EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR -11.11.2023 HAASTATTELU

Lue ääneen tämä artikkeli

Macgregorilla on tohtorin tutkinto Virginian yliopistosta. Hänet on palkittu lukuisilla mitaleilla, hän on julkaissut viisi kirjaa sekä lukuisia artikkeleita. Hän on toiminut presidentin nimittämänä puolustusministerin vanhempana neuvontantajana, kansainvälisenä turvallisuus strategina ja hän on myös palvellut Irakissa vuonna 1991 taistelu johtajana USA:n suurimmassa panssari sodassa sitten toisen maailmansodan. Macgregor on myös johtanut liittoutuneiden operaatiokeskusta euroopassa, sekä palvellut lukuisissa eri tehtävissä Yhdysvaltain armeijassa.

Posi Tv haastatteli 11.11.2023 eläkkeellä olevaa eversti Douglas Macgregoria

Katso linkistä eversti Macgregorin viime vuoden haastattelu 12.12.2022

Erikoishaastattelu, jakso 52

Päätoimittaja
Ilkka Tiainen

Tekstitys
Petri Kaivanto

Laita PosiTV seurantaan.

Aiheeseen liittyvää:

Vastaa