kaksi miljoonaa, puolet naisia ja lapsia. Samalla Eurooppaan on ollut käynnissä valtava ihmis salakuljetusaalto Afrikan maista.

Italia, Kanarian saaret, Kreikka ovat ääriään myöden täynnä salakuljetettuja nuoria miehiä. Kanariasaarille julistettiin 19.10.2023 hätätila siirtolaiskriisin vuoksi.[5]

Näistä asioista ei jostain syystä uutisoida juurikaan valtamediassa ja erityisen ihmeellistä on se, että Google hakukoneellakaan uutisia on vaikea löytää. Artikkelin lähdeliitteet on etsitty Duck Duck Go hakukoneella.

Sionismi

Sionismi on juutalaisten kansallinen liike, joka pyrkii luomaan ja ylläpitämään juutalaista valtiota Israelissa. Sionismin juuret juontavat 1800-luvulle. Liikkeen perustavaa ajatusta on juutalaisten oikeus itsenäiseen valtioon omalla maallaan, ja se on perustavaa laatua oleva osa modernia Israelia.

Sionismi on monimuotoinen liike, ja se on jakautunut eri suuntauksiin ja ideologioihin. Jotkut korostavat uskonnollista merkitystä Israelille, kun taas toiset näkevät sen enemmänkin kansallisena hankkeena. Sionismin historiaan liittyy siirtokuntaliikkeitä, poliittista aktiivisuutta ja konflikteja arabiväestön kanssa, mikä on osaltaan muokannut Israelin nykyistä tilannetta. Tässä vaiheessa on syytä huomata, että Israelin valtio perustetiin vasta vuonna 1948 Rothschild nimisen sionisti-juutalais pankkiirisuvun toimesta.

Juutalaisia on kaksi eri suuntausta. Tooran (Mooseksen kirjat) juutalaiset ja Babylonian Talmudin (Sionisti) juutalaiset.

Nyt Tooran (Mooseksen kirjat) juutalaiset osoittavat mieltään sotaa vastustaakseen ympäri maailmaa ja heidät yritetään vaientaa Babyloinian juutalaisten toimesta.

Tilanne on siis hyvin sekava. Juutalaisia on siis kaksi eri suuntausta. Tooran juutalaisia asuu Israelissa arviolta vain noin 750 000, joten se on verrattain pieni vähemmistöryhmä. Se noudattaa Raamatun mukaisia Mooseksen kirjojen ohjeita. Enemmistö Israelissa on niin sanotun Babylonian Talmudin ohjeiden noudattajia, sionisteja. Kristittyjä Israelissa on arvioiden mukaan noin 2% kansasta.

Mutta muistakaa tässäkin asiassa! “Ja heidän huoneensa on täynnä petosta, niinkuin häkki lintuja; siitä he tulevat väkeviksi ja rikkaiksi.Jeremia 5:27

Sionistikristitty

Suomessa on paljon niin sanottuja sionistikristittyjä, jotka tukevat Israelia sionistisien periaatteiden mukaisesti. Se on hieman ristiriitaista, koska juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta Messiaaksi. Juutalaisuus on uskonto, joka ei tunnusta Jeesusta ja kristityt taas perustavat uskonsa Jeesuksen opetuksiin. Osa heistä jopa noudattaa juutalaisten Vanhan Testamentin ruokasäännöksiä ja sanoo kristittyjä pakanoiksi esiintyen kristittynä. Tällainen ihminen kysyttäessä: “Onko Jeesus Messias?” vaihtaa aina puheenaihetta esimerkiksi chatissä. Hän ei pysty sitä kirjoittamaan, jos on juutalainen.

Raamattuun tutustuminen

Olen matkani varrella tutustunut Raamattuun sekä Talmudin kirjoituksiin ja koen, että minulla on kehittynyt aika hyvä pohjatieto niihin. Tutkin 40 päivää erilaisia kirjoituksia täysipäiväisesti, koska olin eristetty maailmasta. Vertailin eri käännösversioita ja tekstejä. Esimerkiksi Raamattu.fi palvelusta puuttuu 1776 vuoden Raamatun käännös, joka osoittautui totuuden avaimeksi.

Miksi pakanat pauhaavat?

Israelin julma sionisti-hallitus ja miksi “pakanat pauhaavat” psalmi 2 oli lopullinen avain lopulta tämän totuuden esiintuomiseen, jonka nyt kerron.

Valittu kansa

Juutalaiset ovat niin sanottua valittua kansaa, koska Jumala lupasi Aabrahamille maan, joka myöhemmin tunnettiin Israelina ja että Aabrahamin jälkeläisistä tulisi suuri kansa.[6]

Mooses syntyi noin 1390 eKr Raamatun kertomuksen mukaan ja toi Jumalan ilmoituksen, jotka tunnetaan Mooseksen kirjoina. Vanha Testamentti syntyi noin 2000eKr – 27jKr välisenä aikana. Alla lista Ilmoituksen tuojista.

 1. Melkisedek (noin 2000-luku eKr.)
 2. Aabraham (noin 2000-luku eKr.)
 3. Iisak (noin 2000-luku eKr.)
 4. Jaakob (noin 2000-luku eKr.)
 5. Mooses (noin 1300-luku eKr.)
 6. Aaron (noin 1300-luku eKr.)
 7. Mirjam (noin 1300-luku eKr.)
 8. Samuel (noin 1000-luku eKr.)
 9. Natan (noin 1000-luku eKr.)
 10. Gad (noin 1000-luku eKr.)
 11. Aahija Šilonilainen (noin 1000-luku eKr.)
 12. Eli (noin 1000-luku eKr.)
 13. Elia (noin 800-luku eKr.)
 14. Elisaa (noin 800-luku eKr.)
 15. Joonas (noin 800-luku eKr.)
 16. Amarja (noin 800-luku eKr.)
 17. Hoosea (noin 800-luku eKr.)
 18. Obadja (noin 800-luku eKr.)
 19. Miika (noin 800-luku eKr.)
 20. Jesaja (noin 800-700-luku eKr.)
 21. Nahum (noin 700-luku eKr.)
 22. Jeremia (noin 600-luku eKr.)
 23. Habakuk (noin 600-luku eKr.)
 24. Zefanja (noin 600-luku eKr.)
 25. Haggai (noin 520 eKr.)
 26. Sakarja (noin 520-480 eKr.)
 27. Jeesuksen profeetat (esim. Sakarja, Malakia) (noin 500-400-luku eKr.)
 28. Malakia (noin 450-luku eKr.)

Kuten huomaatte Jumalan ilmoituksia on tullut profeettojen kautta historiallisena aikana paljon. Jeesuksen kuolinhetken jälkeen ei ole tullut yhtään mitään. Se on aikamoinen tilastollinen poikkeama.

Jeesus

Jeesus oli ja on Jumalan poika, joka toi tullessa suuren ja uuden Jumalan ilmoituksen. Se oli vapauden ja rakkauden ilmoitus ja se täytti Mooseksen aikaiset lait. Hän ei kumonnut mitään, mutta täytti lait. Armoton ja rankaiseva Jumala muuttui Jeesuksen opetuksilla rakastavaksi Isäksi, joka etsii kadonneita lapsiaan. Siihen Jeesuksella on kaikille tuttu “Hyvä paimen” vertaus opetuksena.

Saatana

Jeesus taisteli 40 päivän aavikkoreissuullaan Saatanaa vastaan ja kertoi sen näillä sanoilla; “Niin hän sanoi heille: minä näin saatanan taivaasta lankeevan niinkuin pitkäisen tulen.” Luukas 10:[7].

Sama kohta löytyy Ilmestyskirjan 12 luvusta, jossa Saatana heitetään maan päälle ja sillä ei ole sijaa taivaassa. Saatana heitetiin pois hengellisestä maailmasta.

Ja (suuri) sota tapahtui taivaassa: Mikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikärmeen kanssa, ja lohikärme soti ja hänen enkelinsä. Ja ei he voittaneet, eikä heidän siaansa enää löydetty taivaassa. Ja suuri lohikärme, vanha mato, joka perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, heitettiin ulos, joka koko maan piirin viettelee, hän heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä myös hänen kanssansa heitettiin sinne.” Ilmestyskirja 12:7-8[8]

Jeesus voitti Saatanan ja poisti ihmisten synnit ja avasi tien ylösnousemukseen ihmisille.

Ristinkuolema

Jeesus teloitettiin julmasti juutalaisten vaatimuksen mukaan, koska tuomari pesi kätensä asiasta. Tuomitsemisasia on kerrottu Babylonian Talmudissa selkeästi.

Ennen kuolemaansa Jeesus sanoi: “Minun Jumalani, minun Jumalani! miksis minun hylkäsit?

Se oli Psalmi 22, jota Jeesus luki muistista ääneen. Se on profetia Jeesuksen kuolemasta, joten Jeesus tiesi mikä Häntä odottaa.

Jeesus on Jumala, koska Hän on Isässä ja Isä on Hänessä ja Isä on meissä Pyhänä Henkenä, se on kolmiyhteys. Meissä jokaisessa on Jumalan lahjoittama osanen, Henki. Siksi Jeesus sanoi, että jokainen ihminen on Jumalan lapsi. Jeesus toi siis uuden Jumalan ilmoituksen ihmiskunnalle ja avasi reitin ylösnousemukseen 1996 vuotta sitten. Se oli myös vihje.

Jos luette Psalmin 22 siellä sanotaan. “Sillä Herralta on valtakunta, ja hän vallitsee pakanoita.” Sana pakana tarkoittaa juutalaisille ja juutalaisten kirjoittamassa Raamatussa kaikkia muita uskontoja kuin juutalaisuutta. Myös kristinuskossa oleva on pakana ja historiallisella ajalla heitä nimitetiin luopiojuutalaisiksi.

Tämä on kuitenkin hävitetty Raamatun uusimmista versioista. Vuoden 1992 käänöksessä se on ” Muistakoot maan kansat tämän teon ja kääntykööt hänen puoleensa. Kumartakoot häntä myös vieraat heimot,

Muutos ei ole iso, mutta muutoksen merkitys on järisyttävä. Kerrotaanhan siinä, että Jumalan kansaa ovat pakanat eli kaikki ihmiset.

Kun uudessa versiossa vihjataan, että myös muut heimot saavat kumartaa häntä. Se on kierolla tavalla tehty vaikuttamaan alitajuisesti. Se muuttaa todellisen asian päinvastaiseksi.

Nyt Jumalan valitun kansan kerrotaan olevan juutalaiset. Se on totta Vanhan Testamentin mukaan, joka on vanha Jumalan ilmoitus Mooseksen kautta. Jeesus, joka on Jumala tuli täyttämään vanhat lait rakkaudella.

Hesekiel 16 kertoo tästä liitosta symbolisesti ja vaikka morsian on muuttunut huoraksi, Jumala pitää liiton voimassa. Ei kuitenkaan ilman seurauksia.

Esimerkki Psalmista 22:

Psalmi 22

Toinen esimerkki

Sakarja 2 on yksi Ilmestyskirjan profetioista. Siihen tehdyt muutokset ovat järkyttäviä. Siihen on lisätty seuraavat tekstit:

Sitten sain nähdä neljä sarvea. Minä kysyin enkeliltä, joka puhui kanssani: »Mitä nämä tarkoittavat?» Hän vastasi: »Nämä sarvet tarkoittavat niitä kansoja, jotka ovat hajottaneet Juudan, Israelin ja Jerusalemin asukkaat ympäri maailmaa.»

Sen jälkeen Herra antoi minun nähdä neljä seppää. Minä kysyin: »Mitä he aikovat tehdä?» Hän vastasi: »Nuo sarvet ovat hajottaneet Juudan asukkaat ympäri maailmaa, niin ettei kukaan ole voinut enää nostaa päätään. Nuo sepät taas ovat tulleet pelottamaan viholliskansat pois ja murskaamaan niiden sarvet, joilla ne ovat puskeneet Juudan maata ja karkottaneet sen asukkaat kaikkialle maailmaan.»Sen jälkeen Herra antoi minun nähdä neljä seppää. Minä kysyin: »Mitä he aikovat tehdä?» Hän vastasi: »Nuo sarvet ovat hajottaneet Juudan asukkaat ympäri maailmaa, niin ettei kukaan ole voinut enää nostaa päätään. Nuo sepät taas ovat tulleet pelottamaan viholliskansat pois ja murskaamaan niiden sarvet, joilla ne ovat puskeneet Juudan maata ja karkottaneet sen asukkaat kaikkialle maailmaan.»” Sakarja 2:1-4 1992 Versio

Mitään tähän viittaavaa ei ole vuoden 1772 versiossa. Nämä kohdat on lisätty jälkeenpäin.

Kuten myös toinen kohta:

“Pois, pois Babylonista! Lähtekää sieltä, Siionin asukkaat!

Herra Sebaot on oman kunniansa tähden lähettänyt minut niiden kansojen luo, jotka ovat ryöstäneet teitä. Hän sanoo niille näin:

Joka koskee minun kansaani, se koskee minun silmäterääni. Minä kohotan käteni noita kansoja vastaan ja ne joutuvat omien orjiensa ryöstösaaliiksi. Silloin te tiedätte, että Herra Sebaot on minut lähettänyt.

Iloitse ja riemuitse, tytär Siion!

Katso, minä tulen ja asetun asumaan sinun luoksesi, sanoo Herra.

Tuona päivänä monet kansat liittyvät Herraan, ja niistäkin tulee hänen kansaansa. Hän itse asettuu asumaan sinun luoksesi. Silloin sinä ymmärrät, että Herra Sebaot on lähettänyt minut sinun luoksesi. Herra ottaa pyhässä maassaan Juudan omaksi kansakseen ja valitsee jälleen Jerusalemin omaksi kaupungikseen.”

Vuoden 1776 versiossa sanotaan yksinkertaisesti näin: “Silloin pitää paljon pakanoita Herrassa kiinni riippuman, jotka minun kansani pitää oleman: ja minä tahdon asua sinun tykönäs, ettäs ymmärtäisit Herran Zebaotin lähettäneen minun sinun tykös.” Sararja 2:11

Alla vertaustiedosto:

Sakarja 2

Ymmärrättekö?

Tämä on aivan järisyttävä asia! Jumalan sanomaa on muutettu siten, että juutalaiset ovat korottaneet itsensä “valituksi kansaksi” vastoin Herra Jumalan sanaa.

Sen ovat tehneet sionistijuutalaiset, jotka sanovat itseään juutalaisiksi, vaikka eivät sitä ole. He ovat Babylonian juutalaisia. Tooran juutalaisia (Mooseksenkirjat) on pieni osa ja he vastustavat sionismia ja Israelin suorittamaa palestiinalaisten surmaamista.

King James Raamattu

King Jamesin raamattu tunnetaan myös nimellä “Authorized Version” (valtuutettu versio), on yksi tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista englanninkielisistä Raamatun käännöksistä. Se on englantilainen käännös Raamatusta, joka valmistui ensimmäisen kerran vuonna 1611. Tämä raamattuversio on ollut merkittävä vaikuttaja englanninkieliseen kieleen, kirjallisuuteen ja kulttuuriin.

Eräs sionisti-kristitty, joka luikerteli elämääni minun harhauttaminen tarkoituksenaan sanoi, että sen on paras versio Raamatusta ja muita versioita ei tule käyttää. Olen tutustunut vain suomalasiin versioihin. Hän jäi kiinni sionimistaan, koska erehtyi kerran sanomaan kristittyjä pakanoiksi. Hän oli kristitty ja sanoi kristittyjä pakanoiksi.

Sen verran kuitenkin tutkin asiaa, että huomasin siitä olevan saatavissa vapaamuurareille tarkoitun version. Heti ensimmäiseksi tulee huomata, että jos siitä on saatavilla vapaamuurareille tarkoitettu versio, sitä ovat olleet tekemässä vapaamuurarit, vääjäämättä. Vapaamuurarien versiossa on muutoksia kuningas Solomon temppelin rakentamiseen, johon vapaamuurarit pyrkivät. Vapaamuurarit ovat sionisteja.

Amazon

Salomo oli noita

Jotka ovat seuranneet Injektiopiikkiä tietävät, että Solomo oli kuningas, joka palveli ensin Jumalaa, mutta siirtyi palvelemaan Baalia eli Saatanaa.

Kuin Salomo vanheni, käänsivät hänen emäntänsä hänen sydämensä vierasten jumalain perään, niin ettei hänen sydämensä ollut täydellinen Herran Jumalansa kanssa, niinkuin Davidin hänen isänsä sydän.

Ja niin vaelsi Salomo Astarotin Zidonilaisten jumalan perään, ja Milkomin Ammonilaisten kauheuden perään.

Ja Salomo teki pahaa Herran edessä, ja ei seurannut Herraa täydellisesti, niinkuin hänen isänsä David.

Silloin rakensi Salomo korkeuden Kamokselle, Moabilaisten kauhistukselle, sille vuorelle, joka on Jerusalemin edessä, ja Molokille Ammonilaisten kauhistukselle.

Niin teki Salomo kaikille muukalaisille emännillensä, jotka jumalillensa suitsuttivat ja uhrasivat.

Ja Herra vihastui Salomon päälle, että hänen sydämensä oli kääntynyt pois Herrasta Israelin Jumalasta, joka hänelle kahdesti ilmaantunut oli.

Ja häntä näistä kieltänyt oli, ettei hänen pitänyt vaeltaman vierasten jumalain perään; ja ei kuitenkaan pitänyt, mitä Herra hänelle käskenyt oli.

Sanoi siis Herra Salomolle: että se on tapahtunut sinulta, ja et sinä pitänyt minun liittoani ja minun käskyjäni, jotka minä sinulle käskin; niin minä totisesti repäisen valtakunnan sinulta, ja annan sen palvelialles.

En minä kuitenkaan sitä tee sinun ajallas, isäs Davidin tähden; mutta poikas kädestä minä sen repäisen.

En minä kuitenkaan koko valtakuntaa repäise: yhden sukukunnan minä annan pojalles, Davidin minun palveliani tähden ja Jerusalemin tähden, jonka minä olen valinnut.

Kuningastenkirja 11:4-13

Ihan yksinkertaisesti, kaikki vapaamuurarit palvovat baalia tietäen tai tietämättään ja heillä on tietoinen sionistinen agenda. He ovat sionistijuutalaisten asialla.

Mitä Jeesus sanoi teille ilmestyskirjassa

Nyt kun tiedätte, että Raamatun ovat vääristäneet sionistit, jotka omistavat myös maailman valtamedian, lääketeollisuuden ja Salomonin sinetin alaisuudessa toimivat salaseurat. Oletettavasti nämä ilmestyskirjan jakeet avautuvat sinulle.

“Ja hän huusi väkevästi suurella äänellä ja sanoi: lankesi, lankesi suuri Babylon, ja on tullut perkeleitten asumasiaksi, ja kaikkein rietasten henkein kätköksi, ja kaikkein rietasten ja vihattavain lintuin kätköksi.

Sillä hänen huoruutensa vihan viinasta ovat kaikki pakanat juoneet, ja maan kuninkaat hänen kanssansa huorin tehneet, ja kauppamiehet maan päällä ovat rikastuneet hänen herkkuinsa voimasta.

Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: te. minun kansani, lähtekäät ulos hänestä, ettette hänen synneistänsä osallisiksi tulisi, ettette myös jotakin hänen vitsauksistansa saisi.” Ilmestyskirja 18

Jeesuksen kansa ovat ei juutalaiset eli pakanat. Niinkuin se tulee esiin monessa kohdassa 1776 versiossa. Meidän pitää lähteä ulos hänestä eli Saatanasta, joka on tuotu vapaamuurari pappien avulla Herran huoneisiin ympäri maailman. Hengellinen maailma on totta ja tulette huomaamaan sen jokainen ajallaan. Aivan ja ihan jokainen.

Millä valtuuksilla kirjoitan tällaista – sionistit huutavat “Jumala rankaisee minua!”

Huomioikaa ensin, että en vääristellyt Raamatun sanaa, vaan oikaisin vääristeltyä tai oikeammin sanottuna raiskattua Jumalan sanaa. Sen avulla on saatu enemmän pahaa aikaan kuin kukaan voi koskaan käsittää. Koko kristinusko on valjastettu sionistijuutalaisten alistustyökaluksi ja sen avulla on harhautettu koko kristillinen maailma.

Islam

Islam kirjoitettiin 600-luvulla ja Cornell Universityn paperin mukaan Profeettaa voisi kuvailla parhaiten “Vapaamuurari Muhammadiksi”.

Miettikää! Nyt kristityt ja muslimit tappavat toisiaan sionistien vääristämien pyhien tekstien jahdattamana. Satanistiset sionistit ja kristityt vapaamuurarit hierovat käsiään kun rakentavat pedon valtakuntaansa.

Cornell University

Pitkä matka tähän artikkeliin

Matkani on ollut pitkä ja rankka. Vaikka se oli miten rankka tahansa, niin en ikinä kieltänyt Jumalan nimeä tai Hänen olemassa oloa. Matka tähän artikkeliin alkoi jo vuonna 2015 tai jo syntyessäni. Olen kasvanut ja kamppaillut sen kanssa, että voiko tapahtumat mitä minulle on sattunut vuosien varrella, olla totta.

Mutta tässä teille vinkki:

“Ja Philadelphian seurakunnan enkelille kirjoita: näitä sanoo se Pyhä, se totinen, jolla on Davidin avain, joka avaa ja ei yksikään sulje, joka sulkee ja ei yksikään avaa;

Minä tiedän sinun tekos: katso, minä annoin sinun etees aukian oven, ja ei yksikään voi sitä sulkea; sillä sinulla on vähä voimaa, ja pidät minun sanani, etkä minun nimeäni kieltänyt.

Katso, minä annan sinulle saatanan joukosta ne, jotka itsensä Juudalaisiksi sanovat, ja ei olekaan, vaan he valehtelevat. Katso, minä tahdon vaatia heitä siihen, että heidän pitää tuleman ja kumartaman sinun jalkais edessä, ja heidän pitää tietämän, että minä sinua rakastin.” Ilmestyskirja 3:7-9

Pitkä tarina tähän kirjoitukseen

Alapuolella olevassa kuvassa on tatuointi, joka tehtiin vuonna 2019 saamieni “ohjeiden” mukaisesti. Ympyrä symbolissa piti olla kolme pääkehää sekä yhdeksän pientä kehää niiden sisällä. Alapuolen kuvassa on tatuointi ja taiteilijan näkemys maailmankaikkeudesta. Tuo taiteijan näkemys maailmakaikkeudesta löytyi 2023 maaliskuussa eräästä kirjasta, jonka löysin saamieni “ohjeiden” mukaisesti.

Matka toiseen maahan

Minut on nyt johdatettu toiseen maahan. Kun ajoimme 6000 km autolla ja saavuimme asunnolle johtavalle tielle, siinä oli pieni portin kaltainen ja lukee yksityisalue. Kummankin puolin porttia vartioivat kyseisen teoksen symbolit. En ole missään koskaan nähnyt tuota ornamenttia ja täällä kaupungissa ei ole muita vastaavia.

Hieman lisää

Olimme ravintolassa 14.10.2023, siellä oli iso televisio, josta tuli erilaisia musiikkivideoita. Huomasin, että musiikkina soi vanha Stingin kappale Desert Rose. Sanoin, että tämä oli lempikappaleeni, kun olin nuori. Se lähti soimaan toistuvasti loopilla, se tuli uudelleen ja uudelleen. Sanoin vaimolle, että nyt Joku tietää, että pidän tästä kappaleesta.

Kun pääsin kotiin ja menin koneelle, törmäsin sattumalta Saharan silmään. Eye of the Sahara on luonnollinen geologinen muodostelma. Se sijaitsee Keski-Mauritanian autiomaassa, ja se on valtava kraatterimainen kuoppa. Se on syntynyt monimutkaisten geologisten prosessien seurauksena, ei meteoriitista. Se on 40 km halkaisijaltaan, joten ihan pieni se ei ole.

Google maps

Desert Rose

Kuten huomaatte siinä on kolme kehää samoin kuin kirjan symbolissa. Ja se näyttää myös ruusulta, aavikon ruusulta, Desert Rose! Katso video ihan loppuun.

Tämä artikkeli on kamala, mutta samalla ihmiskunnan suurin totuus

Kuten huomaatte, maailma oli väärässä. Tämä on se 1% suuri harhautus! Aivan uskomaton harhautus.

 • Jos mietitte miksi sionisti-kristityt tulevat palestiinalaisten kansanmurhaa, niin se ei ole heidän vika. Lisäksi he suojelevat aivopesijoitään.Heidät on aivopesty noitakeinoilla.
 • Jos mietitte miksi mRNA-injektio haitoista kärsivät puolustavat haittojensa aiheuttajia. Heidät on aivopesty noitakeinoilla.
 • Jos mietitte miksi jotkut suomalaiset naiset puolustavat islamia joka on naisten alistamisen uskonto. Heidät on aivopesty noitakeinoilla.

Babylonian huora osaa noitakeinot.

Laitetaan sille loppu, se onnistuu vain samoilla aseilla mitä he käyttävät. Paitsi, että meidän käyttämä pieninkin hengellinen hyvä voittaa suurimmankin pahan.

Siksi se oli kirkon edustajalle kauhistus, kun kerroin rukoukseni, toisen toiveeni. Sen, että teistä jokainen saisi yhtä vahvan Pyhän Hengen yhteyden Isään, kuin mikä minulla on. Kirkko on sionistisella teologiallaan ja soluttatuneiden vapaamuurarien avulla riisunut meidät hengellisistä aseista.

Puhdistus

Kirkkoihin täytyy tulla täydellinen puhdistus saatanan kätyri papeista.

Vuoden 1776 Raamattu pitää ottaa takaisin käyttöön, koska siellä Sana on vielä oikein ja kaikki muut versiot polttaa.

Kaikki salaseurat tulee kieltää ja niiden jäsenet erottaa vastuutehtävistään.

Kaikki mRNA-injektiot pitää tuhota Nyt! Ne muuttavat Isän luoman DNA:n, ihmisen elämänkirjan.

Jeesus pelastaa, mutta ei loputtomiin. Universumin iäti pysyvät lait tulevat vastaan.

Toimikaa!

Jaa tämä. Tämän asian täytyy tietää jokainen maailman ihminen!

Paljastavat Symbolit osa II

Lue tarinani viime kesään asti. Sinulle selviää mikä tuo kolmikehä symboli on. Se kuvaa Isää, Poikaa ja Henkeä. Paljastavat Symbolit osa kolme on tulossa. Se onkin sitten jotain.

Lähteet:

[1] Hamasilla laaja hyökkäys Israeliin https://yle.fi/a/74-20054074/64-3-183086

[2] Terroristit iskivät musiikkifestivaalille, kymmeniä tapettiin https://www.verkkouutiset.fi/a/terroristit-iskivat-musiikkifestivaaleille-israelissa-lukuisia-kuolleita/#7b74759d

[3] Lampedusa: Inside the camp at the heart of Europe’s migrant surge https://www.bbc.com/news/world-europe-66901724

[4] Lampedusa on pieni saari täynnä siirtolaisia https://selkosanomat.fi/maailma/lampedusa-on-pieni-saari-taynna-siirtolaisia/

[5] El Gobierno declara la emergencia en Canarias por la crisis migratoria https://diariodeavisos.elespanol.com/2023/10/el-gobierno-declara-la-emergencia-en-canarias-por-la-crisis-migratoria/?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1697621348

[6] 1. MOOSEKSEN KIRJA 12 https://www.bible.com/bible/60/GEN.12.FI1776

[7] LUUKAS 10 https://www.bible.com/bible/60/LUK.10.FI1776

[8] ILMESTYSKIRJA 12 https://www.bible.com/bible/60/REV.12.FI1776

[9] PSALMIT 22 https://www.bible.com/bible/60/PSA.22.FI1776

[10] The Bible: King James Version https://www.amazon.com/Masonic-Bible-King-James-Version/dp/0007189524

[11]A comparison of the biblacl and masonic accounts of the building of king Salomon temple https://freemasons-freemasonry.com/biblical-masonic-solomon-temple.html

10 vastausta artikkeliin “Maailma oli väärässä!

 1. Hei, oletko lukenut Koraanin ja lisäksi myös jonkin toisen version kuin Hämeen-Anttilan? Esim. Englanninkielisenä. Jos et vielä ole, niin kannattaa lukea. Viimeinen ilmoitus. Profeetta Mohammed on viimeinen tässä pitkässä linjassa, joka alkaa aina profeetta Adamista alkaen. Ja kyllä, Jeesus ilmoitti hänelle seuraajan tulevan. Joka kertoo sen mitä kuulee, koska ei osannut kirjoittaa. Jeesus on muslimien yksi profeetta ja yhtä tosi kuin itse Mohammed.

  1. Koraani kuvaa Jeesusta profeettana, jonka tehtävä oli opettaa Jumalan sanomaa ja johdattaa ihmiset oikealle tielle. Koraani kertoo, että Jeesus oli neitsyt Marian poika, ja että hän syntyi ilman isää. Jeesusta kuvataan myös ihmeidentekijänä, joka paransi sairaita, herätti kuolleita henkiin ja loi elämää. Koraanin mukaan Jeesus oli erityinen ja korkeassa asemassa Jumalan edessä, mutta hän ei ollut Jumala itsessään eikä häntä tulisi palvoa Jumalana. Koraanissa korostetaan yksin Jumalan ykseyttä ja vältetään jumaluutta samaistavan kolminaisuuden opetusta, joka on keskeinen osa kristinuskon oppia Jeesuksesta.

   1. Juuri näin. Jeesus ei ollut Jumala vaan profeetta. Eikä häntä pidä korottaa Jumalaksi kuten ei ketään muutakaan profeettaa.

   2. Jeesus on kolmiyhteinen Jumala.
    “Jesus sanoi heille: totisesti, totisesti sanon minä teille: ennenkuin Abraham olikaan, olen minä.”
    https://www.bible.com/bible/60/JHN.8.FI1776

    “Etkös usko minun olevan Isässä ja Isän minussa? Ne sanat, jotka minä teille puhun, en minä itsestäni puhu: mutta Isä, joka minussa on, hän tekee työt.
    Uskokaat minua, että minä olen Isässä ja Isä on minussa; mutta jos ei, niin töiden tähden uskokaat minua.”
    https://www.bible.com/bible/60/JHN.14.FI1776

 2. Biblian jaejärjestys ei ole suoraan verrannollinen kr 33/38 tai 1992 käännökseen.

  Esim. Psalmit 22
  KR 1992
  28. Muistakoot maan kansat tämän teon ja kääntykööt hänen puoleensa. Kumartakoot häntä myös vieraat heimot,
  29. sillä Herran on kuninkuus! Hänen valtansa alla ovat kaikki kansat.
  ja Biblia 1776:
  28. Kaikki maailman ääret muistakaan ja kääntykään Herran tykö, ja kumartakaan sinun edessäs kaikki pakanain sukukunnat.
  29. Sillä Herralta on valtakunta, ja hän vallitsee pakanoita.

  Sakarjassa KR 1992:ssa 2. luvun alun sepät löytyvät Biblian 1776 käännöksessä 1. luvun lopusta.

  Lukekaa Raamattua ja koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä on hyvää.

Vastaa