Site icon

Teimme virheen. Emme tienneet, että piikkiproteiini on myrkky…

Kuuntele artikkeli

Oheisessa podcastissa Alex Pierson keskustelee 28.5.2021 Guelphin yliopiston virusimmunologian apulaisprofessorin, tohtori Byram Bridlen kanssa uusista vertaisarvioiduista tutkimuksista, jotka viittaavat siihen, että koronarokote voi aiheuttaa sydäntulehduksen, VITT-syndrooman ja muita vakavia ongelmia.

Teoria rokotteen takana

”SARS-CoV-2 viruksella on pinnassaan piikkiproteiinia, jonka avulla se pääsee vaikuttamaan kehoon. Tästä syystä luomme rokotteen, joka saa aikaan piikkiproteiinin tuotannon soluissa. Jos saamme immuunireaktion piikkiproteiinille, teoriamme mukaan SARS-CoV-2 ei voi enää vaikuttaa kehossa”.

Tämä oli ja on teoria rokotteen takana. Valitettavasti teoriavaiheessa ei ollut tiedossa, että piikkiproteini on osoittautumassa myrkyksi.

Ongelmat sydän- ja verenkiertoelimistössä, vuodot ja tukokset yhdistetään COVID-19 tautiin. Tieteellisissä piireissä ollaan yhtä mieltä siitä, että piikkiproteiini on näiden ongelmien takana, jos se pääsee verenkiertoon.

Oletus on ollut, että olkapäähän pistetty aine pysyy paikallisesti olkapäässä. Osa voi mennä imusolmukkeisiin käynnistäen immuunireaktion.

Tämä oletus on osoittautunut vääräksi uusien tutkimusten valossa. mRNA siirtyy injektion jälkeen suurimpina pitoisuuksina (kumuloituu) maksaan, pernaan, luuytimeen, lisämunuaiseen ja munasarjoihin.

Kuuntele 10 minuutin haastattelu kokonaisuudessaan tästä.

Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075?fbclid=IwAR3V9fO617HEWPLXOfRPAxlI-nUfw83WKdFzQlPfDdXQJ4U5FCDk1w6cUa8

Tilaa uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi

Exit mobile version