Rituaali

Lue ääneen tämä artikkeli


Viime aikoina vapaamuurareita koskevissa mediakirjoituksissa korostetaan heidän väitettävän olevan täysin avoin organisaatio, jossa ainoastaan jäsenlistat ja rituaalit pidetään salaisina. Kuitenkin tämä “läpinäkyvyys” herättää epäilyksiä, sillä kukaan ulkopuolinen ei tunnu tietävän, keitä vapaamuurarit todellisuudessa ovat tai mitä he tarkalleen ottaen tekevät. Näennäisesti avoimen organisaation taustatoiminnasta on hyvin vähän tietoa, mikä herättää kysymyksiä siitä, kuinka todellista avoimuutta he harjoittavat.

Paljastavat rituaalit

Vapaamuurarit ovat siis heidän omien sanojen mukaan avoin organisaatio, mutta jäsenlistat ja kaikki mitä he tekevät ovat salaista. Kukaan ei oikeasti tiedä heistä mitään. Vapaamuurareihin soluttautunut henkilö on nyt salakuvannut rituaaleja, joista voimme nähdä hyvin paljon.

Osa yksi

Osa 2
Osa 3
Osa 4

Kuningas Salomo

Kuten näistä lyhyistä pätkistä voi päätellä, niin kuningas Salomo on heidän kuninkaansa. Olen aikaisemmissa artikkeleissa kertonut, kuka oli Raamatun kuningas Salomo. Hän oli Jumalan palvelija, joka kääntyi palvelemaan saatanaa ja se selittääkin paljon tämän ryhmän toiminnasta. Se on Luciferin organisaatio.

Tapaus Anders Behring Breivik

Anders Behring Breivik, 32-vuotias norjalainen, suoritti joukkomurhan Norjassa. Hän avasi ensin tulen mielivaltaisesti osallistujia kohtaan Norjan työväenpuolueen tilaisuudessa Utøyalla, aiheuttaen 91 kuolemaa. Sen jälkeen hän teki iskun Oslossa, jossa kuoli 7 ihmistä.

Breivik kutsui itseään äärioikeistolaiseksi 20-vuotiaasta lähtien ja oli jakanut kiistanalaisia tekstejä Facebook-profiilissaan, jonka myöhemmin tilapäisesti sulki. Uudella tilillään hän kertoi olevansa sinkku, kristitty, poliittisesti konservatiivinen ja osoitti kiinnostusta vapaamuurariutta, kehonrakennusta, metsästystä, chill-musiikkia ja videopelejä kohtaan.

Paljastui, että Anders Behring Breivikin nimi esiintyi vapaamuurarilogi John Lodge -rekisterissä.[2]

Vuonna 2012 kirjoitettu kirja

Valtiotieteentohtori Karl Steinhauser on tutkinut vapaamuurariutta yli 20 vuotta ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa, joista tämä on tuorein. Kirja paljastaa vapaamuurarien salaiset vallankäyttömenetelmät, joista ei ole aikaisemmin julkaistu tietoa suurelle yleisölle. Steinhauser korostaa, että vapaamuurarit ovat poliittinen puolue, jopa maailman vanhin ja voimakkain, jonka valta on huipussaan tänä päivänä. Hänen mukaansa vapaamuurariuden voima perustuu pankkitoimintaan.[1]

Kirjan sivulla 128 kerrotaan mm seuraavaa:

”Se että vapaamuurariuden tarkoitus pyhittää erityisesti ylemmän asteen vapaamuurariuden päämäärät, vapaamuurariuden näkökulmasta katsottuna jopa murhan, on saanut loosiveljien hyväksynnän, eikä ole suinkaan  heidän vastustajiensa katala, perätön väite.

Niinpä vapaamuurari ja pomminheittäjä Cabrinovic kertoikin Sarajevon hyökkääjiä vastaan pidetyssä oikeudenkäynnissä suoraan, että vapaamuurarius sallii tappamisen ja että Itävallan kruununperillisen, arkkiherttua Franz  Ferninadin, murhasta ranskalaiset ylemmän asteen vapaamuurarit olivat päättäneet jo kahta vuotta aiemmin.

Ruotsin kuningas Kustaa III murhattiin 16 maaliskuuta 1792. Käskyn antoi loosin suurmestari Södermanlannin herttua, joka yllytti murhaan vapaamuurari Anckarströmin.

Jne. Tässä yhteydessä ei tarvinne kerrata erään maailmanhistorian suurimman poliittisen rikollisen 33 asteen vapaamuurari V.I.Leninin ihmisoikeusrikkomuksia  ja rasismia.

Apua terrorin ja vallankumouksen toimeenpanossa hän sai ulkomaisilta rahoittajiltaan mm. amerikkalaisilta pankkiireilta.

Vapaamuurarien Lenin, Trotski ja Krenski toiminnasta Venäjän vallankumouksen toimeenpanossa ja organisoinnissa saisi mielenkiintoisen usean tunnin dokumenttielokuvan , jonka toivoisi esitettävän Ylen Teemalla useaan kertaan. Ehkä sitten kansan silmät avautuisivat myös Suomessa. Monelle palautuisivat mieleen Veikko Vennamon legendaariset sanat:” Kansaa petetään.”

Tämä tulee esiin nyt

On oletettavasti väärin ajatella, että ainoastaan vapaamuurarit olisivat tämän kaiken takana. Se ei ole niin. Vapaamuurarit ovat organisaation alinta kastia. Moraalittomia ja rahanahneita sionistien sätkynukkeja, jotka hakevat hengellisyyttä ja veljeyttä. He ovat tietäen tai tietämättään Luciferin organisaatiossa. Heidän pitää vannoa vala alimmilla asteilla Jumalan nimeen.

He voivat oikeasti luulla olevansa hyvällä asialla aidosti sydämestään, mutta se, mitä he luulevat valoksi, onkin syvää pimeyttä. Raamatussa on viitattu monissa kohdin tähän asiaan. Pari esimerkkiä.

Ja hän sanoi minulle: se on se kirous, joka käy kaiken maan ylitse: sillä jokainen varas tästä (kansasta) niinkuin muistakin sanoo itsensä viattomaksi; ja kaikki valapattoiset tästä niinkuin muutkin sanovat itseänsä viattomaksi.

Mutta minä tahdon sen tuottaa edes, sanoo Herra Zebaot, että sen pitää tuleman varkaan huoneesen, ja sen huoneesen, joka minun nimeni kautta väärin vannoo: ja sen pitää pysymän heidän huoneessansa; ja se on sen kuluttava puinensa ja kivinensä.” Sakarja 5

“Mutta jos silmäs on paha, niin koko ruumiis on pimiä. Jos siis se valkeus, joka sinussa on, on pimeys, kuinka suuri on itse pimeys?” Matteus 6:23

Mikä on sitten käärmeen pää?

Olen asiat teille selittänyt jo yli vuosi sitten Paljastavat Symbolit -artikkelisarjassa. Kun luet sen, oletettavasti tajuat asian, tai sitten et.

“Katso, minä annan sinulle saatanan joukosta ne, jotka itsensä Juudalaisiksi sanovat, ja ei olekaan, vaan he valehtelevat. “ Ilmestyskirja 3:9

Ilmestyskirja on Jeesuksen ilmoitusta. Siinä Hän sanoo, että maailmassa on ryhmittymä, jotka sanovat itseään juutalaisiksi, mutta he valehtelevat ja eivät ole. He ovat saatanan joukkoja.

Juuri tästä asiasta kirjoitin pitkän artikkelisarjan ennen kuin edes tutustuin Raamattuun. Sattumalta.

Lue se, se on aikamoisen paljastava otsikkonsa mukaan.

Lisää on tulossa.

Päivitys:

Noin päivä tämän artikkelin julkaisun jälkeen sain WhatsApp viestin tuntemattomasta numerosta. Lue siitä lisää tästä.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Kirja, Karl Steinhauser: EU huomispäivän Super Neuvostoliitto https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jaakko-kontinen/95005-kirja-karl-steinhauser-eu-huomispaivan-super-neuvostoliitto/

[2] Vapaamuurari Anders B. Breivik https://www.libertaddigital.com/mundo/2011-07-23/el-perfil-del-sospechoso-un-desequilibrado-nacionalista-islamofobo-y-mason-1276430520/

One thought on “Rituaali

  1. In the Breivik manifest there was told lot of masons plans in europe 2020- 2040 if i remember right.

Vastaa