Site icon

Injektiopiikin logon merkitys ja historia

Kuuntele artikkeli

Injektiopiikki sai uuden logon 11.11.2021. Logo ei tosin ole uusi. Se on tehty jo vuonna 2019 maalis-huhtikuun aikana, jolloin se myös tatuoitiin suunnittelijan eli minun selkääni. Tatuointi on iso ja pikkutarkka. Logon ajatus ja merkitykset ovat olleet manifestoituneena iholla jo pitkään.

Taistelu oikeudesta ja oikeudenmukaisuudesta

Minulla meni taloudellisesti hyvin, tekemäni nettisovellus myi maailmanlaajuisesti ja kaikki oli sen suhteen hyvin. Olin kehittänyt sen vuosien aikana vapaa- ajallani, yhteensä noin kuuden vuoden aikana. Olin panostanut siihen paljon, se oli minulle tärkeä ja olin tehnyt sen täydellä sydämellä. Ihmiset nauttivat sen käytöstä ja saivat sen avulla terveyttä ja hyvää oloa.

Käsittämätön tapahtuma

Sitten tapahtui jotain käsittämätöntä, ja se ajoi minut vuosia kestäneeseen helvettiin. Taistelin loppuun saakka oikeuteni ja oikeudenmukaisuuden puolesta, mutta lopputulos oli kannaltani järkyttävä.

Luovuttaminen

Vuosia kestänyt toivo oikeudenmukaisuuden toteutumisesta kuitenkin päättyi kohdalta kamalasti ja se ajoi minut tilaan, jossa millään ei ollut mitään väliä. Mikään ei tuntunut miltään. Olin henkisesti kuollut. Maksoin kaikki epäoikeudenmukaisuudesta aiheutuneet kulut. Ja tein päätökseni.

Hyvästelin vaimoni ja lapseni ja kerroin, että lähden pitkälle matkalle, ehkä hyvin pitkälle. Tarkoituksena oli, että kuolen luonnollisesti, tapaturmaisesti tai muuten vaan. Eläminen tuntui aivan liian raskaalta ja vailla merkitystä olevalta.

Vuorille kuolemaan

Lähdin lentokentälle ja valitsin lennon Aasiaan, koska pidän itämaisesta kulttuurista. Asuin hotellissa, joka oli rakennettu kukkulan rinteeseen. Menin joka ilta kävelemään noin 30 metriä korkean hotellin katon reunalle ja toivoin, että saan Meniere-kohtauksen.

Meniere-kohtaukset alkoivat reissun aikana täysin varoittamatta ja niitä ei koskaan aikaisemmin ollut esiintynyt. Aikaisemmin olin täysin terve. Meniere-kohtauksessa tasapaino lähtee varoittamatta.

Olin antautunut täysin ajatukselle, että Jumala tai mikä se sitten onkaan, päästää minut pois tästä maanpäällisestä helvetistä, kun katsoo ajan olevan valmis.

Reunalla

Menin aina kuuden jälkeen “kävelylle”, koska silloin tuli pimeys ja kukaan ei nähnyt reunallakävelyä. Yhtenä iltana oli pieni tuulenvire, joka tyyntyi yht’äkkiä täysin.

Aavistin, että nyt Luoja on hyväksynyt lukemattomat rukoukseni ja ottaa minut pois. Odotin tasapainoni menettämistä. Sitä ei tullut. Kuulin kuitenkin, että jotain oli tulossa.

Täysin tyyni muuttui hyvin, hyvin kovaksi tuulenpuuskaksi, joka puhalsi minut pois katon reunalta. Kuulin kun alatasanteella olevat aurinkotuolit lensivät päin seinää. Se oli ihan jumalattoman kova tuuli (tai sitten Jumalallisen). Mutta vakuutuin siitä, että vielä ei ole aika lähteä.

Jos olet ollut päiväntasaajalla, niin siellä on todellakin tyyntä myrskyn edellä. Kohdalleni sattui sattumalta kyseinen ilmiö.

Parannu

Seuraavana aamuna tein päätöksen, että yritän parantaa itseni ja saada jonkin, ihan minkä tahansa, paitsi lääkkeiden, alkoholin tai huumeiden avulla pahan olon pois.

Jo seuraavana päivänä menin paikalliselle meditaatio- mestarille, ajatuksella että saan meditaation avulla pääni kuntoon vähitellen, kun opin rauhoittumaan.

Meditaatio

En ollut ennen ollut ohjatussa meditaatiossa ja kyseinen meditaatio ei ollut sitä mitä odotin, rauhallisuutta. Se oli tiukkaa keskittymistä, rankkaa hyperventilointia ja vuoroin hengityksen pidättämistä.

Meditaation aikana minulle tapahtui jotain hyvin erikummallista ja en avaa tapahtumia enempää. Kysyin meditaation päätteksi mestarilta, että mitä helvettiä minulle äsken tapahtui? Oletko hypnotisoinut minut?

Elämän voima

Hän kysyi, että etkö tosiaan tiedä? Sanoin että en tiedä meditaatiosta mitään, tämä on ensimmäinen kerta ja en ole tarkemmin tutustunut meditaation saloihin.

Hän selitti, että jokaisessa meissä asuu Kundalini, elämän voima. Se on kierteellä ristiluun seudussa ja kun se herää, voima lähtee selkärankaa kiertyen ylöspäin. Kundalin energiasi on nyt herännyt, se tulee nousemaan kohti päätä. Se on elämän voima, joka asuu meissä jokaisessa, mutta vain harvoilla se herää. Sinun energiasi heräsi juuri.

Hän sanoi, että vaikka hänellä on pitkä kokemus kundalinin heräämisestä, näkee sitä hyvin harvoin. Kundalinin herääminen on meditoinnin äärimmäinen tavoite ja sinulle se tapahtui sitten jo ensimmäisellä kerralla. Siihen menee yleensä pitkä aika.

Mitä se tarkoittaa

Kysyin mitä se tarkoittaa, kun Kundalini herää? “Mitä tahansa toivot sydämestäsi, se tulee tapahtumaan. Ehkä jo tänään, ehkä huomenna, ehkä pitkän ajan kuluttua. Mutta se vääjäämättä tapahtuu jossain vaiheessa. Sinulla on nyt se voima. Kundalinin noustessa tarpeeksi ylös, myös kolmas silmäsi avautuu”. Mitä se tarkoittaa? “Se tarkoittaa hyvin vahvaa intuitiota”.

Mestari kertoi myös asioita, joita en kirjoita tähän.

Herääminen

Kun heräsin seuraavana aamuna, tunsin olevani täysin uudelleen syntynyt. Miljoona kiloa painava taakka oli poissa. Tatuoinnin aiheet ja symbolit olivat kirkkaana mielessä, suunnittelin sen muutamassa päivässä ja sen jälkeen se hakattiin selkääni. Itse tatuoinnin suorittaminen kesti kaiken kaikkiaan 48 tuntia.

Toivomus

En ole vielä toivonut kuin yhtä asiaa. Se on se, että kukaan ei joutuisi kokemaan samaa vääryyttä kuin minä jouduin kokemaan eli kuolemaan johtavaa vääryyttä.

Toteutuuko toiveeni

En tiedä kuinka tässä tulee käymään. Toteutuuko toiveeni? Toivottavasti, en tiedä.

Teen kuitenkin kaikkeni, että sydämestäni lähtenyt toiveeni toteutuisi. Kuolemaan johtava vääryys pitää lopettaa. Sitä tapahtuu juuri nyt, maailmanlaajuisesti.

Paluu arkeen

Kun tulin takaisin Suomeen aloitin työt anestesiahoitajana, koska minulla oli siihen pitkä kokemus. Nettisovelluksen annoin pois, jotta käyttäjät pystyisivät käyttämään sitä jatkossakin. Penniäkään rahaa en tahtonut siitä, mutta en halunnut että se kuolee pois, koska minäkään en kuollut. Se on toiminnassa edelleen, mutta en enää omista sitä.

Logon symbolit

Anahata

Keskimmäisenä logossa on anahata eli sydänchakra.

Pääteema: Ehdoton rakkaus, sydämen rehellisyys, sielun kosketus.

Lisätietoja sydänchakrasta

Mandala

Mandala on symbolinen kuvio, jota käytetään pyhissä rituaaleissa ja meditoimisen apuvälineenä. Joissain uskonnoissa mandaloiden asema on niin merkittävä, että niitä voidaan käyttää jopa kokonaisten temppelien pohjapiirustuksena. Mandala voidaan määritellä kahdella tavalla: ulkoisesti maailmankaikkeuden skemaattisena, visuaalisena representaationa, ja sisäisesti useiden aasialaisten psykofyysisten uskonnonharjoitusten kuten meditoinnin oppaana. Lue lisää mandalasta

Logossa anahata on yhdistetty mandalaan eli ehdoton rakkaus on yhdistetty ulkoiseen maailmaan.

Kundalini

Kundalini on termi, joka tarkoittaa ”hienorakenteiseen” eli ei-fyysiseen ”energiakehoon” liittyvää elämänvoimaa. Uinuvan kundalinienergian sanotaan olevan kiertyneenä selkärangan alaosassa sijaitsevassa ristiluussa. Lue lisää kundalinista

Logossa kundalini energia lävistää anahatan sekä mandalan ja luovuttaa niille voimaansa.

Kolmas silmä

Kolmannen silmän sanotaan näkevän sen, mitä järkemme ei vielä tunnista ja ymmärtävän sen, mitä ei sanota ääneen.

Avatessasi kolmannen silmäsi, aukeat laajennettuun tietoisuuteen. Mielesi on kirkas ja pystyt avautumaan niille asioille ja havainnoille, jotka eivät tule rationaalisen ajattelusi tai tämän maailman oppien tietoihin perustuen. Tiedät ilman, että tarvitset todisteita. Tärkeintä on luottaa tuohon tietoon.

Logossa kolmas silmä on sijoitettu kundalinin päälle, koska ne liittyvät tässä tapauksessa toisiinsa.

Karma Circle – kaiken takana on KARMA

Karman säännön mukaan ”jokainen niittää sitä, mitä hän kylvää” ja jokainen joutuu lopulta kohtaamaan tekojensa seuraukset ja joko kärsimään ne tai sovittamaan ne.

Logossa kaiken taustalla on Karma. Karman lakia ei voi välttää ja jokainen saa lopulta ansioidensa mukaan. Lue lisää karmasta

Tatuointi

Siinä koko tarina

Logo on siis syntynyt hyvin syvällä sydämessä ja siinä on paljon symboliikkaa. Jokainen symbolin osa tarkoittaa hyvää ja yhdistämällä hyvää tarkoittavat symbolit niiden merkitys kasvaa.

Meniere tyyppiset kohtaukset loppuivat kuin taikaiskusta ja eivät ole enää palanneet. Rakkaat ihmiset jaksoivat odottaa minua takaisin kotiin.

Kiitos.

Olen irtisanoutunut työsuhteesta ja en toimi enää terveydenhuollossa. Lue lisää irtisanoutumiseen johtavista syistä.

11.8.2022 päivitys

Kaikki logossa ja tatuoinnissani olevat symbolit balylonialaisia satanistisia symboleita, jotka on nykymaailmassa piilotettu erilaisten ylevien tarinoiden alle. Se selvisi minulle vasta 2022 heinäkuun aikana. Tulen päivittämään tätä sivua ja kerron enemmän. Kaikella on tarkoitus. Symboleiden todellinen merkitys tulee nousemaan esiin tulevissa kirjoituksissa. Meidät on kiedottu satanistisiin symboleihin.

Nämä tapahtumasarjat ovat johdattaneet minut kirjoittamaan Paljastavat symbolit– artikkelisarjan. Kirjoitin sen viimeiseen osaan, että sain siihen tarvittavat tiedot ”Lähteestä” ja jo silloin aavistelin mikä se on ja vihjailin siitä. Nyt olen 100% varma siitä kuka on ”Lähde”. Lähde on Herra Jumala ja Jeesus Kristus. Satanistiset symbolit olivat vain nahka johon minun piti pukeutua.

Tatuoinnin symbolit olivat vinkkejä maailmaa hallitsevan pahuuden jäljille josta tulen kirjoittamaan uuden sarjan ja avaamaan asian parhaan taitoni mukaan.

Totuus on riitaisa. Jos seisot totuuden puolella, pysy siinä. Totuus on riitaisa siksi, että se sotii valhetta vastaan. Totuus voittaa aina, vaikka tie totuuteen voi olla raskas taistelu. Haluatko silloin, kun taistelu päättyy, olla totuudella voittanut voittaja vai valheella hävinnyt valehtelija?

Jokaisen symbolin merkitys kerrotaan 29.5.2023 julkaistussa e-kirjassa. Lataa ja lue.

Exit mobile version