Site icon

Paljastavat symbolit – OSA 3 – Okkultismi

Kuuntele artikkeli

Okkultismi on asia, joka ei nykyihmisille ole kovinkaan tuttu. Okkultismi tarkoittaa yksinkertaisesti ”piilossa olevaa” eli sellaista menetelmää tai oppia, jota ei päästetä yleiseen tietoon. Maailmamme on aivan täynnä okkultismia, sinä et vain huomaa sitä. Vaikka et huomaa sitä, se ei tarkoita että se ei vaikuttaisi sinuun. Varsinkin musta okkultismi on läsnä joka päivä ja sinua ohjaillaan sen avulla kuin sätkynukkea.

Pintaraapaisu okkultismiin

Mark Passio on tutkinut okkultismia ja pitää siitä luentoja. Kolmiosainen seminaariluento kertoo pintapuolisesti erilaisista okkulttisista suuntauksista ja tuo esille niiden perusperiaatteet. Ne ovat salatieteitä, joiden avulla vaikutetaan meidän käyttäytymiseemme hyvinkin vahvasti. Me olemme okkultismin vaikutuksesta autuaan tietämättömiä ja se on tarkoituskin. Kun emme tiedä siitä, sen avulla voidaan vaikuttaa meihin tehokkaasti.

Katso videosarja, se on tekstitetty suomeksi. Okkultismi voi olla mustaa tai se voi olla valoa. Tällä hetkellä maailma on täynnä mustaa okkultismia ja se vaikuttaa meihin jatkuvasti.

MARK PASSIO – OKKULTISMIN DEMYSTIFIKOINTI – OSA 1/3
MARK PASSIO – OKKULTISMIN DEMYSTIFIKOINTI – OSA 2/3
MARK PASSIO – OKKULTISMIN DEMYSTIFIKOINTI – OSA 3/3

Mustaa okkultismia seuraavissa artikkeleissa

Artikkelisarjan seuraavissa osissa on tuodaan esiin mustaa okkultismia. Musta okkultismi on olennainen osa nykypäivää ja siitä on päästävä eroon! Se on ulottanut lonkeronsa kaikkiin valtarakenteisiin. Okkultismi on pyramidin huipulla todella mustaa ja sieltä se valuu valtioiden hallintorakenteisiin.

Exit mobile version