Teimme virheen. Emme tienneet, että piikkiproteiini on myrkky…

Lue ääneen tämä artikkeli

Oheisessa podcastissa Alex Pierson keskustelee 28.5.2021 Guelphin yliopiston virusimmunologian apulaisprofessorin, tohtori Byram Bridlen kanssa uusista vertaisarvioiduista tutkimuksista, jotka viittaavat siihen, että koronarokote voi aiheuttaa sydäntulehduksen, VITT-syndrooman ja muita vakavia ongelmia.

Teoria rokotteen takana

“SARS-CoV-2 viruksella on pinnassaan piikkiproteiinia, jonka avulla se pääsee vaikuttamaan kehoon. Tästä syystä luomme rokotteen, joka saa aikaan piikkiproteiinin tuotannon soluissa. Jos saamme immuunireaktion piikkiproteiinille, teoriamme mukaan SARS-CoV-2 ei voi enää vaikuttaa kehossa”.

Tämä oli ja on teoria rokotteen takana. Valitettavasti teoriavaiheessa ei ollut tiedossa, että piikkiproteini on osoittautumassa myrkyksi.

Ongelmat sydän- ja verenkiertoelimistössä, vuodot ja tukokset yhdistetään COVID-19 tautiin. Tieteellisissä piireissä ollaan yhtä mieltä siitä, että piikkiproteiini on näiden ongelmien takana, jos se pääsee verenkiertoon.

Oletus on ollut, että olkapäähän pistetty aine pysyy paikallisesti olkapäässä. Osa voi mennä imusolmukkeisiin käynnistäen immuunireaktion.

Tämä oletus on osoittautunut vääräksi uusien tutkimusten valossa. mRNA siirtyy injektion jälkeen suurimpina pitoisuuksina (kumuloituu) maksaan, pernaan, luuytimeen, lisämunuaiseen ja munasarjoihin.

Kuuntele 10 minuutin haastattelu kokonaisuudessaan tästä.

Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075?fbclid=IwAR3V9fO617HEWPLXOfRPAxlI-nUfw83WKdFzQlPfDdXQJ4U5FCDk1w6cUa8

Tilaa uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi

7 vastausta artikkeliin “Teimme virheen. Emme tienneet, että piikkiproteiini on myrkky…

 1. Tee kehostasi vielä parempi piikkiproteiinitehdas – hanki COVID-19-tauti!

  Väite, että aineen pitäisi pysyä olkapäässä on höpöhöpöä. Sen pitää vaikuttaa koko kehossa.

  Väitteellä, että piikkiproteiini on myrkky, ei ole mitään pohjaa. Pelottelette ihmisiä olemattomilla, ettekä edes ymmärrä asiaa. Tästä tarkistamaan asia: https://apnews.com/article/fact-checking-377989296609

  Onko tarkoitus vaikuttaa niihin ihmisiin, jotka ovat peliolla hallittavissa? Alhaista.

 2. Tuo “factcheck” noissa rokotehaitta myönteisten linkeissä on varma merkki siitä että on osuttu ARKAAN PAIKKAAN.

 3. Hei toimitukselle ja muille lukijoille!

  Törmäsin kolmesta eri lähteestä tietoon, että koronarokotteissa on grafeenia (engl. graphene oxide). Tämä ei ole hyvä uutinen rokotetuille, sillä kyseessä on myrkky joka reagoi elektomagneettiseen säteilyyn toimien vahvistimena. Erityisen ongelmallinen on 5G, joka piti kiireellä saada käyttöön plandemian aikana. Olen tutustunut tapaukseen lontooksi, mutta kotimaisiakin lähteitä näyttää löytyvän aiheesta.

  Ensin tuli vastaan espanjalaisten tieteilijöiden tutkimus, sitten katselin haastatteluja, joissa Pfizerin entinen työntekijä kertoi löydöstään samaisesta aineesta. Tämän jälkeen vastaan tuli tohtori Robert Young, joka esittelee kaikki testituloksensa julkisesti. Lisäksi japanissa tuli elokuun viimeisinä päivinä vastaan ”kontaminoitunut erä”, joka lukemani mukaan reagoi magneettiin. Luulen että kyseessä on grafeeni, vaikka valtavirtauutinen yritti harhauttaa rokotteesta löytyneen jotain silmin nähtävää ”metallia”. Etsivä löytää aiheesta ja lisää varmasti tulee.

  Veritulppaefekti tulee käsittääkseni piikissä olevasta grafeenista. Useimmissa tapauksissa se pysyy niin ”mikroskooppisena”, että elämä jatkuu piikin jälkeen suhteellisen normaalisti. Yksi brittilääkäri kertoi alkaneensa tutkimaan rokotettujen potilaidensa verta, ja sanoi että 62 % hänen poiikitetyistä potilaistaan on jonkin tasoisia veritukkeumia. Lisäksi samalla lääkärillä 6 piikitettyä, joilta puhti täysin pois ”rokotteiden” jälkeen.

  Katsoin myös yhden pysäyträvän haastattelun, jossa nuoren perheen äiti kertoi, kuinka hänen teini-ikäinen poikansa sekä miehensä joutui molemmat sairaalaan koronapiikin jälkeen. Eikä ollut mitään kevyttä, toisella aivot veritulppia täynnä, toisella keuhkot. Ja teini otti piikin, koska joutuu matkustelemaan koripallomatsien takia.

  Nyt kansaa yritetään höynäyttää, että rokottamattomat tartuttaa rokotettuja (?!) sekä että veritulpat johtuu koronavirustartunnasta. Jatkossa tullaan laskemaan paljon rokotehaittoja viruksen ”piikkiin”.

  Älkää ottako rokotteita, ellette halua olla koekaniineja erittäin kyseenalaisessa tapauksessa. Kyseessä on poikkeusmyyntiluvalla jaeltu piikki, joka on monen anmattilaisen mielestä geeniterapiaa eikä rokote. Monen utkimuksen perusteella piikin sisältö ei vastaa julkaistua tietoa. Ja sitä piikkiä ja mahdollista myrkkyshottia ei voi peruuttaa. Rokotehaittoja on rekisteröity paljon, ja veikkaan että valtaosa piilotetaan viruksen taakse eikä ne tule yleiseen tietoon.

  Lisäksi on tullut selväksi, että israelin sairaalat on täynnä piikitettyjä. Saman maan tutkijoiden tulokset kertoo, että rokotetulla moninkertainen riski saada ”tartunta” luontaiseen vastustuskykyyn verraten. Älä mene halpaan, tämä on suuren luokan masinointi, joka ei kuulu valtamedian uutisointiin. Moni tulee huomaamaan, että aiheeseen liittyvät ns. salaliittoteoriat osuu kohdalleen, kun virallinen tarina alkaa pikkuhiljaa rakoilemaan, sekä ihmisille tulee omakohtaisia kokemuksia.

  Terveyttä sinulle!

  1. Hei,
   Kaikista mainitsemistasi asioista on tehty juttu 😣. Kyllä, tulppia tai vuotoja tulee paljon piikkien jälkeen, varsinkin tehosteen.
   Fakta on kuitenkin se, että koronan piikkiproteiini aiheuttaa tulppia. Joten sen suhteen on linjassa, että kakkospiikin jälkeen tulee enemmän tukoksia.
   Grafeenioksidista löytyy videoita vuosien takaa liittyen lääketieteeseen ja on sen kokeissa on tosiaan ollut hankaluuksia.
   Seuraavaksi näemme miten kolmospiikkiin reagoidaan ja myös sen kuinka moni alkuraskauden aikana piikitetty pääsee maaliin.
   Totuus piikkien massiivisista haitoista ei voi pysyä enää kauan piilossa.

 4. Alex Pierson on radiojuontaja, eikä tässäkään jutussa ole esitetty vertaisarvioitua tutkimusnäyttöä väitteiden tueksi.

  Mikä salaliitto estää päteviä tutkijoita todistamasta ja julkaisemasta, että rokotteen olkapään lihaskudokseen siirtämä piikkiproteiinin osa johtaisi piikiproteiinin kerääntymiseen eri elimiin vahingollisessa määrin?

Vastaa