Site icon

Kaaos on täällä – ja se on vasta alkua!

woman with blue hair and blue eyes

Photo by Сергей Катышкин on Pexels.com

Kuuntele artikkeli

Olen yksi heistä, joka kuulee elämän ensimmäisen parkaisun. Olen yksi heistä, joka kuulee elämän viimeisen huokauksen. Olen yksi heistä, joka liittää sinut koneeseen, kun oma hengitys ei enää riitä. Olen yksi heistä, joka iskee kun sydämesi värisee. Olen yksi heistä, joka on valmiina kun muut nukkuvat. Olen yksi heistä, joka näkee tulevan kaaoksen. Olen… yksi meistä.

Tuleva kaaos

Kirjoitin ensimmäisen blogi-kirjoitukseni 8. kesäkuuta 2021. Minulta kysyttiin, kuka olen. Annoin siihen ingressissä olevan mystisen vastauksen. Tärkein sanoma siinä on: ”Olen yksi heistä, joka näkee tulevan kaaoksen”. Kaaoksen merkit olivat ilmassa toukokuusta 2021 lähtien.

Puolitotuuksia – päivästä päivään

Koko koronapandemian ajan on viestitty oudolla tavalla. Jos mediassa kerrotut asiat tarkistaa, huomaa niissä olevan jotain hämärää, kaikki ei pidä paikkaansa. Jos puolitotuuksilla yritetään peitellä jostain, se kostautuu jossain vaiheessa. Kaaos on nyt täällä ja valitettavasti se taitaa olla vasta alkua.

Toukokuu 2021

Keväällä 2021 muutos oli havaittavissa. Sitä on vaikea kuvailla, mutta potilaat muuttuivat nopeasti ”raskashoitoisemmiksi”. Kiinnitin siihen huomion, mutta en osannut yhdistää mistä se johtuu. Jokin ei vain ollut kohdallaan. Mikä on vialla? Potilaat kuolevat käsiin.

Aivoverenvuoto

Noin 60-vuotias mies tuli päivystyksenä lonkkaleikkaukseen. Osastolta tuli tieto, että potilas on purrut tippaletkut poikki ja on ”vaikea” käyttäytymisensä takia. Kun potilas tuli saliin, huomasin, että hän on minulle tuttu vuosien takaa. Syy käyttäytymiseen oli massiivisessa aivotapahtumassa, jonka hän oli yllättäen saanut. Hän ei pystynyt kommunikoimaan lainkaan, koska puhekyky oli hävinnyt kokonaan. Hän selkeästi kuitenkin tunnisti minut ja rauhoittui.

Leikkauksen aikana tarkistin historian. Hän oli saanut yllättäen massiivisen aivotapahtuman ja altistavaa perussairautta ei ollut. Perusterve, töissäkäyvä, liikuntaa harrastava mies. Silloin tarkistin ensimmäisen kerran rokotus-statuksen. Hän oli saanut 2. annoksen noin viikkoa ennen tapahtumaa. Sattuma.

Sattumia toinen toisensa jälkeen

”Oudoissa” tapauksissa aloin tarkistaa rokotustilanteen ja kaava toistui. 2-4 viikkoa tehosteesta ongelmat olivat suurimmillan. Sama toistui, kun rokotuksissa siirryttiin ikäryhmästä toiseen. Vanhuksilla ongelmat olivat tietenkin hankalimpia ja välillä kuolemaan johtavia.

Jehovantodistajien kokoontumisajot

Jehovantodistajat kirjoittavat liittyessään lohkoon sitoumuksen, jossa he kieltäytyvät verituotteista. Heille ei saa yleensä antaa missään tapauksessa verituotteita. Tämä on tietenkin tiedossa ennen leikkauksen alkamista.

Yhden viikon aikana jehovantodistajia oli päivystyslistalla lähes joka päivä. Sanoinkin, että nyt on jehovien kokoontumisajot sairaalalla. Pidin luonnollisena, etä jehovantodistaja ei ota vierasta geneettistä koodia mRNA-injektion muodossa elimistöön, koska sen luulisi olevan paljon pahempi kuin luonnollinen punasolu.

Toisen potilaan kohdalla tarkastin rokotustatuksen. 2. piikki otettu noin kaksi viikkoa sitten. Mitä helvettiä? Kolmannen potilaan kohdalla 2. piikki otettu noin kaksi viikkoa sitten. Neljännen potilaan kohdalla 2. piikki otettu noin kaksi viikkoa sitten.

Sitten tajusin. Jehovantodistajilla on vanhimmisto, joka tekee suuret päätökset. Ilmeisesti seurakuntaa koskeva rokotuspäätös oli tehty ja suuri joukko jehovantodistajia meni samaan aikaan piikille ja siten myös kakkospiikille. Se aiheutti kokoontumisajot sairaalalle. Jokainen leikkaus kohdistui vatsan alueelle (verenkierto-ongelma vatsan alueen laskimoissa).

Silloin olin jo suhteellisen varma, että rokotukset ovat syyllisiä potilaiden raskashoitoisuuteen ja suureen määrään päivystysajalla tehtäviä kiirellisiä toimenpiteitä.

Onko sama tilanne myös muualla?

16.9.2021 TAYS ilmoitti peruvansa kiireettömiä leikkausaikoja. Peruutukset kohdistuvat ruoansulatuselinsairauksien ja urologian kiireettömiin toimenpiteisiin. Syynä ovat jatkohoitopaikkojen puute, henkilöstön saatavuus ja kiireellisen hoidon kysynnän kasvu.

Uutisessa sanotaan se suoraan. Syy leikkausten siirtämiseen kesällä oli jatkohoitopaikkojen puute. Osastot ovat siis täynnä. Leikkauspotilaalle täytyy olla jatkohoitopaikka, jotta leikkaus pystytään tekemään. Syykin sanotaan, se on kiireellisen hoidon kysynnän kasvu. Päivystysajalla tehdyt toimenpiteet saivat gastron osastot tukkoon. Ympäri Suomen. Kyse ei ollut koronasta. Kyse oli sen torjunnasta.

Näkyykö tämä tilastoissa?

Jos katsomme ylikuolleisuutta Suomessa, pientä muutosta on havaittavissa myös tilastoissa. Kuvissa nuolilla 2. piikityksen alkaminen. Jos ylikuolleisuus nousee tuota vauhtia, voitte ajatella millaisen määrä se aiheuttaa tapauksia, jotka eivät heti johda kuolemaan.

Kokemusten ja tilastojen mukaan mRNA-injektiot eivät ole kovin turvallinen vaihtoehto koronan torjuntaan. Ainakaan minun kokemusteni mukaan.

Nuoret rokottamattomat koronapotilaat täyttävät sairaalan

Paikallinen lehti uutisoi nuorten rokottamattomien koronapotilaiden täyttävän sairaalan. Katsoin tilanteen. Nolla COVID potilasta teholla, osastolla yksi 43- vuotias ja 11 kpl yli 73-vuotiasta.

Uutinen oli julkaistu päivän lehdessä ja tieto oli saatu edellisenä päivänä! Nuoret rokottamattomat koronapotilaat täyttävät sairaalan. Oikea tilanne: yksi 43-vuotias ja 11 yli 73-vuotiasta potilasta hoidossa oikeasti!

Soitin lehden toimittajalle ja kysyin mistä tiedot ovat peräisin, koska ne eivät pidä alkuunkaan paikkaansa. Hän kertoi saaneensa ne sairaalalta. Hän sanoi, että jos ikää tai muuta tarkentavaa tietoa kysyy vastaus on: Tietosuojasyistä emme voi paljastaa tätä tietoa. Toimittajat tekevät työtä niissä rajoissa, kuin se heille sallitaan. Rajat eivät ole tässä tapauksessa rakkautta.

Kyseinen tapaus sai minut tekemään päätökseni. En tule tekemään töitä organisaatiolle joka valehtelee lehdistölle! Tässä ei ollut kyseessä puolitotuus. Kyseessä oli halpamainen valhe rokotuskattavuuden nostamiseksi, sairaalan ylimmän johdon toimesta.

Suojaavatko rokotteet

Tautiin on kuollut kahden vuoden aikana alle 70-vuotiaita 236 kpl. Se on hyvin pieni määrä laajassa kuvassa. Tauti ei kuitenkaan ole vaaraton ja eikä siihen pidä suhtautua välinpitämättömästi. Lihavat ja vanhukset ovat selkeästi tulilinjalla, mutta myös terve aikuinen voi saada vakavan taudin. Hyvin harva, jolla on D-vitamiinitasot viitearvoissa, joutuu teholle.

[1]THL on alkanut julkistaa dataa, mistä näkee rokotusten absoluuttisen vaikuttavuuden Suomessa. Alla lukuja.

Taulukosta on selkeästi havaittavissa, että kuolemia esiintyy myös rokotetuilla absoluuttisilla luvuilla ilmaistuna. Luvuista ei voi vetää muita johtopäätöksiä kuin se, että kuolemaan johtaneissa tapauksissa yli puolet on rokotettuja. Rokotuskattavuus on noussut hiljalleen. Esimerkiksi kesäkuussa se oli vain noin 20%, mutta tautiin kuoli 50% rokotettuja. Tässä olisi tilastomiehillä töitä. Mikä on lopullinen totuus?

Nyt on valheiden sadonkorjuun aika

Koronarokotteiden tehosta on selkeästi kerrottu puolitotuuksia. Rokotteiden haittavaikutuksia on peitelty, niistä on puhuttu puolitotuuksia ja niistä on valehdeltu. Nyt valheet kostautuvat ja se tulee iskemään todella kovaa. Karman laki on erehtymätön.

Rokotukset + koronapassi = hätäjarru

Koko toiminta on perustunut ainoastaan rokotuskattavuuden nostamiseen ja vapahtavan koronapassin voimaan. Sairaalakuormitus on korkeimmalla tasolla ja tartunnat nousevat kohtisuoraan ylöspäin. Jos ajattelee edes viikkoa eteenpäin voi tajuta, että kaaos on nyt täällä.

Sairaanhoidon kuormituksessa on muutos ylöspäin

Jos katsotaan sairaanhoidon ja tehon kuormitusta muutosta on havaittavassa ylöspäin, mutta marraskuun lopussa oli lähes yhtä paljon potilaita sairaalassa. Teholla oli 20 potilasta vähemmän, mikä on aika paljon. Nyt puhutaan taas puolitotuuksia ”asiantuntijoiden” toimesta tai jätetään kertomatta olennaisia asioita.

HUS vaatii koronapassia hyllytettäväksi

Helsingin- ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri katsoo, että kontaktien välttäminen ja koronapassin tauolle laittaminen ovat tällä hetkellä tarpeellisia toimenpiteitä. Tiedotteessa mainitaan, että henkilökunnasta 70% ei ole saanut kolmatta boosteria.

30% HUS henkilökunnasta on ottanut 3. boosterin

Toisin sanottuna vain 30% HUS henkilökunnasta on suostunut ottamaan 3. boosterin, Miksi?

MTV-uutiset

HUS hyvin loogisesti käskee hyllyttämään koronapassin, koska rokote ei suojaa omicronilta tai enää tässä vaiheessa deltaltakaan. Toisesta buusterista on aikaa jo yli kaksi kuukautta suurella osalla västöstä. Piikin suojateho on siinä vaiheessa olematon, mutta vasta-aineita on jonkin verran veressä, joista omicron saa oletettavasti lisää vauhtia. Tilanne on paha.

Ratkaisu – kaikille pikavauhtia 3. boosteri

Mikä on luonnollinen ratkaisu, jos omicron kiertää mRNA-injektioiden (rokotusten) kehittämät vasta-aineet ja voi jopa saada vasta-aineista lisää vauhtia? No tietenkin. ROKOTETAAN LISÄÄ!

https://twitter.com/MatsRonnback/status/1473017505664884742

Eläkeläiset ja kaikki kynnelle kykenevät piikkitalkoisiin

Koska henkilökunta on tartuntojen vuoksi kortilla, pyydetään eläkeläiset ja muut kynnellekykenevät piikitystalkoisiin. On huomattava, että nyt on epidemia päällä. Rokotukset ovat ennaltaehkäisevää toimintaa. Jos mRNA-injektion aiheuttama piikkiproteiinin tuotanto on aktiivisena ja saa tartunnan aidosta viruksesta, mikä boostaa entisestään haitallisen piikkiproteiinin tuotantoa, mikä on lopputulos? Sitä ei tiedä kukaan. Mutta pian se nähdään.

Omicron on lieväoireinen?

Omicron on lieväoireinen tämän hetken tietojen mukaan. Sitä tosin painotetaan hiukan liikaa. Se kuinka vakavia tauteja se tulee aiheuttamaan, on kysymysmerkki. Tiedämme sen kuukauden kuluttua. Jos tiedämme.

THL suosittaa koronapassin käytön keskeyttämistä

THL:n pääjohtajan Markku Tervahaudan mukaan THL suosittaa hallitukselle, että se päättäisi mahdollisimman pian asetuksella koronapassin käytön tilapäisestä keskeyttämisestä. Mitä tekee hallitus?

Ajaa pakkorokotuksia ja koronapassia terveydenhuoltoon! HUS henkilökunnasta on vain 30% ”hyväksyttävästi rokotettuja”. Rokotteet eivät suojaa omicronilta. Piste.

Uusi Suomi

SOTE henkilöstön pakkorokotukset päätetään pian!

KAAOS on täällä ilman sote-henkilöstön pakkorokotuksiakin! [2]Nyt meidän hallitus ajaa lisäksi rokotuspakkoa SOTE-henkilöstölle, vaikka rokotteet eivät suojaa omicronilta. Tilanne on absurdi. Vain perussuomalaiset ja VKK vastustaa pakkorokotuksia. Muut kansanedustajat kävelevät pupillit lautasina pitkin eduskunnan käytäviä ilman omaa tahtoa.

Jos pakkorokotus menee läpi, monessa perheessä tulee musta talvi. Ei sen takia, että ei ole lunta. Sen takia, että ihmisiä alkaa pian kuolla oikeasti, paljon. Koronaan sekä 3. boostereiden aiheuttamiin ongelmiin. Ei ole henkilökuntaa hoitamaan potilaita järjettömien päätösten vuoksi.

[3]SOTE alalla on 55 000 rokottamatonta työntekijää! He eivät tule ottamaan mRNA-injektioita. He ovat nähneet saman minkä minä näin.

KAAOS ON TÄÄLLÄ. TODELLINEN KATASTROFI IHAN NURKAN TAKANA! Soita tai mailaa kansanedustajille tästä. He päättävät nyt Suomen kohtalon. Koronapassi on peruttava. Pakkorokotukset on peruttava.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Koronarokotusten vaikuttavuus Suomessa https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/fact_epirapo_covid19inci?row=quadrimestermonth-642750.642731.642733.642741.642742.651506.&column=incivacstatus-639350&filter=measure-639168#

[2] Sote-valiokunta näytti vihreää valoa hoitohenkilöstön pakollisille koronarokotuksille https://yle.fi/uutiset/3-12239584

[3] Todellinen katastrofi tulossa https://www.uusisuomi.fi/uutiset/todellinen-katastrofi-tulossa-ay-johtaja-varoittaa-hoitajien-pakkorokotuksista-ylella/827109e4-2296-42d7-a5eb-f4c91e686680

Exit mobile version